Hajdú egymásnak ugrasztotta Zámbóékat

Bors

Dúlnak az indulatok Zámbó Jimmy családjában, mióta újra előkerült a tragikus körülmények között elhunyt sztár ügye. Krisztián közellenség lett.

Nem tett jót a családi békének Hulé Éva új vallomása, miszerint Zámbó Jimmy nem úgy halt meg, ahogy a rendőrségi jegyzőkönyvben szerepel, ezért az ügyészség kilenc év után új nyomozást rendelt el. A Bors megtudta, hogy a Király első házasságából született fiának, Krisztiánnak nézeteltérése volt Edit asszonnyal, aki sérelmezte az énekes mondandóját apja haláláról Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Zámbó Krisztiánnak már túl fájdalmas ez az ügy, ezért menedzsere, Deminger Zsolt tolmácsolta a szavait.

– Krisztián jelenleg a karrierjére koncentrál, elkészült az új videoklipje, amely két hét múlva látható lesz a zenecsatornákon. Nem szeretné már ezt az ügyet kommentálni, rábízza a hatóságokra, hogy kiderítsék az igazságot – kezdte Zámbó Krisztián menedzsere, aki elismerte, hogy Hajdú Péter műsora után viszály alakult ki a fiatal énekes családjában.

– Sajnos a Frizbi-interjú hatalmas indulatokat váltott ki. Krisztián nem szeretett volna senkit vádolni, csak kétségeit fejezte ki apja halálának körülményeiről. Sajnálja, ha ezzel megbántotta családtagjait, mert szereti a testvéreit és Editet is – mondta Deminger Zsolt.

Mint ismert, Zámbó Jimmy halála után az énekes testvérei Edit asszony ellen fordultak, és végleg megromlott köztük a viszony. Zámbó Krisztián azonban tartotta a kapcsolatot a testvéreivel és az özveggyel, így most egy újabb háborús övezet alakult ki a családban. Hajdú Péter nem érti, mi okozhatta a viszályt, hiszen Krisztián az interjú alatt végig védte Editet.

– Meghívtam Zámbó Editet is, aki először igent mondott, aztán visszautasította az interjút. Olyan ügybe keveredett, ahol felmerülhet az emberölés gyanúja, épp ezért nem értem, hogy miért hallgat. Krisztián nagyon őszinte volt, elmondta a véleményét édesapja halálával kapcsolatban, és a végén, Doszpot Péter szakértői véleménye után azt mondta, a nyomozó meggyőzte őt, úgy gondolja, hogy baleset történt. Ezek után végképp nem értem, hogy Edit asszony miért haragudott meg rá. Nekem a privát véleményem továbbra is az, hogy Hulé Éva hazudik – tette hozzá Hajdú. Elértük Zámbó Editet is, aki tegnap nem kívánt nyilatkozni.

3 hozzászólás “Hajdú egymásnak ugrasztotta Zámbóékat” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Nem tud elszakadni egykori hivatásától Doszpot Péter.
    Az egykori sztárzsaru……. A rendőrségnél dolgozó volt munkatársaim egy részével ma is baráti a viszonyom, s ez szerintem természetes is, hiszen azt a világot, amelyben 13 évig éltem, nem tudnám csak úgy magam mögött hagyni.
    A véleményemet viszont nem szokták kérni és ebben nem is lennék partner. 🙂
    Régen eljöttem már a testülettől ahhoz, hogy bármiben is számítson az én álláspontom – mesélte a Reggelnek.

  2. Jeniszej szerint:

    Doszpot a drog terjesztésről – egykor:
    “– Az kultúrsziget?! Abban a koszban, piszokban, tele kábítószerrel, piával, szexszel? Ez még viccnek is rossz! Ha egy kábszeres kutyát kiviszel a szigetre, meghülyül szegény. Csak forog össze-vissza a szerencsétlen, mert minden irányból csak a drogot érzi. Ha kábítószerest keresnénk, kihozhatnánk a fél szigetet. Úgyhogy nekem ne mondja senki: könny? drog meg kemény drog! És nincs itt semmiféle holland példa. Ha egyszer drog, akkor az drog és kész. Különben mi csak akkor megyünk oda, ha gyilkosság történik. De akkor azonnal.”

Itt lehet hozzászólni !