Hirdetés útján találta meg áldozatait

Csepel.hu

A Budapesti Rendőr–főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a képen látható 53 éves dabasi illetőségű asszony ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető Budapest III., XVI., illetve XXI. kerületében egy apróhirdetéseket tartalmazó újság társkereső hirdetésére jelentkezve megjelent a sértettek lakásában, ahol a saját maga által hozott süteménnyel kínálta vendéglátóit, akik elfogyasztva azt öntudatlan, magatehetetlen, eszméletlen állapotba kerültek. Az 53 éves dabasi nő – ezt kihasználva – levette a sértettekről ékszereiket, összeszedte a lakásban található értékeket, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított az ország egész területén követhetett el korábban hasonló módszerrel bűncselekményeket, ezért a csepeli nyomozók további sértettek jelentkezését várják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek sérelmére a képen látható nő hasonló módszerrel követett el bűncselekményt, hívja a 06(1)427-4600/173 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8.00-16.00, p.: 8.00-13.00), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

csepel.hu

5 hozzászólás “Hirdetés útján találta meg áldozatait” bejegyzésre

  1. hajós szerint:

    Első randi rögtön lakáson? 😀
    Ezzel a nővel??

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Csúnya nő nincsen, legfeljebb nem elég ittas ember.

  3. GONDOLKODÓ! szerint:

    Jav.:
    “eléggé”

  4. Vica szerint:

    Rafkós kis “hölgy” ez a bandita. Szépségénél lényegesen nagyobb leleményességgel rendelkezik. Ha netán sikerülne meghódítani őt valakinek, lesz mit csiszolnia rajta :). (Hacsak nincs férje, a cikk ugyanis aszonygya, hogy asszony…

  5. Vica szerint:

    A kép egyébként fotóról készült, vagy valaki tegnap délután fényképezte (még a sütizés előtt)? Olyan unott, megtört fizimiskája van a szerencsétlennek, az egyik szeme körül pedig kissé pirosas körvonalak miatt feltehetően korábban bemosott neki egyet valaki.

Itt lehet hozzászólni !