Megújult a Kormányportál

Kormány.hu, Demokrácia Központ, Csepel.info

A Fidesz-KDNP pártszövetség kormányra kerülése után tapasztalta, hogy az előző kormány az internetes tájékoztatás területén is káoszt hagyott maga után. Több tucat kormányzati honlap működött, mindegyik saját üzemeltetői szerződéssel.

Ennek eredményeképpen a kormány ügyei iránt érdeklődő polgár egyet biztosan nem tudott: gyorsan, érthetően hiteles információkhoz jutni.

Az új kormány ezen változtatni kívánt, ezért a korábbi honlapok helyett egyetlen tájékoztató portált hozott létre, ahol közérthetően lehet olvasni a kormány munkájáról, legfontosabb intézkedéseiről és azok hátteréről. Ezen kívül videó összefoglalók is láthatóak kormányzati eseményekről.

Ezentúl a kormányról szóló hiteles híreket keresse a www.kormany.hu -n.

Amennyiben fel szeretne iratkozni a Kormány vagy az egyes minisztériumok hírlevelére, megteheti itt.

csepel.info

3 hozzászólás “Megújult a Kormányportál” bejegyzésre

  1. balla bianka szerint:

    Új zászlója van Budapestnek

    Fehér színű, nemzeti színekből összeálló háromszög-díszsorral szegélyezett zászlaja lesz Budapestnek, a Fővárosi Közgyűlés ugyanis elfogadta az erről szóló javaslatot. A zászló közepén ezután is a jelenlegi címer lesz.
    arlós István főpolgármester indítványát azzal indokolta, hogy a város jelenlegi lobogója könnyen összetéveszthető más zászlóval a nagyfokú hasonlóság miatt.

    Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője szerint azonban a főpolgármester olyan zászlóra cseréli le a 140 éveset, amely kísértetiesen hasonlít a MIÉP és a Jobbik által használtakra.

    A politikus a közgyűlés előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: méltatlan a város hagyományaihoz, hogy Tarlós István állítólag maga rajzolta az új zászló motívumait.

    Mit akartok még emberek? Új kormányportál, új zászló, kell ennél több?
    Aki ezek után is elégedetlenkedni mer azt börtönbe kell csukni!

  2. Gordon szerint:

    Horváth is egy frusztrált ember.

  3. csapos szerint:

    Kedves Balla Bianka!
    Evés közben jön meg az étvágy!
    Kérdezed: “Mit akartok még emberek? Új kormányportál, új zászló, kell ennél több?”

    Igen kell: kell a Himnusz új hangnemben, kell az Alaptörvény az Alkotmány helyett, és kellenek a visszaható hatályú törvények, és kell az átírt magyar- és világtörténelem, és kellenek, sőt nagyon kellenek az új utcanevek, átkeresztelt terek és nem csak a Belvárosban, hanem Csepelen is, nehogy már lemaradjunk valamiről vagy nehogy hátrányos helyzetbe kerüljünk. És kellenek az új intézménynevek is Csepelnek, hogy végre a ZEMBEREKET ne az SZTK-ba, hanem a Tóth Ilonába küldje a háziorvos, és hihetetlenül nagy szükség van már Csepel új címerére, mert a több évszázados csepeli címer már snassz.

    Nem lehetnek kételyeink, mert jó kezekben, fideszes kezekben van az ország: minden vágyunk teljesül, megkapjuk a magunkét!

Itt lehet hozzászólni !