Fuss Csepel

Futóblog

Kiemelt rendezvényre, mégpedig az augusztus 6-án, jövő héten szombaton megszervezésre kerülő “Fuss Csepel” futóbulira invitálja olvasóit a Futóblog.

Beszámolójuk szerint ez nem csak egy közös futás lesz, hanem futással egybekötött buli is egyben. Éppen ezért az időpont is késő délutáni: szombaton 18:00-kor van a találka a Pesti Duna-parton.

A Futóblog bejegyzését és további információkat ide kattintva olvashatnak el.

futo.blog.hu

5 hozzászólás “Fuss Csepel” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Botrány a Csepel pályán!

    Mint arról tegnapi tudósításunkban beszámoltunk, a hármas edzőpálya mögötti elhanyagolt, gazos területen strandfoci pálya kialakításába kezdtünk. Tevékenységünknek hamar híre mehetett, mert még délelőtt megjelent egy ügyintéző a sporttelepen, és a munka leállítását követelte. Miután tájékoztattuk arról, hogy nem építünk semmit, ami engedélyköteles lenne, csupán homokot terítünk le a földre, amin futballozni fognak a gyerekek, elbizonytalanodott, és visszament a hivatalba. Délután, amikor éppen befejeztük a homok elegyengetését, ismét megjelent a polgármesteri hivatal ügyintézője, és hivatalos papírt lobogtatva újra a munka leállítását követelte arra hivatkozva, hogy a területen változtatási tilalom van, így minden “értéknövelő” beruházás tilos!

    Fiúk, egyre több csepeli pártol el tőletek!!

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Narancsvírus!
    “Fiúk, egyre több csepeli pártol el tőletek!!”

    Nincs más hátra, gyorsan le kell váltani őket, s mielőbb jöjjenek vissza a kommunisták, hiszen ez a cél. Vagy még sem ez a mögöttes szándék?

  3. Öreg halász szerint:

    Tudtommal változtatási tilalom van a Csepel SC területére, hogy ne lehessen beépíteni. Narancsvírus, nem te fotóztad korábban a “méricskélőket”?

  4. Öreg halász szerint:

    Apropó: engedély nélkül építkeztek, ugye? Még mindig azt hiszik az MSZP-sek, hogy nekik bármit szabad.

  5. Narancsvírus szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint: Szerinted elmentek?

Itt lehet hozzászólni !