Baleset a Szent Imre téren – ismét jár a Csepeli HÉV (frissítve!)

Csepel.info

Baleset történt kedden a csepeli Szent Imre téren, miután az egyik HÉV szerelvény gépjárművel ütközött. A baleset következtében a Boráros tér felé közlekedő HÉV-szerelvények leálltak, és bedugult a csepeli Károli Gáspár (korábban Tanácsház) utca is – értesült a Csepel.info.

Egy szemtanú szerint a balesetet kedd délelőtt kilenc óra után nem sokkal egy utánfutós személyautó okozta, amelyik a piros lámpa ellenére megelőzte a kocsisort, és a HÉV szerelvény elé hajtott. Az ütközés következtében kidőlt az egyik vasúti lámpa és egy közlekedési tábla, valamint a leállt szerelvény eltorlaszolta a Károli Gáspár utcát, ahol emiatt dugó alakult ki. A HÉV-szerelvényt 10:30 körül vitték el, a Károli Gáspár utcán újra lehet közlekedni. Az MTI tájékoztatása szerint a baleset miatt egy órán keresztül kellett pótlóbuszok szállítani az utasokat. Úgy tudjuk, hogy a baleset során a balesetet okozó gépjármű utánfutóját egészen a BKV-bérletpénztárig “eldobta” a HÉV-szerelvény, csoda, hogy a buszmegállókban nem sérült meg senki. A HÉV-szerelvényen ugyanakkor úgy tudjuk, hogy egy könnyebb sérülés volt.

Aki többet tud, kérjük írja meg a fórumba!

85 hozzászólás “Baleset a Szent Imre téren – ismét jár a Csepeli HÉV (frissítve!)” bejegyzésre

  1. Csepel-sziget szerint:

    Nem kívánok jobbulást a vétkes sofőrnek. Aki ilyen hülye, az ne csodálkozzon, ha otthagyja a fogát.

  2. lucifer szerint:

    A balesetet a Szt. Imre tér felé haladó buszról láttam. A HÉV szereévény a busszal párhuzamosan, hangjelzést adva haladt a megálló felé. A HÉV szemafor pirosat játszott, ezért az Imre tér iskola felőli oldalán állt a kocsisor. A balesetet okozó, utánfutót vontató személyautó az álló kocsisort megkerülve, a jobbra kanyarodó sávból egyenesen tovább hajtott. A vontató személlykocsi éppen hogy átcsúszott a már vészfékező HÉV szerelvény előt, de az már megállni nem tudott így az utánfutót derékba kapta, nekilökte a szemafor oszlopának. Két oszlpp kidőlt, az utánfutó leszakadt a vontató személykocsiról és felröpült a járdára, majd a kenyeres pavilon és BKV pavilon közötti járdaszakaszon landolt. Marha nagy szerencse, hogy ezen a forgalmas járdaszakaszon senkit sem talált el.
    A gyár felőli oldalon valószínűleg nem tórtént rendkivüli eset, mert ott folyamatos volt a forgalom. Egy mentőkocsi is megjelent, de hamar el is ment, valőszínű, a HÉV utasai közül lehetett valakinek kisebb sérülése a vészfékezés miatt.

  3. J szerint:

    Remélem jól megbüntetik a büdös tahót.

  4. Jeniszej szerint:

    Ez a baleset nem következett volna be, ha a kereszteződés előtt lett volna a HÉV megálló.
    😉

  5. Csepel-sziget szerint:

    Álljon már meg a menet, Jeniszej kolléga! Nehogy már a megálló elhelyezkedése legyen a hibás a baleset bekövetkezéséért. A szemafor tilos jelzést adott, amit az arra közlekedők legnagyobb része észlelt és ezért a KRESZ szabályainak megfelelően már nem hajtott be az átjáróba. Egyetlen kivétel azonban mégis akadt, aki rögtön kettő KRESZ szabályt is áthágott, egyrészt a jobbra kanyarodó sávból egyenesen haladt, másrészt a vasút fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott. Isteni szerencséje, hogy sem ő, sem pedig egy adott esetben rosszkor rossz helyen lévő gyalogos nem esett áldozatul a minden lehetséges szabályt áthágó mutatványának. Ott helyben kellett volna bevonni a jogosítványát.

    Nehogy már egy szabálytalan, a közlekedési szabályokat hírből sem ismerő autós miatt is a HÉV-megálló legyen a hibás. A hülyeség ellen nincs orvosság, erre számtalan példát lehetne hozni.

  6. grün szerint:

    A Boráros felől előtte van mégis elé mennek! 😀

  7. Batan szerint:

    Mi a HÉV-megállóban várakoztunk. Én magam bambultam, így csak a csattanásra kaptam fel a fejemet, de a 7 éves kisfiam a leírtakhoz hasonlóan mesélte el az esetet.
    A cikkhez pontosítás: a 10 óra előtt nem sokkal épp egy órával korábban volt, mivel a 9.01-kor érkező HÉV elé ment be a jóképességű sofőr.

  8. admin szerint:

    Átjavítottuk az időpontot.

  9. Schneider Ádám szerint:

    az iskola melletti, jobbra kanyarodó sávból rendszeres az átpofátlankodás. tudom, irtózatosan messze van a rendôrség, emiatt nem tudnak ide kijönni. ehhez a balesethez is kocsival kellett jönniük, olyan messze van.
    inkább ezt kéen ellenôrizni, nem pedig a Karácsony Sándor utcánál rutinellenôrzés címszó alatt a népet abuzálni.

    Csepel-sziget szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 12:25
    jól beszélsz!

  10. B, mint Bálint szerint:

    Soförről semmi hír? Gerinc törés vagy végtag elvesztés? Személygépjármű típúsa? Lada, vagy valami német hatalamas valami?

  11. Batan szerint:

    Bálint: valami nagyon-nagyon ósdi autó volt. Lehet, hogy márkás, de nagyon nem mai darab. A sofőr sértetlenül megúszta, láttuk, ahogy a rendőr ellenőrizte a papírjait.

    (Az azért tényleg jó kérdés, hogy e nagyon távoli eseményhez miért rendőrautóval kellett megérkeznie a szervnek? 🙂 )

  12. Jeniszej szerint:

    Rendőr-autó a hibás?
    ” szem – a for ” meg az elavult üresen járó HÉV? 😀
    Tegnap du. egy busz meghibásodott az “oshen” előtt. 🙂

  13. Lógás Hugó szerint:

    Azért az mennyire lenne életszerű, hogy a rendőr a tér másik oldalán a csomagtartóból kipakolja a helyszíneléshez szükséges dolgokat és mint egy málhás szamár átrohan az az órához….
    Ráadásul a baleseti helyszíneken a rendőrautó villogó lámpáját figyelemfelkeltésnek szokták használni. (Hogy a hasonló bunkó vezetők ne csináljanak újabb balesetet.)
    Szerintem ebben az esetben ez egy kicsit demagóg felfogás volt anélkül hogy ne lenne más pazarló dolog a rendőrségnél.

  14. Jeniszej szerint:

    Az egyszintű vasúti kereszteződések már elavultak. Az öskorban még jó volt, amikor a elavult “hévet” kitalálták.
    A “fehér paripa” korában még biztonságos volt.

  15. Jeniszej szerint:

    Sok ámátör hozzászoló! He-he

  16. Jeniszej szerint:

    Nem demagog a hozzászólás hanem buta! – az biztos! 😀 ))))))

  17. Damage szerint:

    Elmebeteg. Megint a kivagyiskodás, a jaszkarizás, a “nekem jár, hogy átférjek” mentalitás.

  18. Jeniszej szerint:

    A Fater tegnap látta, hogy végre a rend őrei kimerészkedtek az utakra. Valószinű, hogy “sokk”
    drog “fútár” fog igy lebukni

  19. meghát.... szerint:

    Ez az útkereszteződés, igazolja a közúti irányításért felelős szakemberek dilettanizmusát! A volt Tanácsház utca ,egyirányú ,kétsávos utca.A jobbra kanyarodás egyértelmű. A balra kanyarodás szintén.De mi van aki tovább szeretné folytatni az útját a csepeli főkapu irányába????A bal sávból ,átjutva a Rákóczi úton, a villamos vágányokon kell irányt váltania jobbra ,hogy tovább tudjon haladni egyenesen! NINCS HÁROM SÁV!!!! Balra ,jobbra,igyenest!A megoldás: a taxis drosztot ,megszüntetni,vagy leszűkíteni, hogy még a funkcióját ellássa, és létrehozható a három sáv!!! Vajh mit ér a Csepeli.ill.Fővárosi Önkormányzat közlekedésrendészeti (közlekedés biztonsági) Osztályának,a jobbító javaslatom ????

  20. meghát.... szerint:

    Van még egy olcsóbb megoldás is:a jobbra kanyarodó sávra fel lehetne fösteni ,egy egyenes nyilat is!

  21. Schneider Ádám szerint:

    meghát…. szerint:
    a baloldali sávból lehet egyenesen továbbmenni. mind tábla és felfestés alapján. aki olyan dilettáns, hogy ezt nem ismeri fel, az áramot vezessen, nem gépjármûvet.
    a 3 sáv otnem indokolja a forgalom nagysága.
    valamint Csepelen jó ideje nincs villamos. itt is egy HÉV átjáró van.

  22. George szerint:

    Ha a jobbra kanyarodó sávra felfestik az egyenes nyílat Tc. meghát… akkor aki jobbra szeretne kanyarodni ő is ott várakozik mikor érkezik a HÉV, amikor nem is érintkeznek!

  23. meghát.... szerint:

    T.George! Igazad van! Ezért javasoltam elsőként a három sávot.

  24. meghát.... szerint:

    T. Schneider ! Próbálj egyenesen menni a baloldali sávból (irányváltás nélkül),ha Veled szemben jobbra beakarnak kanyarodni Rákóczi útra!!!!!

  25. meghát.... szerint:

    Amúgy meg ,szembe forgalomban haladni az a diletánsság!

  26. eszetvesztek szerint:

    Számomra az a furcsa, hogy a hév elé, hogy tud bemenni egy autó, amikor piros a lámpa…Nem hiszem, hogy itt a kereszteződésben, vagy 2-3sáv vitájában lenne a hiba.

    eszetvesztek

  27. Kocsis szerint:

    Szemafor??? Az a vonatvezetőnek van, nem az autóforgalomnak.

  28. Orsi szerint:

    Kedves Scneider Ádám!
    Jártál Te már ebben a kereszteződésben? Nem egyszerű egy egyirányú kanyaradó főútvonalról még indexel sem átmenni egy kétirányú forgalomba. + az ominozus kereszteződésben a szembeforgalom bekanyarodhat jobbra? Nem csak balra mehet el rá a Rákóczira? Az nem a kövi kereszteződésnél kell megtennie ha a rendőrség fele akar kilyukadni? ( Ezt meghát hozzászólásához írtam, de ebben én sem vagyok biztos.) + a piros az TILOS!MINDENKINEK! Senki sem kivétel ez alól. ha meg siet, akkor kelljen fel előbb és induljon el időben. Tényleg nagy mázli, hogy senkinek nem esett komoly baja.
    + nem tudja véletlenül valaki, hogy a reggeli órákban a Táncsics és a széchenyi kereszteződésben miért állt egy csuklós busz? Arról sehol sem lehet olvasni, pedig ott is voltak rendőrök. Köszi a válaszokat: Orsi

  29. Diszpécser szerint:

    1. A helyszínelőt nem a kerületből küldik, ezért az autó
    2. A XXI kerületi gépkocsizó járőr se biztos, hogy kapitányságról indul hanem más helyszínről.

  30. Joságos szerint:

    Ha valaki úgy dönt,hogy figyelmen kívül hagyj a tilos jelzést annak mindegy, hogy hány sáv van.Nem vagyok biztos benne,de a baleseti helyszínlelés központilag van vezényelve.

  31. Orsi szerint:

    + kedves meghát! Ott egy kanyarodó főútvonal van, tehát ha a szembejövő mehet jobbra, akkor a kanyarodó főútvonal szabályait kell betartani. Ez nem lehet nehéz. De nekem a logikám azt mondja hogy nem mehet a szembejövő jobbra, bár lehet én értettem valamit félre abból amit írtál
    Sztem csak a ÉV végállomás felé kanyarodhat ebben a kersziben. Javítsatok ha tévedek. Örömmel veszem.Orsi

  32. Diszpécser szerint:

    Orsi: http://www.norc.hu I-es kapu felől csak jobbra lehet kanyarodni a II. Rákóczi Ferencre.

  33. Orsi szerint:

    “Ez a baleset nem következett volna be, ha a kereszteződés előtt lett volna a HÉV megálló.
    ;)”+ Kedves Jeniszej! Ez a baleset inkább akkor nem következett volna be ha az emberünk nem jár arra. 🙂

  34. Laci szerint:

    Vagy akkor sem, ha a tisztelt hatóság átgondolná, hogy kinek ad jogosítványt (mennyi Ladát, Merdzsót és BMW-t) látok arra alkalmatlan példányokkal a volán mögött 😀

  35. Princess szerint:

    No, de uraim!!!!
    A baleset leginkább akkor nem következett volna, ha nem találták volna fel a HÉV-et.

  36. Princess szerint:

    …helyette ajánlom a lebegő járműveket.

  37. Orsi szerint:

    Kedves Diszpécser!
    Köszönöm a válaszod, teljesen igazad van. Ezt én néztem be. De a kanyarodó főútvonal azért jogos ugye? “T. Schneider ! Próbálj egyenesen menni a baloldali sávból (irányváltás nélkül),ha Veled szemben jobbra beakarnak kanyarodni Rákóczi útra!!!!!” Orsi

  38. Princess szerint:

    Bocs, kedves Orsi:
    No, de Uraim és Hölgyem! 🙂

  39. Batan szerint:

    Diszpécser: a XXI. kerületi rendőrkapitányságról jött az első autó. A forgalommal szemben, az egyszerűség kedvéért. (És a korábbi hozzászólóhoz: a helyszínelő nem összekeverendő az elsőnek odaérkező rendőrrel, akinek a rend és a forgalom fenntartása az alapvető célja. Ez is történt, az egyik rendőr(nő) a Tanácsház és a Rákóczi útról érkező autókat irányította felváltva. Így alapvetően nem is volt nagy dugó.)

  40. Sami szerint:

    A cikk szerint hévpótló buszok szállították az utasokat. Elárulná nekem valaki, hogy hol?! A 9.07 es HÉVre szálltam fel a hév-végen.
    9.15kor indultunk el a Szent Imre térre, majd ott leszállítottak minket,mondván: pár percen belül érkezik a másik HÉV,ami kivisz minket Boráros térre…
    9.29-kor még sehol nem volt a beígért HÉV.HÉV pótló buszokat sem láttunk. Úgy tudom, hogy az ilyen eseteknél, amikor nem jár a HÉV akár milyen oknál fogva, azonnal legalább 2-3 buszt szoktak indítani.
    9.35 kor érkezett be a HÉV és még vagy 5 percig ácsorogtunk…A Boráros téren is körbenéztem, hogy hátha csak mi nem láttuk a HÉV pótlót,de ott se volt.

  41. Schneider Ádám szerint:

    meghát…. szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 17:09
    az irányváltásra ott a kormány.
    se a táblák, se a felfestések nem mennek, ahogy látom a volán kezelése se. te inkább ne vezess.
    egyébként az egyenes irány nem feltételezi ,hogy az autó orrának irányába megy, lásd HÉV végállomásnál az irányok, vagy kanyarodó főút.
    szóval kérlek, mindannyiunk érdekében, maradj meg a pedálos moszkvicsnál.

    eszetvesztek szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 17:54
    egyszerű: nincs sorompó.

    Orsi szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 19:22
    minden nap járok ebben a kerszteződésben.

    Princess szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 19:52
    ha nem HÉV-nek megy neki ez a barom, akkor vonatnak. vagy fának.
    a barom járműtől függetlenül is barom.

  42. Orsi szerint:

    Kedves Ádám! Eszetvesztek hozzászólásdohoz írnám, hogy: sorompó nincs , de fénysorompó van és zebránál amúgy sem előzünk meg senkit. plána ha egyirányú. Akkor megállunk a mellett aki a zebránál áll. Sztem.

  43. Laci szerint:

    Csatlakozom az előttem szólóhoz, legjobb tudomásom szerint a KRESZ erősen elmarasztalja a zebrán előzést. A klasszikus értelemben vett sorompó pedig elég blőd lenne egy ilyen nagy szerelvényforgalmú helyen.

  44. Orsi szerint:

    De a barom jelzővel egyetértek.

  45. Laci szerint:

    Megnéztem a helyszínt, szerintem nem is olyan bonyolult ott a forgalmi szituáció. A barom mentségére legyen, h rutinból nem lehet vezetni minden helyen, de egy minimális intelligenciával megoldható lett volna a helyzet. Valószínűleg eme utóbbi hiányozhatott.

  46. meghát.... szerint:

    Drága bloggoló társaim ! Még véletlenül sem az a faszkalap védelmében írtam ,aki a piroson a hév elé bevágott!!!!!!!Csak fel akartam hívni a figyelmeteket ezen kereszteződés kaotikus állapotára.Megpróbálom elképzelni a szitut: A balesetet okozó úriember,a volt Táncsicson haladva ,átakart menni a Rákóczi úton igyenest.A belső sávba nem sorolt be, mivel az esetek 100%-ban balra kanyarodó sáv! Aztán rájött ,hogy ahol áll ,jobbra kanyarodó sáv.Merre menjek vaze ?Tábla nem tiltja az egyenes irányt !!!!???Pánikba esett,és átakart menni egyenesen .Már a lámpát sem figyelte kétségbeesésében (nagy hiba volt tény)Még mindig nem védem ,viszont a 3 sáv esetén minden tiszta,és ha átmegy a piros jelzésen akkor tuti luzer.

  47. Orsi szerint:

    De könyörgöm a tábla mutatja merre kell esorolnia ahhoz hogy egyenest menjen tovább.

  48. Laci szerint:

    Amúgy meghát…. jól leírta, hogy mi történhetett. Viszont én még mindig arra apellálok, hogy kicsit figyelni kellene, hogy ne kerüljön az ember ilyen szituba.

  49. Orsi szerint:

    És a szemünk arra van hogy lássunk is vele ne csak nézzünk. Plussz még mindig ott van a zebra, ahol az autók álltak és nem mentek. Tehát meg kellett volna bal-egyenest sávban lévő autó mellett állnia.

  50. Laci szerint:

    hát a balegyenes az megvóót 😀

  51. Orsi szerint:

    persze hogy megvóót! találkozott a HÉV-vel:)

  52. Laci szerint:

    hát igen ez a nagy batár zőőd-fehér akkora laskát lenyomott neki, hogy még az utánfutója is röppályára került 😀

  53. meghát.... szerint:

    Schneider !Idefigyelj te büdös bunkó paraszt ,azt minősítsd ,így akinek a mellét először a szádba vetted ! Idáig vártam ,hátha elnézést kérsz,ehelyett ,még ráduplázol! Befejeztem veled a dialógust, nem tartalak méltónak,arra,hogy értelmesen vitázzunk.

  54. Orsi szerint:

    Repül a repül a…….utánfutó! Ki tudja hol áll meg!:)

  55. Laci szerint:

    Ezennel a fórum komoly részét szerintem le is zárhatjuk 🙂

  56. Orsi szerint:

    Na de gyerekek! Nehogymán egy baromarcú utánfutós miatt így összevesszetek.

  57. Laci szerint:

    számoljuk össze, mennyi galibát okozott ez a barom

  58. Laci szerint:

    1.) végigelőzte a sort olyan helyen, ahol marhára nem szabad, (nem mellesleg zebrán)
    2.) rossz sávba sorolt.
    3.) át ment a piros jelzésű fénysorompón
    4.) megbokrosodott utánfutója akár gyilkolhatott is volna
    5.) nekiesett ….meghát Schneidernek 😀

  59. meghát.... szerint:

    T.Orsi! A hozzászólásaim során mindig tisztelettel beszélek a bloggoló társaimmal. De rövid időn belül kétszer sértegetnek ,azt senkinek nem tűröm el. Olvass vissza a hsz.-ben.

  60. meghát.... szerint:

    T. Laci ! Sch… sértegette meghát -ot bocsika! Olvass vissza! köszi.

  61. Laci szerint:

    Tisztelt meghát.. az valóban így volt, úgyhogy töredelmesen elnézést kérek. Viszont elég keményen visszatörlesztettél neki 🙂 – én erre írtam. az 5. pontot

  62. meghát.... szerint:

    Lehet ,hogy tévedtem sch-val kapcsolatban.Nem is ismerheti a női mellet,mert a falra hugyozták ,és a nap keltette ki,azért ilyen faragatlan a stílusa. Amúgy 1969 óta van szakmásított jogosítványom. Ja , és mindennap vezetek!

  63. nagyapó szerint:

    Ezért kellene villamos. Az meg tud állni. Azért nem igaz, hogy aki hülye, haljon meg. Vannak a helyet nem ismerők ( a pofátlanok, nem), akik nem ismerik ki magukat. A villamos tud vészfékezni. (tudom, mondják villamos is gázol, de ők grünök).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  64. Joságos szerint:

    T.nagyapó.Ennél a balesetnél mit loptak el a kommunisták?

  65. fakkermakker szerint:

    “Azért nem igaz, hogy aki hülye, haljon meg. ”

    De igaz, kedves nagyapó. Egy hülye miatt ne szívjon mindenki a lassú villamoson.

    Képzeld el a HÉV helyett ha egy negyvennel döcögő villamossal járnának be a csepeliek a belvárosba. Csúnya k…anyázás lenne ott.

  66. nagyapó szerint:

    T. fakkermakker! Én arra gondolok, hogy Csepelre egy elővárosi villamos jár (pl. hannoveri, v. Combino), melynek sebessége nem kisebb a HÉV-nél, viszont sínfékkel rövid távon meg tud állni, és nem vágja ketté Csepelt, nem kell kerítés, stb.
    T.Joságos! Kérem olvassa Catot (nem a Berger Catot)!

  67. nagyapó szerint:

    u.i Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  68. Diszpécser szerint:

    Nagyapó: Férőhelyeknek nézz utána és utána számold ki mennyi villamos kell a téli menetrendes 6 perces reggeli csúcshoz. A kerítést maguk a villamosok adnák

  69. Schneider Ádám szerint:

    Orsi szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 20:37
    ezzel egyetértek.
    csak nem tudom melyik hozzészólásomra írod, reagálod ezt. sehol se mondtam én ennek az ellenkezőjét.

    Laci szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 20:44
    annyiból vezetett rutinból, hogy tudta hogy áll a sor, és hogy miért. csak leszarta.

    meghát…. szerint:
    2011. augusztus 30., kedd – 20:45
    akkor leírásod szerint ez az egyén alkalmatlan vezetésre.
    a jogosítvány nem állampolgári jog.

  70. Csepel-sziget szerint:

    Nem csak a kanyarodó főút révén van feltétlen elsőbbsége az önkormányzat felől érkező járműveknek. Ott van a vasút átjáró, amit minél előbb el kell hagyni, s ezért, szabad jelzés esetén, feltétlen elsőbbséggel rendelkeznek, attól függetlenül is, hogy egyébként a főút kanyarodik. Ha egyáltalán főút, mert arra meg nem mernék megesküdni. De nem egy olyan nagy ördöngősség az a kereszteződés, ha az ember túléli a Rákóczi út befelé jövő ágát, tehát megadják neki a Stop táblánál az elsőbbséget, akkor nyert ügye van.

  71. Niki szerint:

    Az a kereszteződés borzalom!
    Kb. 1 hónapja volt arra példa, hogy ismételten jött a HÉV, pirosan villogott a lámpa.
    A sínekkel párhuzamosan lévő úton haladt egy busz – ugye ott STOP tábla van -, meg is állt a buszsofőr.
    De az ominózus úton jött egy okos autós, és egyenesen akart átmenni a pirosan villogó lámpa ellenére a síneken, még a busszal is majdnem összement. Mert a buszos ugye elindult, hiszen úgy gondolta, hogyha pirosan villog a lámpa, nem lesz olyan idióta, aki annak ellenére átmenne a síneken.
    Persze volt, és ráadásul az autós még rá is lépett a gázra, hogy nehogy összeütközzön a busszal. Persze, így majdnem a HÉV-vel sikerült csattannia. Marha nagy mázlija volt.
    MIÉRT KELL ENNYIRE SIETNI MINDENHOVA???
    EZ SZÁMOMRA ÉRTHETETLEN…:(

  72. GONDOLKODÓ! szerint:

    UGYE MENNYI OKOSKODÓ JELENT MEG! KIS HELYEN! (tisztelet a kivétel)

  73. meghát.... szerint:

    T. Gondolkodó! Gondolom végig olvasta a hsz.-at. A “jobbító” javaslatomra,minimális reakció volt! ( három sáv javaslata) De a másikat ocsmány jelzővel való illetés ,ment ezerrel.Sajnos az én toleranciám is elfogyott Sch. polgártársammal szemben ,miután “pedálos zsigulit ” stb…ajánlott nekem.A ” jobbító” javaslatom ,pont az ilyen balesetek minimálisra való csökkentését célozta volna meg.A gépkocsi vezetők jelentős részének fogalma sincs ,milyen veszélyes üzem a gépkocsi vezetés!Megszokta beül,nyomja gázt,oszt kész,majd jön egy nem várt esemény,és akkor azonosul( ha túlélte),hogy milyen jogi,erkölcsi,anyagi következményei vannak a figyelmetlenségének,stb…

  74. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. meghát!
    “meghát…. szerint:
    2011. augusztus 31., szerda – 11:02 ”

    Legyen üdvözölve általam és kívánok kellemes napot!
    Kérem ne legyen ingerült, számítsa be a determinált körülményeket, és legyen flexibilis, hiszen Önnek a kvalitása révén ez rendelkezésére áll.
    Egyetlen egy gondolat: Magasztos és emelkedettnek kell lenni. Mindenkor az erősebbnek, felkészültebbnek illik kezdeményezni! Ön erre predesztinált.
    “Mert rész szerint van bennünk az ismeret, rész szerint a prófétálás,
    De mikor eljő az egész, a rész szerint való eltöröltetik.”

  75. Schneider Ádám szerint:

    Niki szerint:
    2011. augusztus 31., szerda – 10:03
    az miért a keresztezôdés hibája ha valaki szarik a szabályokra?

  76. Schneider Ádám szerint:

    egyébként pont ahogy írtam: a rendôrök este a Badi Haminál baszogatják a jónépet.
    az hogy más, a szembesávon este 8-kor világítás nélkül közelekedik, az le van szarva.
    hogy 2 kilométerrel odébb a baromarc céges autóval használja az egyirányú utcát forgalommal szemben, az le van szarva.
    rutinellenôrzés, az fontos.

  77. Csepeli Lakos szerint:

    Jellemző, hogy itt is a vétlenek sérültek volna meg (ha állt volna valaki a BKV pénztárnál).

  78. Schneider Ádám szerint:

    vagy ha a II. Rákóczion jön egy autó vagy busz.

  79. Jeniszej szerint:

    Szíjra, fogaskerékre, kapcsoló szekrényre, körfűrészre, gyalura, szecskavágóra a burkolat a jó.
    – A lóvasútra szemafor a jó! 🙂

    Hévre, felüljáró és sorompó a jó.
    De legjobb volna ezt az elavult ócskavasba valót kitiltani véglegesen – és helyette igazi „elővárosi” közlekedési eszközöket beállítani
    Vajon elődeink akkor amikor Csepel területén még fehér paripák nyargaltak, a szekereket és a kordélyokat igavonó lovak húzták a vasúti kereszteződéseket miért sorompók és lámpás bakterok védték?
    Azért mert vasút? Azért mert a vasút belterületen zárt pályát igényel?
    Talán azért mert a szerencsétlen jószágnak olyan a fékje, hogy csak jó sokára tud megállni ha véletlenül fékeznie kell?
    Igaza van annak aki a modern sin fékekkel ellátott elővárosi villamosokra gondol. A faterom is helyeslően bólogat.
    Tehát ha vasút akkor legjobb a felüljáró, vagy előcsengetős, elődudálós sorompó. 😀

  80. Jeniszej szerint:

    Marha egyébként mindig lesz!
    Ha azt látja, hogy semmi sem állja az útját, vagy-is nyitva a karám, – akkor az megy. 🙂

  81. grün szerint:

    Láttam már felhajthatós hidakat is!
    Egy ilyen felüljáró lenne a legjobb! Amíg alul elmegy a vonat felhajtanák, hogy még ha véletlenül nekihajtana a korlátnak a zótós akkor se eshessen a sínekre!:-D

  82. Im szerint:

    Én is ott voltam, éppen átmentem a zebrán és a hév melletti járdán sétáltam, amikor pár méterre mellettem repült el a pótkocsi.. Beszéltem a kocsi sofőrével is, azt állította, nem látta a piros jelzést.. Én nagyon remélem, hogy keményen megbüntetik, mert nem rajta múlt, hogy nem halt meg senki..

  83. eszetvesztek szerint:

    Továbbra is kitartok annál, hogy a sorompó ellenére a piros lámpát figyelmen kívül hagyta a vezető.

  84. lolka szerint:

    Lehet hogy azért nem látta a piros jelzést, mert azon csodálkozott, hogy a sok “hülye” miért áll amikor nyugodtan mehetnének is…(azért vannak érdekes emberek)…

  85. eszetvesztek szerint:

    lola: Lehet igazad van! 🙂 🙂 🙂

Itt lehet hozzászólni !