Korisánszky Dávid: újabb országos elismerés

Felixpromotion.hu, Csepel.hu

Ugyan a Magyar Sport Újságíró Szövetség által odaítélt Év Sportolója díj átadásán már jócskán túl vagyunk, újabb elismerésekből továbbra sincs hiány.

A Ringier kiadó és a Felix Promotion Menedzseriroda által rendezett Év Sportolója Gálát február 9-én tartották meg Budapesten, ahol a díjazottak szólításánál ezúttal is elhangzott egy csepeli sportoló neve.

A 10 kategória résztvevőire több mint egymillió szavazat érkezett be a szervezőkhöz. A Csepeli Kajak-kenu Egyesület sportolója, Korisánszky Dávid az előkelő 2. helyet szerezte meg az év felfedezettje kategóriában 25 156 szavazattal, őt csupán Kovács Sarolta öttusázó előzte meg 29 432 vokssal. Ebben a kategóriában az ifjú kosaras tehetség, Hanga Ádám végzett a 3. helyen 16 733 szavazattal.

A legtöbb szavazat az év legnépszerűbb sportolója kategóriában érkezett, ahol a végső győztes világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián tornász szoros csatában utasította maga mögé a túraautó világbajnokságon egyre jobb eredményeket elérő Michelisz Norbertet. Itt a harmadik helyet Gera Zoltán, a West Bromwich magyar válogatott labdarúgója szerezte meg.

A további díjazottakat az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

Légrádi Gábor- csepel.hu

2 hozzászólás “Korisánszky Dávid: újabb országos elismerés” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Gratulálok, sok ilyen emberre szeretnék büszke lenni!

  2. helyi szerint:

    Remek!Csak így tovább!!!

Itt lehet hozzászólni !