Férjhez megy Zámbó Jimmy volt felesége

Zámbó Krisztián indul a következő X-Faktorban

Kiskegyed

Több évtizeddel a válásuk után férjhez megy a Király első felesége, Verona. Közös fiuk, Krisztián sem tétlenkedik: indul a következő X-Faktorban.

Óriási tömeg gyűlt össze az idei Zámbó Jimmy emlékkoncerten. A fellépők, mint egy igazi hollywoodi gálán, limuzinnal érkeztek, és a vörös szőnyegen végigsétálva léptek be a Csepeli Munkásotthonba.

A nézők között ott volt Jimmy nagy szerelme, első felesége, Verona is. Ő volt az a nő, akihez Jimmy a haláláig visszajárt, és a legbensőbb érzéseit is megosztotta vele. Az asszonyról a Király mindig csak a legnagyobb tisztelettel beszélt, és sokak szerint megbánta, hogy annak idején elhagyta. Most Verona több évtizedes egyedüllét után újra férjhez megy.

– Édesanyám megismerkedett egy Floridában élő férfival, akivel nagyon jól megértik egymást. Össze is fognak házasodni, és kinn fognak élni. Ha valaki, akkor édesanyám megérdemli, hogy boldog legyen! Bár nagyon fog hiányozni, de a kedvesemmel együtt, amikor csak tehetjük, meglátogatjuk majd – meséli Verona és Jimmy közös fia, Zámbó Krisztián. Egyébként, aki hallotta a koncerten éneklő Krisztiánt, egybehangzóan azt mondta, óriási változáson esett át a fiatal férfi.

– Kialakítottam egy sajátos hangképzést, aminek köszönhetően valóban sokat változott a hangom. Nagy próbatételre készülök, hiszen azt tervezem, hogy indulok a következő X-Faktorban! És akkor majd mindenki eldöntheti, jogosak vagy sem a dicséretek.

kiskegyed.hu

Egy hozzászólás “Férjhez megy Zámbó Jimmy volt felesége” bejegyzésre

  1. Lexon szerint:

    Szép terv! Csakhogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz következő X-Faktor. Vagy ha lesz, akkor sem idén.

Itt lehet hozzászólni !