Csepel – Dág 0 – 3

Csepelirc.hu, Csepel.info

Az április 6-i mérkőzésen sem sikerült kiharcolni a győzelmet a Dág csapata ellen, pedig sok újat már nem igen tud mutatni egymásnak a két csapat, hiszen ebben a bajnokság hatodik alkalommal találkoztak.

Sajnos megint sok volt a gyengébb teljesítmény és a mérkőzés első két harmadában az akarattal is gondok akadtak. Csak a harmadik szettre sikerült összeállni, de ott is mikor végre lehetőség lett volna az egyenlítésre nem tudtunk élni az adódó eséllyel.

A mérkőzést ugyanabban a felállásban kezdtük mint Dágon és az első szett – akárcsak szombaton – most is hibával kezdődött, ám ennek ellenére olyan 6-8-ig tartotta magát a csapat. Onnantól viszont mind a fogadás, mind pedig a nyitásfogadásból végrehajtott támadásokkal gond volt, hiszen csak elvétve volt olyan állás mikor elsőre sikerült elforogni. A különbség pedig folyamatosan nőtt a két csapat között, 10-16 után volt egy kis fellángolás, de a zsinórban szerzett három ponttal el is lőttünk a puskaport, így viszonylag könnyedén hozta a szettet a Dág.

A folytatásban a forgatókönyv szinte ugyanaz volt, az elején még tartottuk a lépést – aztán szépen lassan, de folyamatosan növelte az előnyét a vendégcsapat, mi pedig jobbára futottunk az eredmény után. Az arcokról a tanácstalanság volt leolvasható és bizony ismét csak saját magunkat okolhatjuk azért ami történt, mert a Dág nem csinált semmi extrát – csak tette a dolgát azaz végrehajtotta a kötelező feladatokat.

Az utolsó felvonás hozott némi izgalmat, mivel ekkor nem tudtak a vendégek nagyobb előnyre szert tenni az elején és ezáltal végig szoros volt az eredmény. Igaz, hogy 14-18 is volt az állás, sőt 18-22 is, de innen is sikerült még 23-24-re feljönni, ám az utolsó pici lépés hiányzott és a Dág kihasználta az utolsó lehetőségét és befejezte a mérkőzést.

A párharc ezzel véget ért, eldőlt hogy a Csepel az NB I. hetedik vagy nyolcadik helyén fogja zárni a szezont, a leendő ellenfelünk kiléte viszont még kérdéses mert a másik ágon a MAFC és a Veszprém 1-1-re állnak egymással. A szombati, utolsó találkozójuk vesztesének otthonában kezdünk majd a kiírás szerint április 20-án szerdán, az lesz a szezon utolsó két vagy három mérkőzése a számunkra.

CSEPELI RC – DÁGI KSE 0 – 3 (16-25, 16-25, 23-25)
Csepel 150 néző, vezette: Nagy, Éva.

Csepel: Pajor, Buzás, Tamasi, Budaházi, Kunert, Daróczi. csere: Fogl (liberó), Szabó-Erdélyi, Sow és Lipcsei. edző: Tamás Z.
Dág: Oszuska G., Horváth G., Jánossy, Oszuska Z., Szauter P., Pollák. csere: Zirigh (liberó), Szombathy. edző: Szauter F.
A párharc végeredménye 0-2.

csepelirc.hu

Itt lehet hozzászólni !