K. Tamás feljelentené a bírót

Ruttner is olvassa a Vörös Csepelt

Csepel.info

Feljelentéssel fenyegette meg K. Tamás, a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottja Németh Nándor bírót és Csarnai Attilát, a Csepeli Hírmondó újságíróját a per keddi tárgyalási napján. Ruttner György,  Deme Gábor védője a Vörös Csepel könyvvel érkezett a tárgyalásra – értesült a Csepel.info.

Információink szerint K. Tamás azért fenyegetőzött feljelentéssel Németh Nándor bíró felé, mert az állítása szerint egy korábbi tárgyalási napon, amikor K. Tamás rosszullétre panaszkodott, nem hívott orvosi segítséget, holott szerinte ezt azonnal meg kellett volna tenni. Csarnai Attilát, a Csepeli Hírmondó újságíróját azért fenyegette meg szintén azzal, hogy feljelenti, mert a perről szóló beszámolókban leírta K. Tamás nevét, és emellett még azt a látszatot is keltette szerinte, hogy ő, a gyilkosság első számú gyanúsítottja lehet a gyilkosság elkövetője. (Félelmünkben most mi sem írjuk le K. Tamás nevét, bár azt már régen mindenki tudja.)

A Csepel.info értesülései szerint Ruttner György, Deme Gábor védője egy Vörös Csepel című könyv egyik példányával érkezett a tárgyalásra. Úgy tudjuk, Csarnai Attila megkérdezte tőle, hogy elolvasta-e már a könyvet, de az ügyvéd erre kitérően válaszolt, majd nem látható helyre tette. A könyvet a csepeli önkormányzat adta ki a “csepeli mutyivilágról”, az egyik fejezete pedig éppen a gyilkosságról, annak előzményeiről és körülményeiről szól. A kiadvány előszavában Németh Szilárd csepeli polgármester arra hívja fel a figyelmet: éves szinten kétmilliárd forintjába került a csepeli adófizetőknek az MSZP-s városvezetés, azaz minden évben ennyi pénz tűnt el a “mutyivilág” különböző csatornáiban.

A kettős gyilkosság tárgyalása csütörtökön különleges körülmények között folytatódik. Most először nem a tárgyalóteremben, hanem a helyszínen próbálják rekonstruálni a kettős emberöléskor történteket.

A Csepel.hu beszámolója szerint K. Tamás nem csak megfenyegette, de fel is jelentette Németh Nándor bírót.

Csepel.info

Egy hozzászólás “K. Tamás feljelentené a bírót” bejegyzésre

  1. Sanyi szerint:

    Információink szerint K. Tamás azért fenyegetőzött feljelentéssel Németh Nándor bíró felé, mert az állítása szerint egy korábbi tárgyalási napon, amikor K. Tamás rosszullétre panaszkodott, nem hívott orvosi segítséget, holott szerinte ezt azonnal meg kellett volna tenni.

    Kérdem én,akkor az a féreg Kun ő miért nem hívott segítséget azokhoz akiket agyonlőtt??
    Száradna rá a műanyag lakat meg arra a pöcsfej Demére is.

Itt lehet hozzászólni !