Bucit szeretik bent a börtönben

Rabtársai szeretik, sokszor kedvességből kínálják cigivel a leszokni próbáló Bucit

Blikk

Stohl András (44) viccelődik, s remekül érzi magát a börtönben – tudtuk meg egy volt rabtársától, akit feltételesen szabadon engedtek a Fővárosi Fegyház és Börtön Kozma utcai objektumában letöltött büntetéséből.

Amennyire tartott a színész a rabságtól, annyira könnyen viseli, az sem zavarja, hogy EU 2998 a neve, és vécécsészét tologat a raktárban vagy a pókhálós pincét takarítja. A frissen szabadult fogvatartott szerint Stohl már viccelődik is.

– Bucit mindenki kedveli, még az is, aki korábban csupán a műsorokból ismerve utálta – kezdte a neve elhallgatását kérő rabtárs, aki az utolsó heteit töltötte egy objektumban a 10 hónapos börtönbüntetésre ítélt színésszel.

– Miután bekerülünk, egy bizottság dönt, mit dolgozhatunk: iskolai végzettség, egészségi és fizikai állapot alapján. Stohl a főiskolájával elitebb munkát is kaphatott volna, de raktárba sorolták be, anyagmozgatónak. Mintha közönséges segédmunkás lett volna odakinn. Nehéz fizikai munkát végez, de jól bírja, hetente háromszor még a konditeremben is rágyúr. Sokat viccelődik, igazi komikusa lett a börtönnek, mindenki szereti. Mivel már dolgozik, naponta fürödhet is – mondta az informátorunk.

Ruttner György, a színész ügyvédje megerősítette: Stohl egyre jobban beilleszkedik.

– Nekem is mesélte, hogy már nevetett is néhányszor, úgy fogja fel, mintha a „katonaidejét” töltené. Ha a raktárban nem akad munka, akkor a csoportja más feladatot kap. Legutóbb egy légópinceszerű helységet takarítottak, pókhálóztak le. Stohl András bevonulásakor, egyszemélyes zárkában elkezdte szálanként csökkenteni napi cigarettaadagját, de terve ellenére nem sikerül a leszokás, mert sokszor szeretetből megkínálják. Hiányzik ügyfelemnek a színház, szeretné, ha engedélyeznék, hogy a börtöntársulatban szerepet kaphasson – mondta az ügyvéd, aki szerint ügyfelét az aggasztja, hogy egy magát Teréz anya követőjének nevező önjelölt zarándok zaklatja.

– Minden módon ügyfelem közelébe férkőzik, személyesen is bement hozzá. Most egy könyvet küldött Stohl Andrásnak, aki nem állt vele szóba. Ügyfelem felkért, adjam vissza a fura „lelkész” ajándékát, és szólítsam fel írásban: ne zaklassa.

Blikk-információ

blikk.hu

8 hozzászólás “Bucit szeretik bent a börtönben” bejegyzésre

  1. csöves szerint:

    Semmi erotika? Tudjátok mint a valóvillában.

  2. Jeniszej szerint:

    Nocsak – nocsak? Lám – lám

  3. Lakó1214 szerint:

    Amennyiben jól érzi magát, akkor az elsőfokút is leűlhetné.

  4. Timotheus szerint:

    Bucit szeretik bent a börtönben… partiba vágni hátulról 😀

  5. Zoli049 szerint:

    “Bucit szeretik bent a börtönben”

    Akkor elég tré lehet neki! 😀

  6. csöves szerint:

    Miért a cigiről akar leszokni? Szokjon le a drogról meg az ivásról .

  7. Jeges mosoly szerint:

    10 hónap helyett, 10 évet kellett volna adni neki. Akkor aztán kedvére mulatozhatna.

  8. maminti szerint:

    10 hónap testedzés ingyen konditeremben és viccelődés meg cigizgetés egy kis takarítással egybekötve. Ennyit ér a magyar igazságszolgáltatás. Legalább a csepel.info megkímélhetné olvasóit attól, hogy még itt is ennek a senkiházi drogos trógernek az életét kelljen olvasgatnunk. Nem is csepeli téma. Egyáltalán: csepel.info leszokhatna arról, hogy bulvártémákkal alacsonítja le magát.

Itt lehet hozzászólni !