Negyven millió forintos kábítószerfogás

Inforadio.hu

Kábítószer-fogás

Negyven millió forint értékű kábítószert illetve marihuana ültetvényt foglaltak le a rendőrök a fővárosban. A nyomozók három embert vettek őrizetbe, de további gyanúsítások is várhatók. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetőjétől megtudtuk: több hónapig tartották megfigyelés alatt az elkövetőket.

Néhány hónapja figyeltek fel egy újpesti fiatalokból álló csoportra, akik szinte mindenfajta kábítószerrel foglalkoznak – mondta kérdésünkre Ródler Norbert, a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője.

 

Kábítószer-fogás

Fotógaléria az Inforadio.hu-n

Két 35 éves férfit figyeltek meg, ők egy XIV. kerületi helyről hozták el a továbbértékesíteni szánt kábítószert. Amikor őrizetbe vették őket, 300 gramm heroin volt náluk.

Egy újpesti társukat egy panzióban vette őrizetbe a rendőrség. Nála kisebb mennyiségű kokaint találtak, továbbá egy XVII. Kerületi családi ház bérleti szerződését. Ennek a háznak a tetőterében több mint 500 tő kanabisz (marihuana) növekedett. A házban 150 gramm kokain is volt.

A lefoglalt kábítószerek piaci értéke mintegy 40 millió forint. Mind a három személyt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Forrás: Inforadio.hu

2 hozzászólás “Negyven millió forintos kábítószerfogás” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Ej. Ej. Ej. Ezek a csúnya rendőrök. Megint beleköptek a levesbe. Pedig ezek a fiatalok, a Kendermag egyesület szerint, mennyi adót fizettek volna!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. Bubus szerint:

    Már megint szuperrendes, adófizetésből gonoszul kiszorított állampolgárokat zaklatott az a csúf, gonosz rendőrség. Pedig mennyi munkahelyet lehetne teremteni, ha engedélyeznék a drogfogyasztást! Az ország egyik fele drogozna meg drogot terjesztene, a másik meg ápolhatná az első felét minimálbérért. 😉

Itt lehet hozzászólni !