“Viktor, Csepel kiszavazott” – csepeli táblavivő sem akadt az ütős üzenethez

Csepel.info

A lézengő tüntetők között csepeli táblatartó sem akadt, a felirat pedig szintén távol áll az igazságtól

“Viktor, hagyd el a házat most! Csepel kiszavazott…” ez állt az egyik táblán, amit az új alkotmány ellen hét végén tartott, óriástüntetésnek tervezett, de végül csak háromezer fanatikus Gyurcsány-hívőt vonzó demonstráción felmutattak. A demonstrátorok fotója a Metropol újságba és az Index.hu képgalériájába is bekerült. A Csepel.info utánajárt: a táblatartó nem is Csepelen, hanem Tárnokon lakik, Csepelen pedig az legutóbbi öt választáson kivétel nélkül a Fidesz nyert, méghozzá meggyőző fölénnyel.

A Csepel.info információi szerint az Index.hu-n megjelent képen a tábla jobb oldalán Borka-Szász Tamás – fanatikus Gyurcsány-rajongó – és egyik barátja látható. Borka-Szász Tamás a csepeli MSZP frakció vezetője ugyan, de évek óta Tárnokon lakik, a fővárosba csak politizálni jár be. Ebben nincs egyedül, hiszen Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke is Tárnokon lakik, sőt, a korábbi MSZP-s párt- és kerületi vezetés, de még a képviselők többsége is régen kiköltöztek már Csepelről.

Egy másik fanatikus Gyurcsán-hívő

Csípősebb nyelvű kritikusok szerint a csepeli MSZP csak így tudta betartani a “saját fészekbe ne piszkíts” aranyszabályát. Kritika ide vagy oda, annyi biztosan igaz, hogy az elmúlt években sokmilliárdos vagyonvesztést szenvedett el Csepel, a helyi MSZP pedig élen járt a lakásmutyi-botrányokban. Itt történt az a kettős gyilkosság is, melynek egyik áldozata Takács József, a rendőrségi feljelentésre készülő MSZP-s frakcióvezető-helyettes volt, az egyik gyanúsított pedig nem más, mint a szintén frakciótag, fanatikus Gyurcsány-hívő Deme Gábor, a párt korábbi alpolgármester-aspiránsa.

Barátok közt

Az ország egyik vezető hírportálján megjelent fotónak azonban nem csak az a különlegessége, hogy a táblatartók nem csepeliek, sőt, még csak nem is budapestiek. A táblára írt szöveg is igen messze áll az igazságtól. A Csepelen tartott választások közül ugyanis a legutóbbi öt megmérettetés mindegyikét az MSZP veszítette el, a párt utoljára 2006-ban nyert Csepelen. Érdekesség, hogy 2006 tavaszán a csepeli MSZP még jobb eredményt ért el, mint a XIII. kerületi párttársak – ezt sikerült a képen szereplő Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezetőnek és társainak négy év kemény “munkával” a katasztrofális bukásig mélyítenie.

Amennyiben tehát a tárnoki lakóhelyű frakcióvezető a valóságból indul ki, és saját munkáját is értékeli, az eredeti szöveghez hasonló, de más nevet tartalmazó feliratot illett volna lengetni: “Fletó, hagyd el a házat most! Csepel kiszavazott…”

Csepel.info

26 hozzászólás ““Viktor, Csepel kiszavazott” – csepeli táblavivő sem akadt az ütős üzenethez” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Az urak mögött látható hogy kb. mennyien támogatják őket. 🙂

    Az mszp utcára viszi a politikát, de az emberek többsége nem követi oda őket.

    Maradt a kétharmad!

  2. Manitu szerint:

    Legalább a Gyurcsányvonaista Ernőt odahívhatták volna a fotó kedvéért, hogy egy csepeli legyen a képen 😉

  3. Gordon szerint:

    Ernővírus biztos otthon maradt a hétvégén, mert rájött hogy hiába benzinkutas, ő nem “egyenruhás”.

    Ezért nem ment el fellocsolni a belvárost.

  4. Öreg halász szerint:

    Borka elvtársnak mindig is nehezére esett az igazság közelébe kerülni.

  5. "?!" szerint:

    Csepel kiszavazta a csepeli MSZP-t Tárnokra!

  6. Manitu szerint:

    Nem lehet, hogy ez nem is az a Borka-Szász Tamás, hanem a másik? A két képen ugyanis két időpontban látható, az egyik képen látható Borka-Szász Tamást tudtommal nem ismeri el a másik képen láthatót, azt állítja, hogy nem jogfolytonos 😀

    Szerintem a kommancsok úgy döntik el, hogy ki legyen a góré, hogy felolvassák a róluk megjelent cikkeket, és akin többen röhögnek, az lesz a főelvtárs.

  7. "*" szerint:

    Napról-napra egyre többen értenek egyet a táblára írt szöveggel… Még nevethettek egy ideig, de a Ti időtök is lejár…

  8. "?!" szerint:

    Igazad van “*”!

    Az ideje egyszer mindannyiunknak lejár, de a mi időnk lejárta nem attól függ, hogy a bolha mit és mikor köhög!
    A bolha jelenleg Ti vagytok és a köhögésetek annyit sem számít mint a falon a légyszar!

    Egy tárnoki szélhámos köhögése pedig különösen semmit nem számít még akkor sem, ha ez a szélhámos azt állítja magáról, hogy Ő nem jogutódja önmagának!

  9. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    A csepeli magyar polgárok nevében Borka-Szász Tamás mszp-és politikus ne tiltakozzon csak a saját nevében, ja és Tárnokon !!!

  10. Borka-Szász Tamás szerint:

    Üzenem a szerkesztőknek, hogy örökké él a mondás: “Akinek nincs humorérzéke, az bármilyen aljasságra képes!”. Aki nem tudja kellő humorral olvasni az élet történéseit, azt csak sajnálni tudom… :-))
    (Off: szegény Manitunak semmi humorérzéke nincs…)

    Ja, még pár adalék, bizonyítandó a derék cikkíró felkészültségét és tájékozottságát:
    – a bemutatott kép 3/4 órával a tüntetés megkezdése ELŐTT készült, talán ez indokolja a “tömeget”;
    – a képen látható többi CSEPELI lakost lehet persze nem csepelinek titulálni, de a hazugság ettől nem lesz igaz;
    – bármennyire is tetszenek sulykolni, Szenteczky János nem lakik Tárnokon, és az előző MSZP frakció döntő része továbbra is Csepelen lakik. Sorry.

    Ami a legfontosabb: ha velem kapcsolatban újra és újra annyi (és csak ennyi!) a legfőbb üzenet és “vád”, hogy hol hajtom éjszakánként álomra a fejemet, akkor pontosan tudom, hogy jó úton járok.
    Szerencsére tudok annyit tenni és dolgozni Csepelért, mint sokan mások, és fogok is!
    A körzetemben ennek tudatában választottak meg újra képviselőnek, bizonyára nem véletlenül – ráadásul 2010 októberében, mikor az MSZP szó sokak szerint szitokszónak számított…

    Tudom, hogy ez fáj, kedves fideszes szerkesztő polgártársak, de ez van… az emberek döntését el kell viselni, én is azt teszem a választás egészének eredményével.

  11. "?!" szerint:

    Erre a Birka-Szász Tamásra tökéletesen igaz Szolzsenyicin mondása, miszerint a kommunista eltorzult lélek.

    Az eltorzult lelkű Birka-Szász Tamás azoknak humorérzékét kritizálja akik ezt a táblás akciójukat kifogásolni merik és ezzel pofátlanul azt akarja sugallni, hogy a cikk elején látható táblát csak viccből vitték oda a Gyurcsányék által szervezett tüntetésre!

    Ez még a köztudottan pofátlan komcsik között is a pofátlanság csúcsteljesítménynek számít.

  12. hitetlen szerint:

    Nem a szájatokat kéne verni, hanem másik haszontalan szerveteket.

    Talán akkor elöntene benneteket a boldogság is, ti tetves nem elvtársak.

  13. Manitu szerint:

    A nagyhumorú Borka et. szolidan hallgatott arról, hogy ő és a pártvezetés se Csepelen lakik, és hazugság volt a transzparensre firkálva.

    Borka et, olyan mondás nincs, hogy aki hazudik, az bármilyen aljasságra képes?

  14. Gordon szerint:

    De hová tűnt el Red Bull!? 🙂

  15. jani szerint:

    Red Bull elrepült Tárnokra, és azóta ott él tudathasadásban. Néha bejön Csepelre – mint Red Bull (persze ez is egy másik) – és politizál. Aztán hazarepül, és ott ismét Red Bull lesz. Csak ki tudja már követni, hogy melyik…

  16. Manitu szerint:

    Red Bull most a munkahelyén Csapajevet játszik a közpénzekkel. Holnap Borka-Szász lesz, és letagadja Red Bullt, Csapajevet és azt a másik Borka-Szászt, aki a másik csepeli MSZP frakcióvezetője. Aztán Gulyás Gábort is megszégyenítve hirtelen kiugrik az egyik tárnoki bokor mögül, és újra fújtató Red Bullá változik, újabb táblát ír azzal, hogy mostantól ő a polgármester.

    Tárnoki Red Bull Csapajev Tamás.

  17. "?!" szerint:

    A humort félretéve, szavazásra jogosult csepeli választópolgárként kérdezem Borka-Szász Tamás önkormányzati képviselő “elvtárs”-tól az alábbiakat:

    – Mikor volt az a szavazás amelyiken “Viktort Csepel kiszavazta”?
    – Mikor és hol értesítették a csepeli választókat a szavazásról?
    – Mennyi volt a szavazásra jogosultak száma?
    – Hány csepeli választó vett részt a szavazáson?
    – Mennyien szavaztak “Viktor” ellen, mennyien szavaztak mellette?
    – Kik hitelesítették a szavazás eredményét?
    – A cikk elején látható táblán kívül hol tették közzé a szavazás eredményét?

    Ha Borka-Szász Tamás a fenti kérdésekre nem tud hiteles válaszokat adni, akkor jobb ha be sem teszi a lábát Csepelre!
    Olyan képviselőnek nem lehet helye választott testületben aki szavazásra hivatkozva hazudik, mert az ilyen képviselő “bármilyen aljasságra képes”!

  18. csapos szerint:

    Drága, arany szavú, szelíden doromboló, vicces “?!” !

    Téged mint szavazásra jogosult csepeli állampolgárt ki a bánat hatalmazott fel arra, hogy meghatározd, ki teheti be a lábát Csepelre vagy kinek lehet helye választott testületben?! Véleményed lehet (más sincs), azt tudomásul veszem és vitázok vele, de az, hogy te határozd meg ki mit tehet Csepelen, bizony szín tiszta vicc. Ilyen mókát még vitéz mutyibányai Németh Szilárd sem enged(het) meg magának. Te egy nagy kópé, botcsinálta tréfamester vagy. Még akkor is (mint most), amikor begörcsölsz a gyűlölettől. Na látod, te kópé, tréfamester “?!”, ilyenkor vagy a legszórakoztatóbb! Van még a tarsolyodban az előzőekhez hasonló vicc, “?!” ?!

  19. kiskovi szerint:

    Félelmetes ez a tudatlanság a fejekben, komolyan szerintem 1-2 ember más-más nick-el írja be a hülyeségeket – én is ezt tenném 😀

    Esténkén Orbán képére masztiztok is vagy mi? Bár inkább nem akarom, hogy beigazolódjon..
    Valami iq teszt is lehetne szavazás előtt, inkább ezt vegyék az alkotmányba.

  20. islander szerint:

    Freedom of speech

  21. Márk szerint:

    Borzalmas ez az MSZP-bagázs… Aki nem csepeli lakos, ne is jelöltesse magát képviselőnek! Mindenki lakjon a saját választókerületében, az a fair!

  22. Toth Kati szerint:

    Borkaszász!Kérlek ne dolgozzál Csepelért,a kommunistáknál sajnos ez a munka a pusztítással,nyomorítással egyenértékű.Légy szíves kíméld meg Csepelt magadtól és elvtársaidtól!

  23. Miska72 szerint:

    Rohadt mocskos hazaáruló gazemberek!

  24. Miska72 szerint:

    Borka szász Tamás! hány csepeli volt a tüntetésen? 3.000 ember vett részt a tüntetésen? Ebből mennyi volt csepeli? 1 VAGY 2 FŐ?
    Csepelen 80 ezren laknak!

    A csepeliek a zöld kisdunapartért közhasznú egyesületnek ezt vágták az arcába mikor összegyűlytött 6.000 tiltakozó aláírást ha jól emnékszem. 80 EZREN LEKNEK CSEPELEN! EZ MEG 6.000 ALÁÍRÁS! MI VAGYUNK A TÖBBSÉG!

    Ma most lehet befejezni a néphülyítést!

  25. SNOOPY szerint:

    KÖCSÖG GYURCSÁNY!

  26. csaba péter szerint:

    úgy tűnik mintha egy milliónyian már beintettek a fidesznek.

Itt lehet hozzászólni !