Lyukat a hasunkba már 2,6 milliárdért

Napi Gazdaság

 

Csak a duma

A 2008-as költségvetés “lakossági tájékoztatásra” egymilliárd forintot különített el, ezt a kormány saját hatáskörében 1,6 milliárd forinttal megemelte – mindezt a költségvetés általános tartalékából.

A kormány a most átcsoportosított 1,6 milliárd forintot nyomdai és terjesztési szolgáltatásokra, médiatervezési és -vásárlási feladatokra, reklámügynökségi feladatokra, pr- és rendezvényszervezési feladatokra fordítja. Ez az összeg – a korábbi gyakorlatnak megfelelően – nemcsak a 2008-ban, hanem a 2009 első félévében felmerülő lakossági tájékoztatási feladatok fedezetéül is szolgál.

A kormány a lakossági tájékoztatásra elkülönített keretből biztosította többek között az Új Magyarország kiadvány megjelenését, illetve a közlekedésbiztonság vagy a fogyasztóvédelem erősítésével kapcsolatos lakossági tájékoztatást. A keret forrásait a továbbiakban is hasonló célokra, illetve az év során felmerülő egyéb olyan – az emberek mindennapi életét érintő – ügyek kezelésére fordítja, amelyek esetében fontos és szükséges a lakosság tájékoztatása – közölte lapunkkal a kormányszóvivői iroda.

Forrás: Napi.hu

3 hozzászólás “Lyukat a hasunkba már 2,6 milliárdért” bejegyzésre

  1. Bubus szerint:

    Csepelen “csak” évi százmillió, java része a Csepel újságnak a “hiteles tájékoztatásért”.

  2. Lora :) szerint:

    Ki az a nő a jobb sarokban? Talán, Lamperth Mónika? Amúgy a kép alkotójának külön gratuláció 🙂

  3. admin szerint:

    A kép az Index.hu egyik cikkében volt több más hasonlóval együtt:
    http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/gyurcsphotos/

Itt lehet hozzászólni !