Megjelent Duda Viktória új könyve – Ajánló!

Csepel.info, Könyvzabáló.hu

Megjelent Duda Viktória Tűz varázsol, víz varázsol című könyve. Könyv mindazoknak, akik jól érzik magukat a mesék világában, s közben szeretnek el-elgondolkozni is -fogalmaz a kötet beharangozója.

Hamvas Béla írja, hogy a régi időkben az emberek szerették a mesét, történetet, mítoszt, filozófiát, morált egyetlen műben élvezni. Ilyennemű könyv ez is, igazi mese az ősidőkből.

Ki ne ábrándozott volna gyerekkorában vagy akár felnőtt fejjel is a láthatatlanná válásról, az idő megállításáról, a világok közti átjárásról s más csodákról!

A meseszövés, a képzelet villódzó gazdagsága, a drámai csúcspontok végig lebilincselik az ifjú, vagy akár a sokat próbált olvasót. A felejthetetlen jeleneteknek ( mint pl. az elemek harca) egész sora filmre kívánkozik.

A főhős, Bűbájos, hogy átkától megszabaduljon, hosszú utat jár be. Megérti a természet ezer szavát, a Föld Szellemének megbékélésre intését, mely igencsak korunknak szól.

Miközben ifjan vagy deres fejjel kedvünket leljük a csodás történésekben, elgondolkozhatunk, milyenek is vagyunk, s mivégre e világon.

Duda Viktória Gy. Budapesten született. Németországban kezdte iskoláit, a jogi egyetemet Bécsben végezte el, az utolsó évet Írországban ösztöndíjasként. Miután diplomamunkáját Tibetről írta, egy ideig az International Campaign for Tibet szervezetnél is dolgozott Amerikában.

Visszatérve Bécsbe szociális antropológiából szerzett doktorátust. Témája a bennszülött szánok /korábban busmanok/ szellemi örökségének jogi védelme volt, ezt tanulmányozta Dél-Afrikában is. Ezeknek az élményeknek alapján született meg második regénye /Verliebt in den Teufel/.

Érdeklődési körébe tartozik a pszichológia, az éber hipnózis, a test és a lélek összhangjának megteremtése. E területeken, valamint legújabb könyvén dolgozik.

A könyv megtekinthető és megvásárolható a www.konyvzabalo.hu weboldalon vagy személyesen a Nappali Kávéházban (1061 Budapest, Vasvári Pál u. 3.) Érdeklődni lehet továbbá Varga Évánál Csepelen az 1/277-3004-es telefonszámon.

konyvzabalo.hu

2 hozzászólás “Megjelent Duda Viktória új könyve – Ajánló!” bejegyzésre

  1. belekotkot szerint:

    Ennek most mi volt a Csepeli vonatkozása azonkívül hogy “Érdeklődni lehet továbbá Varga Évánál Csepelen”. Nem lehetne a reklámokat külön reklámként kirakni ?

  2. grün szerint:

    “Könyv mindazoknak, akik jól érzik magukat a mesék világában, s közben szeretnek el-elgondolkozni is -fogalmaz a kötet beharangozója”
    Kérdés a szerzőhöz:
    A közeli jövőben tervezi-e a Narancssárga Csepel c.könyv megírást is?!

Itt lehet hozzászólni !