Rendőrségi felhívás

Csepel.hu

http://www.csepel.hu/cache/multithumb_thumbs/0___anyagok_Szent_Istvn_betr.jpg

A XXI. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.  A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2012. 01. 16-án 19 óra 30 perc körül a csepeli Szent István utca 87. szám alatt lévő családi ház garázsába a lakat levágását követően behatolt és onnan elektromos kéziszerszámot valamint ruhaneműket tulajdonított el.

Az ismeretlen elkövető 35 – 40 év körüli, kb. 175 cm magas, rövid, szőke hajú, erős, sportos testalkatú, fehér bőrű férfi.  Az elkövetéskor sötét színű dzsekit viselt.

A XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 427- 4600 / 190 melléket, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 – 80 – 555- 111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107  vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Rendőrségi felhívás” bejegyzésre

  1. valaki szerint:

    A kép alapján ufo lehetett.

  2. lolka szerint:

    Az említett ill. keresett “fehér bőrű” férfi egy ilyen hosszú utcában éppen a 87-s számot találta meg, valamit tudhatott…a fehér bőrű férfi, de az álca kedvéért azért egy sötét színű dzsekit vett fel, valami sötét is legyen rajta…

Itt lehet hozzászólni !