Áramszünet volt Királyerdőben

Csepel.info

Olvasóinktól kapott információk szerint áramszünet volt kedden délelőtt Királyerdő egyes részein. A szolgáltatás mintegy fél órán át szünetelt.

Az áramkimaradás miatt a kereskedelmi egységek is bezártak. Aki egyéb információval rendelkezik, az írjon a fórumba.

csepel.info

12 hozzászólás “Áramszünet volt Királyerdőben” bejegyzésre

  1. Nemmondommeg szerint:

    Nincs itt hír, ez ma Csepel.
    Folyamatosan nem működő lámpák az utakon.
    Amit meg megcsinálnak azt rosszul.
    A Kölcsey-Erdősor kereszteződésben úgy megcsinálták a lámpákat hogy ez egyik oldalon folyamatosan piros a gyalogosoknak. Elég sok gyermek jár arra!!!
    Lehet megint megcsináltak egy lámpát és elment az áram :DDDD

  2. lolka szerint:

    Ma reggel megint nem működött jól az Erdősor-Kölcsei kereszteződés jelző lámpái!…Vaj’ meddig kell még várni a megjavításra? Ennek a választó körzetnek nincs gazdája?- vagy a fellegekben jár nem a közutakon, vagy meg kell várni egy tragédiát…

  3. Zoli049 szerint:

    Ezt a hírt?! 🙂

    Azt akkor mi van, ha fél órát nem volt valahol áramszolgáltatás? Aki dolgozott az este állíthatja az órákat? Tragédia! 🙂

    A kereskedelmi egységekben nem volt nyugtatömb??? 🙂

  4. Ditte szerint:

    Nem már megint, hanem még mindig nem jók a lámpák. Rajta vagyok az ügyön, bejelentem.

  5. Zoli049 szerint:

    Hajrá,csak nem fogják megjavítani, mert sok a sár. 🙂
    Ja, hogy a Csevak előtt 4 napja rossz? EZ A CIKI!!!!!!! 😛

  6. Nemmondommeg szerint:

    Tényleg folyamatosan rosszak a lámpák. Nem csak a Kölcsey sarkon, hanem a Csepeli úton is. Pont két veszélyes kereszteződés.
    Ditte
    Ha jelented, akkor legyenek szívesek a gyalogosoknak is biztosítani a Kölcsey sarkon egy zöld lámpát, szerintem nekik is jár :DD

  7. Zoli049 szerint:

    Ditte!

    Egy ELMŰ-s kollégám e-mail-jéből:

    Vilati-Signalbau Huber Forgalomtechnika Kft. Telefonszámok: 431-3999/950 és 431-3958

    “Miközben az illetékesek után nyomoztam, eljutottam a Fővárosi Önkormányzat Közlekedésügyi Főosztályára, vagy valami hasonló nevű részlegre, ahol egy ember részletesen elmagyarázta nekem a Vilatival kötött szerződés lényegét: a Vilatinak a hibabejelentés után két órán beül meg kell javítania az elromlott lámpát. Ha nincs hibabejelentés, nem kell csinálnia semmit. És a Fővárosi Önkormányzat szerint ez egy remek szerződés. És tudod miből áll a hibajavítás? Felhívod a Vilatit, ha szerencséd van, beszélsz egy emberrel, ha nem, akkor az üzenetrögzítő jelentkezik. (A rögzítőre el kell mondani hol van a hiba és ha időben meghallgatják, akkor intézkednek.) Ha az emberrel beszélsz, akkor ő a számítógépén megnézi azt a kereszteződést, amellyel kapcsolatban jelezted a hibát, kattint kettőt a gépén, majd megköszöni a jelzést és annyit válaszol, hogy a hibát elhárította. Megtudtam, a hibák több mint 90 százaléka ilyen jellegű, nem kell kimenni, semmit nem kell csinálni, csak a számítógépen kattintani kettőt. Gondolom beírja, hogy “lámpa működj!”.”
    🙂 😀

  8. absd szerint:

    A Vilati-szerződést még az előző – MSZP-szdsz vezetés kötötte, ha jól tudom 2020-g érvényes,. FELBONTÁSÁRA SEMMIFÉLE JOGILAG MEGALAPOzOTT LEHETŐSÉG NINCS, DE TARLÓS VIZSGÁLTATJA EZT IS.

  9. Ditte szerint:

    Ma 14.15-kor sikerült bejelentenem a Kölcsey-Erdősor u. kereszteződésében levő gyalogosoknak szánt közlekedési lámpa hibáját. Olyan, hogy VILATI már nem létezik. Helyette van SWARCO-HUNGÁRIA KFT. A telefonszám:883 09 00.
    Te magad légy a változás, amit a világban látni akarsz!

  10. Zoli049 szerint:

    Ditte!
    Nekem aztán halál mindegy, hogy mennek-e a lámpák, mert ha nem, akkor ott vannak a táblák. Ha nem tartom fel a fél utat, akkor rögvest megállok a gyalogosoknak, a gyerekeknek kivétel nélkül! Amúgy tele a puttonyom ezzel a sok összehangolatlan lámpával és KRESZ-t nem ismerő sz@rházi vezetővel, aki vett egy szutykos B-s jogsit és a kötelezőt meg vidéken, valamelyik rokona nevére kötve tör-zúz és ittasan vezet. PONT

  11. Ditte szerint:

    A probléma itt az, hogy a gyalogos gyermek , mondjuk 7 éves, aki még lámpafüggő, várakozik az örökké piros lámpánál, és a legrosszabb időpontban pedig az autó elé ugrik, mikor elunta a várakozást. Engem nem zavar, nem magamért tettem.
    Az összes többi panaszodban nem vagyok illetékes, nem tudom, miért rám zúdítod.

  12. Zoli049 szerint:

    Ditte szerint:
    2011. november 16., szerda – 20:53

    Te magad légy a változás, amit a világban látni akarsz!

    Akkor küzdök a rencer ellen, mert nem teccik. Valahol Lakó1214 felrakta. 🙂

Itt lehet hozzászólni !