Felavatták Takács József és Papp László síremlékét

Csepel.hu

Csendes megemlékezés keretében felavatták a tragikus körülmények között elhunyt Takács József és Papp László síremlékét a Csepeli temetőben október 28-án. A két márvány síremlék elkészítésének költségeit a csepeli önkormányzat viselte.

Takács József a Csepel-sziget Általános és Szakiskola intézményvezetője, Papp László pedig az iskola tanára volt. A két nevelő 2009. január 7-én gyilkosság áldozatává vált, amely országos döbbenetet keltett. Az emberöléssel az iskola két korábbi dolgozóját vádolják, ügyükben a Fővárosi Bíróságon folyik a per.

A megemlékezésen a két elhunyt családja, valamint számos tisztelője, barátja vett részt. Jelen volt Németh Szilárd polgármester és Tóth Mihály korábbi polgármester. A csendes főhajtáson nem hangzottak el beszédek. A néma tiszteletadás során virágcsokrokat helyeztek el a sírköveken.

Özvegy Takács Józsefné és családja, valamint néhai Papp László részéről Weszelovszky Károly nevelőapa és Papp Ibolya, az áldozat húga köszönetüket fejezik ki a csepeli önkormányzatnak, és mindazoknak a barátoknak, akik a gyászukban osztoznak.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Felavatták Takács József és Papp László síremlékét” bejegyzésre

  1. szigeti szerint:

    T.M-nek volt arca odamenni?……………………………………………………………………………….

  2. nagyapó szerint:

    Finom lelkületemnek hízeleg “a tragikus körülmények között elhunyt” kifejezés. Szerintem megölték, lelőtték, meggyilkolták.
    Annak viszont örülök, hogy a kommunisták között is volt egy “szent” ember, aki “nem látott rosszat, nem hallott rosszat, nem mondott rosszat”.

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  3. Zoli049 szerint:

    nagyapó szerint:
    2011. október 31., hétfő – 21:45
    Finom lelkületemnek hízeleg “a tragikus körülmények között elhunyt” kifejezés. Szerintem megölték, lelőtték, meggyilkolták.

    Akkor most kielégültél, hogy leírhattad erőszakos verzióban? Te beteg vagy wazze!

  4. nagyapó szerint:

    Zoli049! Tényleg lehet így is fogalmazni :”a tragikus körülmények között elhunyt” Rajk László, “a tragikus körülmények között elhunyt” Nagy Imre, “a tragikus körülmények között elhunyt” Mansfeld Péter, “a tragikus körülmények között elhunyt” Szögi Lajos, stb. De Takács is , ebbe a kategóriába tartozik.
    A baloldali trágárságot viszont nem szeretem, nem vállalom, elutasítom!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

Itt lehet hozzászólni !