Holttest a Csepeli Gerincútnál, öngyilkosság a Krizantém utcában

Csepel.info, Mno.hu, Csepel.hu

Az útépítést meg-megszakítják a máig rendezetlen tulajdoni viszonyú telkek romos házai

A Csepel.info értesülései szerint szerdán reggel egy holttestet találtak a Csepeli Gerincút építkezésénél, a Csőgyár utcánál, a Volán buszok megállója közelében.

Lapunk úgy tudja, hogy az útépítéshez jogi problémák miatt csak most átadott egyik telken találták meg a holttestet. A helyszínen már elkezdődött a hátrahagyott épületrészek bontása, így kedden is munkások dolgoztak a területen. Lapunk információi szerint emiatt valószínűsíthető, hogy a holttest a keddi munkavégzés és a szerda reggeli munkakezdés közben került a telekre.

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MNO megkeresésére közölte, hogy az áldozat egy 52 éves férfi, aki természetes halállal halt meg.

A Csepeli Gerincút mentén 2004-ben kezdődött meg a telkek felvásárlása majd kisajátítása, de az az útépítés megkezdéséig sem fejeződött be. A hétéves csúszás és jogi huzavona miatt a több milliárd forintos uniós támogatás is elbukhat.

A Csepel.hu információi szerint szerdán reggel 7.10 perckor találtak rá a Krizantém utca egyik lakásában arra az 53 éves férfira is, aki önkezével vetett véget életének. A férfi kilátástalannak ítélte meg a további életét ezért kísérelte meg az öngyilkosságot. A vizsgálat államigazgatási eljárás keretében folyik.

Csepel.info

4 hozzászólás “Holttest a Csepeli Gerincútnál, öngyilkosság a Krizantém utcában” bejegyzésre

  1. Csepelke szerint:

    http://www.mon.hu/csepel/egy-ferfi-holttestere-bukkantak-csepelen/news-20110406-10552543

    “Egy 52 éves csepeli férfi holttestére bukkantak szerdán a kora reggeli órákban a csepeli Gerincút építkezésénél. A rendőrségi vizsgálat hamar megállapította, hogy nem idegenkezűség végzett az ötvenes éveiben járó férfival, hanem “természetes” halál okát állapították meg.”

  2. nagyapó szerint:

    “az áldozat egy 52 éves férfi, aki természetes halállal halt meg” Kinek, minek áldozata, ha természetes halállal halt meg?
    “önkezével vetett véget életének….ezért kísérelte meg az öngyilkosságot” Na most ez öngyilkosság, vagy kísérlet?

  3. lolka szerint:

    Az 52 éves férfi a sors áldozata…A másik illető a kilátástalanság miatt kísérelt meg öngyilkosságot, ami sikerült…

  4. hitetlen szerint:

    Nyugodjanak békében !

Itt lehet hozzászólni !