Most egy 159-es robbant le

Csepel.info

Így néz ki egy működő 159-es

Kedden reggel lerobbant egy VOLVO 159-es autóbusz Csepelen, a Kossuth Lajos utca és a Széchényi István utca kereszteződésében az Erdősor utca felé vezető külső sávban.

Látottak alapján a busz mögött egy Transporter vonalműszakos autó állt, és a busz bal hátsó motorfedelét felnyitva szereltek benne. A buszon elakadásjelző volt, illetve a végállomás tábla “üres” volt – számolt be az esetről Mr. Gabee.

15 hozzászólás “Most egy 159-es robbant le” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Ugye hogy megjósoltam, hogy lesz ma egy ilyen hír?

  2. admin szerint:

    Igen, sajnos még sokáig lesznek ilyen hírek. Hiszen a sok lopást, amely az MSZP-s vezetők miatt a BKV-t érte, és ami miatt nem jutott forrás a fejlesztésre, nem könnyű pótolni.

  3. csepeli szerint:

    Pláne hogy a Fidesz-kormány nem hajlandó odaadni a BKV-nak megígért 7,5 milliárdot.

    De ettől még egy buszlerobbanás kurvára nem érdekes hír, admin.

  4. Manitu szerint:

    Elfogyott a pénzed? Miért adna a Fidesz kormány a tolvajoknak megint pénzt? Majd a tisztítás után, amikor már te se tartod a markod, miközben egész nap itt fórumozol a pénzünkből!

  5. csepeli szerint:

    Manitu: Persze, arra a két-három évre meg, amíg a fideszes fiúk mindent alaposan átvizsgálnak, álljon le a BKV, meg álljon le az ország is.

  6. grün szerint:

    Felhívjuk olvasóink szíves figyelmét, hogy a mellékelt képen, a BKV támogatásának elmaradása miatt szükséges takarékosság jó példáját láthatjuk!
    Megvalósult az oda-vissza buszmegálló! Ezzel minden második megállótábla oszlop kiváltható!
    Kicsit drágítja és bonyolítja a dolgot a két oldalon nyíló buszajtók elterjedésének hiánya, de megfelelő szervezéssel a nehézségek áthidalhatóak!
    Tarlós már tárgyal angol befektetőkkel a bal oldali ajtóval rendelkező buszokról, ha pedig egyszerre két irányból érkeznének, mindig a szembejövőnek van elsőbbsége!

  7. Csepel-sziget szerint:

    Ejjha ráadásul egy Volvo. S ezek még a jobb állapotú Volvók, a város más részein vannak lepukkadtabbak. Persze ezeknek, az elektronika miatt már elég egy hibajel és megkotlik a cucc, se előre, se hátra, adott esetben.

  8. nagyapó szerint:

    Általam kevésbé tisztel szocik! Nem kell gyakorolni a szó…t. A képen egy Ikarus busz látható!
    Grün pedig megnézhetne egy buszmegállót. Vagy ez is vicc volt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. nagyapó szerint:

    Bunkó csepeli!
    Horváth MSZP-s főpolgármester-jelölt milyen járatritkítást, illetve tarifaemelést ígért a 7,5 milliárdért libás Bajnainak? Milyen jó lenne a 148-as, vagy a 35-ös járatok ritkítása. Ezt akarják? Persze tarifaemelést, meg ingyenes utazást. Ez a baloldali szürkeállomány,
    így gondolkodnak a szocik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. 21 szerint:

    Mi az a végállomás tábla? jaaaaaaaaaa! Hogy a kijelző nem írt ki semmit? Az már más. Szokjátok meg ezt, minden új típusú buszban az utasok az elsők = minden legkisebb hibáért letilt a busz és sehová nem mozdul szerelő nélkül.

  11. Tomikarus szerint:

    Ezek az események nem meglepőek a 20-25 éves autóbuszoktól. Az Ikarus megmentése a BKV járműbeszerzésével megoldható lehetett volna. Most ismét ezen a “bizonytalan” piacon a tekintet. Rendel-e és újjá éleszthető lesz-e az Ikarus? Miatta ismét megépitettek Ikarus buszokat.Ezek vigan megfelelnek a BKV-nak, ha a 25 éves 260-as és 280-asok is megfelelőek. Lehet mégis a Lengyelországban gyártott Volvo-t vagy a levetett Van Hollokat választja. Az biztosn jobb, szebb, magyarabb.

    Bukarestben meg tudtak vásárolni rengeteg Mercedest itt miért nem tudunk Ikarust??

    Nyugati áron keleti szinvonalon utazhatunk.

  12. Tomikarus szerint:

    nagyapó:Köszönöm a hazudik-lop gondolatot nagyon tetszik! Mosolyországban ilyen autóbuszokkal közlekedünk a cocik által kibocsájtott 10.000 Ft-os bérlettel.

  13. Tomikarus szerint:

    Az ha egy Volvo robban le azon én sem lepődöm meg. Az tényleg csak arra a 10-15 évre van amire ezeket a buszokat tervezik. Mi lesz ezekkel 20-25 éves korukban. Maximum Kazasztánban lesz ilyen Volvo ja meg a BKV-nál.

  14. Tomikarus szerint:

    Csepel-sziget: Ha mi ketten észleljük azt, hogy nem jól üzemel a Volvo és persze biztos, hogy nem ketten vagyunk akkor az egykori beszerzők miért nem tudták.? A lengyelországi Volvo valyon miért nem kelendő máshol???

Itt lehet hozzászólni !