Csepelen megkezdődtek az autóelszállítások…

CseppTV

youtube.com

12 hozzászólás “Csepelen megkezdődtek az autóelszállítások…” bejegyzésre

  1. benfentes szerint:

    Nagyon helyes, a rendszám nélküli gépjárművek hulladéknak minősülnek, közterületekről az önkormányzatnak kell elvitetni. CSAK IGY TOVÁBB.

  2. Zoli049 szerint:

    Azért mert nincs rendszám az autón (ilyet nem most láttam 🙂 ) annak még a legutolsó gazdája fellelhető, alvázszám, motorszám szerint. Én odaadnám a “rómaiaknak, addig sem lopnak fémet! Természetesen a tulajt megbüntetném!

  3. Schneider Ádám szerint:

    no, akkor eltűnnek a II. Rákócziról is a roncsok?

  4. benfentes szerint:

    ha nincs az autón hatósági jelzés (rendszám) a törvény szerint elhagyott hulladéknak kell tekinteni és ártalmatlaníttatni kell a terület – jelen esetben ez az önkormányzat – tulajdonosának. Kutyát nem érdekli az alvázszám, a rendőrség energiája kimerül az autóbontók ellenőrzésében.

  5. benfentes szerint:

    amit felraktak a videóban az autóra a cigóké volt 🙂

  6. benfentes szerint:

    jut eszembe, az Óvoda utcai parkolóban is van ilyen roncs, lehet jönni érte! köszi! 🙂

  7. virág szerint:

    A Táncsics u, 83-85 előtt is van legalább 3 amit el lehetne vinni. Már a gaz is körbenőtte őket.

  8. meghát.... szerint:

    Az eddigi hozzászólok a roncsautók elszállítására fókuszáltak.A közterületes fickó,is csak erről beszél. A kerékbilincsről nem volt senkinek véleménye…..Majd lesz.Ha elfogy az a pár darab roncs ,valamiből meg kell élnie az elszállítással foglalkozó cégnek. Mocskos sunyi agymosás.Egy korrekt filmet vártam volna,melyben felhívják a csepeli gépkocsi tulajdonosok figyelmét a tilosban parkolás,és egyéb közterületek” bilincses”következményeire. Mit jelent -Tarlós mondta: “Idáig nem volt egységes a Főváros kerületeiben a kerékbilincselés,és az elszállítás gyakorlata…….” Nem sorolok fel különböző anomáliákat,minden gépjármű tulajdonos tudja mire gondolok.Eleve betiltanám a közhivatalok,kórházak stb. előtti fizetős parkolókat. Ezen intézmények az adófizetők adójából működnek ,az alkalmazottak az állampolgárokért dolgoznak . A polgárok leadózott jövedelméből még elvárja az állam ,hogy további sarcot fizessen? Kevés a parkoló hely? Igaz . Mi lenne ha szervezetten működne a “kiszolgálás”. A fix időpontra érkező delikvenst időben kiszolgálnák a közszolgák.Így a szűkös parkoló helyek áteresztő képessége folyamatos lenne. folytathatnám…..

  9. lolka szerint:

    meghát…. szerint:
    2011. november 11., péntek – 11:04
    -A kerékbilincs a jó pénz, nem az elszállítás. Az utóbbi csak nyűg nekik, de szép kezdet…a sz…..kaját is meg lehet enni szép terítékkel és tálalással…

  10. demokrácia szerint:

    Én örömmel olvastam ezt a cikket.Bejelentést tettem ami úgy látszik nem egyedi.Nálunk valakik idevontatták és eltűntek. / persze egy kis utánjárás kellett amíg ez kiderült / Az hogy a gaz körbenövi a betonon(!)hány éve állhat ott?
    Eddig a kutyát nem érdekelte.Ez minősíti az ott élők igényét is a környezetre.Ha
    valami elindul működő képes miért csak kritizálni kell.Miért nem lehet egy emailt elküldeni
    a megfelelő helyre.Felesleges elméletek gyártása helyett inkább a jó kezdeményezéshez
    csatlakozni kellene!

  11. meghát.... szerint:

    T. demokrácia szerint: ” Felesleges elméletek gyártása helyett inkább a jó kezdeményezéshez
    csatlakozni kellene!” – ” Ha
    valami elindul működő képes miért csak kritizálni kell. ” Kérdeznék : Mi a felesleges? ,Mi a jó kezdeményezés ? Úgy látom ,én mélyebben elemzem a körülöttem lévő világot ,mint Ön. Nem vagyok rosszindulatú . Fogékonyan állok az életszerű ,jobbító kezdeményezésekhez.

  12. lili szerint:

    Csak gratulálni tudok! Már régen várjuk, hogy a roncsok ne szennyezzék, csúfitsák élet terünket. A kezdet szép a tálalás tökéletes, de folytatás is legyen.

Itt lehet hozzászólni !