XII. Országos Kick-box Diákolimpiai Döntő Csepelen

Csepp TV

6 hozzászólás “XII. Országos Kick-box Diákolimpiai Döntő Csepelen” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Gratulálok a csapatnak! És elgondolkoztató a kisfilm, mert úgy tűnik, hogy az optimizmus és a kőkemény tenni akarás meghozza a sikert.

  2. csapos szerint:

    Gratulálok a csapatnak én is, Király úr alkalmazkodóképességéhez még jobban. A RÉGI RÁKÓCZI MAI BEZÁRATÁSA után hol fognak edzéseket szervezni? Vitéz vádlott mutyibányai Németh Szilárd vagy a szintén vádlott majrévári Borbély Lénárd irodájában?

    Én is találtam egy – itt le nem írható nevű – csepeli blogon egy elgondolkodtató filmet Király úrék edzéseinek színteréről. A Régi Rákóczi bezáratásához nagyon jól jön majd a csepeli iskolabezáró és utcanév-keresztelő őrület szervezőinek. Ha véletlenül, esetleg, mégsem játszanák le ezt a filmet a mai iskolabezárató, utcanév-keresztelős önkormányzati kabaré-rémdrámán, akkor az érdeklődők az alábbi linkre kattintva megnézhetik. A film főszereplői a csepeli gyerekek és a pedagógusok, akik nem a zemberek voltak, hanem EMBEREK!!! Akkor és m is:
    http://www.dailymotion.com/video/x95jws_csepel-1975-ii-rakoczi-f-a-i_shortfilms

  3. csapos szerint:

    Ha már a mai fideszes önkormányzati rémdráma-kabarénál tartunk, ugyan árulja el valaki, miért nem akarja nyilvánosságra hozni a XXI. kerületi Fidesz, a XXI. kerületi képviselő-testületi ülések hangfelvégtelét? Nekem fideszes fanok mesélték lelkesülten, hogy az ő Németh Szilárdjuk és Borbély Lénárdjuk még február 25-én, az előző Szent Imre téri kabaré-rémdrámában is megígérte: a csodálatos csepel.hu – n az ülések után másnap nyilvánosságra hozzák a hangfelvételeket, hiszen ennek ma már tényleg nincs semmilyen adminisztratív vagy technikai akadálya. A mai beterjesztett szmsz-módosításban meg teljes egészében megtiltják a hangfelvétel nyilvánosságra hozását. Mi történt? Németh Szilárd és Borbély Lénárd popót (kloákát) csinálna a saját szájából?

  4. Manitu szerint:

    Csapos! Kijózanodhatnál egyszer. A Sztálin szobrodat meg kidobhatod a kukáka. Hiába tiltakoztál a tömeggyilkos haverodért, már nem Budapest díszpolgára. És, ha jól hallom, hamarosan Csepelről távozik két szintén komcsi is, köztük egy rendőrgyilkos.

    🙂

  5. csapos szerint:

    Manitu! Igaz, amit írsz?
    Vitéz mutyibányai Németh Szilárd vádlott és a másik vádlott, majrévári Borbély Lénárd, a hangfelvételeket dugdosó két notórius hazudozó távozik Csepelről?

  6. Manitu szerint:

    Szerintem vedd le a kisdobos-jelvényedet is. Már olyan szenilis vagy, hogy azt sem érdemled meg.

Itt lehet hozzászólni !