Blokád a Parlamentnél – Gyurcsányt is elvitték a rendőrök (Frissítve!)

LMP-s demokrácia: Megakadályoznák a többi képviselő bejutását a T. Házba – “Megráznák”, aki nincs ott? – 2000 ember jött össze a téren

MTI, Magyar Nemzet, HírTV, Index, Origo, Csepel.info

Az akció miatt több kormánypárti képviselő nem tudott bejutni az Országházba – Gyurcsány is a blokádot állítók mellé állt

Gyurcsány Ferencet, Vadai Ágnest és Molnár Csabát is elvitték az LMP Parlament előtti megmozdulásáról. A Gyorskocsi utcánál Gyurcsány Ferenc jogi képviselője elmondta: gyanúsítottként hallgatták ki védencét, személyi szabadság megsértése lehet a vád ellene. További tájékoztatást nem adott az ügyvéd – jelentette a helyszínről az MNO tudósítója. Közben folyamatosan érkeznek a rendőrök a helyszínre.

Több MSZP-s politikus kíséretében megjelent a Parlament előtt Mesterházy Attila szocialista pártelnök-frakcióvezető is. Elmondta: részt fognak venni a délutáni demonstráción és mindent meg fognak tenni az előállított képviselők kiszabadítása érdekében. Mesterházyék pártok feletti összefogást akarnak elérni, tájékoztatása szerint, ha nem is a teljes frakció, de néhányan biztosan meglátogatják Gyurcsányt.

Akcióban az ellenzék

Fél egy körül megjelent az Országház előtt Árok Kornél, a Szolidaritás társelnöke, valamint a Societas aktivistái is a helyszínre érkeztek. A rendőrök még a magukat leláncoló LMP-s szimpatizánsok elvezetésével foglalkoznak.

Az LMP politikusai közül Kaufer Virágot, Vágó Gábort és Scheiring Gábort is elvitték. Korábban a DK-s Molnár Csabát is elvezették. Az előállított képviselőket a Gyorskocsi utcába szállították.

Egy kis lökdösődés…

A rendőrség megkezdte az aktivisták elszállítását is. Az előállításokat Schiffer András LMP-frakcióvezető és Gaudi-Nagy Tamás – hangsúlyozottan jogvédőkként – szemlélik. Az ellenzéki pártok szimpatizánsai időnként egymással is összekülönböznek.

A szimpatizánsok többek között azt kiáltják: „Az egész világ téged néz!”, „Demokráciát!”

Viszik…

Az LMP képviselői és szimpatizánsai péntek reggel a választási törvény elleni tiltakozásul láncolták magukat a Parlament bejárataihoz. A demonstrálók az Országgyűlés minden kapuját megpróbálták elfoglalni.

A tüntetés helyszínén, az északi kapunál vannak még rendőrök, de a Parlamentet gyalogosan és autóval is meg lehet közelíteni – jelentette a Hír TV tudósítója.

mno.hu

Orbán elleni fellépésre buzdít Mesterházy

Minden ellenzéki pártnak össze kell fognia „Orbán Viktor diktatúrája ellen” – mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke pénteken a fővárosban, miután kiengedték a Gyorskocsi utcai fogdából.

A pártelnök elmondta, most már világosan látszik, hogy az ellenzéki pártoknak, kivéve a Jobbiknak, össze kell fogniuk, hogy megállítsák Orbán Viktort. Hozzátette azt is, hogy a rendőrségen mindannyian lemondtak mentelmi jogukról, vállalva a szabálysértés következményeit.

Az elnök tizenegy képviselőtársával együtt péntek délután négy órakor hagyta el a Gyorskocsi utcai fogdát. A kordonnal lezárt terület határán sorakozó újságírók előtt hangsúlyozta: jogtalan volt a Parlament előtt demonstráló képviselők és aktivisták előállítása.

Bárándy Gergely MSZP-s képviselő, aki mint ügyvéd volt jelen, azt mondta, egyértelműen jogtalan volt a rendőrség akciója, hiszen éppen ő tett feljelentést néhány évvel ezelőtt az Élőlánc nevű szervezet hasonló akciója miatt, de a feljelentést a rendőrség elutasította, az ügyészség pedig arra hívta fel a figyelmét, hogy az ilyen cselekmény nem ütközik jogba.

A szabadon engedésüket követően az MSZP-s politikusok bejelentették, hogy csatlakoznak a Kossuth téren lévő demonstrációhoz.

mno.hu

LMP: Kukorelly “megrázna” mindenkit

Az LMP-seknél elszakadt a cérna! Az utcán tiltakoznak Orbánék ellen. A videóért kattintson az alábbi linkre!

index.hu

Paródiának tartja a Fidesz az ellenzéki akciót

Nem befolyásolják a parlament munkáját a Kossuth téren történtek – mondta az LMP-sek tüntetéséről és az MSZP kivonulásáról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, aki “politikai paródiának” tartja a pénteki eseményeket.

Lázár János felszólalása

Egy másik fideszes képviselő szerint az LMP-sek akciója nem hasonlítható a fideszesek 2007-es kordonbontásához. A Jobbik úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc megjelenése hiteltelenítette az LMP-s demonstrációt.

“Galád módon Gyurcsány Ferenc az LMP elől elvitte a show-t” – mondta sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, miután a kormánypárt elnöksége tanácskozott a pénteki parlamentnél történt eseményekről. Kósa szerint az egész egy “politikai paródia, az a verseny alakult ki az ellenzéki pártok közt, hogy ki tudja magát letartóztattatni”.

Kósa azt mondta, hogy szerinte sem az utcán tiltakozóknak, sem a parlamentből kivonuló szocialistáknak nem volt értelmezhető követelése. “Az pedig végképp mókás, hogy amikor valóban rendőri brutalitás volt Budapest utcáin, akkor senki sem féltette a demokráciát” – jelentette ki az alelnök. Kósa kérdésre azt mondta, hogy az események nem befolyásolják a parlament munkáját, az pénteken szerinte azért lesz a tervezettnél hosszabb, mert az MSZP-frakció tizenkét név szerinti szavazást kért, “amelyen nem is fognak részt venni”. “Nem vettek be a csapatba, de a pöttyös labdát kiszúrom” – írta le, hogyan látja a helyzetet Kósa Lajos.

Nem tartja összehasonlíthatónak az LMP akcióját a Fidesz képviselői által végrehajtott 2007-es kordonbontással Gulyás Gergely fideszes képviselő, aki korábban bíróságon próbált fellépni a Kossuth tér lezárása ellen. Gulyás az [origo]-nak azt mondta: kétségtelen, hogy egy polgári engedetlenségnek része a jogsértés is, de a kordonbontás a gyülekezési jog korlátozása elleni akció volt, “míg az LMP a demokráciára hivatkozva próbálta akadályozni a népképviselet működését”.

Jobbik: “Aki Gyurcsány közé keveredik, megeszik a disznók”

Az LMP tiltakozásának van joga és helye, hiszen felháborító, ami az Országgyűlésben zajlik – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke, de szerinte nem a parlamenti működés az ország legnagyobb problémája. A Jobbik képviselői a pártelnök szerint azért vettek részt minden vitában és szavazáson pénteken, mert “a lényegi kérdésekkel kívánnak foglalkozni”.

Az LMP akciója ugyanakkor Vona szerint több okból is hiteltelen: egyrészt az LMP is üdvözölte a Nemzetközi Valutaalap visszatérését, vagyis “Magyarország ellen politizál”. Másrészt szerinte Gyurcsány Ferenc megjelenése is hitelteleníti az eseményt. “Aki Gyurcsány közé keveredik, megeszik a disznók” – mondta Vona Gábor.

A felháborodásukat megértem – mondta az [origo]-nak Novák Előd, a Jobbik alelnöke, aki korábban maga is több utcai demonstráción vett részt, és elő is állították a rendőrök. Szerinte ugyanakkor ha a Jobbik tiltakozott volna ugyanígy, mint az LMP, akkor “jön a vízágyú, hogy ránk fagyjon”. Szerinte a rendőrség “kesztyűs kézzel bánt” az LMP-sekkel.

origo.hu

Farkasszemet néznek a Kossuth téren – Az LMP “új ellenállást” hirdetett

Kevés, körülbelül 1500-2000 ember gyűlt össze a Parlament parkolójánál. A tüntetők több helyen is leszedték a parkoló és a járda közti láncot, eddig egy embert állítottak elő. A tömeg és a rendőrség farkasszemet néz egymással. Egyelőre nem tudni, feloszlatják-e a tüntetést. Az emberek „Orbán, takarodj!”, „demokráciát!” és „elég volt!” mondatokat skandálnak.

A Parlament elé érkezett egy mentőautó is, amibe valaki be is ült. A HírTV videóját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg.

mno.hu

179 hozzászólás “Blokád a Parlamentnél – Gyurcsányt is elvitték a rendőrök (Frissítve!)” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    Eljutottunk eddig, Karácsony küszöbén?
    Ajándékba megkapjuk a Fitch Ratings bovliját is!
    Van még lejjebb???
    Gratulálni tudok! 🙁

  2. J szerint:

    Lejjebb mindig van!

  3. bugi szerint:

    Gyurcsányt nem kéne kiengedni.

  4. Gordon szerint:

    Lakatot rájuk!

  5. bugi szerint:

    Ha Gyurcsány lenne a miniszterelnök, most kilövethette volna a saját szemét. Dehát ő anélkül is szemtelen.

  6. hajós szerint:

    Kordonbontás rémlik?
    Érdekes, akkor nem vitték be Orbánékat.

  7. grün szerint:

    Felcsúti kordonbontótól kapott mérgezés miatt többeket előállítottak a Kossuth téri tüntetők közül! ))) 🙂 (((

  8. Gordon szerint:

    Legalább gondolkodnál mielőtt leírsz valamit! 😀

    Orbánék elbontották a parlament körüli vasrácsot, míg az LMP-Societas-DK kiskoalíció most nem elbontja az akadályokat, hanem újabb akadályokat próbál meg felhúzni.

    Ha hallgattál volna… 🙂

  9. bugi szerint:

    Most is csak kordont bontottak. Nagyon helyes! Demokráciához nem illik a kordon.

  10. Gordon szerint:

    Minden országgyűlési képviselőnek szabad bejárást a parlamentbe!

  11. bugi szerint:

    Lefogadom, hogy Gyurcsánynak még csak a kisujját sem törik el. Az ő pribékhei ezt is megtették.

  12. ebihal szerint:

    Gordon és Bugi! Ennyi a ti demokráciátok!

  13. szigetország szerint:

    Könyörgöm, ne engedjétek ki Gyurcsányit!!

    Legyen ez a nemzet közös karácsonyi ajándéka!

  14. Gordon szerint:

    Az jó. A tiétek meg a kordonokról szól.

    Hát…. gratulálok!

  15. Gordon szerint:

    Támogatom szigetország javaslatát. 🙂

  16. abcd szerint:

    16.00 -kor folytatás következik lehet menni !
    Tüntetni ill. ellentüntetni kinek mihez van kedve (?).

    A konzensus hiánya talán megoldás ?

  17. Zoli049 szerint:

    Sebaj, a CNN már nyakig van a kommentekkel. képanyagokkal! Remek!

  18. Zoli049 szerint:

    abcd!

    Buli van? 🙂

  19. Narancsvírus szerint:

    Arab tavasz Budapesten!
    A mai napon a szikra lángra gyúlhat? Orbán kockáztatja a polgárháborút!!
    http://videa.hu/videok/hirek-politika/arab-tavasz-budapesten-fidesz-lmp-sodi-live-b1V1RpqFM9VOK738

  20. Zoli049 szerint:

    Szomszéd!

    Kimész? 🙂

  21. bugi szerint:

    Idióta vírus. Nézd meg mi van Kairóban te sterencsétlen.

  22. Katka szerint:

    Nem is értem mért nem verték szét a belvárost, akkor kitüntetést kapnának!

  23. Gordon szerint:

    Egy biztos:

    Meg kell roppantani a blokádot!

    Ha Tisza István ezt látná, hej de szétcsapna az elempések, maszoposok és a vörösdisszidensek között. Két pofon semmi lenne ahhoz képest!

  24. Zoli049 szerint:

    A CNN enyhén keményen fogalmazta meg az eksönt!
    Megyünk a tuti bóvliba.

    Akkor most kint gumira számítsunk, vagy élesre?

  25. hajós szerint:

    Gordon: esetleg te is gondolkozhatnál egy kicsit. Szabad bejárást az autóknak a parlamentbe? Ezt követeled?
    Tudniillik az autókat tartották fel az LMP-sek, nem az embereket.

  26. Zoli049 szerint:

    Katka!

    Most nem lesz szétverve a belváros, nyugi!
    Akkor mások szerveztek és másokat. Vissza meg csak nem sül el, vagy nyal vissza?

  27. Suttogó szerint:

    Köszönöm ellenzék! Ezzel kijártátok az újabb leminősítéseket!

  28. gilga szerint:

    Nekem még mindig megvan az a 88-as kép, ahol az orbánt bilincsbe verik a rendőrök. Remélem, hogy amint megbukik, ő is börtönben végzi, a Fecóval egy cellában.

  29. Gordon szerint:

    hajós!

    Egyértelmű a szándék: Megakadályozni, hogy a demokratikusan választott képviselők bejuthassanak a parlamentbe.

    A blokádot állító áldemokraták a mentelmi jogukra hivatkoznak. Véleményem szerint a mentelmi jog nem vonatkozik arra, hogy megsértsék más képviselő bejutásának jogát az Országházba.

    Mindez független attól, hogy az autóval vagy gyalog, esetleg légi úton (pl: helikopterrel) történik. Mint a fociban: “a szándék a lényeg”. A szándék pedig ellenkezik a parlamentarizmus elveivel.

  30. Manitu szerint:

    Demokrácia van, így gyurcsány nem azt kapta, amit megérdemelt volna. Röhely, hogy még mindig a kordonért küzdenek.

  31. Manitu szerint:

    Bocs, röhej 😉

  32. Gordon szerint:

    gilga: a kép fent van a neten, bármikor elérhető, felesleges őrizgetned. ’88-ban nem volt demokrácia és nem volt szabadon választott parlament sem.
    Pár évvel korábban még ütötték az embereket március 15-én, mert emlékezni merészeltek 1848-ra.

    Neked meg az tetszett… (mármint a bilincselés és verés)

    Szégyen vagy!

  33. kishorgász szerint:

    “Gordon szerint:
    2011. december 23., péntek – 14:38

    Egy biztos:

    Meg kell roppantani a blokádot!

    Ha Tisza István ezt látná, hej de szétcsapna az elempések, maszoposok és a vörösdisszidensek között. Két pofon semmi lenne ahhoz képest!”

    Egyetértek Gordonnal. Valószínűleg Tisza makulátlan országvezető volt.
    Neki még az ország sorsa volt az elsődleges, minden döntését ennek rendelhette alá.

    A slep hozza saját ( ostoba ) formáját. Azt sem fogják fel, hogy Gyurcsányék felelősségre vonását rég elszalasztották. Szegény töltelékeket még most is az elszámoltatás meséjével etetik fentről.
    Még kell nekik egy-két év és rájönnek hogy fletóék hagyóstúl, szalainéstúl teli zsebbel élik a világukat.

    Szóljatok, ha majd valakivel szemben lesz jogerős ítélet , érdeklődve olvasom.
    Ti meg csak komcsizzatok tovább.

  34. abcd szerint:

    “Gyurcsány elvitelétől hangos a világ

    „Őrizetbe vették Magyarország volt miniszterelnökét” – írja most a világsajtó, a Chicago Tribune-től az Arab News-ig. A BBC online kiadása a rendkívüli hírek között számolt le a budapesti eseményekről.

    A beszámolók általában kitérnek arra, hogy a kormánytöbbség egy erősen vitatott választási törvényt készül elfogadni, és egy jegybank függetlenségét sértő törvényt is, ami ellen az Európai Unió is tiltakozik.

    A hosszabb cikkek kitérnek arra is, hogy a magyar kormány korlátozta idén a sajtószabadságot.”

  35. Manitu szerint:

    Remélem még egyszer lesz ilyen hír, de akkor már a volt miniszterelnök börtönbüntetéséről számolnak be a külföldi lapok. Egyébként kb. egy éve kezdődött el a sajtószabadság-hisztéria, miközben ilyen primitív tuskó ellenzéki média még nem volt Magyarországon.

  36. Ditte szerint:

    Őrizetbe venni és előállítani ugyanazt jelenti?

  37. grün szerint:

    Manitu!
    Kb két év múlva lesz olyan hír!
    Azzal fog lezárulni a zorbán vészkorszak!

  38. grün szerint:

    Nem ugyanazt, kedves Ditte!

  39. Ditte szerint:

    “„Őrizetbe vették Magyarország volt miniszterelnökét” – írja most a világsajtó..”
    Akkor viszont azt kérem a kedves világsajtótól, hogy fogalmazzon pontosan. Úgy is mondhatnám: Adjátok vissza a szavaimat!

  40. grün szerint:

    Ditte!
    Reklamáció a ferdítőnél (fordítónál)!
    Vagy tessék magyarul magyar sajtót olvasni, ne a világsajtót!

  41. abcd szerint:

    Egy jó törvény csak értelmezés “az” értelmezés kérdéses !

    “Nagy többséggel elfogadta a parlament a családok védelméről szóló törvényt.

    A törvény teljes abszurditása a családtagok kötelezettségeit soroló fejezetekben bontakozik ki. A jövőben a gyerekeknek törvényi kötelezettsége lesz képességeinek megfelelően eleget tenni tanulmányi kötelezettségeiknek, illetve tartózkodni az egészségkárosító életmódtól. Nincs több murván görkorizás, fára mászás, eszeveszett biciklizés.”

  42. Bolemann Lajos szerint:

    Gordon: “Lakatot rájuk!”

    Ezek a képviselők a választóktól kapták a mandátumukat. Tiszteletre méltó, amit a demokrácia védelmében tettek. Úgy ahogy tették. Nem autókat és épületeket felgyújtva, nem szétrombolva a várost, csak egy parkolót elzárva. Ha te őket lakat alá kívánod, akkor te nem vagy demokrata.

  43. Bolemann Lajos szerint:

    Na én megyek a Kossuth térre. Egy demokratának ott a helye.

  44. Katka szerint:

    kishorgász szerint: Orbán mikor számol el az Orbán klán vagyonával, ami több milliárdos nagyságrendűi. Ja, vagy ők megdolgoztak érte. Az adófizetők meg finanszírozzák a havi több millkáját és a rahedli gyerek + feleség megélhetését. Belőlünk él az egész család!

  45. grün szerint:

    Ditte!
    Ajánlom figyelmedbe, a ferdítéést illetően!
    Brüsszelben két diplomata beszélget:
    – Hallottad, hogy a magyar alkotmány lett a legdemokratikusabb egész Európában?
    – Ne viccelj, ez hogy lehet?
    – Úgy, hogy véletlenül azt a fordítást fogadta el a magyar parlament, amit ide küldtek Brüsszelbe… :_)

  46. Ditte szerint:

    grün, most már csak azt kéne tudnom, hogy mit jelent az, hogy valami demokratikus, pláne, hogy legdemokratikusabb. Ezen fogalmak ismerete nélkül nem értem a viccet.
    A világsajtóból visszaérkező cikkeket többször fordítják, egyszer magyarról külföldire, aztán vissza. Nem csoda, hogy annyi a hiba.

  47. Gordon szerint:

    Ditte mondja jól:

    “A világsajtóból visszaérkező cikkeket többször fordítják, egyszer magyarról külföldire, aztán vissza. Nem csoda, hogy annyi a hiba.”

    A főbb kommunikációs kifejezéseket Magyarországról küldi ki az ellenzék, hogy az országot lejárassák.

  48. Gordon szerint:

    Bolemann Lajos szerint:
    2011. december 23., péntek – 16:29

    “Na én megyek a Kossuth térre. Egy demokratának ott a helye.”

    Ezt is megéltük. 🙂

  49. Gordon szerint:

    Ment a panamázás, csaknem nyolcszázmilliós kár érte az államot

    “Összesen negyvennégy, korábban a Honvédelmi Minisztérium tulajdonában lévő lakás eladásával kapcsolatban folytat vizsgálatot az elszámoltatási kormánybiztos. Budai Gyula ezt pénteki sajtótájékoztatóján közölte annak apropóján, hogy ez ügyben a volt honvédelmi miniszter, Juhász Ferenc mentelmi jogának felfüggesztéséről pénteken dönt az Országgyűlés.”

    http://mno.hu/belfold/ment-a-panamazas-csaknem-nyolcszazmillios-kar-erte-az-allamot-1039350

  50. Katka szerint:

    Gordon szerint: Nem kell másoknak lejáratni az országot megteszi azt maga Orbán és sleppje.
    Akkor is itt szónokoltál, mikor Orbán szaladgált ki külföldre lejáratni az országot, össze vissza hazudozott mindent.
    Milyen félrefordításról makogtok. Amit kiküldenek az EU-nak, az még köszönő viszonyban sincs azzal, amit akarnak tenni. Nincs is félrefordítás, direkt hülyítés van.

  51. Zoli049 szerint:

    Gordon szerint:
    2011. december 23., péntek – 17:00

    Ne magunkból indulj ki! 🙂
    Attól, mert hülyeországban mi így gondoljuk, mármint ti, (sorry) az nem biztos, hogy a konzulátusokon és más helyen nem beszélni kettő nyelv! 🙂

    Katka szerint:
    2011. december 23., péntek – 17:07

    Ahogy tetszik írni! Na meg ki adott le direkt félrefordított kotványt és médiatörvényt.
    Ennyi!

    Na, kinézek, hogy mi a pálya, most nincsenek bérdobálók, mondták. 🙂

  52. grün szerint:

    Ditte!
    A két beszélgető diplomatát kérdezd meg, gondolom ők tudják!
    Ha már állítják!
    Persze lehet ez is fordítási hiba! 🙂

  53. szigetország szerint:

    Kövessétek Bólé példáját, s szaladjatok a Kossuth térre! Grün és társai — még mindig itt vagytok?

  54. ebihal szerint:

    Budai ugyanúgy, töredék áron jutott lakáshoz a HM-től, amikor katonai ügyész volt.
    Most van pofája ezt vizsgálni? Kezdje magával! Lehet, hogy az a baja, hogy csak egy kisebb lakás jutott neki.

  55. szigetország szerint:

    Az LMP-nél kibújt a szög a zsákból! 2006-ban semmi bajuk nem volt a demokráciával, akkor nem jajgattak, amikor véresre verték az embereket…

    LMP — az új SZDSZ.

  56. szigetország szerint:

    Ebihal!

    Hát te még itt vagy? Nem akarsz elszaladni a Kossuth térre egy pofonért?

  57. grün szerint:

    Gordon!
    Abban a 44 lakásban benne van a Budai Gyula által megvásárolt is?! 🙂
    Vagy az a prérioma?!

  58. szigetország szerint:

    Na tessék! A “demokrata” grünt is itt eszi a fene… Mégsem vagytok demokraták?

  59. nagyapó szerint:

    Egy törpe párt, senki által meg nem választott emberei, Szakasics unokával az élen csinálnak egy felhajtást, csatlakoznak hozzájuk a szintén meg nem választott szocik.
    Ezek után jön a wejerbélázás, hú miket mond a nyugati sajtó!
    Gondolom a rabosítás után a az országgyűlés megvonja mentelmi jogukat.
    Apropó ki az a Kukorelly? Tudja valaki?

    Kohn el akar adni egy kutyát Grünnek.
    – Nagyon ügyes kutya – bizonykodik Kohn – akkorát ugrik, mint a Gellért hegy.
    Grün megveszi a kutyát, de másnap már panaszkodik: – Becsaptál Kohn, ez a kutya egyáltalán nem ugrik.
    – Miért? A Gellért hegy ugrik?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  60. Pecás szerint:

    Gyurcsány?? Na ne vicceljetek..ki sem engedtem volna, annyi kárt okozott az országnak!!

  61. szigetország szerint:

    Katka!

    Orbánnal kapcsolatban “rahedli gyerekről” írsz. Te ennyire utálod a gyerekeket? Nem vagy te egy kicsit-nagyon kommunista-náci?

  62. Ditte szerint:

    Mikor Londonban éltem, a főbérlőm elmondta, hogy a nyugdíja jelentős részét elvesztette egy szerencsejátékon. Én a következő napon előre akartam fizetni a következő hónapot, mert úgy gondoltam, hogy arra célzott,hogy jó lenne, ha előre fizetnék. Kiderült, erről szó sem volt. Ez a két nemzet közötti különböző kommunikációs észjárást mutatja, ezt nehezebb elsajátítani, mint a szavakat és a mondatokat.

  63. ebihal szerint:

    Szigetország! Érvelj, vitatkozz! Amit csinálsz az csak köpködés.

  64. grün szerint:

    szigetország!
    Mobil internet?!
    “Haladjon a korral, süssön Váncza mosóporral!” ))) 🙂 (((

  65. grün szerint:

    nagyapó!
    Kukorelly Endre Író, költő, közíró!
    De hát egy írástudatlannak magyarázzam! 🙂

  66. ebihal szerint:

    Pecás! Nyugodtan húzd a strigulát, Orbán már behozta Gyurcsányt!

  67. Gordon szerint:

    Ha már házszabályvita.

    Apponyi Albert a házszabályok rugalmasságának fontosságáról:

    “De hogy egy adott házszabály nenyuljhozzám szentség legyen, hogy azt az ember ne fogja fel egyszerűen a változó idők igényei és a tapasztalat tanulsága szerint, hogy törvényes alakban se lehessen megváltoztatni, hogy annak törvényes alakban való megváltoztatása is az alkotmány-garanciát csorbítaná, bocsánatot kérek t. képviselőház, itt aztán már nem értjük meg egymást.”

    Képviselőházi Napló 1906-1911. XVI. kötet, 158.oldal

  68. szigetország szerint:

    Ebihal!

    Én tényleg azt hittem, hoigy “demokrata” vagy, akinek most a Kossuth téren volna a helye. Tévedtem?

  69. bugi szerint:

    Békapete, az adósságválságot Gyurcsány hagyta ránk, annyira hülye nem lehetsz, hogy nem emlékszel. Az MSZP-nek meg a bankoknak az fáj, hogy a Fidesz nem megszorításokkal kormányzott, hanem a bankok extraprofitjából vett el.

  70. bugi szerint:

    Nevetséges volt, ahogy Gyurcsány benyalt az LMP-nek. Sajnálom, hogy kiengedték. Deme mellett lenne a helye.

  71. szigetország szerint:

    grün!

    Tehát mobil internet készülékkel a kezedben csápolsz és ordítozol a tömegben… Jó sok kezed lehet.

    Jó lenne, ha egy szemed alatt monoklis képet feltennél magadról ide, mert Schiffer képviselő úr szerint “brutális rendőri” intézkedés zajlik a téren. Tudod, kéne a bizonyíték…

  72. ebihal szerint:

    Szigetország! Nem szeretem a skatulyákat, de légy nyugodt , ha neked lesz igazad,
    azt éppúgy elismerem, mint bárki más esetében!

  73. Ditte szerint:

    Szerintem ezért nem kellet volna bevinni Gyurcsányt, a guta megütötte volna, ha nem kerülhet a kisbuszba. A legjobb az volt, mikor a Meseházy se akart kimaradni az egész buliból és kollektíven akadályozták meg a lmp dicsőségét.

  74. kishorgász szerint:

    bugajakab!
    A bankadónak és a megszorításoknak semmi közük egymáshoz.
    A bankadó bevezetése mellett, nem sorolom fel, hogy milyen új adók lettek bevezetve és milyen juttatások lettek leépítve.

    Most sajnálhatod, hogy egy-két szemináriumot kihagytál.

  75. grün szerint:

    szigetország!
    Itt senki sem csápol, főleg pedig nem ordítozik!
    Ez a józan csőcselék! Egyre többen! 🙂

  76. ebihal szerint:

    Bugi! Ha nem érted az összefüggéseket, akkor fölösleges magyarázni.

  77. szigetország szerint:

    Ez a Gyurcsányi nagy színész, igaza van Dittének — belepusztult volna, ha nem játszhatja el a nagyhalált, amikor önként beült a rendőrautóba. Tudjátok, ilyen ócska miniszterelnökünk volt, akik csak szerepeket játszik, de az országot hazavágta.

  78. szigetország szerint:

    grün!

    Te, a “józan csőcselék” törpe tagja, mi a francnak kavarogsz a Kossuth téren, ha — miként állítod — szádat befogva tiltakozol?

    Mi van a “brutális rendőrökkel”? Tényleg beverték az orrodat és a fejeden törték ketté a mobil internetedet?

    Na, tehát kezd szépen elölről a történetet… Leszálltál a kettes villamosról, és…

  79. Gordon szerint:

    A csőcseléket szét kell ugrasztani!
    Rendet!

  80. kishorgász szerint:

    Gyurcsány óriási segítséget nyújtott a kormánynak. Ahogy megjelent, azonnal hiteltelenítette a rendezvényt, lejáratta a többiek kezdeményezését.

    Legalább most meghálálta, hogy futni hagyták.

  81. ebihal szerint:

    Gordon! Már megint erőszak?

  82. ebihal szerint:

    Higgyétek el Gyurcsány ebből jól fog kijönni! Mint a DK vezére nem nagyon foglal-
    koztak vele, viszont mint előállított exminiszterelnök jó ideig címlapon lesz.

  83. Tóth Mária szerint:

    Megy a habverés libsi bagázs? ezt akartátok Karácsonyra, nem? Már az egész világ tele van Mo-val! szégyen és gyalázat azokra, akik mindig elárulják az országot! nemzetközi sajtótájékoztató már meg volt,örüljetek!

  84. Ditte szerint:

    “Bárándy Gergely MSZP-s képviselő, aki mint ügyvéd volt jelen, azt mondta, egyértelműen jogtalan volt a rendőrség akciója, hiszen éppen ő tett feljelentést néhány évvel ezelőtt az Élőlánc nevű szervezet hasonló akciója miatt, de a feljelentést a rendőrség elutasította, az ügyészség pedig arra hívta fel a figyelmét, hogy az ilyen cselekmény nem ütközik jogba.”

    Az Élőlánc nevű párt sosem csinált hasonló akciót, de ennek a Bárándynak nem jelent gondot a hazugság.

  85. "?!" szerint:

    “Gordon” írta 18:26-kor:
    “A csőcseléket szét kell ugrasztani!
    Rendet!”

    “Gordon”!
    A fentieket úgyis fokozhatod, hogy “Lámpavasra a csőcseléket”, és úgy is, hogy “Dunába lőni a csőcseléket”.

    Ezek lennének az igazán hozzád méltó javaslatok.

  86. Jobb Csepelért szerint:

    Liberális balfaszok

  87. Narancsvírus szerint:

    Orbán hazudott, nem először! A Kossuth téren újra kordonok vannak!!!
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=wbd2hbbe52go7q892z8w.jpg

  88. Csepeli lokál szerint:

    Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak. Az általunk megválasztott politikusok pedig szégyeljék magukat a karácsonyi ajándékokért mindegyik oldalon. Békés karácsonyt, és nyugodt új évet.

  89. Jobb Csepelért szerint:

    Balliberális “barátaink” jól elvannak így Karácsony előtt 1 nappal.

    Ernő, te meg nem vagy komplett… Nem látod, hogy azon a képen az adventi koszorú van elkerítve???

  90. islander szerint:

    szigetország

    “Az LMP-nél kibújt a szög a zsákból! 2006-ban semmi bajuk nem volt a demokráciával, akkor nem jajgattak, amikor véresre verték az embereket…”

    mikor alakult az LMP? istenem..a sötétséged elnyomja a gyűlöletet…

    Gordon

    milyen csőcseléket? volt balhé? gyújtogatás? rombolás?

    Tóth Mária

    keresd meg a gyógyszeredet, vagy írass fel újat, ha elfogyott. Egyébként meg ezzel a vezetéknévvel szépen elhúzhatnál Magyarországról.

  91. Jobb Csepelért szerint:

    MSZP-LMP-DKP… Összenő, ami összetartozik…

  92. Manitu szerint:

    Bacilus, a kariói demokráciáért ne itt tüntess.

  93. szigetország szerint:

    Islander!

    Te anyaszomorító! Te habverőgép!
    Az LMP egyetlen tagjáról sem lehetett hallani 2006 őszén! Kérnék szépen bizonyítékokat, hogy közülük bárki fellépett volna a megvert emberek védelmében!

  94. islander szerint:

    Jobb Csepelért

    Fidesz-Jobbik…összenő, ami összetartozik…ugye?

    mellesleg a maszop és Gyurcsány rámásztak az egészre, ha nem tűnt volna fel a hírekből.

  95. Jobb Csepelért szerint:

    Politikai parádé a “demokrácia védelmében”… Szánalmas… És ezt pont az a Gyurcsány hangoztatja, aki 2006-ban semmibe véve a demokráciát, kilövette az akkori ellenzékiek szemét…

  96. islander szerint:

    szigetország

    Izé, volt LMP 2006-ban? ezt kérdeztem! Akkor hogyan ugrálhattak volna?

    Mellesleg 2011. október 23-án és december 23-án nem kellett erőszakot alkalmazni. Miért is?

  97. Jobb Csepelért szerint:

    Islander! Te egy seggfej vagy!

  98. Jobb Csepelért szerint:

    “mellesleg a maszop és Gyurcsány rámásztak az egészre” … És ez valahogy nem zavarta a lehet másokat 😉

  99. islander szerint:

    Mellesleg 2011. október 23-án és december 23-án nem kellett erőszakot alkalmazni. Miért is?

  100. islander szerint:

    egyáltalán vettétek, miért is volt ez az egész hajcihő?

    hogy miket fogadtak el a T. Házban? és miért? vagy titeket a sz*ros Elempé jobban izgat, mint az ország sorsa?

  101. szigetország szerint:

    Islander!

    A neved alapján neked sem itt volna a helyed, hanem a Csendes-óceán szétszórt szigetvilágában élhetnél bennszülöttként és anyszült meztelenül, miközben lágy dobpergés mellett nyaldosod honfitársaid hátsóját önkívületi állapotban, hogy némi örömben részesüljél ebben a nyamvadt világban.

  102. Jobb Csepelért szerint:

    Islander! Az ország a 8 éves MSZP-s kormányzás miatt tart itt. Az ország tönkretételében pedig sokat segített az LMP elődpártja, az SZDSZ!

  103. islander szerint:

    hehe..nincs észérv. nem okoztatok csalódást….sajnos

    apropó.

    a 2006-os szemkilövetések miatt Schiffer is többször felvetette a felelősök elítélését és ha figyeltetek volna, az Elempé elítéli és elítélte az akkori tömegoszlatást. Ennyi.

    nü?

  104. islander szerint:

    elődpárt?

    jaj de unalmas….komolyan. valami újat. lécci!

  105. Jobb Csepelért szerint:

    Elítéli, de mégis együtt hőbörög azokkal akik 2006-ért felelnek… Köpönyegforgató bagázs!

  106. islander szerint:

    Jobb Csepelért

    Te meg úgy véded a Fideszt, mint a csuda. csak nem tagja vagy?

  107. Jobb Csepelért szerint:

    És ha igen?

  108. Jobb Csepelért szerint:

    Te ne azzal foglalkozz, hogy én minek vagyok a tagja, vagy minek nem, hanem válaszolj arra, amit most 20:28-kor írtam.

  109. islander szerint:

    így már érthető. amúgy semmi.

    tudod én elfogadom a mások véleményét és nem köpöm le, ha nem egyezik az enyémmel….

  110. Jobb Csepelért szerint:

    Így már érthető? Ugyan mi?

  111. islander szerint:

    miért? kötelező? kéred? követeled?

    úgy is mindegy, hogy mit mondok…nem?

  112. Zoli049 szerint:

    ADMIN!

    Van egy mail-ed! 🙂

    THX!

  113. Laci939 szerint:

    Javaslom, hogy minden dugóban ülő embert vegyenek őrizetbe, hiszen a többi járműben ülők haladását – így személyes szabadságát – korlátozzák.

  114. Narancsvírus szerint:

    Orbánt nem csak a magyar emberek fütyülték ki, hanem az olasz fiatalok is!
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=dcr4rea066zvlazrgmo.jpg
    Aki tud az keressen meg a Facebookon, több kép, több videó, csak annak aki megjelöl!

  115. Axor szerint:

    Ferenc testvér meg próbálja utánozni Győzikét
    Győző profi a szakmájába, Ferenc testvér nem.

  116. Zoli049 szerint:

    Szomszéd!

    Nem vagyok fent, tudod, de küldjél át linket, ha tudsz! Kösz!
    Beszart a kamerám… 🙁

  117. szigetország szerint:

    Islander!

    Amúgy milyen sűrűn kell felkeresned a pszichiáteredet? Hipnózisban is ezeket szoktad mondani?

    Vigyázz magadra! Jobbulást!

    (S ha elfogadod a vélemémyemet — miként ezt írtad — a két ünnep között se feledkezz el a gyógykezelésről!)

  118. Vátesz szerint:

    Nem jött össze a “taxisblokád” az SZDSZ-utódpárt LMP-nek! Azt hiszik kellenek a magyar népnek, még Gordonnak sem kellenek, pedig ő színtiszta liberális!
    Hogy odatolta magát szipirtyó Lendvai is, agyalágyult Gyurcsány is. A volt színháztulajdonos komcsi “leánykája” meg a ripacs ellenálhatatlan kényszert éreznek a kamerák előtti szerepléshez. Színtiszta röhej, hogy a Klubrádió helyett már Szabad Európa Rádió magyar adást akarnak, hülyítsétek csak kölcsönösen egymást Mark Palmerrel meg Charles Gátival, Amerikának sincs más problémája, mint a megélhetési zsidókkal foglalkozni Budapesten. Pályázatot nyerni kell, még a zsidónak sem jár automatikusan frekvenciasáv! Mi sem vertük magunkat a földhöz, amikor elhallgattatták a Pannon Rádiót, s a Szentkorona Rádiónak sincs frekvenciája. Akinek majd kell, az majd hallgatja a Klubrádiót interneten. A Drágabolgárúr műsorát én is szoktam hallgatni, de nem azért mert szimpatizálnék velük, hanem mert az ellenséget ki kell ismerni!
    Orosz József meg elhúzott Kanadába, mert beégettem a Kontra című műsorában a miniszterelnök-keresősdimmel. Egyébként meg szép karácsonyt kívánok mindenkinek!

  119. islander szerint:

    szigetország

    elfogadom, kösz

    amúgy meg szebb jövőt!

  120. Jobb Csepelért szerint:

    Islander!

    LMP-sek mióta köszönnek úgy, hogy szebb jövőt? 😀

  121. Jobb Csepelért szerint:

    Most biztos idegrohamot kapott egy két ballib, mert visszanyalt a fagyi azzal, hogy most Gyurcsányékat vitték el a rendőrök 😀

  122. grün szerint:

    Ha még esetleg be is csuknák!
    Jelentőset emelne a népszerűségén! 🙂

  123. Jobb Csepelért szerint:

    A ballibek beszélnek rendőrállamról, meg diktatúráról… Amikor 2006. október 23-án lőttek az emberekre, akkor kik voltak kormányon?

    Lehet itt a Fideszt szapulni, de azt észre kéne venni, hogy 2006 ősze és 2010 tavasza között a rendőrök már könnygázzal oszlattak egy olyan gyűlést, mint amit ma rendezett ez a dolgozni képtelen, hazaáruló felforgató söpredék.

  124. hajós szerint:

    Jobb Csepelért! Azt kéne észrevenni, hogy amikor Orbán csinálta ugyanezt a Parlament előtt, akkor a rendőrök először szóltak neki, hogy legyen szíves, hagyja abba, de nem hagyta, erre a rendőrök bocsánatot kértek és elkullogtak…

  125. grün szerint:

    Jobb Csepelért!
    Nyugodj meg! Ami késik az jön!
    Csak először a segílykét a zIMF-től meg kell kapni!

  126. gyalog szerint:

    Nemsoká táncolni fogtok. Vagy úgy, ahogy az EU, vagy úgy, ahogy a nép fütyül.
    Ébresztő!

  127. szigetország szerint:

    Islander!

    Ugye, mondtam, hogy vigyázz magadra, és ne keverd össze, mit mondasz éber állapotban és hipnózisban!
    Szerintem ma este rossz gyógyszert vettél be, vagy elszívtál egy marihuánás cigarettát, ezért áll a szádra a “szebb jövőt”. De legyen igazad! Legyen szebb jövőd, mert ennnél, ahol most vagy, csak felfelé vezet az út.

  128. szigetország szerint:

    gyalog!

    Már csak te hiányoztál! Te is jó “demokrata” módjára a Kossuth téren hisztiztél eddig a demokráciáért? Monddd, legalább összevertek? Hazudj már valamit, mert jól áll neked!

  129. gyalog szerint:

    szigetország most se érvel, csak mocskol. De legalább a gyógyszerét bevette. Úgy hívják Orbán Viktor.

  130. gyalog szerint:

    Nem vertek össze. Nem romboltam, nem hajigáltam Molotov-koktélt, sőt, kukákat, autókat se gyújtottam fel.
    Lehet, hogy van összefüggés.
    Te hogy látod ezt, szigetország?

  131. islander szerint:

    Szebb jövőt!

    hehe 🙂

  132. islander szerint:

    “Most biztos idegrohamot kapott egy két ballib, mert visszanyalt a fagyi azzal, hogy most Gyurcsányékat vitték el a rendőrök”

    tudtommal Schiffer jelentette fel Gyurcsányt Sukoró miatt és most meg az LMP miatt vitték be a rendőrbácsik…vicces, nem?

  133. szigetország szerint:

    Én Schiffer képviselő úr szavaira hagyatkozom, aki azt mondta, hogy “brutális rendőri intézkedés” zajlik a Kossuth téren, ami a 2006-os rendőr attackot idézi.

    Ebből gondoltam, hogy kicsapták az egyik szemedet, de legalábbis a földre tepertek és jól megrugdostak, mert puszta kézzel rátámadtál hat rendőrre.
    Tudod, 2006-ban a nőket is püfölték, az időseket is rugdosták, a nézelődőket is levadászták, recsegtek a bordák, törtek az ujjak, mert gyurcsányi pribékjei a “demokráciát” védték — és tudod, erről vannak felvételek (bizonyítékok).

    Engem nagyon meglepnél, ha mindezt elismernéd, mert nem szoktál igazat mondani, tehát hazudj még valamit lefekvés előtt, hátha nyugodtabban telik az éjszakád.

  134. szigetország szerint:

    Úristen! Islander begolyózott!!
    Pedig mennyire drukkoltam neki…

  135. Jobb Csepelért szerint:

    Grün! Ti kb annyira befolyásolt idióták vagytok, mint azok, akik Észak-Koreában siratták azt a népnyúzó diktátort.

    Ma késő délután a párommal pont a Kossuth téren szálltam fel a 2-es villamosra. Nem messze tőlünk egy nyugdíjas hölgy, egy igénytelen kinézetű szintén nyugdíjas úr és egy kb 30 év körüli fiatal férfi (akinél valami nem stimmelhetett) beszélgettek, hogy így a szemét Fidesz, meg úgy a szemét Orbán… Úgy kb az Eötvös térig volt türelmünk hallgatni a süket szöveget, mikor a barátnőm megkérdezte tőlük, hogy Gyurcsány mennyivel volt jobb? Erre persze nem kaptunk választ. Utána az idős nénike mondta azt, hogy dögölne meg, aki kezet csókolt -őt idézve:- ,,annak a szemét Orbánnak”… Erre már én kérdeztem meg, hogy annak idején mennyivel volt jobb Kádárnak kezet csókolni…

    Tudod grün, tőletek, akik ’89 előtt kimentetek a Városligetbe minden év majálisán és tömtétek a fejetekbe az elvtársaktól kapott sört, meg virslit, nem várok többet…

  136. Jobb Csepelért szerint:

    Islander! Komolyan mondom, hogy te nem vagy normális. Azt se tudod, hogy miről beszélsz, csak gépeled be a marhaságaidat.
    Elhiszem, hogy számodra nem kellemes a zárt osztályon tölteni az ünnepeket, de hidd el, hogy az ápolók biztos nagyon szívesen gondoskodnak majd rólad. Elvileg nem sokára itt a szeretet ünnepe.

  137. gyalog szerint:

    Islander egy zseni! Kopogtató ujjai alól konzekvens gondolatok sorjáznak elő.
    Ez a teremtés csodájával ér fel.
    Csak így tovább Islander!
    (Remélem, érted az iróniát!)
    Szeretettel, gyaolg

  138. Jobb Csepelért szerint:

    A szemkilövető Gyurcsány megjelenik a Kossuth téren és felszólal a demokrácia védelmében… Erre tényleg megfelelő kifejezés a politikai parádé, vagy netán jobban illik rá a köpönyegforgatás megnevezés?
    Az itt fórumozó ballibeknek szar érzés Gyurcsány “elhurcolása”… Hóhérból áldozati bárány 😉

  139. szigetország szerint:

    gyalog!

    Lám-lám, amikor két bolond egymásra talál!

    Islander tetteit a teremtés csodájával hasonlítod össze, ami ilyentájt, karácsonykor, talán különös túlzásnak tűnik, mert Jézusban tiszteljük a teremtés csodáját, méghozzá az egyetlen teremtői csodatevőt, így tehát arra a következtetésre jutok:
    1. Te elvesztetted a maradék józan eszedet.
    2. Nem vesztetted el az eszedet, mert korábban sem birtokoltad.
    3. Hazudsz, ahogy szoktál.

    Kérem a Teremtőt (bocs Islander, nem rád gondolok), adj ennek a gyalognak egy marék észt, hogy legalább féleszűnek mondhassa magát!

  140. Szúrós dinnyehéj szerint:

    A feltűnően askenázi rasszjegyeket magukon viselő LMP-s tüntetők a felszólítás után sem voltak hajlandóak szabaddá tenni a bejáratot, ahova szintén fajtársaik (de legalábbis kiszolgálóik) igyekeztek, csak éppen más-más pártszínekben. Gyurcsány is kinézett a térre, és örömmel nyugtázta, hogy “végre szerveződik a demokratikus nemzeti ellenállás”. Majd igazi ellenállósdit játszva, rövid úton el is vitette magát a rendőrséggel.

    Ez az egész cirkusz nevetséges, s igazából érdektelen is. em szól az egész másról, mint a “húsosfazék” körülötti tolongásról. Sebaj, hadd tolongjanak, kívánjuk nekik, hogy egy-egy munkatábor bejárata előtt is így, egymással versengve tegyék a jómadarak. 🙂

  141. hajós szerint:

    Látom, igen ideges a fideszes agymosott tábor.
    Bizony gyerekek, közeleg a bukásotok! Az őrült vezérnek mennie kell!

  142. Manitu szerint:

    Le fog lohadni a mosolyod hajós. Nem lesz itt bukás még egy jó darabig. Az a pár bohóc, aki ott pörög, nem fogja visszahozni a tolvajvilágot.

  143. Vátesz szerint:

    A tiétek meg már bekövetkezett! A nép nem titeket fog visszaszavazni, ha elhajtja a Fideszt! Mókás lesz, ha mindkét nómenklatúra a telavivi járatra vesz jegyet! 😀

  144. hajós szerint:

    Manitu!
    Majd meglátjuk, mit szólsz, amikor tavasszal jön az államcsőd, mert az őrült vezéred beleszarik az IMF-EU megállapodásba.

  145. Vátesz szerint:

    Róna Péter nem nevezhető jobboldali közgazdásznak, ő mondta: „Tudnivaló, hogy egy ország a saját fizetőeszközével soha nem mehet tönkre!”
    Hát majd ha államcsőd lesz, tavasszal van a vetés ideje, gázolaj híján kihajtjuk a libsiket meg az etnikumot kézzel földet művelni, vetni! A magyar paraszt ezt teszi ezer év óta, ideje megtanulni dolgozni azoknak is akik eddig a magyar népen éltek! Mire estére hazamennek bezár a tőzsde, a másik bagázs meg már fáradt lesz elmenni betörni!

  146. vermes szerint:

    Vírusnarancsjobbikbalfék, most mihez kezdesz?

    Most azt vitték el, akit 2006-ban istenítettél, aztán jobbikos szavazóként elvileg utáltál, de mégis szerettél, mint Budaházy felesége mellett pózoló Budaházygyűlölő?

    Kovács Ernő, szedd be a gyógyszered…

  147. Gordon szerint:

    Az oppozíció mindent megtesz a parlamenti munka megzavarása érdekében.

    Persze ez nem meglepő, régen is a gyűlöletkeltés fegyverével éltek, mikor nem tudták megragadni a hatalmat.

  148. Zoli049 szerint:

    Gordon!

    Tudod egy a szomorú.
    Mégpedig az, hogy a magyar, a magyarnak van ugrasztva, holmi politikai – hatalmi harc miatt. Mióta is? 2002. óta? Miért is? Azért, mert a vezér akkor azt mondta, hogy az ország nem lehet ellenzékben! Azóta megy itt a zemberek közti marakodás és ezzel nagyon sokan – köszönik – de jól elvannak. Szavaiddal élve?
    – ez jól van így?

  149. Én szóótam szerint:

    http://index.hu/video/2011/12/23/esti_osszefoglalo/

    3:50-nél a két majmot kell figyelni, akik olyan csodálkozva néznek, mintha UFO-t látnának mikor a tömeg lehazaárulózza őket és azt javasolják nekik, hogy “meneküljetek!” 😀

    A sok ide írogató nyaller is okulhat ebből…
    Én szóótam…

  150. Gordon szerint:

    “Mióta is? 2002. óta? (…) Azóta megy itt a zemberek közti marakodás” – írja Zoli049.

    Ezt a csak a magyar belpolitika történetét kevésbé ismerők szokták mondani. Felületes és hibás kijelentés. A tegnapinál – és a 2002 óta történteknél – sokkal durvább dolgok is történtek már az országban és a parlamentben.

    folyt.köv

  151. Gordon szerint:

    Egy szomorú példa a múltból (MKP-s – tehát kommunista – politikus hozzászólása az Országgyűlésben):

    “Én megvallom az igazat: alig várom az első alkalmat, amikor egy olyan törvényjavaslat kerül napirendre, amellyel kapcsolatban erről beszélni lehet, hogy a földesúri osztály ellen sértő kifejezéseket használjak. A parlament nívóját nem csökkenti, hanem emeli az, ha a nemzet ellenségeivel szemben gyűlöletre uszítunk. (Taksony János FKgP-s politikus közbekiabál: Gyűlöletre nem lehet országot építeni!) A magyar életben egyelőre még nem az a hiba, hogy túlzott gyűlölettel viseltetnek az emberek a nemzet ellenségeivel szemben, hanem a magyar közéletnek nagy hibája egyelőre inkább az, hogy kevés gyűlölettel viseltetnek velük szemben.”

    /Nemzetgyűlési Napló 1945-1949. 1. köt. 226.oldal/

    Az MKP tehát több gyűlöletet és hiszterizálást akart…. világosan kimondta a politikusok.

    A fenti hozzászólást “elívelő” képviselőből egyébként később, már a Kádár-rendszer idején miniszter lett.

  152. Zsonyo szerint:

    Hölgyeim és uraim!
    Nézzenek a naptárra!
    Aztán magukba, és pironkodjanak.
    “Békesség a földön az embernek”

  153. Axor szerint:

    Szerintem Ferenc testvér fel készül arra lelki traumára, mikor tényleg viszik a kaptárba.

  154. Axor szerint:

    Minden fórumozónak Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok.

  155. ... szerint:

    bent kellett volna tartani őket ma reggelig.

  156. CsepeliNo1 szerint:

    Magyarországon EZZEL MEGSZŰNT A DEMOKRÁCIA!!!!!!
    Ez egy szégyen.
    Remélem hamarosan Orbán és bandája is életfogytiglant fog kapni!

  157. CsepeliNo1 szerint:

    Ja, és ugye emlékeztek, volt olyan MINISZTERELNÖK, aki kordont bontott társaival a Parlamentnél.
    ŐT, AKKOR NEM VITTÉK EL a RENDŐRÖK!!!!!!! Pedig ha Én lettem volna ott, az biztos, hogy a sz.rt is kivertem volna belőlük.
    Gyurcsány, meg a többiek meg csak tüntettek… MA MÁR EZ IS BŰN!
    Még Ti is Fideszesek, a lelketek mélyén tudjátok (REMÉLEM), hogy ez erkölcstelen, pártatlan, stb…

  158. TI szerint:

    CsepeliNo1! Gyurcsányt már rég szám szerint kellene szólítani, azok után amit a hazája ellen elkövetett. Az hogy elvitték az kevés. Bent kellett volna tartani, vagyonát elkobozni és élete végéig sóbányában dolgoztatni. De nagyon remélem, hogy ami késik nem múlik.

  159. GONDOLKODÓ! szerint:

    Sajnos, leépült Emberiség jó része. Pedig, ha a tudomány elfogyott, jönnie kell a költészetnek és a zenének, ami a megoldást hordozza magában.

  160. islander szerint:

    🙂

  161. gyalog szerint:

    Orbán diktatúrát épít – újabb kellemetlen levél a kormányfőnek
    December 23-án terjedelmes levelet küldött az Egyesült Államok külügyminisztere, Hillary Clinton Orbán Viktornak, írja a Népszabadság. A lap szerint a levél tartalmáról a létezésén kívül egyelőre nem sokat tudni, az “amerikai diplomácia vezetője a magyar demokratikus intézményrendszer szisztematikus leépítésével kapcsolatban fejti ki véleményét”.
    :)gyalog

  162. gyalog szerint:

    “Baka András: jogellenesen mozdítottak el
    Baka András főbíró szerint elmozdítása nyilvánvalóan jogellenes volt, bár nincs hazai fórum, amely ezt kimondhatná.”

    Ez tuti demokrácia, mindig ilyet szerettem volna!

  163. ebihal szerint:

    Elmondaná nekem valamelyik “okos”, hogy bizonyították-e már Gyurcsány szerepét
    a 2006 őszén történtekben? Vagy miért nevezik békés tüntetőknek a gyújtogató,
    Molotov koktélos stb. embereket? Vagy azt várják el a rendőrtől, hogy tartsa oda a
    másik orcáját is, ha utca kővel dobálják? Ez milyen értékrend ?
    Jobb Csepelért! Igen vannak “igénytelen kinézetű” öreg emberek, vannak fiatalabbak,
    akiknél szerinted ” nem stimmel valami “, s mindezt mondod azért, mert kimondták a
    véleményüket.Ez a te értékítéleted, és te is csak ennyit érsz!

  164. miska72 szerint:

    Kár, hogy az egész bagászt nem tartottk bent karácsonyozni! 🙂 🙂 🙂

  165. Paul szerint:

    Ők úgyse tartanak karácsonyt!

  166. CsepeliNo1 szerint:

    Ti!
    Miért, mit tett a hazája ellen?
    Volt egy öszödi beszéde?
    NA ÉS? Akkor mi van?

    Beismerte, hogy hazudott?
    NA ÉS? Ő neki legalább volt mersze! Majd kíváncsi leszek Orbán mikor fog egyáltalán bocsánatot kérni a néptől! Orbán már 2. választását nyerte hazugsággal!
    De ennél jobban még senki nem verte át ezt a népet! Ezt jobb, ha tőlem tudjátok!

    Gyurcsány és bandája SOHA NEM FOGLALTA EL A TV székházat, NEM GYÚJTOTTA FEL BUDAPESTET, NEM BONTOTT KORDONT!

    Biztos, mondanád, de Gyurcsány hogyan gazdagodott meg?!
    Gyurcsány a vállalkozói szférából gazdagodott meg! Más is, jobb ha tőlem tudod! Lásd: Palotás, Demján, Csányi. Akkor ezek is mind csalók, hazugok? Szerintem NEM! Bár, Én nem is vagyok annyira keresztény, és megbocsátó mit TI!

    Én meg megkérdezem még tőled!
    És Orbán (Kósa, Rogán, Szíjjártó)? Ő(k) hogyan gazdagodott meg?
    Megmondom! Belőled, belőlem, meg a népből! A Te, a mi adónkból, az autópálya építés pénzéből (emlékszel, volt egy Orbán bánya), a 4 milliárdos futballpálya beléptető kapukból, Tokajból, soroljam még?

  167. ebihal szerint:

    És még valami! Gyurcsány azt mondta: hazudtunk éjjel nappal, vagy valami ilyesmit.
    Mindenki ezt hajtogatja, de nem teszi hozzá ,hogy mit is hazudott ez az ember.
    Volt képe azt hazudni, hogy jobban megy az ország szekere, és van mód 50% bér-
    emelésre a közszférában, hogy lesz pénz a 13. havi nyugdíjra/nem a 14.-re, az a
    Fidesz sara/. És mivel ténylegesen nagyobb volt a fejlődés mint manapság, olyan
    beruházásokat, és ezzel együtt hitelfelvételt is elkezdtek, amire ráértünk volna még.
    Az adósságaink jó része ebből adódik, ha tetszik, ha nem többet fogyasztottunk mint
    amit lehetett volna.Ezt akkor senki sem kifogásolta, pedig akkor kellett volna
    ordítani!
    Na és most mi van? Sikert sikerre halmozunk? Ez nem hazugság?

  168. kishorgász szerint:

    Gyurcsányt senki nem fogja lecsukni és komolyan nem kell tartania az elszámoltatástól.

    Ő a Viktor aduásza:
    – Orbán elsősorban neki köszönheti ( és nem saját magának ) a kétharmadot
    – ő tett a legtöbbet azért, hogy a szocialistákat a szavazók elcsapják és egyenlőre szóba ne jöhessenek, mint váltópárt
    – az ellenzéki tüntetést hiteltelenné tette megjelenésével. Kvázi nem elég, hogy saját pártját szétverte, most a megmaradt halvány ellenzék szétveréséből is oroszlánrészt vállal.
    Nem kell hozzá más, mint gyorsan(!!) odamegy, ahol valami készül.

  169. Paul szerint:

    Ebihal! Te birka vagy!!!aki rosszul hall!! he-he.

    Lehet,hogy te többet fogyasztottál de a nemzet többsége csak a emberhez méltó életszínvonalon szeretett volna élni.

    Az ország vagyonát szét lopták,és 100szoros az adósság,mint a rendszerváltáskor volt. Hol a vagyon, hol a felvett pénz?? Mire fordították?
    Erre válaszoljál!!

    A Kókával együtt hazudott a Gyurcsány. Hogy ment volna a gazdaság,ha nincs termelés,nem építettek az elmúlt 20 évben termelő üzemet.

    Emlékezzünk csak ezekre a kijelentésekre: dübörög a gazdaság, száguld a pannon puma.Olyan paréjokat mint te is vagy, azokat meg lehet vezetni.

  170. ebihal szerint:

    Paul!
    A stílusod lehangoló, a szövegértésed csapnivaló! Itt nem az én fogyasztásom a lényeg,
    hanem ha országos szinten többet költöttünk /beruházások, fizetések, nyugdíjak stb./
    mint a bevételünk, akkor adósságunk lesz. Ha bízunk abban, hogy a következő évben
    tudjuk törleszteni az adósságot, akkor fel lehet venni, de ha necces, akkor inkább ne
    fejlesszünk.
    Az ország vagyonát tényleg szétlopták, de ebben a jobb és a bal oldal ugyanúgy benne
    volt.
    Az elmúlt 20 évet azért nehéz a Gyurcsány számlájára írni.
    A hazugság épp az volt: a pannon puma és a dübörgő gazdaság.
    A minősítésed téged jellemez.

  171. islander szerint:

    Kedves jobbikosok!

    Ti is tudjátok csak két hiteles párt van a mai politikai elitben…

  172. Viki szerint:

    Kedves Gordon…
    Ahogy így elnéztem a hozzászólásaidat, mikor is másoknak beszólsz és a “Kis Embert” véded, meg kell, hogy valljam, igazság szerint te sem látod a “Fától az Erdőt”!!!!
    De ne csüggedj, lesz még szép a világ, csak nem mind1, hogy melyik oldalon…
    Az emberekén, vagy az állatokén….

Itt lehet hozzászólni !