Ismét bezár a csepeli mozi

Csepel.info

Csepel Plaza

Május 31-én bezár a csepeli mozi – értesítették lapunkat olvasóink.

A Cinema Csepel honlapján az alábbi búcsú olvasható: 

Kedves Nézőink!

Szomorú hírt kell megosztanunk veletek, május 31-én bezár a mozi. Mindenkinek szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt másfél évben velünk voltatok, reméljük, hogy a hátralévő napokban még sokszor találkozunk.

üdvözlettel

A mozi dolgozói

19 hozzászólás “Ismét bezár a csepeli mozi” bejegyzésre

  1. galvaniszap szerint:

    még egy mozit sem tudunk eltartani…

  2. csapos szerint:

    Ne rontsd a hangulatot galvániszap!
    Nem lesz mozi, de lesz fedett uszoda, Tamariska-dombi völgyhíd, gerincúti alagút felüljáróval, mézeskalácsból házikó, hozzá kerítésből kolbász, Jancsi és Juliska, Szilárdka és Pistike, mert ők (a csepeliekkel ellentétben) mindnyájan szeretik a meséket, és itt a mai hab a tortára: az Astóriáig fog járni a Csepeli HÉV. Lehet, hogy mozi nem lesz Csepelen, de kabaré az már van 2010 október 4. óta, és mind nagyobb fordulatszámon pörög, csak pörög, csak pörög…

  3. Gordon szerint:

    “Megvagyok” mozi nélkül.

  4. Gordon szerint:

    “Lehet, hogy mozi nem lesz Csepelen, de kabaré az már van 2010 október 4. óta, és mind nagyobb fordulatszámon pörög, csak pörög, csak pörög…”

    Még sok-sok ilyet és mindenki röhögni fog! (Na nem csapossal, hanem csaposon és az nem ugyanaz.) 😀

  5. Feri szerint:

    galvaniszap szerint:
    2011. május 23., hétfő – 16:10

    még egy mozit sem tudunk eltartani…

    Bocsánat, de minek kéne fenntartani, ha üresen kong.

  6. meghát.... szerint:

    T. Gordon! Én is meg vagyok mozi nélkül. (legalább 25 éve nem jártam cinemában)Megvárom az ingyen kenyér ,ingyen cirkusz után ,hátha lesz ingyen mozi, és akkor elmegyek egy filmet megnézni,mert érdekel a mai modern hangeffektusokkal,és különleges képi megjelenítési eszközökkel történő manipulálása az embereknek. A ” röhögésről”,csak annyit : Itt SÍRÁS lesz ,nem röhögés. Gyűjtsd a papírzsepit. Elfogyott a kávém, és kávé helyett benyomtam a tv be a parlamenti közvetítéseket. Oszt mit látok : ott volt Szilárd dublőre. ( Vagy Csepelen volt, a tököm tudja) Sztereóban nyomja Szilárd a melót látom.

  7. Gordon szerint:

    Nem vagyok az a sírós típus. Neked se kellene annyit sírnod. Nyugodj meg! 🙂

  8. Bugi szerint:

    Nagyon-nagyon sajnálom. Én kéthavonta egyszer jártam, tény, hogy mindig két-három nézõ volt. De akkor is jó mozi volt. 🙁

  9. Gordon szerint:

    Erre egy fillér közpénzt se!

  10. Béla szerint:

    Már az is a kormány bűne, h. bezár a mozi? Tetszettek volna filmeket nézni! Akkor nem ment volna tönkre. Kedves Csapos! Az elmúlt 20 évben ezt az országot sz@rrá verték. Ahogy Fletó király megmondta, nagyságrendileg sem tudták, mennyire. Itt a kabaré 20 éve tart, most meg kell fizetni a belépőt!

  11. islander szerint:

    hm. Bezárt anno Táncsics, az ÁMK, a Rideg.

    Nem kell ide mozi, az otthoni moziélmény vetekszik az igazi moziélménnyel, és nem kerül annyiba.

    Ez van. Sajnos.

    csapos

    Az Astoria az nem Astória.

  12. Gordon szerint:

    Érdekes lenne megnézni hogy kik tették az elmúlt évtizedekben alvó kerületté Csepelt (értsd.: szinte csak aludni járnak haza a zemberek).

    Csak nem a mindig mindenhez értő (sőt… szakértő!) vörösök?

    Dolgozni, szórakozni (pl.: mozizni) a “városba” jár mindenki (akik még tehetik).

  13. Tarjányi László szerint:

    A Red Sea Hotels biztosan jóljárt. Épített ide egy plázát, ami már a kezdetektől rosszul ment. Legrövidebb idő, félév volt amire szerződést lehetett kötni, volt olyan kereskedő, aki három hónap múlva bedobta a törölközőt, inkább veszni hagyta a fennmaradó három hónapi bérleti díjat, minthogy még három hónapig veszteségesen működjön!
    Lehet hogy Csurkának lesz igaza, jók lesznek ezek a hodályok tehénistállónak, kár hogy közben az EU meg lecsökkentette a tejkvótánkat.

  14. Turbo szerint:

    Álljatok már le a politikával, megmérgeztek vele mindent, ráadásul köze nincs a cikkhez! Az embernek elmegy a kedve az olvasástól, a stílus pedig a szerzőjét minősíti.

    Ez a mozi azért zár be, mert olyan filmeket játszik amit vagy már láttunk máshol, vagy soha meg sem akartunk nézni. Veszteséges, ennyi, pont. Így fog járni a Campona, Lurdy és a Corvin is, mert az otthoni filmnézés olcsóbb, kényelmesebb, és nem üvölt a fülembe, ahogy kb. egy hete a Lurdyban tapasztaltam. 🙂 Egyedül az IMAX 3D-t tudom elképzelni hosszú távon, mert az otthoni megvalósítása egy jó ideig nem lesz megvalósítható.

  15. Bau szerint:

    A pláza egyoldalúan bontotta fel a szerződést, de részletek nem publikusak!

  16. Klarissza szerint:

    A mozi azért zár be, mert nem tudja magát fenntartani!
    Játsszon olyan filmeket amiért akár Szegedről is feljönnek a nézők!

    Ez sajnos a Vállalkozó rizikója!

    Az is kérdés, hogy a Csepel Pláza miből tartja fenn magát!? Miért keménykedik azzal a néhány bérlővel?
    Mint csepeli lakos kb. 2 éve nem jártam ott.

    Üres üzletek, semmi reklám.

    De remélem erről nem a kormány tehet!?

  17. mindenes szerint:

    Elsősorban csupa blődségeket irkáltok, és annyi kapufát lőttetek, hogy számolni is esélytelen.

    @ Feri: mi számít üresnek??

    @ meghát…. :szerinted a gyártó stúdiók mikor fognak belemenni, hogy egy filmet ingyen adjanak, de ezzel szemben beleölnek dollár milliókat, hogy leforgassák??

    @ Gordon: milyen közpénz?? ki mondta, hogy abból megy? mit nevezel közpénznek?? (megafail)

    @ islander: milyen technikád van otthon ha szerinted vetekszik a kettő? ha stúdióguruként mindenből csak a legjobbat veszed meg még akkor se lesz ugyanaz, max ha van egy saját mozid…

    @Turbo: veszteséges? talán tudsz valamit?? az, hogy régebbi filmeket játszik miért zavaró? aréna pláza is 23 teremmel kénytelen régebbi filmeket is játszani, hogy ne maradjon üresen terem. ha meg olyan filmekről van szó, amiket meg se akarsz nézni, akkor azokkal miért foglalkozol?? a Lurdyt azért ne szóljuk le, ott is van forgalom, de azt megnézem hogy a Corvin mikor fog bezárni, tekintve, hogy nem lehet egy lapon említeni a többi multiplex mozikkal. az otthoni filmnézés olcsóbb, ez igaz, kényelmesebb?? biztos szuper pilóta foteled van, ha hangos, az nem a mozi hibája, hanem te nem bírod, de akkor meg ezzel se kéne foglalkozni, viszont ne mond nekem, hogy otthon a “pi**ányi” ledes szuper tv-n nagyobb élmény filmet nézni, mint egy vásznon… Az Imax3D meg közel se akkora szám, tekintve, hogy a filmekben csak 3D jelenetek vannak, azt meg szintén megnézem, hogy otthon mikor lesz Imax, tekintve hogy technikai jelentése van a névnek (gondolom ezzel is tisztába vagy)
    (GIGAFAiL)

    @ Klarissza: te még a valóság közelében se jársz. ki mondta neked, hogy nem tudja fenntartani magát?? hol olvastad?? a Pláza meg valószínű abból tartja el magát, hogy egy hálózathoz tartozik: http://www.segece.hu/57-11095-page.php
    a keménykedős résszel egyetértek. kormánynak köze sincs ehhez, mivel egy francia cég a tulaj…

    maradjunk abban, hogy aki nem tud a témáról, vagy nem ért hozzá nem kritizálja a dolgokat.

  18. […] Csepel.info A bejegyzés kategóriája: Hírek a budapesti moziparkrólKiemelt szavak: 2011, bezárás, […]

  19. Zoli szerint:

    jó napo5t! van hír, hogy egyszer egy kis időre megtudna-e nyitni már jó lenne nagyon toborozni kéne embereket hogy jöjjenek el 😀 de komolyan

Itt lehet hozzászólni !