Láncra verve őrzik a csepeli bandavezért

Blikk

Hét lakat alatt őrzik a csepeli hajléktalan rablógyilkos banda fejét, Dragan Bajicot (38) – tudta meg a Blikk. A szerb háborús veteránt kéz-láb bilincsben viszik még a kihallgatásokra is. Ez nem is csoda, hiszen Bajic 2007-ben egy már megszökött egy szerb börtönből, ezután jött Magyarországra.

Mint megírtuk, augusztus elején bement a csepeli kapitányságra a román állampolgár, M. Mátyás azt állítva: megverték, kifosztották, majd nyakig elásták. A vallomása alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) elfogott egy bandát. Ekkor derült ki, hogy négy holttest – egy család – lapul a csepeli szabadkikötőnél, az eperföldben és egy diósdi férfit is megöltek, akinek maradványait azóta sem találják.

Bajicon kívül, K. Krisztiánt, Cs. Jánost és B. Zsoltot gyanúsítottja az ügynek. A banda fejének Bajicot tartják, ám ő mindent tagad.

Úgy tudjuk, a rendőröknek azt mondta, hogy ha azt a nyáregyházi családot ölték meg, akire ő gondol, akkor sajnálja őket, azonban meggyilkolásukról nem tudott. Nem úgy mint, a diósdi fiatalember, H. Viktor megöléséről. Erről már voltak információi, beismerte, hogy tudott róla, de életveszélyesen megfenyegették, ha szólni mer a rendőrségnek, akkor bajba kerül ő is és magyar állampolgárságú élettársa is.

Ezeken túl Bajic nem kevesebbet állított a rendőröknek, mint hogy M. Mátyás kirablásába véletlenül keveredett bele. A szerb fiatalember szerint „Matyit csak meg akarták leckéztetni”, ezért ásták el – gondosan ügyelve arra, hogy a fiatalember ne sérüljön meg, és bármikor kikaparhassa magát alkalmi sírjából. Azonban utóbb a büntetés rablássá fajult, amit ő előre nem tudott.

Dragan Bajic ügyvédje, dr. Balogh Tünde nem kívánta kommentálni az értesüléseinket, azt azonban megerősítette, hogy ügyfele tagadja a bűncselekmények elkövetését.

Forrás. Blikk

7 hozzászólás “Láncra verve őrzik a csepeli bandavezért” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    Nem hagyják a témát pihenni?

    Valami új is van a nap alatt? Csak, mert nincs még meg a diósdi ember, a fagyálló-ivó, a fenyegetőző és még állítolag, akiket nem találnak egy-két lap videóin nyilatkozók.

    Ez a Dragan, ha benne volt, akkor miért vitte oda a rendőröket? Ennyire hülye lenne? Kétlem.

  2. Ditte szerint:

    Számomra új a megfogalmazás: “négy holttest lapul”. Ez azért nem veti fel a kegyelet gyanúját.

  3. Zoli049 szerint:

    …sértés gyanúját?

    Végül is olvastam már keményebbeket is. Bejártuk az egész helyszínt, meg a témák alapján, vannak ám hibák ott szerintem a nyomozást tekintve. Nem tisztem, csak észreláttam ellentmondásokat.

  4. Ditte szerint:

    A kegyeletsértés gyanúját felveti, a kegyelet gyanúját nem. Meglehetősen tréfás.

  5. Zoli049 szerint:

    Szennylapi fogalmazászavar, meg ettől a szennylaptól olvashattunk elég sok és érdekes teóriát. A kannibalizmuson át, a helyszínre kirángatott csepeli cigányokat, akik azt hitték, hogy az ő hozzátartozóikat temették ott el. Na a négy áldozat kiléte innentől??? Nem is tudom.
    Ha nyomon követted, akkor észrevetted a kronológiai ellentmondásokat.
    A román gyereknek is össze jött az élet. Ide jött hajléktalannak? Aki ezekben a körökben érzi jól magát, az sem százas.

  6. Ditte szerint:

    Nagyon nem követem a sztorit, de mintha nem hajléktalan lett volna az erdélyi csávó.

  7. Zoli049 szerint:

    Albérleben lakott már a vége felé, igaz, de mikor idejött romániából, akkor az volt.

Itt lehet hozzászólni !