Rendőr ellen vall a csepeli gyilkosság tanúja?

Blikk

Császár Mihály, Csepel volt rendőrkapitánya állítja: elfogultságot  jelentett volna be, ha nála tesz feljelentést Takács József, aki  barátja és helyi politikus  is volt egyben
Csémihály, a volt rendőrkapitány, aki Eszjánostól  és Témihálytól kapott lakást

A volt csepeli rendőrparancsnok Császár Mihály és K. Tamás, a csepeli kettős gyilkosság egyik vádlottjának kapcsolatáról beszél majd a bíróságon egy újabb tanú – tudta meg a Blikk.

– Tíz évvel ezelőtt Császár Mihály még martonvásári rendőrkapitányként ajánlotta nekem K. Tamást, mint aki majd megoldja a problémámat – mesélte a Blikknek Kaszt Imréné Eta néni (79), aki családon belüli erőszak áldozataként fordult a kapitányság akkori vezetőjéhez.

– A bántalmazómat egy év próbára bocsátással büntették, de szinte naponta kellett kihívni a rendőrséget. Ezért bementem Császár Mihályhoz, aki itt volt rendőrőrsvezető. Császár a kezembe adta Kun Tamás köztársasági címeres névjegyét, mondván: ő majd segíteni fog. Végül nem fogadtam el a segítségét, és nem is kerestem többé. Két éve aztán megdöbbenve láttam, hogy az általam megismert problémamegoldó a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottja – mesélte Eta néni.

Hegedűs László, a volt rendőrkapitány ügyvédje elmondta: az egyik vádlottnak állhat érdekében belekeverni az ügyfelét a gyilkossági ügybe, de erre a hatóság eddig nem volt vevő.

– A BRFK március végén annak tisztázását kérte az ügyészségtől, hogy az egykori csepeli rendőrkapitányt terheli-e bármi felelősség az eset kapcsán, de végül nem hallgatták ki, és nem is gyanúsították meg semmivel a védencemet. Császár azt sohasem tagadta, hogy ismeri K. Tamást, ezzel ellentétben a feljelentést tevő nővel állítása szerint nem találkozott még – közölte a Blikk-kel az ügyvéd.

Forrás: Blikk

2 hozzászólás “Rendőr ellen vall a csepeli gyilkosság tanúja?” bejegyzésre

  1. csumpika szerint:

    Kupagyőztes a CSEPEL!!!!

    http://www.csepelfc.hu

    HAJRÁ CSEPEL!!!

    😀

  2. Miska72 szerint:

    Van itt sz@rkavarás rendessen! 🙂 🙂 🙂
    Mit mondtam, hogy maffia!
    mit hangsújozott mindig az önkori?
    Jó kapcsolatot ÁPOLUNK a rendőrséggel! 🙂 🙂 🙂 Megvolt!

Itt lehet hozzászólni !