24 lakásra lehet pályázni július 1-ig

Csepel.hu, Csepel.info

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő Testülete Humánerőforrás Bizottsága a 5/2011. (II.25.) számú Kt. rendelet alapján lakáspályázatot ír ki 20 db szociális bérlakásra, 1db piaci alapú bérlakásra és 3 db költségelvű bérlakásra.

A lakáspályázatok benyújtási határideje: 2011. július 1. 12:00 óra

A lakáspályázatok teljes szövege és a pályázati adatlap letölthető illetve beszerezhető a CSEVAK Zrt.-nél (Bp., XXI. ker. Katona J. u. 62-64.)

A pályázati feltételekért és egyéb információkért kattintson ide.

csepel.hu

8 hozzászólás “24 lakásra lehet pályázni július 1-ig” bejegyzésre

 1. zed szerint:

  Én az erkölcsi bizonyítványt is a pályázati feltételek közé venném…

 2. Jeniszej szerint:

  Megsegít a kormány? – ha svájci valuta hiteled van?
  – Egy frászt!
  Semmi más nem történik csak az, hogy további értékteremtő munkanélküli bevételekhez jutnak a bankok.
  Ez nem megsegítés, hanem a hitelesek további sanyargatása.
  Ki volt az okozója, hogy ide jutott az ország?
  A luzer politikusok és a tolvaj hazug kommunisták.
  A bankok értékteremtő munkanélküli extra profitja növekedik csak ezzel az intézkedés sorozattal. – Mert ugye a bankok soha nem járnak rosszul.
  A munkahelyek teremtése egyedül a segítség.
  Lehet úgy emberi életet élni, hogy a család kiszolgáltatott a bankoknak?
  Ezt mind a politikusoknak köszönhetjük.
  Ha a Fidesz nem fogja betartani az ígéreteit, akkor ez a párt is hamarosan pártocskává fog zsugorodni.
  Jobban tenné a kormány, ha a bankok támogatása helyett munkahelyeket teremtene.
  Megoldódna sok minden!
  Ha az emberek dolgozhatnának. A családok létbizonytalansága megszűnne.

 3. zed szerint:

  Alapvetően nem a kormány teremt munkahelyeket, hanem a piac. Ehhez szabad kapacitások kellenek, vagyis szakképzett munkaerő. Ugyanakkor a felnőttképzés siralmas állapotban van, leginkább arról szól a történet, hogyan tudják a tanfolyamszervező cégek minél jobban lehúzni a hallgatókat (és a munkaügyi központot). A hagyományos szakmunkásképzést is eltolták, hosszabb lett a képzési idő, mégis rövidebb ideig tanulják a mesterséget a diákok (2+2 éves rendszer), a “csókos” vállalkozók, akikhez az iskolák vezetői küldik a szakmunkás tanulóikat, mint ingyen munkaerő és leendő konkurens tekintenek az ipari tanulóra, ezért leginkább alja munkát végeztetnek vele, ahelyett, hogy a különféle szakmai fogásokat mutatnának meg neki.

 4. Manitu szerint:

  Zed, le vagy maradva! A totyakos Szanyi kapitányotok épp most röfögte ki a pártutasítást, hogy nem a piac, hanem a kormány teremti a munkahelyeket.

  A felnőttképzéssel, szakképzéssel kapcsolatban igazad van, nem véletlenül mondta a főnököd, hogy elqrtátok. Amiről beszélsz, azt ugyanis ti csináltátok.

 5. "?!" szerint:

  “Jeniszej”!

  Itt-ott van némi igazság hétfőn 23:55-kor elküldött hozzászólásodban, de abban tévedsz, hogy valuta hitelesek problémáját a kormány egyedül munkahelyteremtéssel tudná megoldani!

  Jó ha tudod, hogy a problémás deviza hiteleseknek csak kis része munkanélküli, továbbá, hogy a forintalapú hitelt felvevők között is vannak munkanélküliek!

  A devizában eladósodottak problémáját elsősorban az árfolyamváltozások miatt megemelkedett törlesztő részletek fizetése jelenti, amely kétségtelenül súlyos probléma lehet, de ennek a kedvezőtlen változásnak a lehetőségével számolni kellett volna akkor, amikor a kedvezőbb kamatfeltételek miatt a devizában való eladósodás mellett döntöttek.
  Véleményem szerint ilyen alapon a forintban eladósodottak is igényt tarthatnának a tartósan magasabb kamatok miatt a kormányzati támogatásra (különösen ha időközben munkanélkülivé váltak), ha jogosnak tekintjük, hogy az árfolyamkockázat mellett kedvezőbb kamatozású devizahitelt felvevő adósok az árfolyamváltozás miatt kormányzati támogatásra tarthatnak igényt.

  Arról nem is beszélek, hogy a jelenleg nem fizető kb. 100 ezer adós között nagy számban vannak olyan potyázásra hajlamos személyek is, akik eddig a kilakoltatási és árverezési tilalom védőbástyája mögé bújva várták a sült galambot és nem fizettek, mert arra számítottak, hogy mentesülhetnek a hitel visszafizetése alól.

  Azok az adósok pedig szerintem nem érdemelnek semmiféle kormányzati védelmet és támogatást, akiknek az anyagi helyzete megengedte volna, hogy legalább részben törlesszék a tartozásukat, de ennek ellenére utóbbi időben egyetlen forintot sem fizettek!

 6. csaba péter szerint:

  “!?” igazad van párttitkár hulljon a férgese most vagy kapitalizmus van vagy senem.
  Aki annak idején bedőlt a Fidesz lakáshitelezési rendszerének és nem gondolkodott el azon , hogy ez egy baromság dögöljön meg.
  Itt az ideje feltölteni a hajléktalan szállókat.
  Most akkor ki vegye meg az elárverezendő lakásokat “?!”
  a) Cigány maffia
  b) kínaiak
  c) Zsidók

  Neked van ötleted”?!”

 7. csaba péter szerint:

  Mert ,hát ugye ezt nép nemzetileg azért szabályozni kellene”!?”

 8. csaba péter szerint:

  Egyébként az az igazság , hogy szociális bérlakásra ma Magyarországon senki sem jogosult.
  a) Ha ki tudja fizetni a rezsit és a bérleti díjat akkor meghaladják a kereseti paraméterei a kiírás feltételeit .
  b) Ha megfelel a kiírás szerinti bér és jövedelem szintnek akkor nem képes sem a bérleti díjat sem a rezsit fizetni.

  Tehát ez is egy fideszes szemfény vesztés .
  Aki nem hiszi számoljon utána.

Itt lehet hozzászólni !