Élete csupa regény – Hricsovinyi István könyvet írt

Csepel.hu

Könyvbemutatónak adott otthont 2012. február 6-án délután a Csepeli Munkásotthon. Hricsovinyi István galériatulajdonos Életem valóságos regény című életrajzi kötetének kapcsán barátok, segítők, olvasók gyűltek össze egy jó hangulatú beszélgetésre.

Az esemény házigazdája dr. Cs. Tóth István, a könyv felelős szerkesztője köszöntő szavaiban kiemelte: Hricsovinyi István visszaemlékezésének legnagyobb erőssége, hogy kerüli a nosztalgikus leírásokat, a kérkedő megjegyzéseket. A történelmi eseményeket tárgyilagosan tárja az olvasó elé.

A kötet a második világháborútól napjainkig terjedő időszakot mutatja be az ügyvéd, galériatulajdonos, műgyűjtő visszaemlékezésén keresztül.

Angel Marianna- csepel.hu

8 hozzászólás “Élete csupa regény – Hricsovinyi István könyvet írt” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    KEDVES JÓZSIKÁM!

    Szívből örülök, hogy ismét láthatlak.
    További jó egészséget, boldogságot, sikerekben gazdag jövőt kívánok szeretteid körében.
    EMLÉKSZEL MÉG, JUT MÉG ESZEDBE A MÚLTUNK, SZÉP VOLT,DE SZÉP! Semmit sem öregszel, csupán a festék színét kellene megváltoztatnod, kevesebb hipót használj!
    (A címemet megadtam már)

  2. Zsonyó szerint:

    A Népszabadságban megjelent, hogy Hricsovinyi Istvánt törölték az Ügyvédi Kamara tagjainak sorából. Milyen összefüggések lehetnek?

  3. Dr. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    De kijaza a Józsikám?! ))) 🙂 (((

  4. Manitu szerint:

    Nagy elftárs.

  5. Manitu szerint:

    Vajon Nagy elftárs Hricsovinyi elftársnak is adott elftársi szuperbónuszt?

  6. Paul szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Vajon Hricsovinyi elvtárs a gerincút kisajátításával kapcsolatos pénzügyi visszaéléseket is meg írta, amit a csepeli piac irodájában csináltak adás-vételi szerződés gyanánt.
    Ezekre a szép emlékekre gondolsz???

  7. Manitu szerint:

    Nekem van olyan érzésem, hogy az elvtársak a legnagyobb sztorikat nem írják meg ezekben a könyvekben.

  8. Perspektíva? szerint:

    Rombolni, rombolni, de szüntelen esztelen. S mikor építkeztek? Irigykedtek, mert esélyetek sem volt bekerülni a “nagykönyvbe.” Pedig most boldogan, gazdagon, s főként csendben élhetnétek! Nem látjátok nap mint nap, a CSM területén milyen rombolás ment végbe? Hű tükörkép!!!!

Itt lehet hozzászólni !