Csúnyán beégett Gyurcsány kurvázó főembere

Képviselő Funky

Dániel elvtárs és Gyurcsány elvtárs bevonulása

Nem kevesen tartották eddig is a magyar közélet legvisszataszítóbb figurájának Gyurcsány Ferenc szövetségesét, a volt miniszterelnök visszatérését támogató akciókat saját pénzéből is finanszírozó Facebook-mániás Dániel Pétert, az úgynevezett kaszinótojásos ügyvédet.

Az politikai elfogultságtól mentesen is nyilvánvaló volt, hogy Dániel ritka ízléstelen fickó, de emiatt volt gyakran szórakoztató is, hiszen egy normális ember nem kenne össze közhivatalokat mindenféle élelmiszerekkel, de akkor a világ is unalmasabb hely lenne.

Dániel most ehhez képest is képes volt paradigmát váltani, és egészen új, nemhogy a magyar közéletben, de a magyar köcsögkommetelésben is ismeretlen szintre emelni az ízléstelenséget.

Az Index egyik tudósítása, ahol Dániel elvtárs is megszólal

A dolog azzal kezdődött, hogy Dániel titokzatos okokból nekiment Wittner Máriának, és azt írta róla a Facebookon, hogy “Sok ismerős megkérdezte már tőlem, hogy mit jelent Wittner Mária neve után az ’56-os halálraítélt’ jelző. Most tehát közkívánatra megválaszolnám. Az egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több és nem is kevesebb. Ennyit jelent.”

Ez csak az első felvonás volt, Dániel ugyanis később részletes leírást adott arról, hogy Wittner Mária lepattant, egy tál ételért dugó kurva volt “Mocsok” becenéven, és cigarettát nyomott el a Köztársaság téren lábánál felakasztott Molnár Béla kiskatona testén. Dániel Péter ezután kivágta az adu ászt: Wittner Mocsokot nem más, mint a saját nagybátyja – nem Wittneré, hanem Dánielé – tartóztatta le. Elfogult jobbos olvasóink már itt “lám-lám”-ozhatnak, de hol van még a vége!

Dániel, a bunkó Fidesz-rezsim “bableveses futókurvázó” alternatívája, ugyanis beposztolt a Facebookra egy fotót is, amin szerinte Wittner Mária látható a lábánál felakasztott ávóssal. (Jó választás, ez a kép volt ugyanis az egyik legfontosabb propagandafegyvere a forradalmat vérbe fojtó gyilkos diktatúrának.)

A kép alatt sorakozó kommentek alapján – szerencse, hogy ezek semmilyen szempontból nem reprezentatívak – a naiv ember azt is hihetné, hogy a Gyurcsány-mozgalom leglelkesebb támogatóinak nem kis része egykori ávósokból, ávós-drukkerekből, de minimum olyan emberekből áll, akik 56-ot ellenforradalomnak tartják, a forradalmárokat pedig gyilkosoknak.

A miniszterelnök meggyilkolásáról is beszéltek a Gyurcsány-hívek

A remek threadet aztán egy normális ember hangja zavarta meg: Eörsi László történész, a kor ismert szakértője jelentkezett egy apró helyesbítéssel:

Majd nemsokára újra próbálkozott:

Azt hiszik, Dániel és baráti köre ezután elszégyellte magát és bocsánatot kért, vagy legalábbis elhallgatott?

Dobtár méretű tévedés!!!

Eörsi kitartóan kísérletezett, egyelőre hiába:

Aztán végre megtörtént a csoda és Dániel Péter a földig hajolva kért bocsánatot a kivételesen gusztustalan karaktergyilkosságért. Csak viccelek:

Mit mondjak, nem lennék a kormány helyében éppen akkor, amikor egy ilyen erős morális alapra építkező, a webkettő lehetőségeit maradéktalanul kihasználó, friss szellemiségű ellenzéki erő bontogatja a szárnyait.

Forrás: Képviselő Funky

82 hozzászólás “Csúnyán beégett Gyurcsány kurvázó főembere” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Amilyen a mosdó…

  2. kiskovi szerint:

    ilyen szánalmas embereket akárhol lehet találni pl.: böszörményinagygergely. Vicc ez az ország. Bár szijjjááátó szerint szánalmas az az ember, aki a maga nevében nem mer írni, kíváncsi lennék, hogy a fajtái között ez milyen viszályt kelt 😀 Bár ebben egyet értek petivel, tényleg az!

  3. J szerint:

    Na ezeknek az embereknek a lesittelésével és a közügyektől való eltiltásával kellett volna kezdeni a rendszerváltást.

  4. grün szerint:

    Amilyen a mosdó….
    “Néhány éve, amikor egy Loppert Dávid nevű diák jóízűen elkurjantotta magát az utcán, hogy a miniszterelnök hazaáruló, azonnal titkárként alkalmazta őt a Fidesz!”

    “Beszélt a 180 percben Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője!”
    …..olyan a törülköző! 🙂

  5. CsepeliNo1 szerint:

    nem kenne össze közhivatalokat mindenféle élelmiszerekkel, de akkor a világ is unalmasabb hely lenne.
    Amilyen az a mocsok, amiket kitettek-kilógattak, az a legkevesebb, amit tehet… Ebbe a körbe még az új alkotmány is belefér!

    Egy ilyen kétes hírű nő, mint a Wittner Mária Csepelen díszpolgár lett! Na látjátok, ez a katasztrófa.
    A másik, hogy Tóth Ilonáról nevezték el az egészségügyi szolgálatot!

    Azt hiszem, még a Fideszes szavazókkal is megegyezhetek, hogy mind a két nő (dolog), nagyon rossz döntés volt, és ennek a Fidesz vezetés a következő időben meg fogja inni a levét! De ez nagyon savanyú lesz nekik!
    Mind a két helyre van (volna) sérthetetlenebb, ERKÖLCSÖSEBB tulajdonsággal bíró embert találni!
    MERT MIND A KETTŐ ERKÖLCSTELEN!!!!!!

  6. Gordon szerint:

    Beteg vagy te CsepeliNo1.

  7. kilgore trout szerint:

    CsepeliNo1. Kettő! Már csak egy választja el az ingyenjegytől Észak-Koreába.

  8. grün szerint:

    kilgore trout!
    Miért kellene Észak-Koreába utazni?!
    Hamarosan alulmúljuk őket és itthon ugyanaz ta zérzést élhetjük át!
    No nem ingyen és bérmentve, hanem súlyos adóforintjainkért cserébe!
    “Érezze magát itthon, Magyarországon!”

  9. kilgore trout szerint:

    Hello grün! Ennyire vérlázító és beteg ember oda való. Persze mehetne még Kubába is, de azért annyira jót nem akarok neki. 🙂

  10. Vica szerint:

    Lemaradtam valamiről. Wittner Mária Csepel díszpolgára? Ki volt az a nagyon okos, aki ezt kitalálta és aki jóváhagyta? Nincs Csepelen olyan tiszta erkölcsű, makulátlan, rendes ember, aki ezt a címet valóban megérdemelte volna? Hát, ha ez igaz, akkor innentől kezdve szégyellhetem, hogy csepeli vagyok…

  11. bélabá szerint:

    Vicuska, gondolom neked biszku et. lenne a megfelelő a “tiszta makulátlan rendes ember” címre 😀

  12. Vica szerint:

    Nem feltétlenül rá gondoltam. Miért? Te Őt szeretnéd? Szerintem lakik itt Csepelen néhány idős élsportoló, olympiai bajnok pl. No, de nekem nincs beleszólási lehetőségem, nekem csak a szégyen jut osztályrészül, ha egy ilyen nőszemély díszpolgár lesz Csepelen…

  13. Joságos szerint:

    kilgore trout!16:19-es irásában örömmel olvastam,hogy talált számomra uti társat!!Apropó;mi
    van az engedéllyel?Mit intézett?

  14. Toth Kati szerint:

    Mikor fogunk végre ezektől a primitív bolsiktól megszabadulni?Ez a Dániel elvtárs és társai vak gyűlöletben leledzve dühödten vicsorognak.Érdekes mindig diktatúra van,ha nem ők vannak hatalmon.Még meddig tűrjük el,hogy így megalázzanak minket?Dániel elvtárs elég volt belőletek!Ávós ivadékok.

  15. Vátesz szerint:

    http://csepel.info/?p=15663#comment-98940 “Ketchuppal támadt az alkotmányra a “szociáldemokrata-liberális””
    Vátesz szerint:
    2011. szeptember 02., péntek – 22:14
    Vannak akik valószinűnek tartják, hogy dr. Dániel Péter társaságának az egyik tagja az egész arcra terjedő szakállú, rasztafrizurás alak, aki augusztus 20-án megzavarta a Bazilika előtti istentiszteletet a megafonos happeningjével, amivel sokszázezer vagy millió ember ünnepét becstelenítette meg.

  16. Katka szerint:

    Toth Kati szerint: Lehet mindenki primitív bolsi a fideszeseken kívül. De az igazság az, hogy Wittner Mária egy qurva volt l956-ban. Egy pasi mellett keveredett bele az egészbe, nem a meggyőződése, hazafisága miatt. Aztán nagy forradalmár lett belőle, aki a felakasztott fiatal katonákon oltotta el büszkén a cigijét.

  17. CsepeliNo1 szerint:

    Örülök, hogy a Fideszes bértollnokoknak felvittem a vizét!
    Ugye milyen FELHÁBORÍTÓ?!
    Ilyen két feddhetetlen erkölcsű, Csepel dicsősége lett!

    Ezekhez képest Gyurcsány öszödi beszéde SEMMI!
    Viszont, Gyurcsány volt már Csepelen, nem is egyszer (Wittner Máriával ellentétben)!!!!!!
    ;-))))))
    Sok sikert a további két és fél évhez!
    Több úgysem lesz, rövid időn belül!
    ;-))))))

    Én nem hiszem, hogy a csepeli Fidesz frakcióban senki nem látja milyen óriási bakikat csinálnak itt az elöljárók? Mindenki bólogató János?! Ezért kapják a fizetésüket? HIHETETLEN, hogy ilyeneket szavaztak itt meg Csepelen. De egyszer nekik is el kell számolni…

  18. Joságos szerint:

    Ejnye,ejnye Katka!A végén maga is kap repülő jegyet Észak Koreába kilgore trouttol!!

  19. Manitu szerint:

    Éljen a demokrácia: Wittner-ügy: kitiltották Dániel Pétert a Facebookról http://hvg.hu/itthon/20111027_daniel_petert_kitiltottak#rss

    Jó látni, hogy külföldön pontosan tudják mi is a demokrácia, és a szabadság nem jelenti azt, hogy bárki bárkivel azt tesz, amit akar.

  20. nagyapó szerint:

    Már értem miért védték a szocik Kertészt. Hasonlóan bunkók, kiemelik fejüket a vályúból, röfögnek, próbálnak belerondítani az ünnepbe, mint az 5000 éves “énekes” a magyarok honfoglalási ünnepébe. Röfögés közben rágalmaznak, trágárkodnak.
    Ez a baloldal. A csepeli kitüntettek mind tiszta erkölcsűek, makulátlanok . Még a kitüntetett kommunisták is. Nem fognak viszont olyanokat kitüntetni, mint vica, katka, csepelinoNo1, stb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  21. ebihal szerint:

    van itt egy-két hozzászóló, akinek a stílusa nagyon hasonlít a Dániel stílusára!

  22. csaba péter szerint:

    Természetesen mindenhol mint e helyt is mélységesen megvetem azokat akik trágár és obszcén szavakban élik ki belső csalódásaikat elmeállapotuk szennyes tajtékain vezetik le mocskos indulataikat

  23. csaba péter szerint:

    De ha már itt tartunk Mi ez a Wittner ügy ?
    Ez ennyire közérdeklődésre tart számot?
    Az azonnali szentté avatás a mostani hatalom döntése?
    Pedig a katolikus kánonjog ezt pontosan körülírja.
    Hát akkor nosza : Fel kell sorolni a hőstetteket a csodatételeket, a szóbeli és kézrátételes gyógyításokat.,
    Külön kiemelve azokat a hőstetteket amikért szerencsétlent halálra itélték , bebörtönözték.
    Aztán meg kell említeni azokat a nyilvános szerepléseit ahol hirdette a megbékélést , a bűnbocsánatot , és a szeretetet.
    Mint pl: amit Horn Gyulának üzent a parlamentből Borbély Lénárd mellől . az legalább emlékezetes volt és így csepelhez is köthető.
    ( Pedig e helyett békén kéne hagyni és biztosítani neki a gondtalan életet amiért már ezerszer megszenvedett.)
    De ha ez így van ! Akkor ahhoz a kereszténységhez amit a jelelegi kurzus hírdet biz jóérzésű keresztény embernek nincs köze.
    Ezek a kis hétköznapi fasizmusok azok amivel stikában építik az új pártállami diktatúrát.

  24. csaba péter szerint:

    És ha már diktatúra tök mindegy milyen színű

  25. aggódó szerint:

    csaba! Azt kérdezed: ennyire közérdeklődésre tart számot?

    Igen, mert a hozzád hasonlók ráharaptak, mint hal a csalira.
    Engem jobban foglalkoztat a legújabb ( október 27-re eső) napi megszorítás csomag: az étkezési utalványok megnyirbálása. Kihúznak a családom zsebéből havonta min. húszezer forintot.

    Érdekelne, hogy hány milliárd a megtakarítása az újabb prolisarcnak, de a nyamvadt kiötlője ezt az összeget nem meri közzétenni. Gondolom, a beépített szócsövek majd megmagyarázzák, hogy minden értem történt.
    Kösz.

  26. Vica szerint:

    Szép napot mindenkinek. Érdeklődnék, mi ez az Észak-Koreai utazás? Emlékeztet kicsit a Gulágra. Az ifjú Sztálin új Gulágot létesített Észak-Koreában? A megszüntetve megőrizni jelszavával a fiatal demokraták idősebb nemzedékükkel együtt átvették az általuk elviekben annyira gyűlölt kommunisták förmedvényeit, és ugyanazt adják elő egy új stílusban? Ez az egész Wittner ügy is azért lehet, hogy az emberek gyomra ne attól forogjon, hogy nincs mit enni, a gyerekek éhesen mennek az iskolába, és vacsora helyett jó esetben puszit kapnak, mert nincs más. A szerencsétlen, megnyomorított embereknek ez jutott osztályrészül mostanában…
    Nem értem a filozófiát, pedig Isten bizony nagyon szeretném megérteni. Ha valaki hosszú távon kormányon akar maradni, hogyan teheti, hogy a kevés kivételezettnek kedvezve a tömegeket sanyargatja és dönti nyomorba? Hiszen azok az emberek lesznek a választópolgárok a következő választásokon! Csak egy kicsit kellene gondolkodni, és előre tekinteni, ha nagyszabású, hosszútávú tervei vannak egyeseknek.
    Ok. Nyilvánvaló, hogy tisztában van a mostani vezetés azzal, hogy a 10 millió magyarból a szavazóképes állampolgárok szavazataira nem számíthat a mostani vezetés a következő választásokon, és megoldotta, hogy a határon túliak is szavazhassanak az itthoni új vezetésre. (Hát ez a lépés sok mindenről árulkodik, de erkölcsös hozzáállásról biztosan nem. Aki pedig nem ennek az országnak a törvényei szerint él, és nem issza a levét mindannak, ami itt történik, remélhetőleg lesz annyi becsülete, hogy nem szavaz a hazaiak kárára.) Még a gyerekeknek is szavazati jogot kellett volna adni. Édes jó Istenem! És akkor a FIDESZ mellett ott a KDNP, akiktől az ember elvárná, hogy keresztény emberek lévén tisztességes úton járjanak. Felfordult ez a világ rendesen. A másik, ami igen érdekes számomra, hogy azért, mert őszintén leírom a véleményem (amit egyáltalán nem rosszindulat indított, még ha néhányan támadásként értékelik is az őszinteségemet) besoroltok engem az ellenséghez (szándékosan nem ellenzéket írtam), valamilyen oldalra löktök, akár valamelyik pártba erőltettek, mert nincs rajtam a szemellenző, hogy csak azt lássam, amit szabad. Az emberek egy része nem kötelezi el magát egyetlen párthoz, irányzathoz sem. Egyszerűen életben szeretne maradni, biztonságos életet szeretne teremteni a családjának, lakni szeretne egy élhető környezetben,dolgozni szeretne, normálisan fizetni a rezsijét és amit muszáj, taníttatni szeretné a gyermekeit, ha azok elég értelmesek ahhoz, hogy tanulhassanak. Ha elveszik tőle a megélhetés, az életben maradás esélyét, akkor bizony előbb-utóbb végig gondolja, miért van mindez, s vagy itt hagyja ezt az országot, vagy megpróbál segíteni magán és másokon. Ha másként nem megy, hát felhívja a figyelmét azoknak, akikben megbízott annyira, hogy segített a kezükbe tenni a kormányrudat, hogy gond van, és nem működik hosszú távon az emberek megnyomorítása. Hát látjátok, ez ennyire egyszerű.

  27. kilgore trout szerint:

    Akik nosztalgiával gondolnak a szocializmusra, azoknak ajánlom Észak-Koreát. Nem kötelező, de jót tenne nekik.

    Úgy írogatnak egyesek itt Wittner Máriáról, mintha ismernék személyesen. Nem ismerik, csak fröcsögik azt, amit a vályúba önt nekik a hitgyülis média.
    A stílus borzaszt el, nem pedig a tartalom.

    A másik ez a trubadúr-stílus, amivel búgják a “balodal” majdani győzelmét a “jobboldal” felett. Eszembe jut egy ismerősöm, akit megkérdeztem, hogy miért szavazott a szocikra régen. Azt mondta, hogy nem valamire, hanem valami ellen (ti.: OV) szavazott.
    Ez jellemző a magyar választópolgárra.

    És hogy egy klasszikust idézzek: “a demokrácia a csőcselék uralma”.
    Milyen igaza volt.

  28. Vica szerint:

    Kedves kilgore trout!
    Hála Istennek, nem ismerem személyesen azt a nőszemélyt. Te talán ismered? Te ott voltál ’56-ban, és végignézted a hőstetteit? Nem írnak minden ’56-osról úgy, mint egy vadista szandálról, s hogy őt ezzel tisztelik meg, az valószínűleg nem tartozik a véletlen kategóriájába. Elég Neked, ha valakit ’56-ban halálra ítéltek, máris hős? Nem számít, hogy mit tett? Mit szólnak hozzá az igazi ’56-osok, hogy ez a nő a hős? Egyébként tudtommal nem csepeli. Legyen díszpolgár (díszvirág) a II. kerületben, vagy a XII-ben, vagy ahol lakik. No, de azok nem akarják…
    Figyu! Ha levennéd a szemellenződet, látnád, hogy segíteni próbálok. Már nem feltétlenül azért, hogy a következő választásokon nyerjetek, hanem inkább azért, mert sok ember szenved, nyomorog most, amit azért már becsületes ember nem keneget az előző kormányokra, hanem magába néz…

    Szerinted is “a demokrácia a csőcselék uralma”? Szóval a diktatúra a nyerő? Hát igen, nem vagyunk egyformák (szerencsére)…

  29. Vica szerint:

    FIDESZ… Eddig azt gondoltam, ez a betűszó azt jelenti: Fiatal Demokraták Szövetsége. Lehet, hogy közben átnevezték ezt is? Lehet, hogy már Fiatal Diktátorok Szövetségének hívják? Bizonyára lemaradtam erről a hírről, amíg külföldön dolgoztam… No mindegy, most már ezt is tudom.

  30. Gepetto szerint:

    Katka!

    Te is ott striheltél, hogy ennyire jól informált vagy?

  31. Gepetto szerint:

    Vica!

    Meg kell, hogy mondjam neked: -a komcsik között a legbutábbjainak az utolsója vagy. Szomorú, hogy erre nem jöttél rá magadtól!

  32. Vica szerint:

    Kedves Gepetto!
    Nem csak olvasni kell tudni, hanem a szövegértést is gyakorolni kellene… Ha így olvastad volna, amit írtam, talán megérthetted volna, hogy közöm nincs, és soha nem is volt egyetlen párthoz sem. Nem voltam és nem is leszek kommunista, és kicsi a valószínűsége, hogy bármely párt tagjává válnék. Az viszont, hogy ha valaki másként lát dolgokat, mint Te, ilyen véleményalkotásra sarkall Téged, valamit jelent, amin érdemes lenne elgondolkoznod. Már ha képes lennél rá…

  33. grün szerint:

    Hallotta valaki már azt a kifejezést, hogy “fröccsös qrva”?
    Ha igen tegye fel!

  34. Gepetto szerint:

    Vica!

    Nem azt mondtam, hogy pártnak vagy tagja, hanem azt, hogy komcsik közt a legbutább. Nevezheted ezt másképp gondolkodásnak, de a lényegen nem változtat.

  35. Vica szerint:

    Nem tudok segíteni Rajtad kedves Gepetto! Úgy hiszem, halovány lila dunsztod nincs arról, mit jelenthet az a szó, hogy komcsi, és nem gondolnám, hogy valaha is tudni szeretnéd, ezért mindenkit ebbe a kategóriába sorolsz, aki másként lát valamit, mint Te. Nagyon sajnálom, hiszen ezen a problémán csakis Te tudnál változtatni, ha képes lennél rá.

  36. Vica szerint:

    Egyébként Veled ellentétben nem hiszem magam a világ eszének. Úgy érzem, nagyon sok mindent nem tudok, amit jó lenne tudnom, ezért tény, hogy nem sorolom magam az okos emberek közé. A probléma általában ott szokott jelentkezni, ha valaki azt hiszi magáról, hogy mindent tud, görcsösen meg van győződve tudása helyességéről, és fennen hirdeti azt, miközben sajnos a tények mást igazolnak.
    Ne erőlködj, kedves Gepetto, nem tudsz engem megbántani.

  37. Vátesz szerint:

    Kedves Uraim! Szégyelljétek magatokat, hogy Vicával milyen hangnemet használtok. Gulyás Gábor által megkárosított nyugdíjas, Németh László neki és nekem küldött köszönőlevelet, azért hogy a csepelinfó használói közül mi ajánlottuk fel az anyagi segítségünket. A nevezett úr azóta elhunyt.
    Kár pocskondiázni Vicát azért, mert nem szereti a Fideszt, attól még nem komcsi, csak tapasztalata van az életről. Mintahogy most már azoknak is van, akik a teljes szavazókorú népesség 46%-aként megválasztották a Fideszt, viszont azóta a számuk lecsökkent 23%-ra.

  38. kilgore trout szerint:

    Kedves Vica! Olvasson és értelmezzen!
    1. Nem állítottam, hogy ismerem Wittner Máriát.
    2. Nem állítottam, hogy ott voltam 56-ban.
    3. Nem állítottam, hogy akit halálraítéltek akkor, az mind hős.
    4. Nincs rajtam szemellenző, sőt! (2006 óta nem vagyok Fidesz-szavazó)
    5. Olvasson el néhány – államtanról szóló – könyvet, utána beszélgethetünk a demokráciáról, diktatúráról, stb..

    Továbbra is csak annyit állítok, hogy úgy nyilatkoznak, hogy közben halvány lila gőzük sincs arról, amiről írnak. (Nekem sincs, de nem is írok a témáról, se pro, se kontra.)

  39. Vica szerint:

    Kedves kilgore trout!
    Nem állítom, hogy ezeket a gondolatokat így fogalmaztam, ahogyan Te itt fenn, de így is fellelhető benne igazság, pl. a 3. és 4. mondat véletlenül hozzávetőlegesen azt jelenti, amit gondoltam, amikor a saját gondolataimat megfogalmaztam. Nem tudom azonban, mennyire jó ötlet ragaszkodni ahhoz, hogy egy kétes hírű nőt Csepel díszpolgáraként tüntessenek ki. Arról az időről ugyanis biztos, hogy vannak dokumentumok, és szemtanúk, akik velem és talán Veled ellentétben pontosan tudják, mi történt akkoriban.
    Amit pedig a demokráciáról idéztél, az egy dolog. A másik, amit véleményként utána írtál. Elfelejtetted ugyanis, hogy azok az emberek, akiket lecsőcselékeztél (még ha idézetben is) a következő ciklus választópolgárai. Nagyon sokan vannak ám. Tudod?

  40. Joságos szerint:

    Néhány adalék az itt olvasott írásokhoz!
    Az aki nem a jobb oldalon foglal helyet még nem komcsi(komonista)Erre számos példa van,
    Magyarország XX.századi történelmében.Európában nagyon sok országban volt,van baloldali
    kormány, pedig azokban az országokban soha sem építették a szocializmust!Rasszista,antiszemita vezetés azonban sehol sincs hatalmon!Ez a fórum,hemzseg az efféle megnyilvánulásoktól!Van aki a neki nem tetsző írások szerzőit Észak Koreába exportálná.
    Anélkül,hogy ismerné azt az országot,vagy a körülményeit és erre talán még büszke is.Össze
    vissza beszélnek ’56-ról miközben legalább 20 évvel később születtek.Olyasmit próbálnak megmagyarázni,idealizálni amit nem lehet!Igen akkor nagyon sok egyszerű emberből lett HŐS!!
    Pedig nem akartak azzá lenni,csak egy jobb világot akartak.EZÉRT HARCOLTAK!!Ezért adták a legdrágábbat az ÉLETÜKET!ÁM ahogy most,akkor is voltak alja emberek.Ezek közül elég sok él még közöttünk mind a két oldalról.Ezt nem árt tudni!

  41. kilgore trout szerint:

    Aki állít valamit, az bizonyítson. Amíg nem bizonyította, addig csak személyeskedés, vádaskodás, et cetera. A büntetőjogi tényállás ismertetésétől eltekintek.

    A díszpolgárság ügyéről nem írtam, és nem is akarok.

    A csőcseléket nem én találtam ki, hanem idéztem attól az embertől, aki kitalálta a demokrácia, mint államforma fogalmát.
    Az ezzel kapcsolatos véleményemet pedig továbbra is fenntartom.

  42. kilgore trout szerint:

    Az előző hozzászólásomat Vicának írtam.

  43. kilgore trout szerint:

    Joságos!
    Aki nem a jobboldalon (ez mit jelent egyébként Ön szerint?) foglal helyet, az még nem komcsi. Ezzel egyetértek, pláne azért, mert a XXI. században jobb- és baloldalról politológiai szempontból nincs értelme beszélni.
    A probléma gyökerét sikerült elkapnia az európai baloldali kormányokra történő hivatkozásával. Ugyanis Magyarországon pont az a probléma, hogy a magát baloldalinak valló párt egyrészt átvedlett kommunistákból, másrészt olyan milliárdosokból áll(t), akik neoliberális politikai nézetet vallanak.
    Amíg nem szűnik meg az MSZMP utódpártjaként funkcionáló MSZP, addig e téren nem is várható katarzis.

    Írja, hogy “Rasszista,antiszemita vezetés azonban sehol sincs hatalmon!Ez a fórum,hemzseg az efféle megnyilvánulásoktól!”
    Ez hogy jön ide? Mit ért azon, hogy “efféle megnyilvánulások”?

    Miért ne kaphatna valaki ingyenjegyet Észak-Koreába? Testközelből megtapasztalhatja a lenini út XXI. századi szakaszát, ha már egyszer azt dicsőíti vagy egyetért szellemiségével.

  44. Vica szerint:

    Kedves kilgore trout!

    Akkor hát itt az ideje, hogy bizonyítást nyerjen valami, ami fontos lehet Csepelnek, ha nem akarja lejáratni magát a mostani csepeli vezetés. Tehát javasolnám, mielőtt kitüntetnének valakit – akiről sokféle hír járja -, biztos forrásokból utána kellene nézni annak, megérdemli-e a kitüntetést az illető, vagy sem. Pontosabban úgy gondolom, hogy azoknak, akik ki akarják tüntetni ezt a “hölgyet”, kötelességük ezeknek a dolgoknak biztos forrásból utánajárni, mert ha rosszul döntenek, talán nem lesz több becsületes ember, aki ezt a címet elfogadná.

  45. kilgore trout szerint:

    Kedves Vica!
    Ezzel egyetértek!

  46. Vica szerint:

    Kedves kilgore trout!

    Lehet, hogy az itt hozzászólók nagy többsége annyira fiatal, hogy nem élt Magyarországon a rendszerváltás előtt? Kedves kilgore trout! Hát mi is a lenini úton jártunk ám! Itt is szocializmus volt, és harsogtuk úttörőként a kommunista dalokat az ünnepeken, november 7-én ünnepeltük a Nagy Októberi Szocialista Forradalmat. Nem állítom, hogy azok az idők tökéletesek voltak, de hogy ma sokan visszasírják az akkori létbiztonságot, hogy volt lehetőségük dolgozni, hogy – bár nem volt dőzsi, de – nem éheztek, nem voltak hajléktalanok, és minden évben legalább a Balcsira el tudott menni a család nyaralni a szakszervezeti üdülőbe.
    Most itt nálunk demokrácia van. Pontosabban a “csőcselék uralma”. Ugye? Ezek az emberek, akik között vagyunk néhányan, akik éltek és dolgoztak a szocializmusban, már elfelejtették, milyen is a szocializmus. Ha nem bólogatnak kellő intenzitással a mostani uralomnak, akkor el kell hát küldeni őket a Gulágra. Szibéria már nem kóser, mert ott megszűnt a szocializmus, menjenek hát Észak-Koreába. A Marsra nem lőnéd fel azokat, akik nem úgy gondolkodnak mindenről, ahogyan Te?

  47. kilgore trout szerint:

    Kedves Vica!
    Azt írja:
    “ma sokan visszasírják az akkori létbiztonságot, hogy volt lehetőségük dolgozni, hogy – bár nem volt dőzsi, de – nem éheztek, nem voltak hajléktalanok, és minden évben legalább a Balcsira el tudott menni a család nyaralni a szakszervezeti üdülőbe.”

    Szomorú vagyok, hogy ez így van. Így vette el az emberek erkölcsi mércéjét a gulyáskommunizmus.

    Nem írtam olyasmit, hogy bólogassanak a mostani uralomnak. Az Észak-Koreával kapcsolatos gondolatomat többet nem írom le, mert – úgy látom – nem értik.
    Nem az a bajom, ha valaki másként gondolkozik. Az a bajom, ha nem érti maga sem amit ír vagy beszél.

  48. Gepetto szerint:

    Vica!

    Nem vagyok mindentudó, de ismerem a komcsikat, a dumájukat, a mentalításukat, a mindent meggmagyarázok propagandájukat, akik a proletár diktatúrát demokráciának nevezték,(én benne éltem) most meg a demokratikusan megvállasztott kétharmados parlamentet, kormányt diktatórikusnak kiáltja ki, csak azért mert a demokráciát nem a Marx-i, Engels-i, Lenini s főleg nem Sztálini és Kádári elvek szerint érti. Na Kedvesem, ez a másképp gondolkodás. Engem nem érdekel sem a Fidesz, sem az MSZP, sem a Jobbik, sem az LMP egyik sem. Ám igen is érdekel Magyarország. Hőseire, államférfiaira-aszonyaira fel szeretnék nézni. Hazámat senki ne nevezze “Kurva-országnak”, ahogy azt tette rossz emlékű, magát demokratának nevező, szemkilővető, antidemokrátikus, miniszterelnökét megpuccsoló ex miniszterelnökünk “Öszödi Böszme”. Most pedig egy köreihez tartozó magát jogásznak nevező “Akárki” kurvázza le és nevezi köztörvényes bűnözőnek ’56 egyik hősét, persze a “Pufajkás Csajkafelrugdalót” azért ne bántsuk! Jó volna ha már magunkra találnánk a politikai útvesztőkben! Egyszer mindenért felelni kell! Most talán elkezdődött valami, ami a rendszerváltáskor féluton megállt. Fejezzük be végre a rendszerváltást! Nem lesz fákjásmenet, de ezt az utat sajnos végig kell járni bármilyen göröngyös is. Ennélkül nem megy! Ennélkül nincs “Magyar Feltámadás”!Na ebben külömbözöm Kedves Vica a bolsevista komcsi buta gondolkodástól. Valóban másképpen látom a dolgokat mint te. Látom a fától az erdőt, mert a fákból áll. Nem bántani akartalak, hanem felébreszteni a mélységes álomvilágodból. Pro Deo et Patrii, pro Patri et Libertatae!

  49. Vica szerint:

    Igen. Az nem volt jó, de most legalább rossz szinte mindenkinek.

  50. kilgore trout szerint:

    Demokrácia van, tegyenek ellene.

  51. Vica szerint:

    Ez itt demokrácia? Mindig tanul az ember.

  52. kilgore trout szerint:

    Persze. Tudja, a csőcselék uralma. Azé a csőcseléké, aki tavaly ide szavazott, előtte meg oda. Azelőtt meg megint ide, annak előtte meg megint oda. Azt sem tudja mit akar, csak ikszelget. Mindig annak a neve mellé, aki többet ígér, vagy kisebbet hazudik, esetleg nem mond semmit, de még esetleg mindig jobb lehet, mint az eddigi volt.
    Régen Kádár, ma VV Ágica vagy ki a ……., és Győzike népe. Megérdemli a sorsát!
    Ha hagyja.

  53. Vica szerint:

    Nem vagyok biztos benne, hogy az a csőcselék, aki választásról-választásra remélhetőleg gondolkozik, próbál dönteni az eddigi tapasztalatai szerint, átgondolja, ki segíthet leginkább az ország helyzetén, s ezzel együtt persze az Ő életén is, alább való lenne, mint azok az “elkötelezett” pártkatonák, akik – történjék bármi – kitartanak a nagyvezír mellett, gondolkodás nélkül követik parancsait, és pontosan tudják, hová tegyék az X-et, hiszen megmondták Nekik…

  54. kilgore trout szerint:

    Egyik rosszabb, mint a másik.

  55. Gepetto szerint:

    Vica!

    Társadalmi ismeretek 6. osztály Akkor tanultad (ha már tanultad?!) a demokrácia fogalmát. Tudod az óxori görögök találták ki. Jobbat még nem sikerült. A szocializmus létbiztonságáról pedig meg kellene kérdezni a malenhi robotosokat, azokat akiknek a családtagjait elvitte a “mese-autó” s többet sose látták Aztán meg a parasztokat akiknek lesöpörték a padlását, elhajtották a lovát, tehenét, disznaját, elvitték a tyukjait, aztán művelje a földet úgy, hogy saját magát fogta be az eke elé felesége pedig fogta az eke szarvát, mert ugye nem volt ló. Persze szolgáltassa be a tejet, a malacot, a tojást, hogy a városba tudjanak enni. A paraszt meg valahogy csak megoldja. Megoldotta: asztán jött a malenhi robot. Aztán meg mért szabotálja a földművelést. “22”csapdája. Aztán a TSzCs és ment minden a levesbe. Mezőgazdasági munka 12,50-25.00 Ft-os munkaegység egy napi munka 10 óra=0,25-2,0 mE munka súlyzástól függően. Ez azt jelentette, hogy 36 dekádra optimális esetben: maximálisan 8000Ft-ot keresett. Ezt kellett beosztani egy évre. Ehhez jött még a háztáji. Tehát vakulástól – mikulásig dolgozni. Aztán akkor Hurrá autóbuszos kirándulas a Balcsira. Ennyit a Szocializmus létbiztonságáról. Nem hogy dőzsi nem volt, robotos sors volt, azért dolgoztunk, hogy éhen ne haljunk! Minden amiénk volt, csak nem volt hozzá semmi jogunk.

  56. Vica szerint:

    Ha Te tudod a tutit, oszd meg velünk kérlek, mert a sok begyöpösödött ostoba ember nem képes arra a színvonalra kapaszkodni, hogy ilyen választék mellett elkötelezze magát egy életre valamelyik párt oldalán. Szóval, ha nem titok, Te hogy csinálod?

  57. Vica szerint:

    Tudom, kedves Gepetto. Én is itt éltem ebben az országban, és itt éltek a szüleim is. Apám szüleinek volt földje, jószága, és volt náluk padlássöprés, jószágbehajtás a TSZCS-be, meg amit akarsz. Szóval első kézből ismerem a történetet. Édesanyám pedig sokgyerekes munkás családba született. 14 éves korában volt először cipő a lábán, és ott volt ’56-ban a testvéreivel együtt a Salgótarjánban a tüntetők között (bár sohasem dicsekedett az ’56-os múltjával, nem tüntették ki, és úgy halt meg, hogy nem neveztek el róla utcát vagy bármit, és azt nem is igényelte). Én sem vagyok már mai csirke, elhiheted, hogy tudom, mit vett el és mit adott az előző rendszer az embereknek. Nem volt azért mindig minden olyan fekete, mint ahogyan most regélik jó néhányan. Nem vágyom rá, hogy visszatérjenek azok az idők, de addig nem érdemes történelmet hamisítani, amíg élnek még olyanok, akik átélték azt minden rossz-és jó értelemben. Attól nem uralkodik el felhőtlen boldogság ma az éhezőkön, hogy nyomják Nekik a szocializmus háború utáni szörnyűségeket, mintha végig azt éltük volna át. Tőlünk is elvittek minden élelmiszert. A városiaknak is enni kellett adni, valószínűleg ez volt akkor számukra a legkézenfekvőbb megoldás. A 60-as,70-es, 80-as években is söpörték még nálatok a padlást? (No nem a szüleidre, hanem a komcsikra gondoltam.)

  58. grün szerint:

    Papa!
    Te mikor leszel szabadságharcos?!
    Ha lezajlik a zoktatási reform és senki sem tudja már kiszámolni hány éves is voltam akkor! 🙂

  59. ... szerint:

    http://index.hu/belfold/2011/10/28/eliteltek_a_miniszterelnokot_fenyegeto_ferfit/

    Ez a hír alapján lehet, hogy érdemes lenne megvizsgálni a harmadik videóban felhozott kommentek szerzőinek felelősségre vonását.

  60. Gepetto szerint:

    A 6o-asokban még bővende a 70-esekben ismég kötelező volt bevalalni 1 kataszterhold cukorrépát kommunista felajállásba vagy le kellett szerződni 2 disznót vagy egy borjút és X liter tejet amiért malomi korpával vagy melasszal fizettek. Es képzeld rólunk sem neveztek el utcát. Bár falunkról igen.Egy budapesti utca a falunk nevét viseli.

  61. Vica szerint:

    Nem mondod! Híres egy falu lehetett! Egyébként teljesen igazad van. Budapesten több utca valamely város, vagy falu nevét viseli. A megpróbáltatásokat sikeresen átvészeltétek, remélhetőleg nem halt éhen közben senki a családban. Ma viszont XXI. századot írunk. Állítólag demokrácia uralkodik Magyarországon. Családok veszítik el otthonaikat, sokan válnak földönfutókká, hagyják el az országot, egyre inkább úgy tűnik, csak a kiváltságosok tanulhatnak majd, a többség pedig nyomorog.

  62. Joságos szerint:

    T .kilgore trout!11:29-es írásomban írtam,hogy ha nem ismeri az Észak Koreában lévő viszonyokat ne próbáljon társas utat szervezni oda.Észak Korea nem a Lenini úton jár! Ők a kezdetek óta a Sztálini utat járják.Gondolom ez újdonság önnek.Ezért irt 11:47-es nekem címzett
    írásában Lenini útról!! Bizony,bizony a zsidózás,cigányozás ami oly gyakran sajátja ennek az oldalnak kimeríti az általam leiratakt! Az ingyen jegyről már tájékoztattam,és meg is köszöntem,
    hogy ilyen jó szívű! Nem olvasta?? KÁR!!

  63. kilgore trout szerint:

    Kedves Joságos!
    Igaza van, megkövetem. A lényegen azonban ez mit sem változtat.
    A többit továbbra sem értem, hogy jött ehhez a témához. (ti. a “zsidózás” és “cigányozás”)
    Egyébként nem is érdekes. Ha magának a fenti szavak kiejtése már annak számít, aminek szeretné, akkor legyen az.

  64. Joságos szerint:

    T.kilgore trout!A következőképp jön ide ez a dolog.Ha valaki nem által nem jobb oldalinak lenni
    az le van komcsizva.Ha nyíltan szélső jobbos nézeteinek ad hangot az rendben van!!Liszt Ferenc
    esetében sem az számított a fórrumon,hogy világ hírű zene szerző,az volt a fontos,hogy
    antiszemita volt!Kérem próbálja meg az olvasottakat értelmezni.

  65. kilgore trout szerint:

    Kedves Joságos!
    Az egész jobb- és baloldali címkézésnek semmi értelme.
    Ahogy írtam, ilyen ma már nincs.

    Liszt Ferenc egy világhírű, osztrák, de magát magyarnak valló, a zsidóság egy részét nem szerető zeneszerző volt. Mindegyik jelző fontos.
    Egyébként miért antiszemita az, aki nem szereti azt a zsidót, aki rühelli, lenézi, vagy éppen kifosztja a gazdanépet?

  66. "?!" szerint:

    Kedves “Gepetto”!

    A 12:22-kor elküldött hozzászólásod végén írtad:

    ” Pro Deo et Patrii, pro Patri et Libertatae!”

    Javaslom részedre, hogy ilyen jelmondatokat csak akkor idézz, ha előbb megtanultad azokat helyesen leírni!

  67. Zoli049 szerint:

    Gepetto szerint:
    2011. október 28., péntek – 13:45

    Ezt a monológot – történelmet hallottam a nagyszülőktől, az 50-es évekről. Aztán ketyegett az óra és jöttek a 60-as, 70-es, 80-as évek. Azokról nem ezt a monológot – történelmet hallottam. Egyik nagyszői vonal újpesti melós család, a másik vidéki paraszt. A Nagyfater meg azt mondja, hogy Jeniszejtől lopjak, hogy most van dejavu érzése. 🙁

  68. Vica szerint:

    Kedves Gepetto!
    Igazán nem szeretnék a lelkedbe gázolni, de meg kell említenem, hogy a 2011. október 28., péntek – 13:45-ös hozzászólásodban valószínűleg több tárgyi tévedésed van. Most épp a havi 8.000 Ft-os fizetésre gondolok, ugyanis ez piszkosul jó pénz lett volna az ’50-es években. Emlékszem, az életem első havi fizetése 1.200 Ft volt, ami akkortájt elég jó fizetésnek számított (no és nem az ’50-es években kezdtem el dolgozni, hanem lényegesen később…) A másik, ami már első olvasatra is igencsak bántotta a szemem, az orosz tudásod által kétszer is leírt malenhi szó. OK. ciril betűkkel nem egyszerű ide írni, azért, hogy láss ilyet is, megmutatom: маленький. Fonetikusan málenkíj. Jelentése: kicsi.
    Bizonyára a korodnál fogva számodra nem volt kötelező idegen nyelv az orosz, de biztosan többen tanulták. A latinnal hasonló problémák vannak… Szóval, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot: inkább ne használj idegen szavakat és mondatokat, ha nem tudod helyesen leírni, mert épp nem a műveltség jön így át.

  69. Szigetország szerint:

    Nagyapám több évet szovjet kényszermunkán volt, szegény abba is halt bele, másik nagyapám az ’56os tevékenysége miatt került a szemétláda bolsi söpredék célpontjába.
    Elviekben demokrácia és szólás szabadság van, nyugodtan jelentem ki h. ezt a vica néven írogató vén bolsi nyugger kurvát lelkiismeret furdalás nélkül köpném pofán. Gondolom te is egy tizediken lakó panelproli lehetsz akinek az okozott kéjes örömet, h. mehetett tapsikolni május elsején a felvonulási térre, aztán virslivel és sörrel tömhette a pofáját….

    Ja és ha szégyelled, h. csepeli vagy esetleg azt is, h. magyar akkor javaslom kövesd meg kedves miniszterelnököd tanácsát és takarodjál el a többi bolsival egyetemben.

  70. demokrácia szerint:

    Vica

    A 8000 Ft éves jövedelem volt nem havi!! Természetesen ez is csak bruttóban!
    Mert adók akkor is voltak,úgy mint házadó,ebadó,községfejlesztési hozzájárulás
    címen fizettek meg.

  71. Vica szerint:

    Kedves Demokrata!
    Így stimmelhet.

  72. Vica szerint:

    Kedves Szigetország!

    A szövegértést még Neked is érdemes lenne gyakorolni. Mindenek előtt javaslom, hogy törölgesd meg, s ha lehet, mosd is ki a habzó szádat. Nem harapott meg véletlenül egy róka mostanában? Szerintem mindenképpen érdemes lenne elmenned a dokihoz, mert egy nagyon csúnya, veszélyes betegségre gyanakszom az esetedben.

  73. Szigetország szerint:

    Jajj vicácska örülj, h. így lement az internet előfizetés ára és már a panelből is tudsz írogatni 😉

  74. Vica szerint:

    Kedves Szigetország! Jó lehet Neked, hogy ennyire okosnak hiszed magad. Látod, Te biztos lehetsz benne, kicsit a tiéd is a mennyek országa.

  75. Jeniszej szerint:

    „Jajj” )) 😀 ((
    Visít a szövegszerkesztőm. megint. Jajgat a szerencsétlen. Vajon miért?

  76. Jeniszej szerint:

    Kedves Szigetország!
    A Fater nagyon örül a szólásszabadságnak! De csak akkor, ha így egybe van írva. Azt mondja az Öreg, kapcsoljam már ki a helyesírás ellenőrzést, vagy ne menjek rá a szigetország írásaira, mert már nem bírja hallgatni a visítozását. Borzasztó zavaró az írásod így. (bocsi) 🙂

  77. Ditte szerint:

    Nagyon jó dolog az ellenőrző program, büszke is rá mindenki, aki használni tudja. Csak az a baj, hogy nem visít mindig, mikor kellene. Amikor a vessző mint írásjel hiányzik vagy túl sok, csak az visít, aki ismeri a szabályokat. Még szerencse, hogy az a fránya vessző nem okoz mindig galibát.

  78. Szigetország szerint:

    Jeniszej, nagyon okosak az észrevételeid, általában egyet is értek veled, de ezt a fateros körítést nem tudnád elfelejteni? Elég idegesítő….

  79. Gepetto szerint:

    A “36 dekád” az 5, vagy 6 nap hiján egy év.

  80. Vica szerint:

    Akkor hát erről ennyit…

  81. gyalog szerint:

    Ez megint egy újságírói teljesítmény. Ez a technika drága emlékű Boros Péteré volt. Akkor egy elkeseredett ember mondott valami brutálisat Horn Gyula lakossági fórumán, erét bölcs Péter bácsi a Munkásőrségtől nem volt hajlandó az akkori miniszterelnökkel egy műsorban szerepelni.

    Hiába: anyag-kenésben Ti mindig olyan jók voltatok.

    Ultima ratio: a kezetek is olyan maradt.

Itt lehet hozzászólni !