Gyűlölettől fröcsögő cikk jelent meg karácsony előtt a Nol.hu-n

Népszabadság, Csepel.info

Gyűlölettől áradó cikket jelentetett meg december 24-én a Népszabadság Online. A publicisztika a politikai ellenfeleknek (vagy a világról másképp gondolkodóknak – ez pontosan nem derül ki) mély depressziót és pánikot kíván az ünnepek közeledtének alkalmából.

Én ezeket az embereket egyszerűen nem szeretem, viszolygom tőlük, minden lépésük, gondolatuk álságos, a szentestéjük is az, istenfélést játszanak, de figyeljük majd meg az éjféli misén, hogy fogalmuk sincs a liturgiáról, és már a Miatyánkba belesülnek – fogalmaz Megyesi Gusztáv.

Majd az alábbi ünnepi kívánságokkal folytatja: Kívánok nekik kellemetlen ünnepeket. Ne passzoljon a fenyőjük a talpfába, savanyodjék meg a halászlevük, essen szét a bejglijük, gyötörje őket egész éjszaka a lelkifurdalás, törjön ki rajtuk a pánik, zuhanjanak depresszióba, hogy mit adnak januártól enni a gyereknek, s csak egyetlen éjszakára ne legyen hajlékuk, tudják meg, mi a magyarok legújabb istene.

Az ünnephez nem méltó publicisztikát ide kattintva olvashatják el. Egy biztos: a magyarországi sajtószabadság miatt aggódóknak nincs igazuk. Cenzúra nincs, de még öncenzúra se. Még karácsonykor se. Ezt a Megyesi cikk önmagában is bizonyítja.

csepel.info

127 hozzászólás “Gyűlölettől fröcsögő cikk jelent meg karácsony előtt a Nol.hu-n” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    “még öncenzúra se. Még karácsonykor se”

    Írja a poszt. Meg kell nézni egyes kommenteket, az ünnep alatt.

  2. bélabá szerint:

    Azért ez sem volt finomkodó cikk szentestére, persze ezt az indextől már sajnos megszokhattuk:

    http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12/24/a_trollnak_nem_kicsi_a_farka/

    valahol inkább szánni való, nem tudnak mit kezdeni a karácsonnyal, ezért inkább próbálnak belerondítani az ünnepi hangulatba ,ha én nem érzem jól magam akkor senki se legyen boldog felkiáltással, de ha ez nekik így jó, hát szánalmas szerintem ….

  3. Vica szerint:

    Tény, hogy nem volt szép ettől az újságírótól a karácsonyi rossz kívánságok sora, és az általánosítás. Mi késztethetett egy tanult, okos embert arra, hogy lealacsonyítsa magát karácsony ünnepén erre a szintre? Ezen azért érdemes lenne elgondolkozni, és végig kellene gondolni, hogy a haraggal leírt szavainak van-e igazságtartalma, mert önmagunk megismerését leginkább az ellenfeleinktől várhatjuk, a szeretteink általában megkímélnek minket attól, hogy a hibáinkat ránk olvassák. Ha őszintén és tiszta szívvel önvizsgálatot tartunk, és átgondoljuk a szavait, és akkor sem találunk bennük semmit, ami igaz lenne, szerintem nem érdemes foglalkozni az egésszel. Ha pedig vannak olyan gondolatai, amikben igazat kell adnunk neki bármilyen szempontból is, akkor itt az ideje a helyes irányba változni, hogy minél kevesebb embernek legyen oka az év bármely napján gyűlölni az ország jelenlegi vezető pártját (akik között ott vannak a KDNP tagjai is). 2,5 év ugyanis nem olyan nagyon hosszú idő, utána ismét választások lesznek, és nem ártana kicsit előre is gondolkozni. Az ország népének nagy része ugyanis nyomorog. A nyomor pedig nem csupán anyagi, hanem lelki szinten is jelentkezik. Az emberek ingerültebbek, idegesebbek egymással, a gyerekeikkel, ami akár tettlegességhez is vezethet, s ez alól nem kivétel a karácsony sem, amikor a szülőknek elvárásaik lennének önmagukkal szemben a családjuk felé, s mivel ezt nem tudják teljesíteni, haragjukat talán épp azokon vezetik le, akiket a legjobban kellene szeretniük. Sokan elvesztették az otthonaikat, s ezzel egy időben talán a családjukat is. Milyen karácsonyuk volt ezeknek az embereknek szerintetek? Mit érezhetnek azok az emberek, akik mindenüket elveszítették, és karácsonykor a hidegben az utakat róva be-benéznek egy-egy ablakon? Milyen karácsonyuk volt azoknak, akiknek ugyan még van otthonuk, de munkája talán nincs mindkét szülőnek, és – ha volt egyáltalán karácsonyfájuk – ajándékot nem adhattak a gyerekeiknek, nem volt pénzük süteményt sütni a számukra és egy rendes vacsorát sem készíthettek nekik?

    Úgy gondolom sem Megyesinek, sem a svédországi lányának talán nincsenek ilyen jellegű saját élményei, viszont mint újságírónak, rálátással kell lennie mindarra, amiről ír, és nem árt, ha jó adag empatikus képességgel is rendelkezik. Az pedig, hogy kit szeret és kit nem… végül is az Ő dolga. Nem biztos, hogy mindannyian képesek vagyunk mindenkit egyformán szeretni, különös tekintettel azokra, akik ártanak nekünk, még ha a biblia másként is tanít erre.

  4. Zoli049 szerint:

    Ez hogyan kapcsolódik ide? 🙂

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Az ország népének nagy része ugyanis nyomorog. A nyomor pedig nem csupán anyagi, hanem lelki szinten is jelentkezik.”

    Kedves Vica!

    A sok kérdés közepette, Kegyed is megadta a valóságos, és egyben az emberiségre leselkedő tragikus jövőt illető választ.
    Ugyanis amit a szellemi, de különösen lelki értelemben meredek lejtmenetben végeztek, az maga, az emberiség tragédiáját jelentheti. Ma sem tudják hihetetlen sokan értelmezni, felfogni, hogy az ember tiszta lelkület, Isteni szeretet nélkül semmi. Nem véletlenül adtam a Karácsonyi Ünnepek alkalmával értésére, szinte mindenkinek A SZERETET HIMNUSZA c. írást. Éppen ettől, -az Isteni szeretet hiánya- miatt szenved az egész világ! Igen a galád világ, a mindenek feletti zsákmányszerzés gátlástalan hadműveleteitől. Egy kicsit magunkban szállnánk, meditálnánk, akkor talán lenne esélyünk felismerni, miszerint:
    “Ember vagyunk, a föld s az ég fia,
    Lelkünk a szárny, mely ég felé viszen.”

  6. hajós szerint:

    Érdekes, hogy a csepel.info máskor mindig teljes cikkeket lop más lapoktól, most viszont az admin megelégedett azzal, hogy a neki nem tetsző részeket kivágja és azokat másolja csak be a cikkből.

    Pedig ez is benne áll:

    “Olvasom, hogy a szoclib lapok még az adventi készülődés meghitt napjaiban is csak kritizálni és gyűlölködve számon kérni tudnak, nincs bennük keresztényi szeretet. Ha azt veszem, hogy csakis advent idején miket művelt ez a kormánynak, parlamentnek nevezett társaság keresztényi szeretetből kifolyólag, akkor a vaddisznókonda csörtetése szelíd udvariassági látogatás volt az államfőnél.

    Gyűlölködve? A gyűlölet egész embert kíván, azzal kell kelni s azzal feküdni, ennyit ezek nem érdemelnek meg.”

    Ugye pont a gyűlölködést cáfolja, mire az admin milyen címet ad? “Gyűlölettől fröcsögő cikk jelent meg”.

    Ez semmi mást nem bizonyít, mint azt, hogy maga az admin gyűlölködik.

  7. gyalog szerint:

    Szeretném nagyon halkan, csak a tényekre koncentrálva üzenni MINDENKINEK, aki ezt olvassa, a következőket lopta el, zsarolta ki, hazudta el a mi “keresztény” kormányunk:
    ellopta nyugdíj-megtakarításainkat zsarolással, majd “nyugdíjvédelmi” kormánybiztost ültetett a nyakunkba;
    rossz nyilatkozatokkal az égbe tornászta a svájci frankot, sokakat hajléktalanlétre kárhoztatva, öngyilkosságba hajszolva;
    ellopta sokak nyugdíját, jóllehet törvényesen szolgáltak rá, szintén öngyilkossági szándékot indukálva és éhezésre kárhoztatva emebereket;
    megszállta az igazságszolgáltatást (Alkotmánybíróság, Legfelsőbb Bíróság, Legfőbb Ügyészség),
    ellopta jogunkat a sztrájkhoz;
    ellopta jogunkat a tüntetéshez;
    ellopták a közmédiát pártkomisszárok alá rendelve annak irányítását (vezetője eredetileg szexlapkiadó hölgy);
    ellopják az utolsó ellenzéki hangot megütő rádió frekvenciáját;
    pártapparatcsikokat ültettek addig független intézmények élére

    ellopták az Alkotmány, vele együtt a Köztársaságot.

    Továbbá: összeveszejtették hazámat az összes lehetséges és eddig működő szövetségesével.:
    ENSZ-szel,
    EU-val,
    USA-val,
    IMF-fel,
    Ausztriával (ld:bankok),
    Szlovákiával,
    Romániával;
    Bohócot csinált belőlünk Orbán Viktor, már Belaruszhoz hasonlítanak bennünket, és legyintenek ránk.

    Hihetetlen. Hihetetlen, hogy ez az ország csak dermedten áll és néz. Miközben meghozták az utolsó félszázad legembertelenebb, legaljasabb, és a munkavállalókra köpő munkatörvénykönyvét.

    Most pedig nézzük csöndben a tömegek fásult, érdeklődés nélküli állapotában, hogy veszítjük el hazánk múlt és e században teremtett anyagi értékeit a következő 3 hónapban anélkül, hogy a száraz januári levél akárcsak megrezdülne a kopasz fán.

    Iszonyatos lesz a robbanás, amikor jogok nélkül éhesen rádöbben Magyarország, hogy már nem veszíthet semmit.

    Ehhez képest a karácsonyi vaddisznó kis színes ebben a tragédiában. Nekünk Mohács kel… (nem elírás!)

    (Ami pedig a “Baráti Társaság” fröcsögését illeti, kezdem érteni miért félnek felvállalni nevüket e hasábokon.)

    Szomorúan, gyalog

  8. Zsonyo szerint:

    Nem is tudom, hogy olvastam-e ezen a lapon ilyen összefogott és számomra kedves mondatokat, mint amit VICA írt.
    Mélységesen hálás vagyok érte. Ez egy nemvárt karácsonyi ajándék! Köszönet érte!
    Végre a józan ész, meg az érvek uralják a gondolatot. Nem a féktelen gyűlölet, meg az ellenségesség!
    Nagyon bízom benne, hogy ez a hangnem válik uralkodóvá ezen az általam is kedvelt újságon.

  9. grün szerint:

    Azt azért becsülöm orbánban, hogy legalább nem kívánt nekünk kellemes Karácsonyt! 🙂

  10. gyalog szerint:

    Igazán szeretném, ha precízen felsorolná Vica és Zsonyo a mai Magyarország tényeit.
    Szeretettel, gyalog

  11. Vica szerint:

    Kedves Gyalog!
    Megértem az elkeseredettségedet, és őszintén sajnálom, hogy nem tudlak megvigasztalni, hiszen magam sem ismerem a megoldást. Nem értem viszont, milyen precíz, tényszerű felsorolást vársz pl. tőlem. Igyekszem (több-kevesebb sikerrel) nem rágódni folyamatosan a sérelmeimen, magam és mások kilátástalan helyzetén, azon a sok igazságtalanságon, ami ebben az országban nap-mint nap megtörténik, hiszen nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármin is változtathatnék. Miért is olvasnám bárkik fejére a vétkeiket, ha nincs szemük látni, nincs fülük hallani és nincs szívük érezni azt…

  12. gyalog szerint:

    Kedves Vica!
    Még nem éreztem ennyire, hogy egy húron pendülünk! Ennek igazán örülök!
    Mégpedig azért, mert úgy gondoltam, hogy messze állunk egymástól nézeteinkben. Most kiderült, mégse.
    Ami az elkeseredésemet illeti – az tényszerűen megvan. Ha arra vagy kíváncsi, sérelmeim vannak-e, azt hiszem, bár ez ellentmondás lehet, azok nincsenek. Fájdalmaim vannak. 1989-90-ben nem gondoltam volna, hogy még egyszer harcolni kell a szabadságért. Azért, hogy a választások, a sajtó, a munkavállaló joga, az igazságszolgáltatás szabad legyen (stb. stb.).
    Ami pedig a vétkeket illeti… Hát igen, ez nehéz kérdés… Isten a maga igazságát (ahogy a napját is) felhozza jóra rosszra egyaránt, és ez így jó.
    Csak már alig várom, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba, mert már a számig ér a sok hazugság.
    És végül, igazad van, nem kell tényeket sorolnod. Elég, hogy a szíved tiszta.
    Szeretettel, gyalog

  13. "?!" szerint:

    “Vica” írta “gyalog”-nak 13:39-kor:
    “Miért is olvasnám bárkik fejére a vétkeiket, ha nincs szemük látni, nincs fülük hallani és nincs szívük érezni azt…”

    Azért kedves “Vica”, mert a hallgatás belegyezést és egyetértést jelent!
    Az a minimum, hogy “akiknek nincs szemük látni, nincs fülük hallani és nincs szívük érezni a vétkeiket” azokat mások szembesítsék a vétkeikkel!

  14. hajós szerint:

    Az államadósság 2011-ben 500 milliárd forinttal nőtt. Köszönjük, Fidesz!
    Az ország csődkockázati felára a kormányváltáskor 170 körül volt, most 610 körül van. Köszönjük, Fidesz!

  15. Vica szerint:

    Időnként megteszem, de hidd el, nincs értelme, mert akiknek módjában lenne változtatni, azok nem vevők rá. A gyűlölködők, köpködők táborába se szeretnék beszállni, mert azzal egészen biztos, hogy az ember csakis ellenkező hatást érhet el, mint amit szeretne, és nem aláznám meg magam, ha nem muszáj. Úgy érzem, nem tehetek mást, mint hogy ha olvasok, látok, tapasztalok valamit, amiről van véleményem, azt megpróbálom lehetőleg kulturáltan megosztani Veletek, közben pedig reménykedek abban, hogy valami megmozdul azokban, akik képesek változtatni. Remélem, sikerül…

  16. abcd szerint:

    Egy hazugsággal teli cikk !
    Mindenki jól járt ( jár ) ÉN is TE is TI is ….
    Az adóm 16%- ra csökkent …

    http://www.mfor.hu/cikkek/10_eve_nem_kerult_ilyen_sokba_egy_munkavallalo__mint_jovore_fog.html

  17. szigetország szerint:

    Mrs. Clinton kritikus levelet írt Orbánnak a magyarországi helyzetről.

    Hogy is van ez?

    Az amerikaiak nem tartják magukra nézve kötelezőnek az alapszabályt, hogy nem avatkoznak be más országok belügyeibe?
    Vajon mit szólnának az amerikai hatóságok, ha Mr. Martonyi János külügyminiszter éles hangú levélben bírálná Mr. Obama belpolitikai döntéseit?

    Tehát hogy van ez?

  18. lucifer szerint:

    Valaki elkezdte.
    Mármint a gyűlöletbeszédet. Nem is akárhol, a magyar parlamentben.

    “EZ A KORMÁNY HAZUDIK”

    mondta egy fiatal képviselő, még valamikor húsz évvel ezelőtt.
    Emlékeztek rá?

  19. ebihal szerint:

    Elolvasva a cikket, nem értem már a felvezetést sem. Ez nem fröcsög a gyűlölettől.
    Amit leír az a saját véleménye, tapasztalata. És amit kíván, hát az még mindig távol van attól amit itt néhányan Gyurcsánynak vagy a szociknak kívántak. Na akkor ,hogy is
    van ez?

  20. nagyapó szerint:

    Ennyi marhaságot összeírni, mint gyalog, komoly munkát igényel. Se eleje, se vége, fröcskölődés az egész.
    Az általam kevésbé tisztelt szocik! Még mindig a nép becsapásán munkálkodnak? Csak akkor lennének boldogabbak, ha a szegényeket úgy nyomorgatnák, mint Görögországban, vagy olyan visszaesés lenne, mint Olaszországban. Akkor újra Gyurcsány(i), Mesterházi, libás Bajnai országa lenne, a nagy jóléttel, a pannon puma nevű marhasággal?
    Röhögnöm kell, amikor egy “nagy-tudású” szoclib idézi a Bibliát, amikor Gyurcsány(i) beszélt a zsidóknak a Megváltóról (miután szokott bérmálkozni), amikor egy gyilkos kommunista beszél keresztényi/keresztyéni szeretetről.
    Ez a szoclib szürkeállomány, röfögni, röfögni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  21. Ditte szerint:

    “Azelőtt könynyű volt. Mentem a stockholmi utcán, a járdán magyar koldusok ültek, időnként ordítozva összekaptak valamin, egy idő után elkiáltottam magam a bámészkodóknak, hogy „They are Bulgarians”, így védve körömszakadtáig az országimázst.”

    Hogy is van ez? Azelőtt is magyar koldusok ültek csak a stockholmi utcán? Amikor még derék publicistánk védte az országimázst, ahelyett, hogy zsíros keresetéből lökött volna honfitársainak.
    Sajnálom a gyűlölködőket, szánalmas indulataik önnön bélrendszerüket emésztik el.
    Sürgősen lefordíttatni a cikket, és a sajtószabadság igazolására szétküldeni mindenhová a világba!

  22. gyalog szerint:

    Kedves Ditte!
    Az ellenzéki véleménynek Magyarországon egy elektronikus médiája marad: az ATV.

    Ez neveznéd sajtószabadságnak? Meg azt, ahogy kitakarják Lomnicit?
    Szeretettel, gyalog

  23. Zoli049 szerint:

    Minek?

    kinek?

  24. Zoli049 szerint:

    gyalog!

    A 20 éves Juventus rádió senkit nem zavart, ezt rá sem lehetett fogni.
    Csak a qrva freki kellett, hogy “nagyot szóljon”!

    Erre van “B” terv. Egy nagyobb végfok és akkor a kecske és a káposzta érzés megmarad. Csak ezek ennél hülyébbek.

    Kíváncsi vagyok, hogy mikor indul valami magyar nyelvű hírcsatorna műholdon?

  25. gyalog szerint:

    Kedves Zoli049!
    Ne aggódj! Ezek közt a “jó fejek” között (pl. Ditte azért kivétel!) egyre kontrollálatlanabb a vélemény cizelláltsága, hogy finoman fogalmazzak. Már ők is aggódnak. Rákosi brancsa is így viselkedhetett anno. Aztán, tudod!
    Elég, ha összefogunk. Én például nagyon pozitívan csalódtam az LMP-ben. Azt hittem, nem lesz karakterük. De van, és ez annál világosabban látszik, minél jobban szidják őket ehelyütt.

  26. Ditte szerint:

    Sajtószabadságnak nevezem, mikor valaki a kormányát elmebetegnek írja le, és nem csukják le(be).

  27. Zoli049 szerint:

    A “minek – kinek” a z előtted szólónak szólt.

    Az LMP-t még hagyni kell kibontakozni, mert Schiffer-t nem igen tudom hovátenni, de lehet csak észbe kapott, vagy változtak a hátterek és mást játszanak a színpadon?

    Ha esetleg gondolod? :
    http://piroslapok.blog.hu/2011/12/24/a_schifferizmus_bukasa_es_a_gyorskocsi_utcai_koalicio#more3492735

  28. gyalog szerint:

    Kedves Ditte!
    Tudod, ezek nem ellenőrzött tények, de azt mondja a pesti szöveg, hogy akkor kezdték el (elsőként) Gyurcsányt elmebetegezni, amikor valaki másodszor vesztett a választásokon, és állítólag kezelték egy hónapig Ausztriában.
    Senkinek nem akarok ezzel a lelkébe gázolni, de erről szóltak az (ál)hírek…
    Szeretettel, gyalog

  29. Zoli049 szerint:

    Ez roppant rossz és tipikus fideszes érv!

  30. szigetország szerint:

    Egyetértek Dittével.
    Amíg olyan cikkek megjelenhetnek, mint a fentebbi gyalázkodó kormányellenes írás, nevetséges arról beszélni, hogy nincs sajtószabadság és vége a demokráciának.

    Akkor nem lenne sajtószabadság — miként pl. Észak-Koreában, Kínában tapasztalható –, ha egy ilyen írás szerzőjét azonnal kivégzik.

  31. "?!" szerint:

    “Nagyapó”!
    Szerinted melyik “gyilkos” kommunista beszél itt keresztényi/keresztyéni szeretetről?

    Segíts a Rendőrségnek azzal, hogy megnevezed a szabadon randalírozó gyilkost!

  32. gyalog szerint:

    Igen Zoli049, igazad van, még minden csak kirajzolódóban van. Én a reményeimet próbáltam megfogalmazni. De hiszek az emberismeretemben, ami pl. Karácsony Gergelyt illeti. Van remény!
    Szeretettel, gyalog

  33. Zoli049 szerint:

    Megjött a másik… Indián hiányzik. 🙂

  34. gyalog szerint:

    Oda se neki.
    Tudod, mi jutott eszembe: ez a hely remek lehetőség arra, hogy megszervezzük a demokratikus oldalt. Remélem, senki nem kapott gutaütést!
    Szeretettel, gyalog

  35. Zoli049 szerint:

    gyalog! Valaminek el kell, hogy induljon és valóban jó lenne egy alternatíva, mert a jelenlegiek már “bizonyítotak”, de a habot a trortára a legutolsó “brigád” kente fel. Ezidő a latt padlóra vágni így egy országot? Ez nem tudom, hogy sikerült-e másnak, máshol?

  36. szigetország szerint:

    Várom az érveket a felvetésemre.

    Tetszenek tudni, az érvek a lényegesek!

  37. Zoli049 szerint:

    Ez? Ki vágnak innen mindenkit, mint macskát üríteni. 🙂
    Vannak jobb topic-ok erre a célra. 🙂

  38. gyalog szerint:

    Kizárt. Ehhez még Argentínában is évek kellettek.

  39. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. december 27., kedd – 21:35

    Ne keverjük a szezont, a fazonnal! A két szélsőséget ne állítsuk már példaként szembe. Az, hogy a neten és a kocsmában lehet hangot hallatni… Remek. Hatalmas szabadság. Még egyelőre, de szerintem jön még a kutyára Ifa és ennek ti ürülni fogtok, csak akkor ne komcsizzatok!

  40. Zoli049 szerint:

    Argentínában 1 év alatt tették rá a kezüket a valutartalékra, a világon először. Lehet, hogy onnan az ihlet?

  41. gyalog szerint:

    Kedves Szigetország!
    Szerinted miért némul el a Klubrádió, miért sztrájkol Nagy Navarro Balázs, miért rúgták ki az ex info-rádiós Mung Attilát, miért kerül az amerikai külügyminiszter levele a mai tv2-ben az utolsó 2 percben tíz másodperces hosszban adásba, hogy lehet főszerkesztővé tenni valakit, aki hamisítva vágott meg egy Cohn-Bandit (ha jól írom) interjút? Holnap estig soroljam a tényeket? Ezt hogy lehet nem észrevenni?
    Szeretettel, gyalog

  42. gyalog szerint:

    Zoli049!
    Biztos, hogy onnan (az 5let).

  43. Ditte szerint:

    Argentína ma a világ egyik legvonzóbb országa. Állítólag.

  44. Zoli049 szerint:

    Nekem nem favoritom a “júeszéj”, sőt!
    DE! Ahol nincs állami, azaz közszolgálati média, na ott van sajtószabadság, azt nálam itt a PONT!

  45. Zoli049 szerint:

    …miután beintett, hogy egy centet nem ad meg az adósságából? 🙂
    Ne csináljuk már ezt, hogy egy diktatórikus államot veszünk példaként.
    Közlöm, hogy ott is válság van.
    Írták: olvasni, olvasni, olvasni…

  46. Zoli049 szerint:

    Gazdaságilag Argentína a modell, hozzáállásra meg Venezuela.
    Gratulálok.

  47. Ditte szerint:

    Igen, Chavezről is egyedi véleményem van, mint sok minden másról.

  48. gyalog szerint:

    Kedves Ditte!
    Tudtommal, jelentős gondolkozásbeli változás zajlott le Argentínában a váratlan jött válság miatt.

  49. gyalog szerint:

    A legfrissebb “közszolgálati” hazugság:

    Az MTV1 Híradó tudatos hazugsággal vezette félre a közvéleményt és a mozgáskorlátozottakat az új gépkocsi szerzési támogatás első Suzuki Swift GLX átadásáról készített tudósításában a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége szerint.

    Szégyen.

  50. gyalog szerint:

    A The Times egy másik elemzésben is kitért a magyarországi belpolitikára. Charles Bremner, a lap európai szerkesztője szerint Orbán Viktor kormánya “aggasztó mértékben forgatta vissza az időt, és az EU nem sokat tehet ebben az ügyben”. Bremner szerint Orbán Viktor “szembeszállása Európa civilizált normáival aggasztja a közép-európai ellenzékiek azon nemzedékét, amely még küzdött a szabadságért a kommunista uralom alatt”.

  51. Zoli049 szerint:

    gyalog!

    Argentína mind a mai napig “alattunk” áll, hiába volt ott egy teljes újrakezdés. Mi Európában, nem szabad, hogy párhuzamokat keressünk egy Dél-amerikai, latin és őslakos társadalommal.

  52. Zoli049 szerint:

    gyalog szerint:
    2011. december 27., kedd – 21:59

    Az ATV tárgyilagos volt. Megint kitalálták hülyéék, hog mi jó a mozgáskorlátozottnak, meg a konstrukciót, hogy meg ne tudja venni, érted?!

  53. szigetország szerint:

    Egy korábbi bejegyzésemet másolom ide. Erre mi az érv?

    Mrs. Clinton kritikus levelet írt Orbánnak a magyarországi helyzetről.

    Hogy is van ez?

    Az amerikaiak nem tartják magukra nézve kötelezőnek az alapszabályt, hogy nem avatkoznak be más országok belügyeibe?
    Vajon mit szólnának az amerikai hatóságok, ha Mr. Martonyi János külügyminiszter éles hangú levélben bírálná Mr. Obama belpolitikai döntéseit?

    Tehát hogy van ez?

  54. gyalog szerint:

    Persze, más kultúra, de mégiscsak európai eredetű.
    De igazad lehet, mert ebbe tényleg nem ástam bele magam.

  55. szigetország szerint:

    Mrs. Clintonról sokat lehetne mesélni.

    Nem is olyan régen Kadhafi ezredessel barátkozott, aki akkor még szerinte demokrata volt, aztán a felkelés kitörése után gyorsan megváltozott a véleménye.

  56. szigetország szerint:

    Szegény gyalog!

    Sok mindenbe nem ástad bele magad, viszont annál jobban elástad magad.

  57. szigetország szerint:

    gyalog!

    Ha külföldiektől idézel, kérném az eredeti szöveget is.
    Tudod, szeretem a precíz érveket.

  58. Ditte szerint:

    “Argentína mind a mai napig “alattunk” áll, ..” hahaha

  59. Zoli049 szerint:

    gyalog szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:08

    A spanyol megszállás és az a híres kereszténység terjesztés, ami összeköti Európával, de ez az egész kontinensre érvényes.
    Aki meg a latin kultúrából merít és vetíti azt át az európai értékekre, akkor annak a balkáni dolgok is bejönnek? Khmm

  60. szigetország szerint:

    A sajtószabadságról:

    Ugye, ha nem tévedek, ezt a honlapot — a csepel.infot — a csepeli Fidesz hozta létre, hogy bátran bárki véleményt formáljon. És ez így is történik, ezért lehet szidni bárkit.
    A csepeli Fidesz tehát megteremtette vagy megszüntette a sajtószabadságot?

  61. szigetország szerint:

    Várom a válaszokat, érveket a kérdéseimre!

  62. gyalog szerint:

    Kedves Szigetország!
    Van egy klub, ezt lehet nevezni Észak-Atlanti kultúrának. Általában a demokratikus országok tartoznak ide. Képviselnek valamit (jogállam, szabadság, esélyegyenlőség és ennek levezethető attribútumai). Ennek legerősebb képviselője az Egyesült Államok. Ebbe a klubba vágytunk a szocializmus évtizedei alatt VALAMENNYIEN, én is.
    Ennek a klubnak vannak szabályai. Mi ezeket a szabályokat egy kivétellel (Nemzeti Bank), mind felrúgtuk.
    Erre az összes létező kormány összes létező megszólalója azt mondta (Clintonnal együtt), hogy ezt ne csináljuk, mert ezek közös szabályok, ha oda akarunk tartozni, akkor be kéne ezeket tartani.
    Mi egyelőre mégse tartjuk be. Na most figyelj! Mégse rohannak le minket haderővel, figyelmeztetnek, óvnak, ne csináljátok, szeretnénk segíteni, de csak a szabályok, a közös kialkudott szabályok betartása mellett.

    Szerintem ez egyszerű.

    Viktor azt mondta, Európán kívül is van élet. Van. Csak akkor ne visítsunk, hanem vállaljuk döntéseink következményeit férfiasan.

    Szeretettel, gyalog

  63. Zoli049 szerint:

    hahaha…
    Mit nézett kedves? A GDP-t? Az mire jó?

  64. Zoli049 szerint:

    gyalog szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:20

    De nem gondolja a “mester”, hogy az Európán kívüli életet mennyien akarják????
    Köszi, de én nem akarok sem balkáni cigány, sem latin lenni. Nekem valamiért a civilizáció és a fejlettség a vonzó.

  65. gyalog szerint:

    A csepeli Fideszé ez a portál?
    Ezt meg honnan veszed?
    Szeretettel, gyalog

  66. gyalog szerint:

    Zoli049! szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:23
    Nahát! 🙂

  67. szigetország szerint:

    A portált a csepeli Fidesz hozta létre, ezt írtam. Tehát mégiscsak ők azok, akik támogatják a sajtószabadságot…

  68. gyalog szerint:

    Kedves Szigetország!
    Honnan veszed, hogy a csepeli Fidesz hozta létre ezt a portált?
    Leírta ezt valaki, vagy vállalta nevével?
    Szeretettel, gyalog

  69. szigetország szerint:

    gyalog!
    Azt javaslom, írjál rövidebben, mert ha sokat írsz, túl sok zagyvaság gyűlik fel.

    A klub, amiről írsz, (Észak-Amerika) nincs, és — nem akarok azonosulni vele. Magyar és európai vagyok. Én nem akarok amerikanizálódni, mint ahogyan sokan mások sem.

    Clintonné szájába olyan hülyeséget adtak, hogy “ez az utolsó figyelmeztetés”.
    Miért? Mi jön utána? Most már lövünk?

  70. szigetország szerint:

    Kedves bajtársaim!

    Volna valaki, aki segítene gyalog tudomására hozni, hogy ezt a portált, ahol igen szerény személye is bátran gyalázkodhat, nem szocialista kezdeményezésre jött létre?

  71. szigetország szerint:

    Most akkor mi van Clintonnéval?

    Nos?

  72. "?!" szerint:

    “szigetország” írta 21:27-kor:
    “Akkor nem lenne sajtószabadság — miként pl. Észak-Koreában, Kínában tapasztalható –, ha egy ilyen írás szerzőjét azonnal kivégzik.”

    “szigetország”!
    A sajtószabadságnak nem az a mércéje, hogy nem végzik ki egy ilyen írás szerzőjét!

    Ilyen hülyeségek leírásával csak a szellemi sötétségedről állítasz ki bizonyítványt és az egész fideszes tábort járatod le, ezért jobban tennéd, ha mellőznéd a hozzászólásokat.

  73. gyalog szerint:

    A klub képletesen az EU-t és a NATO-t jelenti.

    Ez egy gondolkodásmód, amely a szabadságon alapszik és nyugszik. Most ez az alap megy tönkre. A “nyugatiak” azt mondják: nem tartjuk be a legfontosabb szabályokat. Ha pedig így van, mi magunk döntöttünk arról, hogy nem akarunk oda tartozni. Kérdezik (pl. Clinton), hogy tényleg ezt akarjuk?
    Ez elég rövid és érthető volt?
    Az én kérdésem még egyszerűbb:
    Honnan veszed, hogy a csepeli Fidesz hozta létre ezt a portált?
    Leírta ezt valaki, vagy vállalta nevével?
    Szeretettel, gyalog

  74. szigetország szerint:

    ?!

    Tehát szerinted Kínában, Észak-Koreában bátran lehet bírálni a kormányt?
    Jó reggelt!

  75. szigetország szerint:

    gyalog!

    Bizony, az a helyzet, hogy a csepeli Fidesz szorgalmazta ennek a portálnak a létrehozását. Hányszor írjam még le? Vagy magadtól nem jöttél rá?

    És mi van Clintonnéval?

  76. Zoli049 szerint:

    A két dolognak csak közvetve van köze egymáshoz! 🙂

    Itt csak az ATV-n bírálják a kormányt, máshol nem lehet!

  77. Ditte szerint:

    Sajtószabadság-demokrácia, gumicsontok, amin kiválóan el lehet rágódni. Vajon boldogabb lett-e emlegetésüktől a világ, állítólagos létezésük megakadályozott-e bármilyen vészt az emberiség történelme során?

  78. Zoli049 szerint:

    Mrs Clinton egy olyan állam külügyminiszter asszonya, aki a “mesterednek” (is) segített a komcsijaidat – kisebb nagyobb hibákkal – elzavarni és segíteni ezt a telket, mikor szarban volt. Így tehet észrevételt, még azon oknál fogva is, hogy a NATO tagjai vagyunk.

  79. szigetország szerint:

    gyalog!

    Te komolyan gondolod, hogy Cllintonné napokat (vagy akár perceket) töltött annak tanulmányozásával, mi történik a Klubrádióval, amiről a levelében említést tesz?

    Te tényleg ilyen korlátolt vagy, vagy tetteted magad?

  80. gyalog szerint:

    Kedves szigetország!
    Úgy tűnik megragadtad a lényeget. Sebaj.

    A második egyszerűbb ügyben csupán arra reflektálnék, hogy SENKI, ismétlem: SENKI nem vállalja nevével ezt a portált. Se azt, hogy létrehozta, se azt, hogy ki gondozza.
    Könyörgök, ha tudsz konkrétat ez ügyben, írd meg!
    Szeretettel, gyalog

  81. Zoli049 szerint:

    Ahol szabad a sajtó és él a demokrácia, legalább politikai nézet miatt nem öldökölnek le embereket. Ez alá nem megyünk le, ugye?

  82. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:42

    Miért van itt a nagykövet és a konzul?

    🙂 😀 😛

  83. szigetország szerint:

    zoli!

    Orbán nem a “mesterem”. Azért én is kritikus vagyok.

    A Nato jogán sem illik beavatkozni egy másik ország belpolitikai ügyeibe. Ilyen alapon mi is kritizálhatnánk, hogy Amerikában több tízmilllió embernek nincsen tb-je, mert a mai napig nem oldották meg az egységes szociális ellátást.

  84. Zoli049 szerint:

    “SENKI nem vállalja nevével ezt a portált”

    Nézz utána, de SEMMIT nem találsz…
    Kanadai tárhelyen van és egy szolgáltató nevén van, tudod, mert ott lehet ilyet.
    Sajtószabadság és az információ szabad áramlása tükrében.

  85. Ditte szerint:

    “Ahol szabad a sajtó és él a demokrácia, legalább politikai nézet miatt nem öldökölnek le embereket. Ez alá nem megyünk le, ugye?”

    Igen, itt szabad a sajtó és él a demokrácia, mert nem öldökölnek le embereket politikai nézet miatt.

  86. szigetország szerint:

    gyalog!

    Ha zavar a csepel.info portál működése, nem muszály csatlakozni rá. Ugye, ez is sajtószabadság…

    De mi van Clintonnéval?

  87. gyalog szerint:

    Kedves Szigetország!
    Nem hiszem, hogy okot adtam arra, hogy korlátoltnak nevezz. Egyrészt.
    Másrészt – mint tudjuk -, minden politikusnak vannak tanácsadói, többek között a budapesti nagykövet. Gondolom, ilyesmiről hallhattál. Logikusan pedig úgy gondolom, hogy mivel a Klubrádió az utolsó ellenzéki véleményt is tükröző rádióadó, annál frekventáltabb a helyzete a jelenlegi állapotok között.
    Türelmesen várom válaszod az én kérdésemre. (A válasz lehet ez is: nem tudom.)
    Szeretettel, gyalog

  88. szigetország szerint:

    gyalog! Még nem kaptam választ erre:

    Te komolyan gondolod, hogy Cllintonné napokat (vagy akár perceket) töltött annak tanulmányozásával, mi történik a Klubrádióval, amiről a levelében említést tesz?

    Te tényleg ilyen korlátolt vagy, vagy tetteted magad?

  89. gyalog szerint:

    Kedves Szigetország!
    De, kaptál választ a kérdésedre.
    Aki nem kapott, az én vagyok.

    Mondd, neked ez a beszélgetés nem kezd kínos lenni?
    Szeretettel, gyalog

  90. Zoli049 szerint:

    “Igen, itt szabad a sajtó és él a demokrácia”

    MEDDIG???????? 🙂 Az ATV lecsavarásáig? 🙂 Ugyan már…
    Argentína GDP-je jobb mint hazánké? Tényleg? 🙂 😀 😛

  91. szigetország szerint:

    gyalog szerint az amerikai külpolitika kulcskérdése lett a Klubrádió sorsa.

    Az, hogy az ellenséges, nukleáris hatalom Észak-Koreában éppen hatalomváltás van, eltörpül a Klubrádió sorsa mellett. Iránról, meg a többi gócpontról nem is beszélve.

    A Klubrádió! Na, ez igen! Ez most nagyon kiakasztotta az amerikai nemzetvédelmi tanácsadókat!

  92. Ditte szerint:

    A múltkor meghallgattam néhány műsorát ennek a csodálatos klubrádiónak, meglehetősen gyenge színvonal, mikor a riportalanynak megpróbálják megmondani, hogy mit gondoljon. Ha ez a sajtószabadság, én lemondok róla. Maradok a rádióQ-nál, az ehhez képest intellektuális kaland.

  93. gyalog szerint:

    Kedves Szigetország!
    Nem, nem törpül el, mi több, ezt senki nem is mondta. Neked hogy jutott az eszedbe?
    Szeretettel, gyalog

  94. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:51
    gyalog! Még nem kaptam választ erre:

    Te komolyan gondolod, hogy Cllintonné napokat (vagy akár perceket) töltött annak tanulmányozásával, mi történik a Klubrádióval, amiről a levelében említést tesz?

    Te tényleg ilyen korlátolt vagy, vagy tetteted magad?

    Zoli049 szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:44
    szigetország szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:42

    Miért van itt a nagykövet és a konzul?

  95. Zoli049 szerint:

    Már MR Q?
    Nem MR 1?

    🙂

  96. gyalog szerint:

    Na? Kedves Szigetország? Ez elkerülte figyelmedet?

    Jut eszembe: E szerint csak a levegőbe beszélsz, amikor a Csepel-Infóról állítasz valamit? Hogy lehet akkor Téged komolyan venni?
    Szeretettel, gyalog

  97. "?!" szerint:

    “szigetország”-nak mégegyszer:
    “A sajtószabadságnak nem az a mércéje, hogy nem végzik ki azonnal egy ilyen írás szerzőjét!”

    Már korábban is felhívtam rá a figyelmedet, hogy iszonyatos sötétség van a fejedben.
    Fentebb pedig arra hívtam fel a figyelmed, hogy ilyen hülyeségek leírásával csak a szellemi sötétségedről állítasz ki bizonyítványt és az egész fideszes tábort járatod le, ezért ismételten javaslom, hogy mellőzd a hozzászólásokat.

  98. gyalog szerint:

    Látod, szigetország, nálatok ez a sajtószabadság.

  99. szigetország szerint:

    Az a sajtószabadság, hogy bátran hozzásólhattok bármihez. Még akkor is, ha nincs ki az összes kerék…

  100. szigetország szerint:

    Zoli!

    Bocs, hogy nem figyelek mindig rád.

    Írtad, hogy van nagykövet, konzul. Igen, igen. Remélem, nem kémkedni küldték őket ide…

  101. gyalog szerint:

    Ügyes vagy szigetország! Megdicsérlek.
    Szép álmokat minden okos fiúkának…
    Szeretettel, gyalog

  102. Zoli049 szerint:

    Valameddig még igen, szigetország, de meddig is?

    A lemez “B” oldala, hogy én momentán leszarom a rádiókat, mert már az összes zeneit kinyírták, hogy legyen a zegyháznak és a pártnak. Sebaj, mert zene meg van a neten, kocsiban meg nem hallgatom.

  103. szigetország szerint:

    ?!

    Nem felejtettelek el, tehát rád is szánok pár szót.
    Ha szerény személyemet nem tűröd meg itt — ez akkor szerinted sajtószabadság, vagy a sajtószabadság eltiprása?

  104. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. december 27., kedd – 23:03

    Nem és nem is szabad ilyet állítani, de a helyi sajtó figyelése is a feladatuk.

  105. szigetország szerint:

    gyalog!

    Ne feküdj még le!
    A sajtószabadság hangja szól belőled! Ha elnémulsz, még azt hiszik, hogy elnyomták pengeéles érveidet…

  106. Ditte szerint:

    Szerencsére otthon már minden rendeben Amerikában…

    “Hétfőn este Barack Obama amerikai elnök visszalépett egyik legfontosabb választási ígéretétől. Alá­ír­ta azt a különleges elnöki rendeletet, amely meghatározatlan ideig (értsd: vég nélkül) lehetővé teszi a bírói ítélet nélküli fogva tartást a guantanamói fogolytáborban.

    Alighanem még sokan emlékeznek arra, hogy a 2008-ban megválasztott elnök, 2009. januári hivatal­ba lé­pé­sekor azt ígérte: egy éven belül bezárja a terrorizmussal vádolt személyek fogva tartására fel­ál­lí­tott tábort. Hétfői bejelentése az említett rendeletről, lényegében annak beismerése, hogy soha­sem fogja teljesíteni ezt az ígéretét.
    A gyakorlatban pedig azt jelenti, hogy a tábor jelenlegi 172 foglya továbbra is fogva tartható, közöttük az a 48 is, aki ellen nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy vádat emeljenek ellenük és bí­ró­ság elé állítsák őket. De akiket a titkosszolgálat vagy az amerikai hadsereg veszélyesnek ítél. “

  107. Vica szerint:

    “A FIDESZ nem tűri az ellentmondást
    Azonnali hatállyal, rendkívüli felmondással szüntette meg kedden Nagy Navarro Balázs (Nagy Balázs Péter) és Szávuly Aranka munkaviszonyát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=504917

  108. Zoli049 szerint:

    És?

    Legalább volt honnan ihletet venni Navarro kicsinálására. 🙂

  109. Zoli049 szerint:

    Vica szerint:
    2011. december 27., kedd – 23:19

    Még egyszer? 🙂

    “grün szerint:
    2011. december 27., kedd – 22:44 “

  110. szigetország szerint:

    Ditte!

    Erről beszéltem.
    Clintonné és főnöke (Mr. Obama) megérdemelne egy nagyon kritikus levelet Mr. János Martonyitól, hogy ami sok, az sok. (enough is enough)

    Alighanem ez a guantanamói fogolytábor is megérne annyi kritikát, mint a Klubrádió — ha már amúgyis az emberi szabadságjogokról beszélünk.

  111. Ditte szerint:

    A klubrádiót érdemes lett volna nyertesként kihozni, jó sok piros ponttal, fél évet nem bírna már ki gazdaságilag, alig hallgatja valaki, annyira unalmas.

  112. Zoli049 szerint:

    Mrs.!

    Honnan tudod, hogy mennyien hallgatják? Eddig ki tudta fizetni a frekihasználatot? Ki!
    Nézz utána, a még “élő” rádióknak és a tuti médiatörvényeteket vesd össze a régivel.
    Nem sok, csak 12 oldal.
    Ha elolvastad – már ha valamit megértesz belőle – akkor reklamálj.
    A másik, hogy az egyházak fizetnek? Ugye-ugye…

  113. Zoli049 szerint:

    12 oldal a frekvenciagazdálkodás…

  114. Vátesz szerint:

    Megyesi meg azon izguljon a hanukai beigli evése közben, hogy jut-e neki hely a telavivi járaton!

  115. Zoli049 szerint:

    Még valami, ha már frekik…

    88,8MHz, 92,9MHz, 96,4MHz 99,5MHz Na, kérem! Ezek mind üresek!!! Ja, hogy ezek helyi frekik, 100W max ERP-ig? Azért nem adják el, vagy bérbe, csak a regionális 150W feletti frekik kellettek? A kis simlisek…

  116. hajós szerint:

    Vátesz, te rohadt náci.

  117. Vátesz szerint:

    Érdekes, mert mások meg éppen lekommunistáznak!
    Hajós, neked már meg van a jegyed a telavivi járatra? Mert arra még várhatsz, amíg Gyurcsány haverod visszaül a miniszterelnöki székbe!

  118. kishorgász szerint:

    szigetország!
    Tényleg ilyen hülye vagy?
    – kinek a zsebében van a tőke? Az USÁ-éban, vagy a miénkben?
    – ki van rászorulva a befektetésekre? Tán az USA a magyar befektetők pénzére?

    Arról még nem hallott “értelmes” fejed, hogy akinél a pénz, az mond tollba az éhenkórász, pénz után sóvárgónak?
    Amúgy, ha nem tetszik, szólj Clintonnénak, hogy kifogásolod a tb rendszerüket: ki fog röhögni.

  119. Zoli049 szerint:

    Még rádiózás, a teljesség igénye miatt:

    Itt a fővárosban szabad frekvenciák, amik helyi rádióknak vannak fenntartva a lefedettség, telephely és adóteljesítmény miatt.
    88,8 MHz, 92,9 MHz, 96,4 MHz, 98,6 MHz

    A megszűnésre váró Rádió1, Juventus rádió és a Klub rádió, mint láncolt rádiók és nagyobb a lefedettségük.

    A klub rádió földfelszíni lefedettsége megtekinthető a linken.
    A Juventus rádió és a rádió1, akik még műholdas lefedettséggel is bírnak, na ezért kellenek pont ezek a frekvenciák, azaz a rádiók. Így végezte már sok kisközösségi és helyi rádió már egyszer, mikor a Mária rádió kivásárolta őket, aztán jött a Katolikus rádió, aki csak kapott országos FM lefedettséget, szintén helyi rádiók eltiprásával.

    http://www.sat-tv-radio.hu/korzeti-es-helyi-radiok/radio-1.html?Itemid=32
    http://www.sat-tv-radio.hu/korzeti-es-helyi-radiok/juventus-radio.html?Itemid=32
    http://www.sat-tv-radio.hu/korzeti-es-helyi-radiok/klub-radio.html?Itemid=32

  120. Zoli049 szerint:

    “A klubrádiót érdemes lett volna nyertesként kihozni, jó sok piros ponttal, fél évet nem bírna már ki gazdaságilag, alig hallgatja valaki, annyira unalmas.”

    Írja a hozzá (nem) értő…

    Fentebb a Klubrádió lefedettsége és a Rádió Q hivatalossan:
    99,5 MHz 8,9KW Rádió Q Budapest/Gellért-hegy Ebből igaz:
    3,0kW, tehát keleti irányban cca: 50km?

    Tényleg nem nagyobb a Klubrádió lefedettsége és hallgatótábora. 🙂

  121. Lakó1214 szerint:

    Ez valóban egy gumicsont poszt, ahogy írja Ditte.
    Semmin és senki nem fog változtatni, a forgatókönyv meg van írva. Jó reggelt!

    ps.: mindkét “oldal” blogjait érdemes átolvasni és az indexes topikokat is. Utána lehetséges egyenleget vonni.

  122. Ditte szerint:

    “A hiperaktív felnőttek nagy energiái megfelelő kontroll mellett igen
    kiemelkedő teljesítményekre vezethetnek. Ugyanakkor, ha nem sikerül
    harmonikus működést kifejleszteni, a szenvedélybetegségek, pszichés zavarok
    és pszichiátriai betegségek kialakulásának veszélye igen nagy.
    A hiperaktivitás tehát önmagában inkább csak lehetőség, de kétirányú
    lehetőség. Ezért fontos, hogy minél jobban tisztában legyen önmagával a
    hiperaktív személy, és ha szükséges, keressen szakmai segítséget problémáinak
    kezeléséhez.”

  123. bogyó szerint:

    Tisztelt Menyus “Úr”!

    Én nem voltam olyan udvariatlan bunkó, mint “Ön”, aki ismeretlenül letegez és féregnek nevez engem egy másik hozzászólóval együtt. Ez egyértelműen az “Ön” primitív mivoltát jelzi, nem pedig az enyémet.
    Trágár, lekezelő hangnemben írodott véleményeivel mindenkit sérteget, aki nem ért egyet “Önnel”. Erre aztán igazán büszke lehet!

    Ugye ugye mégiscsak igaz volt az LMP-s kötődése, pedig egy éve még azt is cáfolta az “Öntől” megszokott finom hangnemben. Mint pártfüggetlen civil!

    És mi van a nyugdíjas tűzoltó mivoltával? Azzal, hogy a boldog nyugdíjas éveit félti? Ugyan már!

    Mindenkinek jobb lenne, ha idétlen, végeláthatatlan -olvashatatlan-, értelmetlen elmefuttatásai, levelezgetései helyett inkább elmenne dolgozni, és fizetéséből tengetné mindennapjait, mint olyan sokan az “Ön” korában! Úgy tűnik, hogy nyugdíjas létének túl sok szabadideje az agyára húzódott…

    Higyje el, senki nem fogja hiányolni, ha többet nem jelenik meg építőnek még távolról sem nevezhető hozzászólásaival a csepel.infón.

Itt lehet hozzászólni !