Páholyt kapott Avarkeszi a süllyedő hajón

Csepel.info, Gondola.hu

Avarkeszi Dezső

Kevesebb lesz a mosoly

Két államtitkár lesz a jövőben egyes minisztériumokban: Burány Sándor és Molnár Csaba a gazdasági tárcához kerül, az Önkormányzati Minisztériumban Jauernik István lesz a másik államtitkár, a munkaügyi tárcánál Korózs Lajos, az Oktatási és Kulturális Minisztériumban Csák Ferenc, míg az igazságügyinél Avarkeszi Dezső   lesz az új államtitkár. A csepeli politikus 1996-1998 között már volt egyszer politikai államtitkár az Igazságügyi Minisztériumnál.

A kormányfő új államtitkárokat jelöl a minisztériumok megüresedő államtitkári posztjainak betöltésére, és további egy-egy államtitkárt az igazságügyi és rendészeti, az oktatási és kulturális, valamint a szociális és munkaügyi tárca vezetésébe a jelenlegi államtitkárok mellé – közölte a kormányszóvivői iroda. Két államtitkár erősíti majd az Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium és az Önkormányzati Minisztérium munkáját is.

A környezetvédelmi tárca államtitkára Oláh Lajos lesz, az Egészségügyi Minisztériumé Vojnik Mária, az újonnan létrejövő Közlekedési Minisztériumba pedig Puch László kerül államtitkárnak.

Gondola.hu

10 hozzászólás “Páholyt kapott Avarkeszi a süllyedő hajón” bejegyzésre

  1. jani szerint:

    Eddig se sokat tet t a csepeli lakósokért, de ezek után még annyit se fog tenni.Lesz mire hivatkozni, hogy miért !!! Előre látom azt fogja mondani, nem nem lesz rá ideje. Eddig se sokat láttuk Csepelen de ezután pláne nem fog felénk nézni. Na nem mint ha hiányozna !!

  2. DFK szerint:

    Micsoda egy kormány, ahol Avarkeszi államtitkár lehet…

    Egy olyan emberki tojik a választóira.

  3. leslie szerint:

    Nem is igaz, csak kerüli Öket.

  4. atata szerint:

    Végre hallani a nevét. Alkalmatlan embert alkalmatlan helyre! A névtelen nullák, senkiházi talpnyalók kormányát sikerült újjáialakítani Podolák ebből csak véletlenül maradhatott ki. Remélem, hogy a börtönbeli névsor olvasás egyezni fog a kormánytagok listájával.

  5. infósferi szerint:

    Gondolom, a kormányfő most köszöni meg a magán biztosítókra leadott februári IGEN szavazatot. Valószínűleg,a csepeli választók véleményét is tükrözi.

  6. Rocky Bilbao szerint:

    Rég le kellett volna mondania, nem értem, mit keres még egyáltalán a közéletben.

  7. Bubus szerint:

    Emlékezetem szerint sem a galvániszap-ügyben, sem a kórházbezárás ügyben, sem a gerincút ügyben nem sokat lobbizott. Legalábbis a csepeliekért.

  8. galvániszap szerint:

    ez olyan, mit a meccs vége előtt a kapitány ad még 5 perc bemutatkozási lehetőséget a kispadosoknak….

  9. miska72 szerint:

    Gazemberek! Avargeci!

  10. miska72 szerint:

    Ez a Geci Avarkeszi igazságügyi álamtitkár lessz? Ez is egy hozzá nem értő fasz! vele is tárgyaltam az ügyemmel kapcsolatban lekezelő egy fasz, azt mondta én kukacoskodom! Menjen a picsába!

Itt lehet hozzászólni !