Négy autó rohant egymásba a Széchenyi utcánál

MTI, Hírszerző

Négy autó karambolozott pénteken kora este Csepelen, a Széchenyi István és Kassai utca kereszteződésében – közölte Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Este hat óra körül ütközött össze a négy autó a kereszteződésben. A rendőrség információi szerint két embert szállítottak el a mentők a helyszínről. A környéken a helyszínelés végéig torlódás volt. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője azt mondta, az egyik sérült beszorult a kocsija roncsai közé, őt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

8 hozzászólás “Négy autó rohant egymásba a Széchenyi utcánál” bejegyzésre

 1. Lakos szerint:

  Meg kell nyitni a Dunadűlőt a Gubacsi felől érkező forgalom részbeni levezetésére, a Kassai és a Széchenyi forgalmának részbeni csökkentésére.
  ld.: Dunadűlő fekvőrendőrök felszedése, parkoló áthelyezése, 30/40-es, de akadálytalan övezet létrehozása. Elnézést az ottani lakóktól, de közös teherviselést érdemelnek a többi út lakói is.

 2. Nagyapó szerint:

  Lakos megjegyzéséből kiindulva, ugyancsak fontos lenn több kertvárosi utca aszfaltozása ,javítása (Maros, Temesvári). Főleg a Szebeni utca felújítása, amely a Ny-K-i forgalom megosztásával segítene a Széchenyi utcának.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

 3. szoc szerint:

  szerintem is változtatni kellene a kertváros közlekedési rendszerén, a széchenyi és a kassai utca nagyon leterhelt, sőt a ságvári utca sem jobb. jó lenne ey összekötés a papírgyár mögött a gubacsi hídhoz. persze tudom, hogy ez egy álom…
  a szebeni utca felújítása nem rossz ötlet!

 4. lolka szerint:

  Üdv mindenkinek ! Mint emlitettem “Miért bünteti demszki Csepelt” -ben borsodzik a hátam a gerincut hallatán, de nincs más megoldás csak az elkerülőut! A kertvárosba vinni a forgalmat BÜNCSELEKMÉNY!!!! annak ellenére mondom eszt , hogy nap mint nap tapasztalom mivan a Szabadságutcában, az a büdös, benzin-kipufogógáz-por ami ott van nem beszélve zajrol hát nem kivánom egy kertvárosi utcának sem !
  G E R I N C Ú T !! G E R I N C Ú T A T
  C S E P E L N E K ! XXI. K E R Ü L E T N E K !!!!!
  AZ ÁTMENŐ FORGALOM MIATT NE A CSEPELIEK SZIVJANAK JOGUNK VAN A TISZTA LEVEGŐHÖZ !!

 5. Lakos szerint:

  szoc: Ilyen terv létezik, papíron is megvan, nem tudom, ismeri-e. A Csevak oldalán is megtalálható. De attól még álom, mint a gerincút.
  Szerintem a gerincút a Kis-Duna közeli részeknél is mérsékelné a forgalmat, mert a Hollandi-Széchenyi-Kassai, Ságvári utat használják jelenleg menekülőútként.

  A Damjanich felújítása tervben van, a Szent István is nagyon leterhelt, a Szebenit meg kéne csinálni a Szent Istvánig. De a Duna-dűlő és a papírgyár mögötti levezető út rendbehozatala lenne a legkézenfekvőbb. Ezzel mentesülne: Határ utca, Késmárki út, Széchenyi út, Kassai út, talán még a Katona is részben.

  Szigetszentmiklóson, Halásztelken sorra adják át még most is a lakótömböket (meg majd jön a mi kis kedvencünk, ha jön, az Ibiza, az kapásból 300 autó naponta, ők nem a 71-essel tervezik sztem a közlekedést), Gerincút nélkül nem megy.

 6. Gyuszmoi szerint:

  a Szebeni utca felújítása…az egy műemlék legalább 7 féle útburkolatot lehet rajta megtalálni az elmúlt évtizedek élő emlékműve….kocsival ha rámegy az ember tiszta masszázs 🙂 érdemes lenne megcsinálni, legalábbis rövidíteni egy darabot…meg úgy komplexen van gond a csepeli közlekedéssel…

 7. Boni szerint:

  Még senki sem gondolt lámpás megoldásra a Széchenyi – Kassai sarkon.
  Szerintem a legolcsóbb és a leggyorsabban kivitelezhető megoldás lenne,
  hogy több embernek ne keljen ott meghalnia.

 8. Márta szerint:

  Damjanich u-ton ugyanaszt a részt bontják amitt tavaly !!!!:(

Itt lehet hozzászólni !