Csepeli holttestek: még életben van az eltűnt diósdi férfi?

Magyar Nemzet, HVG

Gyilkosságban nem vett részt, és tudomása szerint a rendőrség által elhunytként keresett, tavaly Diósdról eltűnt férfi is életben van – a Magyar Nemzet keddi cikke szerint ezt állítja Cs. János, a Csepelen elásott ismeretlen áldozatok miatt indított büntetőeljárás emberöléssel eddig egyedüliként meggyanúsított érintettje.

A vizsgálatot folytató Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az egy hete őrizetbe vett, majd pénteken a bíróság által jogerősen előzetes letartóztatásba helyezett Cs. János ellen eddig még nem mutatta be bizonyítékait, az öszegyűjtött dokumentumok ismertetése a következő hetekben várható – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Pintér András, a terhelt védője.

A napilap felidézi, hogy Deme Tamás, az NNI életvédelmi osztályának vezetője múlt héten közölte, hogy a hatóság külön kezeli az augusztus elején Csepelen, a Francia-öböl környékén kirabolt, és nyakig a földbe temetett székely fiatalember, a négy, a közelben kihantolt, s még nem azonosított áldozat, illetve a rendőrség szerint tavaly gyilkosság áldozatává vált diósdi férfi ügyét. Utóbbi bűncselekmény esetében még a holttest sem került elő, Deme őrnagy ugyanakkor hangsúlyozta, hogy “párját ritkító” bizonyítékok szólnak Cs. János bűnössége mellett.

A gyanúsított eddig annyit mondott a nyomozóknak, hogy valóban ismerte az eltűnt diósdi férfit, de úgy tudja, még életben van – írja a Magyar Nemzet.

hvg.hu

Itt lehet hozzászólni !