Részegen randalírozott a lefejelt beteg?

Forrás: Blikk, Index.hu, RTL Klub

 

orvos

Leverte az orvos szemüvegét az a csepeli férfi, akit ezután dühében lefejelt az orvosa. A Blikk cikke szerint az esetet megelőzően a férfi már konfrontálódott a doktorral, mert részegen ment be rendelőjébe. A rendőrség az ovros ellen nyomoz garázdaság miatt.

Nem a múlt pénteki volt az első konfliktusa orvosával annak a férfinak, akit a csepeli doktor egy hete lefejelt. A Blikk pénteki beszámolója szerint ez a férfi már két hete is részegen hangoskodott a rendelőben, rányitott egy vetkőző női betegre is. Akkor a doktor félrehívta és kérte, hogy távozzon – mesélte a Blikknek az egyik, neve elhallgatását kérő dolgozó.

A konfliktus előzménye az volt, hogy egy hete P. István táppénzes papírjait ment intézni, de összekapott V doktorral és leverte a szemüvegét, aki erre lefejelte őt. P. István annyit elárult alpanak, hogy az orvos azután támadt rá a folyosón, hogy ő be akart lépni a rendelőbe. Állítja: nemcsak lefejelte, hanem az ujját is megharapta.

A rendelőt üzemeltető csepeli önkormányzat alpolgármestere, döbbenten állt a történtek előtt.

“Úgy gondolom, hogy a doktor tettére nincs mentség. Eltökélt vagyok abban, hogy az önkormányzat felbontsa a szóban forgó orvossal való szerződést” – jelentette ki Horváth Gyula, Csepel alpolgármestere. Ezt a nyilatkozatot viszont az orvosi kamara háziorvosi szekiójának vezetője tartja elfogadhatatlannak, mivel úgy véli, meg kellene várni a vizsgálatok végét.

A rendőrség mindenesetre garázdaság gyanújával nyomoz.

Forrás: Index.hu, Blikk

Lefejelt a doktor úr, ujjaimat szétharapta

Orvosi titoktartási kötelezettségére hivatkozva hallgat arról egy háziorvos, miért is fejelte le páciensét. A csepeli rendelőben gyógyulni vágyó beteg arról beszélt az RTL Klub Híradójának, hogy az orvos lefejelte és szétharapta az ujjait, de ő nem érti, hogy miért, hisz évtizedek óta jár a doktorhoz.

“Egyáltalán nem személyes ügy, hivatalos papíromért mentem, mert 5 nap híjával nem kaptam a táppénzemet, és ez az ő hibája, nem az enyém, hogy az ő idegessége, engem ez nem érdekel, én kértem és kijelentettem, hogy addig nem megyek el, amíg ide nem adja” – tárta fel a konfliktus forrását a sértett.

A csepeli önkormányzat illetékes alpolgármestere elítélte az orvos viselkedését, bárhogy történt is a dolog. “Feltett szándékom, hogy legmesszebbmenőkig el fogunk járni azért, hogy ilyen emberrel ne kelljen együtt dolgozni a betegek érdekében” – mondta Horváth Gyula. Az ügyben a csepeli rendőrkapitányság garázdaság vétsége miatt nyomoz, emiatt akár két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. lehet a büntetése.

Forrás: Index.hu, RTL Klub Online

Egy hozzászólás “Részegen randalírozott a lefejelt beteg?” bejegyzésre

  1. anEris szerint:

    Aranyos a lap alján a szmájlí.

Itt lehet hozzászólni !