Ismét lerobbant egy busz Csepelen

Csepel.info

Mr. Gabee fotója

Olvasónktól kapott tájékoztató szerint ma délelőtt ismét lerobbant egy Ikarus típusú busz Csepelen, az SZTK épületénél.

A jármű a Kossuth Lajos utca és a Széchenyi István utca kereszteződésében vesztegelt, a műszaki mentése megkezdődött. Akinek bővebb információja  is van az írjon a fórumba.

csepel.info

8 hozzászólás “Ismét lerobbant egy busz Csepelen” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Üdv!
    A Kossuth Lajos utcában (a Szent Imre tér közelében ) a Víztorony felé tartó sávban hármas karambol volt reggl 9 körül.Volt ott tűzoltó, rendőr, stb.Ha jól láttam személyi sérülés nem történt, de egy poroltó előkerült valamilyen okból…

  2. galvaniszap szerint:

    reggel a 159-es buszról leszállítottak minket a Völgy utcánál fél 8 körül. Ez az a busz vagy ez másik????

  3. Mr. Gabee szerint:

    Galávniszap: Az egy másik, mert ez egyrészt nem az jelzésű busz, illetve nem lehet 159 a Széchenyi úton:) Bár kitudja….. lehet hogy átírta a számot idő közbe

  4. abcd szerint:

    Kiengedték a börtönből Hagyó Miklóst !!!!!

  5. Bugi szerint:

    Majd’ betojsz örömödben, mi?

  6. Prespektíva? szerint:

    Állítólag Budán és Pesten is szokott szinte naponta lerobbanni autóbusz, troli, még sincsen ekkora hírértéke (pánik), mint azt ahogyan Csepelen gondolják!

  7. Jeniszej szerint:

    A Faterom nagyon örül,
    hogy a régi komphoz vezető Rózsa utcában az úttest több mint egyharmadát elfoglaló, rendkívül baleset veszélyes virágosládákat eltávolították.
    Végre!

  8. ittlakó szerint:

    Már elmondtam egy párszor, de még fogom sokszor, nagyon sokszor!

    Én Csepelen lakom. Nagyon régóta. Itt születtem. Úgy gondolom megillet a lehetőség, hogy véleményt mondjak a kerülettel kapcsolatban. Sokkal jobban megillet, mint Borka-Szász elvtársat. Őt, aki ugyan önkormányzati képviselővé választatta magát itt Csepelen, de nagyjából ennyi köze van a kerülethez, nem több. Idejön, bekiabál a pálya széléről, aztán hazamegy. Tárnokra. Most hallottam, és mélységesen felháborít. A “rossznyelvek” szerint annyira dobog a szíve a kerületünkért, hogy ott vett magának valami kis palotát. Elköltözött. Nem csak a kerületből, de még Csepel-szigetről is. Tudta ezt Valaki???!!! Ha annyira Csepel sorsa érdekli, akkor miért nem itt vett magának házat??????
    Le kellene mondania, és új hazájában osztani az észt. Ott még talán nem járatta le magát…

Itt lehet hozzászólni !