Szavakkal verte egymást Hulé Éva és Zámbó Edit

Stop, Új Ász

“Egyszerűen nem tudtunk közös nevezőre jutni” (Fotó: STOP/Szokolay László)

Civil ruhás rendőrök érkeztek tegnap reggel Hulé Éva otthonához, akit a BRFK Teve utcai épületébe vittek. A zsaruk azonban nemcsak Zámbó Jimmy halálának szemtanúját, de a Király özvegyét is beidézték szembesítésre azután, hogy Jimmy egykori jó barátja tavaly, tíz év után megváltoztatta vallomását és feljelentést tett.

A szembesítés eredménytelenül zárult le, ugyanis azon túl, hogy a felek egymásnak estek, továbbra is mindketten máshogyan emlékeznek a tíz évvel ezelőtt történt tragikus halálesetre.

“Több kérdést is feltettek az éjszakával kapcsolatban. Leginkább arra voltak kíváncsiak, miért ragadott fegyvert Jimmy, illetve arra, hogy a fegyver elsütésekor melyikünk hol tartózkodott a szobában. Továbbá az is kérdés volt, hogy tudtuk-e, hogy töltve volt Jimmy fegyvere” – számolt be az Új Ásznak a szemtanú, akinek elmondása szerint botrányos hangulat uralkodott az őrszobán.

“Edit felemelte a hangját, egyszerűen nem tudtunk közös nevezőre jutni. Azt hitte, hogy ezzel a viselkedéssel majd jobban fognak hinni neki a rendőrök” – vélekedik Hulé Éva, aki elmondása szerint próbálta nyugodtan kezelni az özvegy kirohanását, de neki is csak nehezen sikerült. A meghallgatást követően Zámbó Edit egy másik kijáraton sietve távozott a rendőrségről.

stop.hu

Itt lehet hozzászólni !