BalcsiTalcsi: beindult a csepeli Gyurcsánypóló-kommandó

Avarkeszi, Borka-Szász, Dobák és Nagy Szilveszter együtt borultak Gyurcsány lábai elé

Mandiner

„Ma 12.00 órakor útjának indítjuk a Demokratikus Koalíció új honlapját (www.dkp.hu). Egy mozgalmas, informatív felületet kívántunk létrehozni, amely sok tenni akaró demokrata találkozási és gyülekezési helye lehet” – szól a Demokratikus Koalíció Platform nevű, Gyurcsány Ferencből, Vitányi Ivánból, Molnár Csabából, Miss Sünből és szeretethiányos nyugdíjasokból álló szervezet nyitószövege az imént linkelt oldalon.

Nem tudom, a Kedves Olvasók hogy vannak vele, de szerintem egy szeles szeptember elejei pénteken nem tud jobb dolog történni az internetes világhálóval, minthogy a progresszív köztársaságiak helyet foglaljanak maguknak rajta. A DKP vebszájtja nagyon haladó: vannak rajta például internetes blogok (ide költözik többek közt Ferenc és G. Zsolt webnaplója is). Ám kétségtelenül az egészből a képgaléria a legfontosabb kontent. (A Csepel.info lelkes kis közönségének megjegyezzük, hogy a Gyurcsány-imádók vidám, ámde a jogegyenlőséget mélyen elítélő és sztálinistának tartó csapatában nem egyszer látjuk a Gyurcsány közelében kivirágzó csepeli arcokat is, akik közül Borka-Szász és Nagy Szilveszter blogot is írhatnak közvetlenül az Imádott Elvtárs mellett.)

A dologgal csak az a baj, hogy a köztársaságiak úgy próbálnak fogást találni a Birodalmon, hogy úgynevezett internetes flash megoldásokkal operálnak, vagyis a galériákban a képek csintalan mozaikos játékossággal állnak össze. Wow!

Aktuálisan a BalcsiTalcsi4, az Egri Fórum és a Ceglédi Találkozó I-II. képei elérhetők, ezek közül válogattam (+ a Csepel.info válogatott olvasóinak egy kis csokrot a csepeli csodálók mosolyaiból).


Ha 7:30-kor van reggeli torna, nem lehet nagy arconpörgés az a pénteki társas móka.

A köztársaságiak arculati elemeiket a régi EuroPark melletti Headbanger egykori tanácsadóitól, valamint a Gildan és a Fruit of the Loom munkatársaitól kapott kampánystratégia alapján kísérletezték ki.


Az a gallér.

Dobák et. nem hátrál

A DKP olyan új arcokkal pusztít, mint Avarkeszi Dezső.

A dkp.hu a köztársaságiak fontos közös internetes szörfölő helye lett. Nagyon várjuk a további fejlesztéseket.

Forrás: Mandiner (kiegészítés: Csepel.info)

38 hozzászólás “BalcsiTalcsi: beindult a csepeli Gyurcsánypóló-kommandó” bejegyzésre

  1. bugi szerint:

    Atyaég. És ez a bohóc államtitkár lehetett.

  2. Incike szerint:

    Milyen kis mejjes :)))

  3. Paul szerint:

    Féleszűek találkozója!

    Féleszűeknek a rácsos akadémián a helyük. ÚGY NÉZNEK ki mint a Down korosok, FŐLEG A DOBÁK. HA-HA-HA!
    21. kromoszómapár hibás osztódásának következtében jön létre. Középsúlyos értelmi fogyatékossággal és testi rendellenességekkel társul.
    Csak míg azok a szegények betegek jóindulatúak, ezere még a legjobb indulattal se mondható ez!!!!!

  4. Manitu szerint:

    Aeredeti honlapon ez a képeken látható rács csak látványelem. Pedig sokkal sűrűbbnek és igazinak kellene lennie.

    “FÓRUM – beszélgetés (Gyursány Ferenc) utána vacsi, esti séta, tábortűz, társas móka” – olvashatjuk a képen látható hirdetményen.

    Gondolom Avarkeszi a társas mókán cserélte az 1. képen látható pólóját a 9. képen látható nővel. Ez lenne a gyurcsányi erotika? Ajaj.

  5. aggódó szerint:

    Paul! A féleszűek mi vagyunk, mert ölbe tett kézzel néztük a produkciót.
    Nekik van miért röhögniük.
    2006-ban a szavazók becsapásával, hazudozással választást nyertek. Négy évig szépen tollasodtak, teli a zseb, elszámoltatás sehol.
    A meggazdagodásért feláldozták pártjukat, de ez legfeljebb hűséges nyugdíjas táborukat izgatja.

  6. bugi szerint:

    Ezek kormányoztak.

  7. grün szerint:

    bugi!
    Most, hogy már van másfél év viszonyítási alap, látjuk!
    Igen, ezek kormányoztak! 🙂

  8. Csepelinéni szerint:

    Még jó hogy szeretethiányosak a nyugdíjasaink! Nem csoda ilyen kormány mellett…

  9. Joságos szerint:

    ŐK legalább megpróbáltak törődni a nyugdíjasokkal!

  10. Manitu szerint:

    Igen. Gyurcsányék csak a javukat akarták. Meg is kapták. Röhöghetnek is halálukig, hogy így meggazdagodhattak.

  11. Joságos szerint:

    Manitu!A szoci. kormány megpróbált adni!Ők vezették be a 13.havi nyugdíjat!Nem csak ígértek,adtak is.Sajnos elszámolták magukat.A FIDESZ kormány a nyugdíjasokról tudomást sem kíván venni.Vagy talán a családjában lévő kaptak valami extra juttatást,hogy ennyire elégedett?

  12. Királyerdei szerint:

    Mocskos komcsiknak:Kuss!!!
    Örüljetek,hogy nem lógtok (megérdemelten) !

  13. Joságos szerint:

    Királyerdei !Ha az ember nem neonáci,elvakult jobbikos ,attól még nem kocsi.Ezt a hangot a családjával szemben használja!Persze öntől csak ennyi telik!

  14. Királyerdei szerint:

    Tőletek meg lopás és gyilkosság öcsém!
    Vegyétek már észre,hogy végetek van mindörökre!

  15. "?!" szerint:

    “Királyerdei”!

    Akasszuk fel a szélsőségeseket! Egyetértesz?

  16. Katka szerint:

    Királyerdei: Kár, hogy nem lóg a komcsi Orbán család a lámpavason, ha már a komcsikat oda kívánod. Mennyivel nyugalmasabb, barátságosabb ország lenne Magyarország, ha ezek a tetvek a putrijukban maradtak volna. Te meg a rokonaidat kussoltasd, te elvakult fidesz báb!

  17. Királyerdei szerint:

    Kuss,szemét,tolvaj,gyilkos komcsik!

  18. bugi szerint:

    A kommunisták még csak kárt okoztak.

  19. Királyerdei szerint:

    Ugatnak:”No pasaran”!
    Ezt a ván ribanc Dolores Ibarruri ugatta,aki sajátszájulag átharapta egy katolikus pap
    torkát.Aztán csak áttörtek.A vén ribanc meg elhúzta a csíkot a nagy CCCP-be,ahol
    átélte a Zsugás Vili tisztogatását.Amikor Franco halála után visszatért Espagnaba, a
    komcsik (igen,több volt mint nálunk) örömmel várták.De a vénasszony befogta a pofáját,nem ugatott a komcsi rémuralomról,és csendben dobta fel a bakkancsot.

  20. grün szerint:

    Királyerdei!
    A túlzott önbizalom közvetlen a pofára esés előtti állapot! 🙂 🙂

  21. Bolemann Lajos szerint:

    Ne igyál többet királyerdei dunyhás testvér, mert már habzik a szád és a végén még stroke-t kapsz. Persze nekem mindegy.

  22. csaba péter szerint:

    Nem látom a Magyar Fülkeforradalmi Orbán paraszt kormány intézkedései kapcsán a hozsannákat.
    Nyaljatok fiúk lelkesen mert jegyzik.

  23. Manitu szerint:

    Nem látom Csaba Péter et. száját Avarkeszi et. lábán sürdöngölődni. Hogyisvanez Csaba Péter et?

  24. Manitu szerint:

    Amúgy ez a képsorozat mindent elmond a csepeli MSZP-ről.

  25. nagyapó szerint:

    Hát igen Jóságos. Gondoskodtak a nyugdíjasokról. Elvették a 13. havi nyugdíjat, amit az első Orbán kormány indított, de a komcsik csak részletekben vezettek be, majd elvettek. De talán megkérdezhetné a kismamákat, mennyit vettek el tőlük?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  26. szigetország szerint:

    Ezeknek a komcsiknak pirosan villognak a szemeik a képeken… Esetleg szirénázni is tudnak?

  27. Vátesz szerint:

    Gyurcsány nem a választók akaratából került a miniszterelnöki székbe, hanem mert megpuccsolta Medgyessy Pétert! Ez a pojáca köszönőlevelet küldetett nekem, aki közismert miépes voltam, ráadásul kezébe adtam a nacionálémat, benne hogy én voltam a gázár-kampány értelmi szerzője. Erre Magyarország miniszterelnöke köszönőlevelet küldet?! Na én aztán kellő pillanatban elküldtem a szocialista potentátoknak, ilyen emberben bíznak kitétellel. Végül megadtam neki a kegyelemdöfést, elindítottam a köszönőlevéllel az elején a láncemailemet Fodor Gábornak és az SZDSZ-nek, mire ők nem kértek a Gyurcsány által favorizált miniszterelnök-jelöltekből. A közröhejbe fulladt miniszterelnök-keresősdit végül a klubrádiós Orosz Józseffel tálaltattam ki, mire Gyurcsány még a pártelnöki székről is lemondott! Mit akar még a közéletben ez pojáca?

  28. kilgore trout szerint:

    Vátesz-Tarjányi Úr! Ez a gázár-kampányos (de a többi agyon ismételt) téma (is) már unalmas. Minden fórumon ezt lehet olvasni. Értettük, megértettük. Egy idő után felvetődik az emberben, hogy Önnek valami problémája van a fejével. Bocsánat!

  29. Joságos szerint:

    nagyapó!Az első Orbán kormány 12%-ot vett el a nyugdíjasok éves kompenzációjából.A 13.havi nyugdíjat a Medgyesi kormány vezette be,négy év alatt.Igaza van a kommunisták hazudnak,így ön sem mond igazat.

  30. Joságos szerint:

    Királyerdei!Ajánlom figyelmébe,Hemingway:Akiért a harang szól c. művét.

  31. frife szerint:

    T. Manitu!
    Te vagy a földöntúli jóság? Miért sértegetsz Te bárkit, akár “csaba péter”-t?
    Csaba Péter szerű emberekkel lenne teli a világ, azt hiszem Te is békében megmaradhatnál, mert ő tőled is elférne. Te meg úgy köpködöl, mintha Te lennél a megtestesült hibátlanság!
    Ha gondolod, összehozlak személyesen Csaba Péterrel és ott vitézkedjél, vele szemben, mint egy olyan ember, aki vállalja a véleményét! Éltél Te az előző rendszerben? Ha nem, miről van véleményed? Ha voltál munkásőr és most megtagadva önmagad az nem érdem és nem is jogosít fel arra, hogy bárkit ilyen módon megítélj. Ha Te elégedtelen vagy, tisztázd, hogy mi a problémád, és kivel, de ne vagdalkozz. Csaba Péternek és Neked is lehet a dolgokról véleményed, de ha ezt a másik bántásával teszed, akkor magadat minősíted!
    Megjegyzés: Csaba Péter vállalja a nevét! Te nem! Ha a felét tetted annak, amit Péter tett, Rád is büszkék lehetnénk néhányan, még én is. Így viszont a Manitu név mögül véleményt, olykor negatív véleményt alkotni, sunyi dolog.

  32. Öreg halász szerint:

    Ez a mai MSZP színvonal. Nem, mintha a korábbi magasabb lett volna, de többen voltak, és statisztikailag is volt esély értelmesebb vezetőkre.

  33. nagyapó szerint:

    Joságos!
    Igaz, a Horn kormány tragikus teljesítménye után, csökkentek a nyugdíjak, de ezen belül a kisnyugdíjasok (kb. 100 ezer fő) kiemelt nyugdíjat kaptak. Ez igazi baloldali tett volt.
    A 13. havi nyugdíj:
    2003. november 1 heti nyugdíj,
    2004. november 2 heti nyugdíj,
    2005. november 3 heti nyugdíj,
    2008. nov. 25. 13. havi nyugdíj összegének 80 ezer forintban történő maximálása.
    A szoclib kormány nem járult hozzá a 13. havi nyugdíj beépítéséhez, így lehetőség volt az eltörlésre, ami nem igazán baloldali tett!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  34. grün szerint:

    nagyapó!
    Sokra mentünk volna 13.havi beépítésével, ha a jelenlegi kormány nemes egyszerűséggel, közös megegyezés látszatát keltve 13 évi magán-nyugdíj befizetéseket lenyúlhatja, hogy majd visszaadja, ha lesz mibúl!
    Annyit azért megjegyeznék-csak úgy csendben-a nyugdíjam névértéken közel duplájára növekedett 2002-2010-ig! A 13. nélkül, hisz az csak ajándék volt!
    Keterom kenzo. A politikus ha kinyújtja kezét lop! 🙂

  35. Vátesz szerint:

    Kilgore Trout-Akárki úr! Nem kell olvasni Váteszt, gondolom másokét sem mindig olvasa el. A csepelinfó kb. harminc fórumozóján kívül még vagy 300-an olvasák, s mind mondják “egy újszülöttnek minden vicc új!” Amennyiben Ön érintett az MSZP vagy a Fidesz részéről, megértem a problémáját, kellemetlen nap mint nap olvasni ugyanazt. Azonban régebben kifejtettem Gordonnak, én az utókornak írok, kérem Önt, hogy a továbbiakban hagyja ki Váteszt. Amennyiben Önnek befolyása van a csepelinfóra, akkor tiltasson le, esetleg forduljon az internetrendőrséghez. Egyébként ?! kifejezetten szóvátette, hogy a “Szarházi, zsugori banda a Fidesz” kezdetű opuszomat miért másutt hoztam nyilvánosságra, s maga másolta be a csepelinfóra.
    Szerintem Önnek el kellene járni a Pusoma étterembe a különtermi meetingekre, ahol elsőkézből szerezhetne információkat Németh Szilárdtól.
    Egyébként meg kell állapítanom az idegi állapotom vonatkozásában, hogy mindenkinek baj van a fejével, így az Önével is, aki rendszeresen írogat a webre, ugyanis internetfüggő, még ha nem is vallja be magának. Amennyiben az én esetemet súlyosabbnak véli, tanácsolom forduljon az illetékesekhez, szabadon kószál néhány ilyen alak, beleértve a fél parlamentet, valamint Gyurcsányt és Orbánt is.

  36. Joságos szerint:

    nagyapó!A dátumokhoz kötődő események amit le irt,a szoci.kormányhoz köthetőek.Ez ugye vitathatatlan?A Horn kormány a gazdaságot jó állapotban adta át.Az is igaz,hogy a választásokat a kisgazdák nélkül a FIDESZ nem nyerte volna meg!!Ám rosszul sáfárkodtak
    így a következő választásokat elvesztették.A 2006 kampány “14.havi nyugdíj,rosszabbul élünk mint 4 éve”megtette a hatását,megint a szocik nyertek.Az a másfél év ami a FIDESZ mögött van igen fele más.Az irány amerre tartanak nem jó.Ezt rajtuk kívül mindenki tudja!Ám két és fél év múlva választások lesznek!Azért a sok jóért amit értünk tettek,akkor fognak fizetni a hálás Magyar emberek.DE HOGYAN???

  37. grün szerint:

    Jóságos!
    nagyapónak néha már besegít Alzheimer doktor is!
    De legalább arra emlékszik, ha kinyújtja a kezét akkor lop! 🙂 🙂

  38. Joságos szerint:

    grün úr!Önnek igaza van!

Itt lehet hozzászólni !