Madarak és fák napja lesz szombaton

 

Madarak és fák napja

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre Csepelen a Madarak és Fák Napja. A hagyományos helyszín ismét a Gyermek Ifjúsági és Sport Centrum (1213 Budapest, Hollandi út 8-10.), az időpont pedig 2008. május 17. 10.00 — 16.00. A rendezvény megszervezésében a Csepeli Kertbarát Kör és a Csepeli Művelődési Központ, Rákóczi Kert Civil és Közösségi Ház mellett több mint 20 civil szervezet is részt vett. A valóban színesen összeállított programok gyermekeknek, családoknak, iskolai csoportoknak ingyenesen nyújtanak ismeretszerzési, kikapcsolódási lehetőséget.

Az egész napos díszgalamb kiállítás mellett lesz állatsimogató, szervezett csónakos madárfigyelés, fotó- és térképkiállítás, Duna parti fotóséta, folyamatos természetfilm vetítés, a gyerekeknek tájképfestés és kézműves foglalkozások, modell bemutató és készítés várják a látogatókat, valamint piknikezésre is lehetőség van. A rendezvény Csepel központjából, a Szent Imre térről induló 71-es autóbusszal közelíthető meg.

Egy hozzászólás “Madarak és fák napja lesz szombaton” bejegyzésre

  1. Lora :) szerint:

    Nagyon szeretnék elmenni, de sajnos nincs kivel 🙁 A programról a honlapon is olvastam, már teljesen beleéltem magam a simogatásba, a térképkiállítás az egyik legérdekesebb dolog, amiről mindig is nagy szeretettel néztem meg kiállításokat, a csónakázás, kis ladik és az O, sole mio 🙂 nagyon forró nyári időnk lesz, zöldben, a természetben, jaj de jó is az!

    Aki megy, annak kellemes időtöltést, és megírnátok ide nekem a kis élménybeszámolótokat? Piti…piti 🙂 előre is köszönöm!

Itt lehet hozzászólni !