Folytatódik a munkavégzés a gerincúton

Csepel.hu

A téli munkaszünetet követően 2012. február 27-től folytatódnak a Csepeli Gerincút kivitelezési munkálatai.

A 9. héten közmű- (közvilágítási, közúti jelző) és járdaépítési munkálatokat végez a kivitelező az alábbi helyeken: Weiss Manfréd út- Corvin út csomópontja, Corvin út- Károli Gáspár utca.

25 hozzászólás “Folytatódik a munkavégzés a gerincúton” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    “KÓSA: ANDOR LÁSZLÓ ALKALMATLANNÁ VÁLT POSZTJÁRA

    “Elkötelezett unió-párti vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy tökéletesnek látom az uniót”

    Ha Andor László egy kicsit is fontosnak tartaná Magyarországot, függetlenül a tárgyi álláspontjától, picit is szemébe akarna nézni a magyar embereknek, akkor elment volna az Európai Bizottság ülésére – jelentette ki Kósa Lajos az m1 Lényeg című műsorában, vasárnap.

    Andor László egy becsület nélküli ember, ez a helyzet – mondta Kósa Lajos. Szerinte olyan embert küldött Bajnai Gordon Magyarország nevében az Európai Bizottságba, akinek nincs annyi emberi becsülete, hogy akkor, amikor Magyarország a legfontosabb napirendi pont a testület ülésén, a nemzetet képviselve elmegy Brüsszelbe.
    A kormánypárti politikus emiatt úgy véli: mindenkinek világossá vált, hogy Andor László alkalmatlan uniós pozíciójának betöltésére, de szerinte nem fog lemondani posztjáról. Kósa Lajos úgy fogalmazott: ha Andor László egy kicsit is fontosnak tartaná Magyarországot, függetlenül a tárgyi álláspontjától, picit is szemébe akarna nézni a magyar embereknek, akkor elment volna az Európai Bizottság ülésére. A politikus szerint hisztériakeltés folyik, ami nem csak Magyarországról szól, hanem egy értékrendről, a kereszténységről, amely Magyarország és Európa történetét is meghatározza.”

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Még alig-alig kezdték el küldetésük megvalósítását. Nem oly sokára megfogtok lepődni, hogy az általuk kezdeményezett folyamatok, amelyek egyre inkább teret hódítanak, be fog teljesülni. Nem véletlen, hogy igen komoly erők “sikítanak” hiszen ezek útjában érdekszövetségként állnak. Ezért az a mérhetetlen hisztéria keltés hazánkkal szemben. Ők sem buták, tudják, hogy a végjátszma elkezdődött. Most a Magyar Kormány, nagyon helyesen flexibilitást mutat, mert ebben a helyzetben stratégiailag erre van szükségünk. Attól még az elindítottak, már le nem állíthatóak, mert az a nagy tömegek fejében lelkében, ébredésen túli cselekvéseket indukálnak.

  3. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. ADMIN!

    Elnézést kérek, hogy e helyre tettem, de úgy gondolom a címnek megfelelően a lehető legjobb helyen jelentettem meg e rendkívül fontosnak tartott anyagot!

  4. Dr. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    “Ha Andor László egy kicsit is fontosnak tartaná Magyarországot, függetlenül a tárgyi álláspontjától, picit is szemébe akarna nézni a magyar embereknek, akkor elment volna az Európai Bizottság ülésére – jelentette ki Kósa Lajos”
    Kérdés:
    Akkor most jogosan lehetne nyöszörögni a Biztos úr esküszegéséért?!
    „Az alapszerződés kimondja, hogy sem politikai, sem üzleti, sem tagállami érdekeket nem képviselhet a biztos. Az új biztosok erre anyanyelvükön fel is esküsznek az európai főbíróság előtt. Ezt nem illik megszegni.”
    http://hvg.hu/itthon/20120222_fidesz_ep_andor

  5. Gordon szerint:

    “Ezt nem illik megszegni.”

    Azt is megmondja az eskü, hogy mikor hogyan kell dönteni?

  6. Dr. grün szerint:

    Gordon!
    Miben dönthet azt a “munkaköri leírása” ami a tkp. az uniós alapszerződés mondja ki és arra esküszik!
    Azt, ha elrontja, akkor simán picsán rúgják és akkor jön haza!
    Ezzel a zerővel zOrbán Viktor is odamehetett volna, de azt még kétharmaddal sem sikerült bepikkelyeztetnie, hogy a miniszterelnöki esküje feljogosítja ilyen EU parlamenti bizottsági ülésen szavazzon!
    Ne keverd a dolgokat, olvass, értelmezz! Vagy asse megy?! ))) 🙂 (((

  7. Gordon szerint:

    Te beszélsz esküszegésről egy döntés így vagy úgy alakulása kapcsán.

    “Az alapszerződés kimondja, hogy sem politikai, sem üzleti, sem tagállami érdekeket nem képviselhet a biztos.”

    Idézed: “Ezt nem illik megszegni.”

    Akkor milyet képviselhet?
    Esküszegés-e, ha elmegy a magyar biztos és a később meghozott döntés mellett vagy ellen érvel?

  8. tet szerint:

    ellenőrizni fogom a munkálatokat:)

    egyébként nagyon érdekes arra járni, furcsa, hogy a nyugodt igazi ófalusi hangulat nem sokáig tart már. reméljük!:)

    és azért fog már az I. ütem is sokat számítani – szerintem – mert kikerüli a HÉV kereszteződést, ami ugye reggel 6 percenként 3-ra legalább leállította az autókat.

    ha meglesz a csepeli gerincút, korlátozni kell az üdülő sor forgalmát, mer tnem állapot, ami ott és a folytatásában a csepeli utakon van.
    Akit érdekel a téma csatlakozzon facebook-on a ‘kertvárosi autópálya’ csoporthoz.

  9. nagyapó szerint:

    Megindult a szoci szerecsenmosdatás. A magyar kommunistának az internacionalizmus fontosabb, mint a haza ügye (Nekünk a kommunistából is a legrosszabb jutott,Rákosi (falvak átadása), Kádár (behódolás Csauseszkunak)).
    Mit mond az Európai Unió Alapszerződésének 213-as cikkelye? „A biztosokat általános alkalmasságuk alapján nevezik ki, feladataik ellátása során teljes mértékben függetlenek. Így nem kérhetnek, vagy nem fogadhatnak el utasítást kormányoktól vagy más szervektől, csak a közösség általános érdekei szerint járhatnak el, különben alkalmatlanná válnak feladatuk ellátására. „A tagállamok vállalják, hogy tiszteletben tartják ezt az elvet, és nem kísérlik meg a bizottság tagjainak befolyásolását feladataik ellátása során””
    Hol ebben az eskü? Hol van az, hogy mik „a közösség általános érdekei”? Az általános érdek a viták során alakul ki, amiben Andor a magyar érdekek ellen dolgozott. Ő mondta: „a bizottsági ülésen konszenzusos döntés született”, tehát Andor is egyetértett a Magyarország elleni szankciókkal. Így tökéletesen igaz, hogy elárulta az ország népét.
    Természetesen nem fog lemondani, mert Leninjük szerint a kommunista legnagyobb bűne, a hatalom elvesztése (meg a havi 5-6 milliós fizetés).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  10. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Dr. Grűn úr!
    Mindenek előtt üdvözlőm, s bízom abban, hogy továbbra is jó egészségnek örvend.
    Amit az esküvel kapcsolatban mondott azzal a magam részéről annyiban “ellenjegyezném,”
    hogy az adott. Azt sokan tudjuk, sajnos mára már szinte elvesztette kis hazánkban annak szövege, jelentőségét. Amikor a mondott, és adott szónak már nincsen súlya, akkor kár már mindenféle esküre hivatkozni. Szerintem “a mondott és adott” szó betartása emelte az eskü jelentőségét, minőségét. Ellenkező esetben mint látjuk tapasztaljuk, szinte teljesen eliminálódik, sajnálatos módon. Hiszen már ünnepelni sem tudunk, úgy mint régen. Nem tudunk egymásnak örülni, ami az emberi kapcsolatokat egyre sivárabbá teszi. Ugye, mennyire lenn kell kezdenünk! “Legyetek jók………” Vincze Lilla ea.-ban, kellemes hallgatni is.
    Maradok továbbra is tisztelettel G…….Ó

  11. Dr. grün szerint:

    nagyapó!
    “Így nem kérhetnek, vagy nem fogadhatnak el utasítást kormányoktól vagy más szervektől, csak a közösség általános érdekei szerint járhatnak el, különben alkalmatlanná válnak feladatuk ellátására.”
    „A tagállamok vállalják, hogy tiszteletben tartják ezt az elvet, és nem kísérlik meg a bizottság tagjainak befolyásolását feladataik ellátása során”
    Nagyon jól látod, (ha ezek a saját szavaid, amit kétlek) a dolgot!
    Magyarul senki nem kényszerítheti Őket a zEU-ért letett esküjük megszegésére, mert akkor alkalmatlanná válnak feladatuk ellátására, valamint méltatlannak a havi 5-6 milliós fizetésre!
    Fejlődsz nagyapó?! 🙂

  12. Dr. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Évek óta ez a csengőhangom! 🙂

  13. GONDOLKODÓ! szerint:

    Gratulálok!
    S mondja Tanár úr, eddig miért nem tetszett dicsekedni vele?
    Mi is szoktuk hallgatni, és koncertjén 2010. decemberében, amikor hosszú idő után ismét színre léptek. A Vincze Lilla a tragikus sorsú gyermekként nőt fel a bátyjával, de gyönyörű iskolázott hangját, élmény hallgatni CD-n DVD-n stb.

  14. csapajev szerint:

    Ha szólhatok a Gerinc úttal kapcsolatban, csak annyit, hogy minősíthetetlen a minősége! Vagy kap még egy koptató réteget? És akkor újra felszedik a csatorna fedeleket? Borzasztó!!!

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    A demokrácia jegyében:

    “Magyarországon újra akarja az USA indítani a Szabad Európa rádió működését, mert megszűnőben van a demokrácia, és diktatúra egyre inkább erősödik.”
    -Chals Gáti vezérletével.
    -A Gold Smahs meg “lenyelte” a líbiaiak aranyát, -több száz tonnát- melyet Kadhafi biztonsági okok miatt náluk őriztetett. Legalább nem kell már érte “lépéseket tenni.” Mondjuk trükkök százait.
    Miközben az amerikai katonák két bombát dobtak kilenc gyerekre, akiket az széttépett.

  16. tet szerint:

    @csapajev: persze, kap még egy réteget. majd egyben fogják “szőnyegezni” és előtte szokták végső szintbe hozni a csatornafedelet. (Nem értek hozzá, de szerintem azért, mert addig sem állhat ki. Viszont mióta az FCSM-es szakemberek kitalálták ezt a különböző magasságú betongyűrűs megoldást, azóta ez sikerülni is szokott.

  17. Dr. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Ajánlom szives figyelmébe a 2010 09 10. Világ aranytartaléka c. linket!
    Különös tekintettel a “több száz tonnás líbiai aranytartalékra”
    http://barikad.hu/node/60519

  18. tet szerint:

    bocs, de szórakozzatok már máshol és mással!

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Dr. Grűn úr!
    Köszönöm, hogy felhívta figyelmemet. Nagy részét illetően, különösen a magyar “aranyhelyzetet magam is ismertem,” de az aranykészletről közzé tett táblázatban találtam meglepetéseket.

  20. lolka szerint:

    tet szerint:
    2012. február 27., hétfő – 18:06
    -Egy lezárt úton (Posztógyár utca) miért nem állhat ki a csatorna fedél a kopó réteg lerakása előtt?…A víz lefolyók is kiállnak, már amelyiket “normálisan” raktak le….Különben van sok olyan út, ahol fogalom halad és a csatornafedél szint alatt van. Az a változó gyűrűs megoldás? Egyszerűen pancser munka, vagy a kopó réteg, ha fel kerül olyan vékony lesz, hogy hibaforrás, vagy utólag kivésik megemelik egy kis misunggal és az megint csak hiba forrás…de majd az idő és a forgalom eldönti, vagy igazolja a pancser munkát,…vagy meg marad az utókornak példa értékű munkaként…

  21. Batan szerint:

    Tet: a korlatozassal csak az a baj, hogy amig a Rakoczi uton a Tejut utcai csomopont atengedeset meg nem oldjak, addig ide terelni a forgalmat felelotlenseg. Mar most is hosszu sor kigyozik reggelente a temetonel, mert a lampa megfogja a forgalmat. Ezt is meg kellene oldani!

  22. prof. em. Dr. islander szerint:

    Andor László is érdekelt a Gerincútban?

    ezteténnemtudtam….

  23. tet szerint:

    @lolka: úgy tudom, ezzel a gyűrűs megoldással az ilyen megsüllyedéseket is el tudják kerülni. Jó lesz az, rendes réteg lesz ott még, majd megyek is nézni:)

    @Batan: egyetértek és őszintén abban bízom, hogy ha rendesen lehet majd haladni a Rákóczin, jóval kevesebb ember érzi úgy magától is, hogy a kertvároson zötykölődjön.
    Azért ha a HÉV majd nem szaggatja meg a forgalmat és kb a Posztógyártól az OBI-ig 70-nel lehet menni zöldhullámban, az csak fogja éreztetni a hatását.

  24. Perspektíva? szerint:

    A Nemzet a Nép nevében, igen is mindenki érdekelt, hiszen a nevünkben döntenek a fejünk felett.

  25. Jeniszej szerint:

    A képeken rendszeresen megjelenik egy sötét színű furgon, megkülönböztető jelzés nélkül. amelyik valamilyen KRESZ szabályt súlyosan megsért.
    A csatornafedelek illesztését a Faterom is figyelemmel kíséri. 😀

Itt lehet hozzászólni !