Közműjavítási munkák leszenek a Völgy utca – Kossuth Lajos utca kereszteződésében

Bkv.hu, Csepel.hu, Csepel.info

Változás lesz a buszok közlekedésében, Kép: Wikipédia

November 12-én, pénteken 19.00 órától 13-án, szombaton üzemzárásig Csepelen, a Völgy utca – Kossuth Lajos utca kereszteződésben közműjavítási munkákat végeznek.

Ezért a 35-ös és 36-os autóbuszok a Szentlőrinci úti lakótelep és Pestszentlőrinc irányában terelt útvonalon közlekednek, amelynek során nem érintik a Béke tér és a Kossuth Lajos utca megállókat. A buszok ideiglenesen a Béke téren, a Völgy utca kereszteződése után (a sportpálya oldalában) végeznek utascserét.

A Csepel.hu információi szerint a környéken közlekedő többi buszjárat útvonalát nem érintik a munkálatok. Az esetleges kényelmetlenségek miatt a BKV az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

bkv.hu

5 hozzászólás “Közműjavítási munkák leszenek a Völgy utca – Kossuth Lajos utca kereszteződésében” bejegyzésre

  1. anonimus szerint:

    gondolom nehéz lett volna azt az egy nyamvadt sor hozzábaszni, hogy a munkálatok a 159-es busz működését érintik vagy nem érintik.

  2. ... szerint:

    szerintem nem érintik, nincs benne a cikkben.
    a 148-as buszról sem írnak benne, mert azt sem érinti.

  3. admin szerint:

    A bejegyzést kiegészítettük a Csepel.hu információival.

  4. anonimus szerint:

    …: de ha nm érintik, akkor miért nem egyértelmûsítik?

    admin: köszi.

  5. Pecás szerint:

    Valaki szólhatna nekik, hogy este 10 után már ne törjék a betont,mert nem lehet aludni tőlük!Én megértem, hogy dolgozni kell, de itt a lakótelepen mi is csak este 8 után tudnánk pihenni, ha lehetne!Tisztelt illetékesek, tegyenek valamit!!

Itt lehet hozzászólni !