Vita: nagy siker vagy hülyítés

Gyurcsány zavaros magyarázata

TV2, Mno.hu, Csepel.info

Miközben Gyurcsány Ferenc az alkotmányozás elleni Charta-tüntetést szervezi, elismerte, hogy tudott arról, hogy kormányzása idején az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumban alkotmányozási munka folyt. A szocialista politikus szerint azonban annak eredményét, a Magyar Nemzet által bemutatott 75 oldalas, többször pontosított tervezetet már sem ő, sem a kormány többi tagja nem ismerte meg.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a nem nyilvános koncepcióba az egyeztetési folyamat eredményeként beleírták azt is, hogy az ügyészséget a kormány alá kell rendelni. Ez azért is figyelemre méltó, mert az MSZP idáig nyilvánosan élesen támadta az ezt célzó elképzeléseket. Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője leszögezte, az MSZP minden kritikája hiteltelen az alkotmányozás folyamatában, miután kiderült, hogy „titokban ők is alkotmányt készítettek elő”. A szocialisták azzal védekeznek, hogy nem tudtak a Gyurcsány–Petrétei-féle alkotmánytervezetről – olvasható a Magyar Nemzet hétfői számában, melyből további részleteket is megtudhat.

5 hozzászólás “Vita: nagy siker vagy hülyítés” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Pofáraesés ez a javából. Megy a magyarázkodás ezerrel.

    “A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a nem nyilvános koncepcióba az egyeztetési folyamat eredményeként beleírták azt is, hogy az ügyészséget a kormány alá kell rendelni. Ez azért is figyelemre méltó, mert az MSZP idáig nyilvánosan élesen támadta az ezt célzó elképzeléseket.”

    🙂

  2. "?!" szerint:

    Tükör Szolzsenyicintől az itt röfögő exkommunista agitátorok részére!

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.

    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, nem kommunista normális ember számára.

    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.

    A kommunista eltorzult lélek!

    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!

    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

  3. csapos szerint:

    Segítséget “?!”-nek és a Fidesznek!
    Megakadt a tű a (repedt) lemezen?! 🙂

  4. "?!" szerint:

    “csapos”!

    A fenti lemez nem repedt, és mindaddig aktuális ameddig Te és a bandátokhoz tartozó többi exkommunista agitátor itt röfög ezen az oldalon, ezért olvasgasd szorgalmasan!

    Ha sokszor elolvasd a Szolzsenyicin idézetet, akkor talán még leeshet a tantusz és javulhat a szellemi állapotod!

  5. csapos szerint:

    “?!” A tiéd már reménytelen!!! 🙂

Itt lehet hozzászólni !