Meghívó – Gombolyda

Csepel.info

csepel.info

25 hozzászólás “Meghívó – Gombolyda” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Gombolyda?!
    Smittizünk, nyelvújítmányolunk?! 🙂 🙂

  2. Vátesz szerint:

    Az idén még lehet rendezni kiállításokat, jan. 1-től lesz lapátra téve mindenki! Aki meg öngyilkos lesz, azt ráadásul még tepsibe is teszik!

  3. nagyapó szerint:

    Olyan mint a tébolyda. Gründolunk, gründolunk.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  4. Manitu szerint:

    Vátesz vélhetően nem hagyná, hogy bárki öngyilkos legyen, aki nem a MIÉP-re vagy a Jobbikra szavazott. A mi kis okos ParasztRambónk gyorsabb lenne. 😉

  5. grün szerint:

    nagyapó!
    A zalapozáson sok múlik!
    A szocializmus alapjait Kádár bátyánknak olyan sikeresen sikerült leraknia, hogy bár azóta lebontottuk a felépítményt, de még a Vezír szerint is Magyarország szilárd alapokon nyugszik!
    Csak azt nem értem miért kellett lebontani, ha most ugyanazt építik vissza! Egy 93 000 nkm alapra nagyobb országot nem lehet építeni, még ha gigantomán vezetésünk van is!

  6. Vátesz szerint:

    Manitu, Gordon! Nekem lett igazam, a norvég robbantó és tömeggyilkos Breiviket beszámíthatatlannak nyilvánították! Erről nekem semmi kétségem nem volt, aki jobboldali létére Izraelt pártolja, az nyilvávalóan eszeveszett bolond! Ez vonatkozik a LIKUD testvérpártjának tagjaira is!!!

  7. Gordon szerint:

    “aki jobboldali létére Izraelt pártolja, az nyilvávalóan eszeveszett bolond!”

    Akkor ezért nem ismeri senki a Jobbikot az EP-ben? 🙂

    (A kukák környékén kellene megfordulniuk a Jobbik politikust keresőknek. 😀 )

  8. Vátesz szerint:

    A Jobbik nem pártolja Izraelt, ellenben a Fidesz igen, sőt a LIKUD testvérpártja!

  9. Gordon szerint:

    “aki jobboldali létére Izraelt pártolja, az nyilvávalóan eszeveszett bolond!”

    Akkor az európai jobboldal jelentős része az. 🙂

    Csak az ismeretlen Jobbik a kivétel? 😀

  10. Vátesz szerint:

    Igen, az! Előre örülök, hogy Nyugat-Európa rohamosan iszlamizálódik! Eladják a keresztény templomokat mecsetnek! Kár volt megvédeni a töröktől, most már csak Németországban ötmillió muszlim török él! Át kellett volna engedni őket, hogy a német nők hamarabb megismerjék az ezeregyéjszaka gyönyöreit! Martell Károly is hiába verte meg az arabokat 711-ben Poitiersnél, hiszen Franciaországban is többmillió muszlim arab él. Olaszországot meg ellepték a feketék, az olasz gyermekek nem kizárólag az azúr napsütéstől lesznek barnák! 😀

  11. joságos. szerint:

    Vátesz!A poitiersi-csata 732-ben volt és nem 711-ben!!!Gondolom,hogy az iszlámmal kapcsolatos ismeretei annyira helyt állóak mint a történelmi tudása!!

  12. ennéllejebbmár nincsen szerint:

    ez már tényleg gombolyda-tébolyda: nagyon ravasz módon küldi el az önkormányzat a művelődési házból az embereket, a lehető legkevesebb pénzzel ereszti szélnek őket, szép munka!

  13. Vátesz szerint:

    Nekem ez a dátum ugrott be középiskolai tanulmányaimból, viszont 711-ben mórok átlépték Afrika felől a határt a mai Spanyolország területére Tarik ibn Ziyad vezetésével, akiről aztán a Gibraltári szorost elnevezték.
    Ha minden adatot előbb ellenőriznék a google-ból, olyan okos lennék, mint Ön Joságos! 😀

  14. Vátesz szerint:

    Abban biztosak lehetünk, hogy a saját végkielégítésükről nem fognak megfeledkezni, ha bukni látszanak a következő önkormányzati választáson! 😉

  15. joságos. szerint:

    Vátesz!Hiányos tudását mások tudásának kétségbe vonásával nem tudja magyarázni.Ha ön azt
    amit 14:42-es írásában közölt fejből tudná nem várt volna 17 órát a válasszal!Spanyolországnak
    csak Portugáliával és Franciaországgal van határa!Nem mórok,hanem arabok szálltak partra
    a félszigeten és nem Spanyolországban!Ha valóban járt középiskolába akkor tudhatná,hogy
    Spanyolország 1492 előtt nem létezett!!Kasztília és Aragónia egyesülésével jött létre.Nekem
    nem kell utánanéznem én tudom!!Maga viszont még utána sem tud nézni.

  16. meghát.... szerint:

    T. grün fater! “Csak azt nem értem miért kellett lebontani, ha most ugyanazt építik vissza! Egy 93 000 nkm alapra nagyobb országot nem lehet építeni, még ha gigantomán vezetésünk van is! ” Felfelé is lehet építkezni .Nem hallottál még a felhőkarcolókról? Helyesbítek: Légvárakról?

  17. Vátesz szerint:

    Joságos! Nem szívesen írom le, de Ön egy kötözködő HÜLYE! Én azt írtam: “711-ben mórok átlépték Afrika felől a határt a mai Spanyolország területére. Érti! A mai Spanyolország területére! Azért nem írtam akkori megnevezést, mert a mai Spanyolország sok részből állt össze, s a déli rész sohasem volt Kasztília, sem Aragónia!
    Akkor nézzen már utánna, kik voltak a mórok! Részben arabok, akik aztán nem voltak őslakosok a mai Marokkóban sem, részben berberek, akik viszont Észak-Afrika őslakói, s részben fekete muzulmánok (Mali, Mauritánia), azaz négerek. Ezt a népességet nevezték móroknak, más néven szaracénoknak. Egyébként meg középiskolás koromban tanulmányi versenyek helyezettje voltam, valódi nevemen megtalál a KöMaL arcképcsarnokában! Ön különben nem gondolkodik logikusan, ha több mint negyven év után nem fejből írtam volna, Poitierst, Martell Károlyt, a mórokat, akkor talán nem írtam volna 711-et 732 helyett! Egyébként én jártam a cordobai székesegyházban, amely ráépült a muszlim mecsetre, a granadai Alhambrában, a sevillai Giraldában, továbbá Madridban, Barcelonában, Escorialban (II-dik Fülöp palotájában).

  18. joságos. szerint:

    T.Vátesz!Én is!!!”A mai Spanyolország”észrevétel helyes!Én önt nem hülyéztem!De mit is várhat egy magafajta tahótól az ember?A középiskolát ötven éve végeztem el,így a “több mint negyven év”nem ki búvó. Móroknak kezdetben a keresztény hitre tért arabokat nevezték,majd minden
    arab törzsre ezt az elnevezést használták.A mór kifejezés egyébként spanyol eredetű.Tarik ibn
    Zayid nem mór volt hanem arab az Omajádok egyik kiváló vezére.Csodálom ,hogy ezt nem tudja
    hisz a Córdobai mecset látogatásakor ezt elmondja az idegen vezető!Hisz a Córdobai kalifátus
    alapítója is ebből a dinasztiából való, ő volt az utolsó az Omajádok közül.Abdurramannak nevezték.Végezetül;ha tévedek elismerem!Ez kettőnk közt az alapvető különbség,de ez már intelligencia kérdése amiről magának még segéd fogalma sincs!

  19. Vátesz szerint:

    Ön nem hülyéz le, ellenben sérteget, nemcsak engem, mindenki! 29 éves koromban 148 volt az IQ-m, ami azóta bizonyára rohamosan csökken az évek sokasodása következtében, ettől függetlenül nem ajánlom, hogy velem személyeskedjen, mert itt és másutt sem maradtam senki adósa! Én Önt Joságosnak neveztem, mivel Ön ezt kérte mindenkitől, továbbá önözöm, habár az interneten a tegezés a szokás, továbbá Ön kezdte a szemétkedést:
    “Hiányos tudását mások tudásának kétségbe vonásával”, “Ha valóban járt középiskolába akkor tudhatná”, “Maga viszont még utána sem tud nézni.”
    Javaslom, ne foglalkozzunk egymás személyével, legfeljebb az egymás hozzászólásával, az író személyének jelzősítése nélkül! Majd legfeljebb azt írja, mondhatta volna szebben kis lovag…

  20. joságos. szerint:

    A fenyegetés nem érdekel!!Az utolsó mondatával egyet értek!Én senkitől nem kértem,nem kérek semmit!Ezen a néven írok,ezt használom ahogy maga a Váteszt!Az IQ-ja meg nem érdekel!A személyeskedést nem én kezdtem,ön kezdett hülyézni!ÉN csak helyre tettem a dolgokat.Kis lovag helyett “Amilyen a mosdó tál,Olyan a törülköző.Nagyon magas ám lassan kopó IQ-jával remélem meg fogja érteni.

  21. Vátesz szerint:

    Joságos! A köpködést Ön kezdte: kedd 20:56 “Gondolom,hogy az iszlámmal kapcsolatos ismeretei annyira helyt állóak mint a történelmi tudása!!” Én még egyszer sem okítottam ki Önt a helyesírásról, mások ezt számtalanszor megtették, hogy Ön számos helyesírási hibát vét, csak itt a legutolsó hozzászólásában: egyetért! mosdótál! egybeírandó!
    Kedd 20:56 helyt állóak egybeírandó!
    Szerda 16:02 kétségbe vonásával egybeírandó!
    Szerda 18:54 ki búvó egybeírandó! idegen vezető egybeírandó! segéd fogalma egybeírandó!

  22. joságos. szerint:

    Vátesz!Én is keresem meg az összes hibás állítását?Helytelen idézeteit?Szarvas hibáit?
    Egy hétig írhatnák egyfolytában és akkor sem lennék kész!

  23. Vátesz szerint:

    Helyesen keressem meg?!

  24. Vátesz szerint:

    Szarvashibáit egybeírva!

  25. ennéllejebbmár nincsen szerint:

    és írhatnék…engedelmével

Itt lehet hozzászólni !