Lefedik a szökőkutat – pillanatképek a Csepel.hu-n

Csepel.info

Új látványossággal bővült a csepeli önkormányzat honlapja. Akik megnyitják a Csepel.hu oldalt, azok mostantól egy pillanatképet is láthatnak a Szent Imre térről, a szökőkút környékéről – értesült a Csepel.info.

A pillanatképek néhány másodpercenként frissülnek. A fenti képen pedig éppen azt sikerült elkapnunk, ahogy a Csevak szakemberei a szökőkút téli megóvásáról, befedéséről gondoskodnak. A Csepel.info úgy tudja, hogy az önkormányzat portálját az elmúlt években 180 millió forintból fejlesztették, de az ebből az összegből felépített rendszer nem képes ellátni még egy webkamera kiszolgálását sem. Ezért nem valósulhatott meg a honlapszerkesztők eredeti ötlete, hogy a Szent Imre térről folyamatos, webkamerás közvetítést tegyenek ki a honlapra.

25 hozzászólás “Lefedik a szökőkutat – pillanatképek a Csepel.hu-n” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Csepelé lesz a zelső fedett szökőkút amiben télen is tudnak tisztálkodni a hajléktalanok?! 🙂

  2. Manitu szerint:

    Pénzt, azt tudtak költeni az elvtársak. A működés már nem volt fontos.

  3. Mr. Gabee szerint:

    admin: írtam levelet (2-t…..)

  4. Jeniszej szerint:

    Kedves grün!
    Vigyázz, mert megszólnak. A szövegedben a szövegszerkesztő hibákat jelzett.
    😀

  5. grün szerint:

    Jeniszej!
    Nem lehet az!
    Egyedül a nevedet húzza alá, de nem szerkesztésileg, csak helyesírásból kifolyólag! 🙂
    Jenyiszej-t próbáld beütni, egyből bólogat mint a Fater! 🙂
    Ne keverlyük a szöveg szerkesztést a hejes írással!

  6. lolka szerint:

    A “pillanatképek”-re kattintva nekem egy olyan jelenség jelent meg, mintha a kerítésből hiányozna egy deszka és azon keresztül látnám a szökőkút letakarását…itt a hiba, vagy ott?…

  7. Hegyi Józsefné szerint:

    Azt is fel kellene tenni a fórumra, ahogy a Callos Kft. a Kapisztrán J u-ba tolja át a szemetet tolólappal.Konténert is lehetne hozatni, de feltehetőleg nem fér bele a költségvetésbe. Aki azt Hiszi, hogy a Poeltenberg és a Kapisztrán J u romhalmaz, jöjjön, s nézze meg. Itt igenis szépen kialakított házak, s gyönyörű kertek vannak. A nagy többség az utcafrontjára virágokat, s bokrokat ültet. Sajnos azonban senki nem tudja ezt, valamint, hogy a volt önkormányzat volt és jelenlegi szocialista képviselői is az említette két utcában laknak. Aki kíváncsi a névsorra szívesen felteszem. Ha sikerül elpatkányosítani a területet, a megfogottak az önkormányzat bejáratához viszem.

  8. Ditte szerint:

    Látod Jeniszej, a vessző, mint írásjel megint hiányzik “grün” írásából, nem jelezte neki az ellenőrző program, mert a magyar magyartanárok sem varázslók.
    Hogy a vessző, mint írásjel mennyire fontos ezt jelzi az is, hogy ezen a héten kapott szegény Gál András Levente fegyelmit egyetlen hiányzó vessző miatt. Navracsics tudja, mi minden múlhat egyetlen írásjelen.

  9. Jeniszej szerint:

    Milyen egyszerű írásjel pedig a vessző. “Tegyük már ki.” 😀

  10. Jeniszej szerint:

    Kedves grün! 😀
    Itt az eredmény!
    Az én nevemet ismeri a szövegszerkesztőm. Mert megtanítottam rá!
    De a te „nevednél” visított mind az új évi malac. A többi hibádnak sem bocsátott meg.

    „Jeniszej-t próbáld beütni, egyből bólogat, mint a Fater!
    Ne keverjük a szövegszerkesztést a helyes írással!”

  11. Jeniszej szerint:

    Mint, .. 🙂

  12. Jeniszej szerint:

    Mint, az újéví 🙂 malac. 🙂

  13. Vátesz szerint:

    A vessző nagyon fontos írásjel!
    Afganisztánt megszállni nem kell félnetek, jó lesz!
    Afganisztánt megszállni nem kell, félnetek jó lesz!

  14. Ditte szerint:

    Nagyon fontos az “is” és a “de” szavacska is. Ha ezek hiányoznak valahonnan és ott kellene lenniük, akkor nagyon pórul járhat az olvasó.

  15. Zoli049 szerint:

    lolka szerint:
    2011. október 28., péntek – 17:06

    A zelőző 180 millás honlap ismeretlen, nincs előttem, de valami silány sablon rémlik.
    Na ez sem egy agyament termés, működik, azt kész, szerintem még csiszolandó! Ez lehet, hogy ingyen van, de a zállókép semelyik vezérlővel nem jelenik meg, sebaj.
    Amúgy kérdem, hogy egy állókép jpeg (jpg) formátumához miért kell vezérlő? A másik, hogy miért kell képet átvinni egy gazdaságos internet csomaggal? Mifelénk a kamerákat egy 2M-s nettel szokták megoldani, úgy 30000 forintból, már 640X480-as videoval! 🙂 Nem csinálok reklámot, de Csepelen van a drótos – telefonos szolgáltatón kívül még van sacc 8 szolgáltató. ja és akkor működni fog a kamera. 🙂

    Nem fika, de valamit meg lehet csinálni normálisan, akkor miért kell azt össze b…ni? 🙁

  16. szigetország szerint:

    Jeniszej írásaival az a baj, hogy a sok nyelvi bukfenc miatt külön fordítóprogramot szükséges használni a megértésükhöz.

    Jeniszej komám! Nem lenne egyszerűbb, ha elvégeznél egy alapfokú magyar nyelvi kurzust, hogy a jó édes anyád is megértsen? (és ne csak az ütődött faterod)

  17. Ditte szerint:

    Drága jó matek tanárom mondta: azért adott az Isten két fület és két szemet, de csak egy szájat, hogy másokra figyeljünk erősen, mielőtt megszólalunk. Aki nem érti, miért pont olyan Jeniszej írása amilyen, az felületes megfigyelő.

  18. Jeniszej szerint:

    ))))))) 😀 (((((((((( Hurrá! – végre.

  19. benfentes szerint:

    Annyit érdemes tudni a portálszerverről, hogy uniós pályázati pénzből van, volt egy manager ,akire bizva volt 2007-2008 magasságában. Na most ez a manager kegyvesztett lett,mert a poginak nem tetsző kijelentést tett vezetői értekezleten – mer vót ilyen is – innen már másnap reptették a Csevakba , ahol végül is nyakára tették a kötelet.

    Sikertörténet 🙂

  20. benfentes szerint:

    …annyival még kiegészítem, hogy mindenki világosan lásson, hogy a portálszervernek az is lett volna a célja, hogy a nyomorult pógárok akár neten is nyomon tudják követni beadványaik útját, az akkori jegyzői jobb kéz – dr. Csertus Mónika – ezt azért nem nagyon preferálta, úgy hogy behalt a dolog.

    A szociknak persze segéd fogalmuk se volt az informatikához – fidesznek se sok – csak azt látták hogy senki nem tesz mellé semmit. Az egész kistérség informatikai bázisa lehetett volna a portálszerver, ha jól tudom ezen kívül egy önkormányzatnak volt ilyen.

    De hát ott, ahol a villany-irógép kezelés a szint ne várjunk csodákat.

  21. Jeniszej szerint:

    Azt mondja a Faterom, hogy ez a…. “szigetország” egy felfuvalkodott nagyon alacsony értelmi képességgel rendelkezhető másokat előszeretettel fikázó tétel.
    A Fateromat sértegeti. Felháborító! – viselkedése van.
    A megátalkodott nem gondolt arra, hogy ócska kisstílű személyeskedésével csak saját magát minősíti.
    Nagyon utálja e ganaj tettéért most az Öreg!
    🙂

  22. Timotheus szerint:

    Ezzel a szigetországgal meg az a baj, hogy nagyon nagy pofája van itt az oldalon 😀

  23. Ditte szerint:

    Régóta gondolkodom, hogy a magyartanárokat miért nem képzik jobban. Az is lehet, hogy “grün” hiányzott, amikor arról tanultak az egyetemen, hogy kik, hol, miért és milyen folyóiratokat szerkesztettek. Bezzeg amikor földrajzból az orosz folyókat tanulták ott volt!
    A földrajzi ismeretei alapján próbál helyesen írni.

  24. Zoli049 szerint:

    benfentes szerint:
    2011. október 29., szombat – 12:56

    Ő volt a … Csaba? 🙂 Ha igen, akkor nem igen tömtek neki sokat.

  25. demokrácia szerint:

    Miért elérhetetlen a budapest21.hu?! Valaki tud rá válaszolni?

Itt lehet hozzászólni !