Verhetetlen élmenők

Utánpótlássport.hu

November harmadik hétvégéjén újabb fordulót rendeztek a fiú NB I-es juniorbajnokságban. Nagy meglepetés nem történt, az élen álló Dunaferr, Kaposvár, Kecskemét trió sima 3-0-s győzelmet aratott.

A Dági KSE és a Csepel is pályára lépett előbbi otthonában. Az első szett egyenlő erők küzdelmét hozta, végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a hazaiak a hajrában kicsit jobban koncentráltak, és kétpontos győzelmet arattak. A második játszma már simábban alakult, a dágiak hét ponttal győztek.

A fővárosiak a harmadik szettben voltak csúcsformában, és az elsőhöz hasonlóan, kiélezett küzdelem végén, ezúttal ők koncentráltak jobban, és 2-1-re módosították az állást. A Dág viszont sokkal jobban bírta erővel az utolsó szettet, hétpontos sikerével a találkozót is megnyerte.

A Sümegi RE a listavezető Dunaferr SE csapatát fogadta. Vérmes reményeik nem lehettek a hazaiaknak, akik az első játszmában teljesítettek a legjobban – ehhez mindössze tíz pontot kellett elérniük. A többi játszmában ezt az „álomhatárt” sem sikerült elérni, így a dunaújvárosiak rendkívül magabiztosan győztek 3-0-ra.

A KALO-Méh KSE-nek még ennél is könnyebb dolga volt, ugyanis a Sollight Nyíregyházi Férfi Röplabda Klub nem állt ki ellenük, így játék nélkül lett meg a meccs.

A FINO Kaposvárnak ugyan játszania kellett Debrecenben a DEAC ellen, de nagy megerőltetésébe nem került a győzelem. Itt is az első szettben nyújtotta a legjobb teljesítményt a papíron is jóval gyengébb csapat: 12 pontot ütött össze. Ez a teljesítmény szép fokozatosan romlott, az utolsó játszmában már csak 8 pont jött össze, így a FINO 3-0-ra győzött.

Az élmenők sikere miatt nem történt változás a tabella élén, továbbra is a Dunaferr, a Kaposvár és a Kecskemét foglalja el a dobogós helyeket.

utanpotlassport.hu

Itt lehet hozzászólni !