Pofozkodás a Jobbik és a Betyársereg között

Origo

Egy korábbi ex-szövetségesi pofon Tomcattól

A Jobbik parlamenti képviselője, Novák Előd szerint megütötte őt Tyirityán Zsolt, a Betyársereg nevű szervezet vezetője egy gyulai rendezvényen. Novák szerint az ütés után dulakodás alakult ki a Betyársereg tagjai és a rendezvény résztvevői között.

Megütötte Tyirityán Zsolt, a magát Betyárseregnek nevező csoport vezetője egy szombati gyulai rendezvényen Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőt – erősítette meg az MTI megkeresésére hétfő este az ellenzéki politikus. Az esetről először a Napi Ász című napilap számolt be.

A jobbikos politikus szerint szombaton a Jobbik elnöksége képviseletében Gyulán vett részt a Jobbikhoz több szálon kötődő Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület rendezvényén, ahol megjelent a Betyársereg mintegy tucatnyi tagja, köztük Tyirityán Zsolt is. Novák Előd szerint Tyirityán kérdőre vonta, hogy miért nevezi őt börtöntölteléknek. A jobbikos képviselő azt mondta: “a Jobbik belső fórumain” pusztán arról beszélt néhány alkalommal, hogy elítéli, amiért a betyárseregen belül “próbálják erénnyé tenni a börtönviseltséget”.

Novák Előd szerint szombaton ugyanezt mondta el Tyirityán Zsoltnak, aki állítása szerint ezt követően arcon ütötte őt. A képviselő azt mondta, lerepült a szemüvege, és belülről felrepedt a szája. “Az ütést követően a közelben tartózkodók és a Betyársereg tagjai között rövid dulakodás alakult ki, egy résztvevőt a Betyársereg egyik tagja hasba ütött, neki elrepedt a bordája” – tette hozzá Novák Előd.

A jobbikos képviselő azt mondta, “házon belül” rendezték a kérdést. Azt mondta, a Jobbik elnöksége megtárgyalta a történteket, és megtette a szükséges lépéseket. Arra a kérdésre, hogy ez mit jelent, Novák Előd nem kívánt részleteket elárulni, mindössze annyit mondott, hogy a Jobbik és a Betyársereg eddig sem voltak szövetségesek, pusztán “békés egymás mellett élés” jellemezte kapcsolatukat. De “ezután már ez sem lesz” – jegyezte meg.

Forrás: Origo

59 hozzászólás “Pofozkodás a Jobbik és a Betyársereg között” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Novák Előd szóban péppé veri a kettős beszédek nagymesterét, Orbán Viktort!!
    http://videa.hu/videok/hirek-politika/orbant-alazzak-nem-kicsit-magyar-orban-viktor-jhh4u3WJqJ5bYE9s

  2. bugi szerint:

    Nováknak eleve tenyérbe mászó képe van. Pimasz kis gyökér a náci kuruc szerkesztője. A Betyársereg meg egy a sok kis nàci szervezet közül, nem csoda ha tele van bűnözővel. Betyárbűnözés?

  3. Szúrós dinnyehéj szerint:

    Betyárbűnözés? Ha van ilyen, akkor annak az előzménye a cigánybűnözés!

    Vidéken a cigányok egy jelentős része bűnbandába verődve terrorizálja a helybéli magyarokat. A cigány maffiozók ellen tehetetlen a kormány, akkor természetes és véleményen szerint jogos is, hogy a magyarok önvédelmi egyesületeket hoznak létre.

  4. Vica szerint:

    A pocsék gazdasági helyzetről és az ez elleni tehetetlenségről a cigányok gyűlöletére kell terelni a hangot. Valakinek/valakiknek bűnösöknek kell lenni azért, mert nincs Magyarországon közbiztonság, nincs olyan rendőrségünk, aki a bűnözők ellen megvédené a lakosságot, mert nincs munka, mert éhezik a családok nagy része, mert a nyomor és a kétségbeesés mindennapos. Mi lesz ebből? “Aki nem emlékezik a múltra, arra ítéltetik, hogy újra átélje azt.” Szomorú, de Hitler náci pártja jut eszembe mostanában, amiről a németek annak idején azt gondolták, hogy egy senki kis pártocska, nem érdemes komolyan venni. Aztán mi lett belőle… Magyarországon mostanában egyre nagyobb “divat” magyarkodni. Jönnek az új űber manusok, akik majd eldöntik, ki a magyar, ki fér bele az ő világukba és kit kell likvidálni? Cigányozzunk, zsidózzunk, gyűlölködjünk csak, mert az belefér a katolikus hit szeretet tanításába! Le a nemzetiségiekkel, a betegekkel és az idősekkel is? Vörös a hajad? Biztosan zsidó vagy. Ha nem, akkor is! Mi a fészkes fene értelme van ennek épp egy ilyen kevert népnél, mint a magyar? Hiszen attól vagyunk olyan okosak és szépek, hogy olyan sokfélék vagyunk! 2011-ben Európa közepén egy náci pártnak léteznie sem lenne szabad, nemhogy attól tartani, hogy egyszer majd kormányra kerülhetnek! Atya Úr Isten! Hol tartunk?

  5. meghát.... szerint:

    Amikor a szavak ereje alulmarad,egy fos módon kivitelezett bal horog után.Ennek a jelenetnek a sport értéke : zéró. Politikai mondanivalója:A jobb oldal összefogásának hiánya mutatkozik meg.

  6. Ditte szerint:

    Európa minden népe “kevert”, ez történelmi tény. Amerikáról ne is beszéljünk.
    A franciák mégsem mondják, hogy valaki “franciálkodik”. Nekünk is jogunk van hagyományaink megélésére, ápolására. Miért kéne elfogadnunk, hogy mi rosszabbak vagyunk bárkinél, netán “genetikusan alattvalók”? Pont ez, az örökös elnyomása az egészséges nemzettudatnak okozza az igazi szélsőséges nézetek elterjedését.
    Ezt gondolom minden jobbikos érdekeltség nélkül, róluk mivel közvetlen ismereteim nincsenek, véleményem sincs.

  7. Vica szerint:

    Egyetértek Dittével. A népek büszkék a nemzetükre, a hovatartozásukra. Legyünk hát mi is büszkék, összetartók szeressük egymást, örüljünk egymásnak itthon és külföldön egyaránt. Legyünk büszkék a nagyjainkra, mindarra, amire valóban büszkék lehetünk és ne mások kárára, hanem a saját örömünkre, a saját dicsőségünkre, hiszen érünk annyit, mint bármely más nemzet fiai és lányai. A bűnözőket pedig bűnözőként kell kezelni nemzeti hovatartozásuk figyelembe vétele nélkül, és a rendőrségnek tenni kell a dolgát, méghozzá ott, ahol valóban szükség van rájuk. Nem a fejőcskézéssel kellene foglalatoskodniuk, hanem megvédeni a védteleneket.

  8. Szúrós dinnyehéj szerint:

    Legyünk mi is büszkék magyarságunkra és történelmi nagyjainkra. Ezt vallom én is.

    “A bűnözőket pedig bűnözőként kell kezelni nemzeti hovatartozásuk figyelembe vétele nélkül, és a rendőrségnek tenni kell a dolgát, méghozzá ott, ahol valóban szükség van rájuk.”

    Nekem nem a cigányokkal van bajom, hanem azokkal a romákkal, akik bűnözésből élnek és antiszociális magatartást tanusítanak, de Magyarországon a bűnözés (legalább) 85%-át a cigányok teszik ki! A rendőrségnek tenni kell a dolgát, de nem teszi, mint ahogy Borsod, Szabolcs és Hajdú-Bihar megye településein is inpotensek voltak a magyarokat terrorizáló cigányokkal szemben.
    Ne menjünk messzire, Ráckeve itt van tőlünk nem messze. A helyi maffiát cigányok alkotják, vezetőjük pedig a ráckevei vajda.

  9. Gordon szerint:

    “de Magyarországon a bűnözés (legalább) 85%-át a cigányok teszik ki”

    Én nem értem miért kell ilyesmiket kitalálni… máshol 90%-ot írnak… van ahol csak 80%-ot., vagy 70%-ot… pár éve még azt hadoválták, hogy csak minden 1400-adik bűncselekményt követi el “nemcigány”.

    Persze soha nem közöltek hozzá hiteles forrásokból származó adatokat.

    A 12:43-mas hsz is csak mellébeszélés.

    Kíváncsi lennék rá, hogy a cigánybűnözésről papolók mit tesznek valójában a közbiztonság javulásáért.

    Tudjuk: semmit.

    Gyöngyöspata is csak addig volt fontos, míg választási kampány folyt a faluban.

  10. Vica szerint:

    Nem mindegy, melyik nemzetiségből hány % a bűnöző? Aki bűnöző, azt bűnözőként kell kezelni, bárhová tartozzék is (legfeljebb egyik-másikból többen ülnek majd papírdobozokat hajtogatva, vagy más hasznos munkát végezve), bárhová tartozzék is, és persze a törvény erejénél fogva rendesen meg kell büntetni. Ha úgy nem lehet, módosítani kell a törvényt, hogy lehessen, hogy elmenjen a kedvük mások bántalmazásától, zaklatásától, megkárosításától.

  11. Gordon szerint:

    A 11:48-as hsz-szel teljesen egyetértek.

    A világ legegyszerűbb dolga minden problémát egy csoportra rákenni (zsidókra, svábokra, tótokra, cigányokra stb. – épp ki van “soron”)

    Persze így minden sokkal egyszerűbb azok számára, akik világképe alig bonyolultabb mint egy faék.

  12. Gordon szerint:

    meghát….

    “Ennek a jelenetnek a sport értéke : zéró. Politikai mondanivalója:A jobb oldal összefogásának hiánya mutatkozik meg.”

    Nem hiszem, hogy ez a két súlytalan alak lenne a “jobboldal”.
    Ha mégis, akkor nagy baj van.

  13. Manitu szerint:

    Én is valami nagyon hasonlót szoktam itt mondani, amibe úgy kötnek bele, hogy nem tudják megmondani, mivel nem értenek egyet.

    No de vegyük a legegyszerűbb logikai dolgokat.

    1. A Betyársereg tele van bűnözővel, és ezt a Kurucinfós jobbikos nyamvadék is elisemeri.
    2. A jobbikosok szerint csak a cigányok bűnöznek.
    3. Akkor a Betyársereg cigányokból áll?

  14. Csepel-sziget szerint:

    Kedves Manitu!

    Idézz már egy bizonyítottan, igazoltan jobbikos forrást, aki szerint csak a cigányok bűnöznek! A szomszéd Pista bácsi nem ér!

    Nem csak a cigányok bűnöznek és nem minden cigány bűnöző, de aki nyitott szemmel jár-kel a világban, az látja, amit látnia kell. És azzal is tisztában van, hogy nem a “nácik”, “fasiszták” és “gárdisták” terrorizálják a lakosságot unos-untalan.

  15. Vica szerint:

    Na és mit KELL látni? Te tudod, és elárulod? Én csak azt látom, hogy a rendőrök pénzbegyűjtő automatákká fejlődtek, nem pedig szolgálnak és védenek. Szerintem ezért nincs közbiztonság, mert a bűnözők szabadon garázdálkodhatnak, rettegésben tarthatják a jó népet…

  16. meghát.... szerint:

    T.Művész Úr! Ez boksz meccs volt, nem súlyemelés. Én egy könnyű súlyút ,és egy közép súlyú versenyzőt véltem felismerni.( Nem szeretem a szélsőséges dolgokat ,ez lehet jobb,vagy bal.)Ezek felerősödése,mindig a társadalomban kialakult “betegségekre ” hívják fel a figyelmet.A doktorok,most a Fideszes vezetők.Örülnék,ha igazi gyógymódot találnának,és nem a kuruzslás eszközeivel próbálnának a társadalmi betegségeken úrrá lenni.( Meg kéne próbálni a humán, (népi gyógyászatot is.)

  17. Csepel-sziget szerint:

    Azt kell látni, hogy a kisebbségen belül létezik egy igen nagyméretű réteg, amely számára a szocializáció és a társadalmi együttélési normák teljesen ismeretlenek, a konfliktusok egyetlen rendezési lehetősége az agresszió, amely számára a munka szégyen, a börtön dicsőség, amely erősen negatív érzelmeket táplál a magyarok iránt. Ez nem bőrszínről szól, ez emberi normákról!

  18. Csepel-sziget szerint:

    Meghát! A szélsőség is csak viszonyítás kérdése. A kommunista, vagy a nemzetiszocialista a liberális demokrácia mércéjével mérve nevezhető szélsőségesnek. De hol vagyon az megírva, hogy a liberális demokrácia az arany középút? Minden csak nézőpont kérdése, a cigány szerint a magyar rasszista, a magyar szerint a cigány bűnöző, de a dolgok nem ilyen egyszerűek, nem minden fekete és fehér, így egy ún. szélsőséges gondolkodású emberre sem lehet rögtön rávágni, hogy “agyatlan, gyűlölködő náci”.

  19. Manitu szerint:

    Akkor nem tudom mi bajuk volt velem a jobbikosoknak. Én mindig csak annyit írtam, hogy nem minden cigány bűnöző és nem minden bűnöző cigány, ezért sem lehet minden bűncselekmény után cigányozni meg cigányokat keresni.

  20. Gordon szerint:

    Csepel-sziget szerint:
    2011. szeptember 27., kedd – 15:09

    “Meghát! A szélsőség is csak viszonyítás kérdése. (…)”

    A hülyeség is?
    A Tomcat-Novák-Tyirityán – féléket kihez hasonlítsam, hogy kedvezőbb megítélésben részesüljenek?

    A faék ismét jó hasonlat lenne. 😀

  21. meghát.... szerint:

    T.Csepel-sziget! A hozzászólásának utolsó mondata félre érthető! Még valaki nekem tulajdonítsa az Ön idézetét ” nem minden fekete és fehér, így egy ún. szélsőséges gondolkodású emberre sem lehet rögtön rávágni, hogy “agyatlan, gyűlölködő náci”. “

  22. Joságos szerint:

    Ha jól olvastam a hír címét,akkor két szélső jobbos tettlegességig fajuló vitájáról szolt a hír.
    Egy magát betyárnak tartó senkiházi megütött egy fajsúlytalan hőbörgő neo nácit,akit már ennek előtte is elvertek, méghozzá a Fővárosi Bíróság folyosóján.Az utóbbi politikusi tevékenysége nem áll másból,mint cigányozásból,zsidózásból,mások sértegetéséből.Vannak akik ezt rosszul tűrik,és sk.felpofozzák az illetőt.Ami a lényeg:a szélső jobb nem egységes!EZ az ami a társadalom számára fontos.

  23. meghát.... szerint:

    T. Joságos ! Köszönöm a kiegészítést! Sajnos blogoló társaim is, sűrűn használják az egymás mellet elbeszélgetés technikáját.

  24. meghát.... szerint:

    az “is ” nem kő.

  25. Királyerdei szerint:

    A náci digók is kivágják őket. 🙂

  26. Paul szerint:

    Manitu = Gordon!

    Az a te fóbiád,hogy a jobbik szerint minden cigány bűnöző. Nem, a bűnözésnek azt a formáját ami a megélhetéshez szükséges azt a cigány származású emberek követik el 90%-ban. De ennek az oka az, hogy 20éven keresztül a Fidesz asszisztálásával, elnyomták és hülyítették őket. Munka lehetőséget nem biztosítottak nekik, a megosztó politikának amit 1998.ban elkezdett a Fidesz ez is a hozadéka. A un. fehérek, más jellegű bűncselekményeket követnek el pl. gazdasági bűncselekményeket ami a cigány társadalomra nem jellemző. A megélhetési bűnözés fogalmát a liberális aberráltaknak köszönhetjük, amit kellőképpen azért nem büntettek, mert a komcsik és a libsik nem tudtak mit kezdeni ezzel a népcsoporttal. A jobbiknak ehhez semmi köze,mert még pelenkások voltak amikor ez a probléma már létezett. Azért, mert felhívták erre a problémára a figyelmet,és nem szőnyeg alá söprik, mint 20éven keresztül nem hiszem hogy ezért szélsőségeseknek kell tekinteni őket. A probléma mind a két félnek probléma, ezt meg kell oldani,és nem segéllyel befogni a szájukat. Ezt végre egyre több cigány ismerősöm kezdi belátni,meg azt is, hogy idáig csak a szavazatukra utazott minden párt. Elfogyott a türelmük nekik is, hogy csak ígéretek voltak a választások előtt a Fidesztől, ami az is maradt. Csepelen ez fokozottan igaz, a Polgármestert már nem nem szeretik,hanem kimondottan utálják. Főleg azért mert nem áll velük szóba sem.

  27. Gordon szerint:

    Paul szerint:
    2011. szeptember 27., kedd – 16:25

    Manitu = Gordon!

    “Az a te fóbiád,hogy a jobbik szerint minden cigány bűnöző.”

    Neked meg a megszólításban szereplő hazugságod az egyik fóbiád. 😀

  28. Csepel-sziget szerint:

    T. Meghát! Nem állt szándékomban félreérthető helyzetet teremteni, ezért kérem szíves elnézését! 🙂

  29. meghát.... szerint:

    Csepel-sziget szerint: Köszönöm! A szélsőségekről egy saját esetem:Az utolsó munkahelyemen ,nem álltak a tervezési,gyártástechnológiai osztályok a helyzet magaslatán. A jobbító javaslataimmal,újításaimmal kivívtam az ellenszenvüket.Pedig én csak jót akartam a cégemnek . Ebben az esetben nem a liberális demokrácia mércéjével mértem a szélsőségességet.Bizony én is szélsőséges lettem….Igaza van minden relatív,de hát most menjünk el Einsteinig? Elég lenne betartani ,és betartatni a társadalmi együttélés normáit ,és nem lennének oly nagy problémák. Hisz mindannyian nyugalomra,békére, boldogságra vágyunk.

  30. lolka szerint:

    Itt most valami nagy kavarodás alakult ki…Tökölnél a Tomcat…

  31. islander szerint:

    “mama, hogy van az, hogy az egyik marxista lövi a másik marxistát? mama!”

    Hofi Géza

  32. Manitu szerint:

    Alex=Paul,

    ha nem a péniszlengetést, a karlendítést szálasi módra és a felvonulást tartanád a legmegfelelőbb bűnmegelőző eszköznek, talán azt se vitattad volna eddig amit írtam.

    Mi a bajod azzal, hogy nem minden cigány bűnöző, és nem minden bűncselekményt követnek el cigányok, ezért nem is lehet minden cigányt bűnözőnek tekinteni, és minden bűncselekménnyel csak cigányokat vádolni?

    Csak nem az a bajod, hogy ti pont ezt teszitek?

  33. Paul szerint:

    Manitu

    Csak nem a Borka SZT tanítványa vagy, mert ő tudja ilyen mesterien félremagyarázni a tényeket. A tényeket az előző hsz-nál (2011. szeptember 27., kedd – 16:25) elolvashatod. Ha nem tudod értelmezni az a te értelmi szintedet minősíti.

  34. Vica szerint:

    Hát igen. Lehet utálni a cigányokat, a zsidókat, a magyarokat, a svábokat, a lengyeleket, a kínaiakat, és minden nációt, akikhez csak kedvünk van. Mindenkinek szíve joga, hogy azt utáljon és azt szeressen, aki neki tetszik. Abba azért érdemes lenne belegondolni, hogy ha megszületik egy kisgyermek, akinek történetesen cigány az apukája és az anyukája, talán már a szűlésznő is undorral nyúl ahhoz az ártatlan gyermekhez. A bölcsiben, az oviban és az iskolában sem valószínű, hogy olyan nagy szeretet venné körül, mint a fogorvos és az ügyvéd fiát. Talán lenézik, kiközösítik azon oknál fogva, hogy kicsit sötétebb a bőrszíne, pedig talán nagyobb rend és tisztaság van náluk, mint a tanárnőnél otthon. Lehet, hogy más kulturában nő fel… Milyen élete lehet annak a gyereknek, akinek a szülei nem kapnak munkát, mert cigányok (hiszen a magyaroknak sem könnyű elhelyezkedniük). Az élethez mindenkinek joga van. Joga van enni a cigányember gyerekének is. Munkát kell hát teremteni magyarnak, tótnak, cigánynak és mindenféle nemzetiségnek az országban, hogy legyen fizetőképes kereslet, hogy javuljon a közbiztonság, stb. A rendőröknek pedig mindent meg kell tenni a közbiztonság megteremtése érdekében. Elsősorban ezért kellene tartani őket…

  35. Manitu szerint:

    A cikk alapján sem csak a cigányokra jellemző, hogy közúti gázolás után lincselést kezdeményeznek.

    Újabb mítosz szűnt meg, amire a helyi péniszlóbálók, mint “cigánybűnözés” utaltak. Köszönjük Királyerdei!

  36. meghát.... szerint:

    Manitu ,Ön egy barom .

  37. meghát.... szerint:

    ui: Nem dicsérni akartam! Ön egy gondolkodásra képtelen provokátor,akit nem a jobbító szándék,hanem mindig a szarkeverés vezérel.

  38. islander szerint:

    pénisz, pénisz, pénisz…. 🙂

    Mint Mr. Garrison a South Parkból, kedves Manitu!

  39. meghát.... szerint:

    Két-három alkalommal tettem utalást (biztató szavak) Ön felé,amikor végre elfelejtett hugyozni.Reménykedtem hátha….nem adom fel ” senkit nem hagyunk az útszélén”

  40. cartman szerint:

    Islander:

    Ja-ja, akkor “Kalap-Úr” csakis Gordon lehet. 🙂

  41. islander szerint:

    ááááááááááá 🙂

  42. Paul szerint:

    Kedves Vica.

    Maximálisan egyetértek önnel, én is így gondolom.
    Csepelen én 8 olyan cigány ismerősöm van akik diplomával rendelkeznek,és hatalmas a csalódottságuk, azért mert a médiában oly hatalmas hírveréssel adták az emberek tudomására,hogy több száz diplomás cigány származású embert fognak alkalmazni. Szóba se állnak velük!! Ezek az emberek már rájöttek,hogy becsapták őket, és felhasználják a cigányságot arra is, hogy milliárdokat továbbra is lenyúlják. És vajon kivel szimpatizálnak már???? Ez amit leírtam, erre az cigány értelmiségi körre vonatkozik!!!

    Manitu. Te meg egy féleszű szarkavaró vagy.

  43. Manitu szerint:

    Paul, eddig azért pampogtál, mert szerintem nem minden cigány bűnöző, és nem minden bűncselekményt követnek el cigányok. Most meg ennyi diplomás cigány barátod lett?

  44. Szúrós dinnyehéj szerint:

    Manitu!

    Elég nagy gáz, hogy Neked mindig csak a pénisz körül jár az “eszed”. Szerintem sokkal inkább otthon lennél egy GAY fórumon 😀

  45. Manitu szerint:

    Előbb húzd ki a dinnyehéjat.

  46. timotheus szerint:

    Ez a Manitu egy buzi indián

  47. Manitu szerint:

    Kispipi, ha egy kicsit is tájékozott lennél, tudhatnád, hogy a szakszervezetek az MSZP munkahelyi szervezetei, tehát az 1/3-hoz tartoznak.

    Timotheus, buzizz csak nyugodtan. Tudod te mi a homoszexuális pánik? Amikor valaki attól való félelmében, hogy a saját neméhez vonzódik, vad és agresszív lesz a homokosokkal szemben?

    Nézd meg az Amerikai szépség c. filmet vagy a Jobbijosok és szövetségeseik viselkedését. Ott láthatod mi is a homoszexuális pánik tipikus és tömeges megjelenése.

    Én csak azt ítélem el, ha a homokosok az utcára viszik a szexet a felvonulásaikon. A négy fal között egyébként azt csinálnak egymással vagy veled, amibe a két fél beleegyezik, és nem sért törvényt.

    Ez engem nem zavar, de én maradok tisztelettel hetero.

  48. Kispipi szerint:

    Manitu, szerinted a 2/3 örömtáncot jár? A választási igéret nem ez volt!

  49. Szúrós dinnyehéj szerint:

    Ha te tisztelettel hetero maradsz, akkor miért írsz mindenféle péniszekről?

    Én csak azt szeretném tudni, hogy te (Manitu) és Gordon milyen pozíciót töltötök be a Fideszben? Nekem ne mesélje be senki, hogy egyszerű Fidesz szimpatizáns lehet ilyen elvakult mint amilyenek ti vagytok…

    Nem tudtok semmit sem a nemzeti radikalizmusról, de rögtön rávágjátok, hogy antiszemitizmus, meg nácizmus…
    Olyan agyatlan marhák vagytok, mint a kommunisták az 50-es években. Aki nem mellettük állt, az imperialista, reakciós, fasiszta, nyilas volt… És ti mondjátok magatokat jobboldalinak? Gratulálok…

    Egyébként ajánlom Vona Gábor írását a jobb- illetve a baloldal témájában… Az talán egy kicsit felnyítná a szemeteket.

  50. Manitu szerint:

    Azért Dinnye, mert akár homokosok, akár homoszexuális pánikban égő Jobbik-szövetséges szélsőjobbosok is teszik, engem zavar az utcai szex.

    http://www.youtube.com/watch?v=8SEBngkiC4M

    “Nem tudtok semmit sem a nemzeti radikalizmusról, de rögtön rávágjátok, hogy antiszemitizmus, meg nácizmus…”

    Én biztosan nem. De a primitívséget hadd ne szeressem már.

  51. Manitu szerint:

    Kispipi: még soha nem volt olyan kevés választási ígéret, mint 2010-ben. Pont azért nem, mert mindenki látta, hogy mennyire tönkretették az országot a komcsik.

    De a kettős állampolgárságot bevezette a Fidesz, a politikusok számát radikálisan csökkentette, a felelősségre vonás megkezdődött, új alkotmány is lett, a devizahitelesek is kapnak segítséget (nem úgy, mint az MSZP-SZDSZ-es kormányoknál), a katasztrófa-súlytotta területeken új házakkal segített az állam (nem úgy, mint az MSZP-SZDSZ-es kormányoknál), stb. Másfél év telt el, és elég sok választási ígéret már teljesült.

  52. grün szerint:

    “Másfél év telt el, és elég sok választási ígéret már teljesült”
    Mibul? Abbúl a kettőbúl?! Mégis melik?!
    Munkahelyteremtés és adócsökkentés?! 🙂 🙂

  53. Manitu szerint:

    Nem tudsz számolni.

  54. grün szerint:

    Már olyan betegesen emlegette a Főnök a két dolgot, más sem jött ki a szájábúl, akár néked a pénisz! 🙂

Itt lehet hozzászólni !