Csepelen találták meg a lopott lőfegyvereket

Mon.hu, Csepel.info

Tavaly december végén két mátészalkai és egy fábiánházi lakásba törtek be, az elkövetők összesen több mint hárommillió forint értékben tulajdonítottak el pénzt, ékszereket, műszaki cikkeket. Az utolsó helyszínről három vadászpuskát és éleslőszereket is elvittek.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a Mátészalkai és a Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozói április 6-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési szolgálatával közösen Szigetszentmiklóson ütöttek rajta a feltételezett tetteseken. A 24, 32 és 34 éves, szabolcsi származású gyanúsítottak az eléjük tárt bizonyítékok hatására beismerő vallomást tettek.

A nyomozók egy csepeli lakásban lefoglalták az ellopott puskákat és lőszereket is, az azokat megvásárló férfi ellen szintén eljárás indult.

mon.hu

5 hozzászólás “Csepelen találták meg a lopott lőfegyvereket” bejegyzésre

  1. Princess szerint:

    Helyes!!! Csak így tovább!

  2. Gizike aki gőzeke szerint:

    Na megint híresek lettünk 🙂

  3. zsonyo szerint:

    Szegény(?!) szándékom ellenére, jól kihoztam a sodrából: Elnézést kérek érte.
    Megtisztelő számomra, hogy elemezte váleményem gondolatait.
    Néhány dologra válaszolnék, ha már vette a fáradtságot, hogy pontokba szedve kifejtette álláspontját.
    1, “Gyurcsánynak le kellet volna mondania az öszödi beszéd után, mert hazugsággal győzött” /egyetértek!/ De leggyünk konzekvensek. Mit tegyen Orbán miniszterelnök?
    -1millió munkahelyet igért
    -Egészségügynek rendőrségnek pénzt igért
    -igérte, hogy nem lesznek megszorító intézkedések (kispénzüek bére 10%al csökkent)
    -Sajtószabadságot korlátozta
    -Alkotmány Bíróság jogkörét csökkentette
    -Nyugdíjpénztárak pénzét elvonta
    -Szakszervezeti jogokat csökkentette stb.
    2, “hasonló böszmeséget Eu-ban nem csináltak még” IDÁIG! Orbán túlléte!
    3, “Magyarország le van Írva.” Nincs leírva! Habár Szijártó, Kósa Matolcsi Orbán mindent megtesz érte.
    4, “Adóság” A kormány szerint a hiánycélt (3,8%) az önkormányzatok túlköltekezései miatt nem tudták tartani. Akkor ki a hibás?
    5, “érted?” Értem az indulatot mert a fentiek miatt mindenki látja, hogy nagy a baj!
    Churchill mondta: (akit le szoktak önteni vörös festékkel) “..ha fogynak az érvek, emeld a hangod!” Ez magyarázza (meg esetleg az inteligencia deficit) az alpári hangot.
    6, Felebaráti szeretettel ölellek húsvét havában!

  4. nagyapó szerint:

    Ej-ej zsonyo! Nem a cikkhez szól, hanem csak fújja, egyre fújja a vuzuvelát. Ír egy véleményt, ami tele van – finoman szólva – ferdítéssel.
    Nézzük:
    1.- Orbán 1 millió munkahelyet ígért. Igen, meglesz.
    – Az egészségügyiek, rendőrségnek pénzt kaptak többet, mint Gyurcsány(i) alatt, és nem a Készenléti Ezredre, mg izraeli vízágyúkra költik.
    – A kispénzűek bércsökkenését, ami csak a gyermekteleneket érinti, a közszférában kompenzálták, a versenyszférában pedig a vállalkozókkal történt megegyezés után, az MSZOSZ feladata a betartatás. Az adófizetők pénzén történő élősködés mellett tehetnének valamit.
    – Melyik hazudós médiát korlátozták? Az ATV-t, a Népszavát, az Indexet, vagy melyiket?
    – Az Alkotmánybíróság (nem Alkotmány Bíróság) a jelenlegi rossz alkotmány alapján ítélkezik (Angliában nincs alkotmánybíróság, nem is tudom hogyan tudnak élni). Az új Alaptörvény alapján változik a helyzetük.
    – Nyugdíjpénztárak alatt mit ért? A kötelező magánnyugdíj-pénztárt, amit a szocik offshore cégeken keresztül el akartak lopni? Azt a pénzt a költségvetésbe tették (fáj is az et.-aknak)
    – Milyen szakszervezeti jog csökkent?
    2. Böszmeséget az EU-ban Gyurcsány(i) tett. Elveszítette arca fényét, így leváltották, jött a libás.
    3. Orbán, Matolcsi gazdasági húzásait sorra veszik át az EU országai. Miféle „leírásról” ír? Az euró 268,6 Ft, a svájci frank 205Ft, az dollár 186.4 Ft. Ez „leírás”?
    4. A hiánycélt (amit a libás Bajnai vállalt), az önkormányzati adósságok miatt nem lehet tartani, de miért? A Gyurcsány(i) kormány sok állami feladatot átruházott az önkormányzatokra, de pénzt nem adott, ezért azok eladósodtak. Lásd Csepel. Eltűnt 9 milliárd és még van 3 milliárd hiány Ezt bogozzák ki!

  5. "?!" szerint:

    “zsonyo”! Miért bujkálsz Te két lábon járó jellemtelen hazugláda?
    Vagy talán nem is bujkálsz, hanem csak annyira hülye vagy, hogy nem találsz vissza az előző provokatív hozzászólásodhoz?

    Az általad pontokba szedett hazugságaidra a zárójelbe tett észrevételeket teszem:
    (A szellemi színvonalad reprezentáló a helyesírási hibáidat érintetlenül hagytam.)

    1, “Gyurcsánynak le kellet volna mondania az öszödi beszéd után, mert hazugsággal győzött” /egyetértek!/ De leggyünk konzekvensek. Mit tegyen Orbán miniszterelnök?

    -1millió munkahelyet igért
    (Orbán Viktor az 1 millió új munkahelyet 10 év alatt ígérte megteremteni, ezért csak a hozzád hasonló idióták kérik számon 10 hónap után az ígéret teljesítését.)

    -Egészségügynek rendőrségnek pénzt igért
    (Az egészségügynek és rendőrségnek szanálták az adósságait, továbbá racionalizálták a pénzek felhasználását és nem Kossuth-téri vaskordonra és vízágyúkra, valamint Gyurcsány tömeges rendőri védelmére, hanem a bűnügyi szempontból erősen fertőzött borsodi és egyéb területeken való rendőri jelenlétre költik.)

    -igérte, hogy nem lesznek megszorító intézkedések, kispénzüek bére 10%al csökkent. (A hazugságaid ellenére nem került sor a lakosságot sújtó megszorító intézkedésekre.
    A kormány nem csökkentette a kispénzűek bérét 10 %-kal. Csupán az történt, hogy a kormány és a munkáltatók között létrejött megállapodásban vállalt bérintézkedéseket a munkáltatók kisebb része még nem hajtotta végre, és ezért a lakosság töredékének átmenetileg különböző mértékben csökkent a bére. Te is tudod Te szarházi, hogy ennek az anomáliának felszámolása folyamatban van, mert a kormány megtette az erre irányuló intézkedéseket.)

    -Sajtószabadságot korlátozta.
    (Ha igaz lenne az állításod, akkor sem Te, sem a többi szarházi nem rágalmazhatná a kormányt az elektronikus és az írott formában egyaránt. A rágalmaid és hazugságaid korlátlan terjeszthetősége is bizonyítja, hogy ez az állításod is hazugság.)

    -Alkotmány Bíróság jogkörét csökkentette.
    (Az Alkotmány Bíróság jogkörét az Országgyűlés jogosult meghatározni. Sehol sincs kőbe vésve, hogy a kommunista diktatúra utolsó hónapjaiban felállított és az ország helyzetéért semmiféle felelősséget nem viselő Alkotmány Bíróság jogkörét soha senki nem jogosult módosítani. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az EU-ban olyan országok is vannak ahol egyáltalán nincs alkotmány bíróság és mégis működik a demokrácia.)

    -Nyugdíjpénztárak pénzét elvonta.
    (Hogy fér a pofádra ekkor hazugság Te szemétláda? Pontosan a hazugságoddal ellentétes intézkedés történt. Az ország legnagyobb nyugdíjpénztárától, az állami nyugdíjpénztártól egyetlen Ft-ot sem vontak el, hanem lehetőséget adtak a szoc-lib kormányok által a magánnyugdíj-pénztárakba kényszerített alakosságnak arra, hogy a nyugdíj-megtakarításaikat átvihessék a biztonságosabban és alacsonyabb költséggel működő állami nyugdíjpénztárba. Aki akart az maradhatott a szoc-lib holdudvar által kockázatvállalás nélkül és nagyon magas költséggel működtetett magán-nyugdíjpénztárakban. Remélem, hogy Te ott maradtál az elvtársaid és a könnyen megtéveszthető figurák között.)

    -Szakszervezeti jogokat csökkentette stb.
    (Ne ködösíts Te tetű, hanem sorold fel tételesen, hogy milyen szakszervezeti jogokat csökkentett a kormány! És sorold fel a “stb.”-t is.)

    2, “hasonló böszmeséget Eu-ban nem csináltak még” IDÁIG! Orbán túlléte!
    (Te idióta ne írogass ha még a gondolataid értelmes leírásához is hülye vagy! Az itt leírt szövegednek ugyanis semmi értelme nincs.)

    3, “Magyarország le van Írva.” Nincs leírva! Habár Szijártó, Kósa Matolcsi Orbán mindent megtesz érte.
    (Baromkám! Sajnos Gyurcsány már 2006-ban megalapozottan jelentette ki, hogy Magyarország pénzügyileg “le van írva”, de Te hülye vagy ahhoz, hogy ezt képes legyél megérteni. A szintedre leegyszerűsítve arról van szó, hogy a Medgyessy és a Gyurcsány kormányok úgy eladósították az országot, hogy következő 15-20 évben az adósságszolgálati kötelezettségek teljesítése mellett a legszükségesebb fejlesztésekre sem jut pénz, mert sok éven keresztül az adóbevételeket át kell adni a hitelezőknek!)

    4, “Adóság” A kormány szerint a hiánycélt (3,8%) az önkormányzatok túlköltekezései miatt nem tudták tartani. Akkor ki a hibás?
    (Te idióta vadbarom! Ha az Orbán-kormány nem vezette volna be a bankadót és a válságadót, akkor a Bajnai kormány által az IMF felé bevállalt hiánynak a duplája valósult volna meg, mert az éves költségvetési hiány már a 2010. május végi kormányváltáskor megközelítette az egész évre tervezett hiányt. Az önkormányzatok hiánya pedig a 2010. őszén lezajlott választások után végrehajtott hiánycsökkentési intézkedések ellenére azért haladta meg az előirányzatot, mert a Bajnai kormány 2010. elején újabb állami feladatokat osztott le az önkormányzatokra, de költségekhez nem biztosított pénzügyi fedezetet. Tehát ezekkel a mondataiddal is csak a hülyeségedről állítottál ki bizonyítványt!)

    5, “érted?” Értem az indulatot mert a fentiek miatt mindenki látja, hogy nagy a baj!
    (Így igaz Te hazugláda! Nagy a baj, de nem azért amit Te össze-vissza hazudoztál, hanem azért amit a hazugságaid cáfolataként a szövegeidre válaszolva zárójelben leírtam.)

    6, Felebaráti szeretettel ölellek húsvét havában!
    (Én nem ölellek szeretettel még húsvét havában sem, mert a hozzád hasonló hazug disznó “felebarátokat” legszívesebben félbehasítva szeretném látni, mint a náluk kevésbé aljas és kártékony disznókat a hentesüzletben!)

Itt lehet hozzászólni !