Nyert a Csepel, Kandó lemondott

Szeged Ma, Csepelfc.hu, Csepel.info

Négy forduló után a Csepel elleni találkozó előtt végre hazai győzelemben reménykedtek a HFC szurkolói, valamint a játékosok és Kandó Róbert, a Hódmezővásárhelyi FC vezetőedzője is. Nos ez a kívánság nem teljesült és ezt követően Kandó Róbert le is vonta a konzekvenciákat.

Az NB III-as találkozón párás melegben, enyhe dél-nyugati szélben a hazaiak kezdték a mérkőzést. A fővárosiak a hagyományos piros-kék mezben, míg a vásárhelyiek neonzöld-feketében léptek pályára.

Összességében a jobb képességű játékosállománnyal rendelkező fővárosiak megérdemelten vitték el a három pontot Vásárhelyről. Az a kérdés azonban örökre megválaszolatlan marad, hogy “mi lett volna, ha 0-0-nél Mihálik játékvezető megítéli a jogos büntetőt a vásárhelyiek javára?…” A szigetiek egyik vezetője a találkozó után elmondta, hogy az elmúlt bajnoki évben szerepelt csapatukból sokan távoztak, viszont a felkészülés elején meghirdetett felnőtt kiválasztóra 70(!) játékos jelentkezett, így bőven volt lehetőségük válogatni. Bizony ez is az egyik különbség Délkelet-Magyarország és a főváros lehetőségei között.

Labdarúgó NB III Alföld csoport, 5. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC – Indotek Csepel FC 0-2 (0-1)
Hódmezővásárhely, 200 néző. Vezette: Mihálik.
HFC: Kovács K. – Huszár, Sipos, Bárkányi, Juhász I. S. – Kökény – Varga M., Koncz A. (Krasznics), Potloka (Mátó), Domonkos – Piti. Edző: Kandó Róbert.
Csepel: Juhász G. – Németh J., Sarnyai, HARASZKÓ, Horváth N. – Krupár, Vejmola (Vinczellár), Teplán (Plausin), Maczó – Németh G., Bozsik V. (Tőke). Edző: Gabala Krisztián.
Góllövők: Teplán, Plausin.
Jók: Kovács K., Sipos, ill. Németh J., Haraszkó, Teplán, Maczó.

Kandó Róbert: “Sajnos ezen a délutánon nagyon sok játékosom kritikán aluli teljesítményt nyújtott. Elsősorban a játékosok hozzáállásával vagyok elégedetlen. Szólnom kell arról is, hogy a játékvezető a találkozó elején jogos büntetőtől fosztott meg bennünket. Mindent egybevéve én levontam a konzekvenciát, Horváth Zoltán elnök úrnak már bejelentettem a lemondásomat, most pedig bemegyek az öltözőbe és a játékosoknak is bejelentem a döntésemet.”

Gabala Krisztián: “Teljes egészében sikerült megvalósítanunk az elképzelteket, minden csapatrészben sikerült a hazaiak fölé nőni. Úgy érzem, hogy győzelmünk megérdemelt.”

További eredmények:
Kecsemét II – Makó 2-0
Dunaharaszti – Pilisvörösvár 6-0
Dabas – Jánoshida 5-1

A bajnokság állása:

1. FC Dabas 13 pont
2. Üllő SE 12 p.
3. Dunaharaszti MTK 11 p.
4. Kecskeméti TE 11 p.
5. Indotek Csepel FC 10 p.
6. Pilisvörösvári LSE 10 p.
7. Tisza Volán SC 8 p.
8. Várfürdő-Gyula 7 p.
9. Monor SE 7 p.
10. Makó FC 5 p.
11. Szarvasi FC 4 p.
12. Hódmezővásárhely 3 p.
13. Szolnoki MÁV FC 3 p.
14. Tököl VSK 2 p.
15. Tápiószecső FC 2 p.
16. Jánoshidai SE 0 p.

szegedma.hu

Itt lehet hozzászólni !