Ifjúsági, polgárivédelmi verseny Csepelen

CseppTV

youtube.com

7 hozzászólás “Ifjúsági, polgárivédelmi verseny Csepelen” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Gratulálok Hende Csaba honvédelmi miniszternek! Cigányokból akar hívatásos katonákat képezni, akik híresek óriási bátorságukról, 25-szörös túlerőben már támadni is mernek! Most már érdemes lenne velük megtámadni Romániát, ahogy a vicc is szól:
    – Hogyan lehet megoldani a cigánykérdést?
    – Az összes cigány férfit be kell hívni katonának, s megtámadni velük Romániát!
    Ha győznek, miénk Erdély, ha vesztenek, miénk Magyarország!

    Óriási balhé Gyöngyöspatán: cigányok karókkal agyba-főbe vertek betyárokat – értesült a Hunhír.info. Úgy tudjuk, 4 magyar került kórházba, s több száz rendőr van a településen.
    Eszes Tamástól, a Véderő főparancsnokától megtudtuk: nagyjából száz cigány támadt a Gyöngyöspatán tartózkodó 3 betyárra és egy véderősre, Janicsek Jánosra. Lapátnyelekkel, karókkal verték őket véresre.

  2. csepeli diák szerint:

    Nem tudom mi köze van a gyöngyöspataai eseményeknek a csepeli polgári védelmi versenyhez. Tarjányi úr hozzászólása nem idevaló!
    Jó a tudósítás, de hiányolom az eredményeket.

  3. Bogi szerint:

    Én szeretnék gratulálni az Eötvös József ált. iskola csapatának akik MEGNYERTÉK ezt a versenyt !!! Drukkolunk nektek a Budapesti versenyre!

  4. "?!" szerint:

    Gyöngyöspata helyett, a Véderő rafináltan Csepelen hozta létre az illegális kiképző bázisát!

    Ezeken a felvételeken is megfélemlítést keltő fekete és terepszínű egyenruhás alakok láthatók, de nem sokáig, mert hamarosan megérkeznek a tömegesen munkába induló kéziszerszámokkal felszerelkezett csepeli cigányok és félelmükben szétcsapnak az egyenruhások között!

  5. Tarjányi László szerint:

    Valahová csak be kellett írnom, hogy Gyöngyöspatán a cigányok rátámadtak magyarokra, hamár a csepelinfó szerkesztői azt önszántukból nem tették meg, jobban szeretik a senkit sem érdeklő cikkeket közzétenni, arra legalább nem érkezik Fideszt bíráló hozzászólás.

  6. balla bianka szerint:

    Nem félelemkeltő ez a katonai ruhára emlékeztető szerelés?
    Akár 3 év is járhat érte.

  7. Manitu szerint:

    Ha nem egyenruhában, a farkukat horogkereszt alakban lóbálva, náci karlengetés közben hugyoznak, mint ősmagyar-Alex, akkor nem. Úgy meg nem jár érte egy év sem.

Itt lehet hozzászólni !