Bedrogozva öltek a sorozatgyilkosok

Blikk

Drogos őrületükben gyilkoltak a csepeli hajléktalanbanda elfogott tagjai, tudta meg a Blikk.

A rendőrség gyanúja szerint brutális kegyetlenséggel kivégeztek egy nyáregyházi családot és a diósdi H. Viktort. Az eddigi adatok szerint a banda tagjai „elszámolási vita” miatt kínozták meg és akasztották fel H. Viktort, és a gyilkosság előtt részegek voltak, illetve drog hatása alatt álltak. Úgy tudjuk, van vallomás arról is, hogy a banda fejének tartott szerb Dragan Bajics amfetamint (speedet) is szedett, mielőtt nekiállt volna a kínzásoknak. Feltehetően a drogoknak köszönhető önkívületükben gyújtották fel a holttestet, a hamut pedig a Dunába szórták.

Mint megírtuk, augusztus elején bement a csepeli rendőrkapitányságra a román állampolgár, M. Mátyás, azt állítva: megverték, kifosztották, majd nyakig elásták, miközben bankkártyájának PIN kódját követelték tőle. A feljelentése alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói elfogták a banda tagjait, Dragan Bajicot, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy négy holttestet – egy nyáregyházi családot – rejt a csepeli szabadkikötőnél az eperföld, a diósdi H. Viktor pedig eltűnt. Őt minden bizonnyal tavaly szeptember elején végezték ki, legalábbis ezt állítja néhány gyanúsított.

Dragan Bajictól, alias Drugitól, aki gyakorlatilag minden tagad, állítólag rettegtek társai. Tudták róla, hogy kegyetlen, és hogy korábban puszta hóbortból kutyákat akasztott. Az ebek végül hosszas kínhalállal múltak ki. Bár Bajic – információink szerint – élettársával és kisgyermekével egy ajtókból összeeszkábált „lakásban” lakott, mégis sakkban tartott mindenkit. Azt emlegette: „Ha ő bukik, mindenki bukik.”

Cs. János ügyvédje, dr. Pintér András megerősítette, védence rettegett a szerb férfitól.

Attól félt, hogy ő vagy a családjából valaki lesz a következő, éppen ezért nem mert szólni senkinek. A diósdi férfi megölése után Cs. János úgy megijedt, hogy a hajléktalantelepről véglegesen elköltözött, és oda már nem is tért vissza.  – mondta Pintér András, akinek ügyfele a gyanú szerint részt vett H. Viktor megölésében.

Forrás: Blikk

2 hozzászólás “Bedrogozva öltek a sorozatgyilkosok” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    “A rendőrség gyanúja szerint brutális kegyetlenséggel kivégeztek egy nyáregyházi családot”

    A tájékoztatás hiánya? Az…!

    Talán azárt rágódik a Blikk is a témán? Engem is foglalkoztat.
    DE! Nem kínos ez a rendőrségnek, hogy egyszer állították azt, hogy a négy áldozatot azonosították, most meg csak gyanú? Mi ven??? 😀

  2. lolka szerint:

    Az elkövető is csak gyanúsított ameddig be nem bizonyosodik, aztán vádlott és utána elítélt aztán fogvatartott…napi 8000 ezerért…a kórházban a beteg napi 550 Ft kap élelmet…

Itt lehet hozzászólni !