Deme ismét az ártatlant játszotta

Blikk: “Azt gondoltam, engem is lelő!”

A rendőrök szerint Deme Gábor (35) bűnsegédje a csepeli kettős gyilkosságnak, ám ő magát is áldozatnak tartja, bűntársa, Kun Tamás áldozatának (52). Hogy így van-e, azt majd a bíróság dönti el.

Mindenesetre Deme azt mondta a Blikknek, reszketett félelmében, amikor meglátta Takács József (†62) holttestét és a fegyverrel hadonászó önkívületi állapotban ordítozó Kun Tamást (52). Arra gondolt, őt is likvidálni fogja a vérben forgó szemű gyilkos.

– Miután kiléptem az irodából, eldördült az első lövés. Összecsuklottam a félelemtől, majd leszaladtam a főbejárathoz, rángattam, rugdostam, hogy végre kiszabaduljak, de zárva volt. Közben több lövés dördült. Folytak a könnyeim. Ezután a padlásra akartam feljutni, mert ott van a vészkijárat, ám a folyosón, az iroda bejáratánál ott állt Kun Tamás. Karjából folyt a vér, a fegyvert pedig rám irányította. Azt vártam, hogy mikor érzem a lövés okozta fájdalmat – mondta el tegnap a Főváros Bíróság folyosóján Deme, miközben előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról tanácskozott a bíróság.

Mint elmondta, a gyilkos arra utasította, hogy menjen be az irodába, hogy megkeresse az áldozatoknál az irodák és a bejárati ajtó kulcsát. Nem mert bemenni, az ajtóból elé táruló látványtól rosszul lett.

– Csak a földön fekvő Taki bácsi lábát láttam, és vért. Megdermedtem. Mozdulni sem tudtam, ekkor rám kiáltott Kun, hogy hozzam ki a számítógépet az irodából, és elém dobta a kulcsot. Közben többször rám fogta a pisztolyát – folytatta a megtört, megőszült Deme.

A gyanúsított ügyvédje a Blikknek azt mondta: annak ellenére, hogy ismételten indítványozta ügyfelének előzetes letartóztatása megszüntetését, mivel semmi nem utalt arra, hogy tudott Kun Tamás gyilkossági szándékáról, a bíróság meghosszabbította a fogva tartást.

–  Az ítélet indoklásában a bírónő azt mondta, a bizonyítékok alapján feltételezhető, hogy Deme Gábor szerepe a bűncselekményben enyhébb megítélésű lesz – nyilatkozta Ruthner György ügyvéd.

Mint azt megírtuk, 2009. január 7-én Kun Tamás biztonsági őr és a gazdasági igazgató elbocsátásukkal kapcsolatos megbeszélésre mentek Takács József igazgatóhoz és Papp László (†32) igazgatóhelyetteshez

A beszélgetés kellős közepén Kun a nála lévő fegyverrel kivégezte az igazgatót és helyettesét.

Forrás: Blikk

60 hozzászólás “Deme ismét az ártatlant játszotta” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    deme továbbra is csak hazudik, mint az összes szoci, remélem elnyeri megérdemelt büntetését ! emberi életet elvennni a legocsmányabb dolog a világon !!!!!!!!

  2. Manitu szerint:

    Remélem fog még együtt zsugázni Tóth Mihállyal és Szenteczkyvel. Persze jól őrzött helyen. Az MSZP-s lakásmaffia bűncselekményeit figyelve jó esély lesz arra, hogy külön csepeli MSZP-s börtönválogatott is alakulhasson.

  3. zed szerint:

    A választás közeledtével ismét megszaporodtak a Demével kapcsolatos hírek a csepelinfón…
    Mellesleg Ruthner György egy MSZP-s politikus, és semmi köze ehhez az ügyhöz. Deme ügyvédjét RUTTNERnek hívják, kérem korrigálni!

  4. Herbert szerint:

    Érdeklődve olvastam volna arról, hogy hősünk rogyadozó térdekkel hogyan jutott el a TESCO-ig és félelmében ( sírással küszködve) miért vezette meg a mai napig a kazettáról a Rendőrséget.
    A sikkasztás gyanújának mikéntje is kimaradt a történetből.
    Nem baj, majd legközelebb.
    Csak valakinak az jusson eszébe, , hogy az interjú megrendelésre készült, mert lehetnek olyanok, akiknek sok pénz megér.

  5. Béla szerint:

    majd legközelebb szólunk a bíróságnak, hogy halasszák az ügyet a választások utánra, mert köcsög csepeli zedet zavarja

  6. anticsóka szerint:

    Talán nem kellett volna korrupt bűnbandát létrehozni, lopni, sikkasztani, gyilkolni.
    Akkor a választások előtt másról írna a sajtó.
    Nehogy már sajnáljuk szegény csepeli mszp-seket, hogy rosszul jött ki a lépés. A bűnösök bűnhődjenek, ez nem a választások közeledtének a kérdése!

  7. Manitu szerint:

    Azért a mindent bizonyító szervert valahogy mégis sikerült neki eltüntetni. Ez az ember hazudik.

  8. TM szerint:

    Hazudik, hazudik, hazudik, hazudik, hauzudik, hazudik Soha sehol nem hivta Jóskát Taki bácsinak, mindig Jóskának!

  9. TM szerint:

    A gonosz létezik, és erős, néha erősebb, mint a jó. Fel kellene ismerni, és harcolni kellene ellene, nem védeni bármi áron, és ráengedni a világra!? Mint a patkány keresi a menekülést a kibuvót, NEKIK nem volt kegyelem nem volt menekülés, nekik végük lett!

  10. " ?! " szerint:

    Intelem az itt fórumozó MSZP-s agitátorok részére!
    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! (Utána meg még szerényebbek!)

  11. zed szerint:

    De honnan jött a “Taki bácsi” becenév? Taki bácsi az a Szomszédok egyik főszereplője volt. Zenthe Ferenc† egyik színésztársát pedig Deme Gábornak† hívták, a ’80-as években hunyt el, amikor a Lindát forgatták. http://www.mtv.hu/arckepcsarnok/index.php?_page=adatlap&_id=264
    Na most ugye ennek a kombinálásnak vagy van értelme, vagy nincs…

  12. Hugi szerint:

    Császár Mihály kezdte a Takizást. Érdekes.

  13. ... szerint:

    – Az ítélet indoklásában a bírónő azt mondta, a bizonyítékok alapján feltételezhető, hogy Deme Gábor szerepe a bűncselekményben enyhébb megítélésű lesz – nyilatkozta Ruthner György ügyvéd.

    Azért az enyhébb ítélethez lehet, hogy csicseregnie kéne Demének valamit az elvtársakról.
    Podolákot kihallgatták már?

  14. zeta szerint:

    Ruthner szerint, Ruthner szerint, szájából már egy jó pár nem igazság elhangzott!!!!!!
    Hogy finoman fogalmazzak, és ez sem igy igaz!

  15. zed szerint:

    …gondolom ha Ruthner György fideszes képviselő lenne, már kijavította volna az elírást a szerkesztő…

  16. Ditte szerint:

    Remélem a Blikknek is írtál már, zed, hogy javítsanak.

  17. Ditte szerint:

    Sőt, írhatsz a csepel.hu- nak is.

  18. J szerint:

    Off: Mivel cikk a Blikké az info nem változtathat a tartalmán, csak akkor ha a blikk engedélyezi.

    ON: Mindkét mocsok rohadjon meg a börtönben kínkeservesen!

  19. zeta szerint:

    Mindkét mocsok rohadjon meg a börtönben kínkeservesen!

  20. Jeniszej szerint:

    Amire készülünk azt megtettük.
    Úgy őriztük a titkot, mint soha.
    Nincsen sok választás.
    Azért nincsen, mert elkúrtuk.
    Nem kicsit, nagyon.
    ))) 😀 )))

  21. Jeniszej szerint:

    Még, hogy deme bűnsegéd?
    Még, hogy deme bűnsegéd?
    A röhej!
    Jó ügyvéd ez a Ruthner úr. Jó dumája van!
    A biztos.

  22. zeta szerint:

    Sikkasztásért, csalásért, 4-5 mill. lopásáért nem szoktak ölni, de egy számitógépért, amit másnap visszakapott volna, azért igen. Nagyon logikus, és érthető! Ezt magyarázza az az áldott jó ügyvéd! Természetesen, természetes!

  23. obama szerint:

    Én másként ismerem a történetet, igaz nem a Ruttnerrel beszéltem, hanem azzal, aki egy tényfeltáró könyvet ír ebből a bűncselekményből, ebből a történetből. Ruttner igyekszik a médián keresztül is befolyásolni az ügyészséget, bíróságot, de nem fog sikerülni neki!!! Ami eddig már nyilvánosságra került, abból is egyértelmű, hogy Deme nem tiltakozott a gyilkosságok elkövetése ellen, nem tette szóvá, hogy Kun lelőtte Takácsot, s nem védte Pap Lacit sem amikor az az életéért könyörgött !!!! Nem igaz az sem, hogy Deme a saját életéért könyörgött, ellenben felhívta Kun figyelmét arra, hogy a szervergépet el kell vinni, mert a kamerafelvételeket tartalmazza, majd ezeket és Takács táskáját is magához véve távozott. A rendőrséget is jól félrevezette ” félelmében”, hogy a Dunába dobta a szervergép “agyát”, stb, stb!!!!

  24. Ditte szerint:

    “Azt gondoltam, engem is lelő!” – mondta Deme.
    Egy gonddal kevesebb lett volna, ha megteszi.

  25. pricpracpruc szerint:

    Ha igaz, amit Ruttner ügyvéd mond, hogy a bírónó szerint enyhébb lesz Deme büntetése, akkor nagy baj van, mert a bírói kar egy (független, s elfogulatlan ???) tagja prejudikált! Ez pedig, egy, az ügyben eljáró bírótól, még akkor is, ha ha nem ő tárgyalja később az ügyet, elfogadhatatlan!

  26. csepeli szerint:

    pricpracpruc: Már megbocsáss, de számodra nem nyilvánvaló, hogy Deme büntetése enyhébb lesz Kunénál? Mégiscsak Kun lőtt, nemdebár? Pici józan ész.

  27. Jeniszej szerint:

    deme legnagyobb problémája a szerver eltüntetése és a szomjúsága volt.
    Miért nem a mentőket és a redőtöket hívta?
    Hátha még menthetőek lettek volna az áldozatok, ha időben érkeznek a mentők.
    Nem!
    Az ő biztonsága volt a fontos.
    Hazudik, hogy frászba volt kun fenyegetésétől.
    Remegő lábbal az ölébe ment serényen a szervert eltüntetni. – a biztos.
    Azért volt ez a sorrend a fontos, mert az öt terhelő bizonyítékok minden bizonnyal a szerver felvételei tartalmazták, illetve tartalmazzák.
    Olvasta a Faterom, hogy a magnó felvételek alapján ezek a genszterek hidegvérrel gyilkoltak valamilyen(!) fegyverrel, előre kitervelten, mert szóváltás, veszekedés, hangos szó a lövéseket megelőzően nem hallatszott az áldozatok felvétele alapján.
    Erős felindulás, meg ehhez hasonló maszlag az – kizárt!
    Előre kitervelt lehetett az egész.

  28. Jeniszej szerint:

    Nem is tudtam, hogy a bíróságokon látnokok is dolgoznak, akik előre tudják egyesek büntetése milyen szigorú lesz.
    ))) 😀 (((

  29. pricpracpruc szerint:

    Csepeli! Pici józan ész? Ha kiderül, hogy Deme nemcsak társtettes, hanem felbujtó is, akkor egyáltalán nem biztos, hogy enyhébb büntetést kap, mint Kun. Bizony Csepeli, kell egy kis józan ész, s éppen pont Neked! Ugyanis remélem a bíróság és előtte az ügyészek vizsgálják azt is, hogy vajon Kun miért ment oda Demével, hiszen neki nem volt elszámolni valója Takácsékkal. Mert együtt mentek, ez már bebizonyosodott hiába állít mást esetleg Deme. Egyébként vannak más bizonyítékok is és sok-sok érdekesség. Ezt majd elolvashatod egy nemsokára megjelenő könyvben. Egy testi-lelki jó barátom írja, s nem kitalációkon, hanem dokumentumokon és az eddigi vizsgálati anyagokon alapul. Még mielőtt tiltakoznál, közlöm, hogy teljesen legálisan és hivatalosan jutott hozzá a dokumentumokhoz. Nem állít semmi olyat, amivel megsértené az ártatlanság vélelmét, csak oknyomozó módon feltárja az összefüggéseket. Azután mindenki vonja le a megfelelő következtetést. Egyébként elég már abból is, hogy nem csak ebben az ügyben, hanem mindig, a gyanúsítottak ügyvédei a bulvársajtót használják a közvélemény és a bíróság befolyásolására. A rövidesen megjelenő könyv nem ezt teszi, hanem a kettős gyilkosság ok-okozati összefüggéseit kutatja, hogy az a rengeteg kérdés, kétségek, amelyek feltolulnak a közvéleményben, legalább érthető választ kaphassanak. Mielőtt, még megvádolnád őt, hogy fideszes megrendelésre dolgozik, közlöm veled, hogy nem kerületi lakos, s erősen baloldali beállítottságú, csak, hát az ügyben erősen érintettek – a vétkesek közt cinkos, aki néma – elv alapján a kerület emeszpés vezetői közül, többen is. Ugye, nem kell neveket sorolnom? Szóval én nagyon várom a könyvet, mert legalább ezúttal a háttér is feltárul.

  30. pricpracpruc szerint:

    Még valamit: a készülő könyv, szándékosan nem a választások előtt jelenik meg, nehogy valaki azt állíthassa, hogy politikai megrendelésre készült. Különben is, ez már az én véleményem, ez nagyon helyes, mert döglött oroszlánokba, nem nagy dicsőség belerúgni.

  31. zeta szerint:

    A Tanu c. filmben hangzott el, amikor a kezébe nyomnak egy oldal szöveget,amiről azt hiszi, hogy a tanuvallomás: Hisz ez az itélet!
    Ez jutott eszembe amikor a Birói véleményt hallottam. Társgyalás nélkül, enyhébb büntetés?
    Egyetértek: Egyébként elég már abból is, hogy nem csak ebben az ügyben, hanem mindig, a gyanúsítottak ügyvédei a bulvársajtót használják a közvélemény és a bíróság befolyásolására.

    Az én hozzászólásom:Mindkét mocsok rohadjon meg a börtönben kínkeservesen!

  32. Tm szerint:

    Nagyon fáj a szívem, és egyáltalán nem értem, hogy Jóska munkatársainak, barátainak, miért kell így nyilatkoznia. Ezt csepelire, zed -re stb-re értem, mert Ő, ŐK ismertek, ismernek minden “szereplőt”.
    Iszonyú az a tudat, hogy még “védik” is őket! Iszonyú, hogy mekkora fájdalmat okoznak ezzel! Hogy tudnak mindezek után a tükörbe nézni?

  33. grün szerint:

    Jeniszej!
    “Remegő lábbal az ölébe ment serényen a szervert eltüntetni”
    Utána beleköpte a befagyott Dunába?

  34. " ?! " szerint:

    Intelem az itt fórumozó MSZP-s agitátorok részére!
    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! (Utána meg még szerényebbek!)

  35. fiandre szerint:

    Még mindig csak csodálkozom, micsoda állatok élnek közöttünk….
    Rogyadozó térdekkel, könnyezve kellene fellógatni!

  36. D. szerint:

    kunt,a szociális bérlakásra rászorult császár ajánlotta ilyen-olyan “kényes ügyek” lebonyolitására,lásd császár interjú a Mokkában…

  37. Királyerdei szerint:

    Deme hazudott akkor is,mert nem ment le a Dunához a szervert eltüntetni.Nem mondott volna ilyen marhaságot,mert látta volna,hogy be van fagyva.A gyilkosság után beült a kocsijába,és valakit felívott útközben,akivel találkozott a Tesco parkolójában,akinek átadta a szervert.Hogy ki volt ez a személy?Lehet találgatni.
    Takács valamit érezhetett,mivel nem egyedül ment a találkára,és előtte a feljelentést átadta Császárnak,aki ezt letagadta.Deme sem egyedül ment a találkára,hanem magával vitte az emeszpé bérgyilkosát,akinek szólt,hogy hozza a fegyverét is.
    A bérgyilkos Kunnak nem volt érdeke a gyilkosság.Ez csak Demének (és társainak) volt az érdeke,amennyiben Takács nem lép vissza.A bérgyilkosnak megígérték,hogy elsimítják az ügyet.Pechükre Takács magával vitte Pappot,akinek szólt,hogy hozzon diktafont magával.(Ismétlem,valamit megérzett).
    Egyben biztosak lehetünk.Itt nem a 3-4 milliós sikkasztásról van szó.És nem csak Deme van benne.És abban is biztosak lehetünk,hogy egy ilyen hidegvérű és (számára) oknélküli gyilkosságot valaki nem először csinálhatott.A magasabb szálak már intézkedtek,és kijelöltek egy elvtársi bírót.

  38. balszélső szerint:

    A “taki bácsi” beszólás leírása azt sejteti, hogy a cikk megrendelésre készült és az interjú a fantázia szüleménye.
    Valaki hallotta a gyanúsított szájából ezt a megszólítást?

  39. pricpracpruc szerint:

    Királyerdei! Majdnem jó az okfejtésed. Kiigazításul annyit, hogy Császár nem vette át a feljelentést. Ha hivatalosan átveszi, ami kötelessége lett volna, talán nem így történnek a dolgok. Meg azután Kun, szinte biztos, hogy először ölt (no, ez nem mentség, mert mindjárt kettőt), de dilettáns módon, bár feltehetőleg nem így tervezték az egészet. Hiba csúszott a számításba egyfelől a magnetofon miatt, másfelől, a szerver miatt, no meg Kun sérülése végett.
    Azt erősen kétlem, hogy maradt volna még elvtársi bíró, de, ha igen, nem valószínű, hogy a bíró kijelölésébe lehetne beleszólásuk. Ne feledjük, más kormány, más az is, aki a bíró kijelölésekben kompetens. Ezzel nem akarom a bírói kar függetlenségét kétségbe vonni, éppen ezért berzenkedtem a sajtón keresztül a bíróságot és az ügyészséget befolyásolni igyekvő cikkek ellen, melyeket az ügyben keletkezett érdekes és bulváros információkért cserébe, ezek a lapok leközölnek. Ügyvéd és ügyfele is jól jár, a lap példányszáma is emelkedik. Talán el kellene gondolkozni egy angolszász igazságszolgáltatási formán, az új alkotmány módosításakor, abból eredeztetve törvénybe iktatni az Országgyűlésen keresztül.

  40. Királyerdei szerint:

    Császár szerint “csak” bort vitt neki Takács.Először letagadta,hogy egyáltalán volt ott.
    Ugyanakkor másokkal is beszélt előtte Takács,mielőtt Császárhoz ment.Valószínű,hogy nem a “borról” beszéltek.Mit akkor beszélhetett Podolákkal?(Ha Podolák,akkor Schwinn-Csepel,ha Schwinn-Csepel,akkor Mogiljevics őrnagy tovaris,akiről tudják,hogy hosszú a keze,és nem teketóriázik,ha gyilkolni kell.)Ennek a két hülyének tudnia kellene,hogy a börtönben vannak biztonságban,mert kint vagy cserbenhagyásos gázolás áldozatai lennének,vagy megöngyilkolnák magukat.(Lsd.a 17 “megöngyilkolt” rendőrt az olajszőkítési botrényban,mely titkosítva van 90 évre.)
    Ja,és mindenki tudja,hogy még léteznek elvtársi bírák,és rendőrök is.A mai napig is.

    http://www.gondola.hu/cikkek/72927-Birok_jogi_gengszterizmusa.html

  41. Tm szerint:

    Soha senki nem szólitotta Jóskát Taki bácsinak. Az ott az a kis bünbánó képpel megjelenő senki, az sem, pedig sajnos évek óta ismertem és soha nem szólitotta csak Jóskának. Jóska mindenkinek “csak” Jóska vagy Józsikám volt!!! És marad………….

  42. zed szerint:

    Taki vagy nem Taki, az itt a kérdés! 😉

    “– Valóban járt nálam a halála előtti délelőtt – mondja. – Épp interjút adtam a csepeli helyi lapnak, ezért hosszasan megvárattam, tényleg csak öt-tíz percet tudtunk beszélni. Elmondta, hogy el akarta hozni a karácsonyi boromat, de lent felejtette a kocsiban. Majd arról beszélt, hogy kénytelen feljelenteni gazdasági helyettesét, Deme Gábort. „Ahogy gondolod, Taki bácsi, gyere, keresek egy illetékest, és tedd meg a feljelentésedet”, javasoltam. Azt mondta, előbb még beszélnie kell Orosz Ferenccel, Csepel alpolgármesterével.”
    http://nol.hu/belfold/20100331-csaszar_mihaly__allok_minden_vizsgalat_ele

  43. Királyerdei szerint:

    Persze “zed” te még Takács özvegyénél is jobban tudod.
    Ideje elkotródnotok a francba!

  44. pricpracpruc szerint:

    Császár éppen fordítva mondja, mint ahogyan történt. Egyébként őt éppen Orosz Ferenc hazudtolja meg, mert a TV2-ben Trvtkonak azt nyilatkozta, hogy reggel volt nála Takács József, s nem tőle ment az Oroszhoz. (Tehát, akkor már beszélt Orosszal!) A kapitányságon a belépés idejét regisztrálták!
    Zed! Egyébként ebben az ügyben, Te, jobb, ha hallgatsz!
    A link pedig, amit bemásoltál, még azelőtt jelent meg, hogy az ügyészség elrendelte volna a nyomozást Császár ügyében, bűnpártolás gyanúja miatt. Milyen érdekes, hogy még mindig tart a nyomozás, tehát valami miatt újra, meg újra, törvényesen meghosszabbítják azt. Csak találhattak valamit…ami legalább is gyanús, nem gondolod? Ha “tiszta” lenne az ügyben Császár, már régen lezárták volna azt bűncselekmény, vagy bizonyítottság hiányában. (Neked ezt pontosan kellene tudnod!) A bor pedig azért mese, mert amiatt nem vár valaki órákat, hogy egy üveg italt átadjon, pláne, ha azt a kocsiban felejtette.

  45. pricpracpruc szerint:

    Magánvélemény Zed-nek: Szégyellheted a pofádat, hogy jópofizol és “Takizol” a hozzászólásodban, közvetlenül az özvegy által beírtak után. Még attól sem riadsz vissza, hogy egy mosolygó emotikumot biggyessz oda. Két embert hidegvérrel kivégeztek, te bunkó vadparaszt! (Nem azért, mert MSZP-s vagy, hanem azért, mert gerinctelen, érzéketlen, senkiházi!)
    Admin, ha akarja, törölheti a nem létező “emberi méltóságodat” sértő kijelentéseimet.

  46. csepeli szerint:

    A Taki bácsizással kapcsolatban megjegyezném, hogy egy dolog az, hogy valakit hogyan szólítanak, és egy másik dolog, hogy a háta mögött hogyan hivatkoznak rá. Attól, hogy szemtől szembe nem nevezték Takács Józsefet Taki bácsinak, attól még lehet, hogy harmadik személlyel való beszélgetésben szoktak rá így hivatkozni. És Deme a vallomásában ugye nem azt mondja, hogy ő Taki bácsinak szólította Takács Józsefet, hanem hogy meglátta a földön fekvő Taki bácsi lábát. Nem áll meg az az érvelés, hogy mindenki Jóskának vagy Józsikámnak szólította Takács Józsefet, mert ugye elég fura lenne azt mondani, hogy “megláttam a földön fekvő Jóska lábát”, vagy “megláttam a földön fekvő Józsikám lábát”. Ilyen mondatban nem a megszólításkor használt formát alkalmazzuk, hanem azt a formát, amellyel harmadik személynek beszélünk az illetőről. És hát miért ne lehetne, hogy bizonyos körökben Taki bácsiként emlegették Takács Józsefet? Ez szerintem abszolút lehetséges. Például lehet, hogy Kun és Deme egymás között Taki bácsinak nevezte őt. Szóval egy ilyen mozzanat alapján nem lehet azt a következtetést levonni, hogy Deme hazudik.

  47. pricpracpruc szerint:

    Mennyiben mentesíti, akár Kunt, akár Demét az ügyben elkövetett tetteik alól, hogy miképpen nevezték Takács Józsefet? Egyébként naponta találkoztak vele, mások előtt beszéltek vele, az özvegye is ismerte a két gyanúsítottat, közösen is találkoztak Demével, tehát már csak tudja, hogy hogyan szólították a férjét.
    Amit nem értek (illetve, dehogynem értem), hogy miért kell Demét ennyire védeni? A hangfelvételről azt nyilatkozta az életvédelmi osztály vezetője, hogy megcáfolhatatlan és megkérdőjelezhetetlenül bizonyítja mindkét gyanúsított bűnösségét. A barátom, aki a könyvet írja az ügyről, szintén azt mondta, hogy a hangfelvételen hallhatóak semmi kétséget nem hagynak. Ismét kijelentem, hogy teljesen legálisan, s csak ő jutott hozzá az érintetteken kívül, mint kívülálló, a teljes hanganyag leiratához. Ami pedig Deme viselkedését illeti a cselekmény után, az még a laikusok számára is nehezen magyarázható ijedtséggel. Ezeknek a mozzanatoknak alapján le lehet vonni a következtetést (az ítéletig, csak a következtetést), hogy Deme hazudik. Egyébként sem köteles önmagára nézve terhelőt vallani, úgyhogy ő is jobban tenné, ha inkább hallgatna, mint a Kun, mert így egyre gyanúsabbá válik szerepe az ügyben, ugyanis mint említettem a nyomozás és a vizsgálat bizonyítékai kőkemények. Ami az ügyvédje védekezési stratégiáját illeti, ő csak azokat a részleteket hozza nyilvánosságra a bulvársajtón keresztül, amelyek védence szerepét kétségessé tehetik.
    Sejtem, hogy miért ez a nagy berzenkedés Deme bűnösségével kapcsolatban, miért folyik most szerecsenmosdatás. Túl sokan érintettek lehetnek a kerületi MSZP-ben és az önkormányzatban is, az ügy gazdasági vonatkozásában. Ám, hogy megnyugtassam háborgó lelkivilágodat, a két ügyet (az emberöléseket és a gazdaságit) már összevonták, s úgy, annak ismeretében lesz vádemelés és ítélet. Sokakat magával ránthat Deme, nemde-bár?

  48. csepeli szerint:

    Mekkora egy idióta vagy te, pricpracpruc. Baszki. Te se álltál sorba, amikor az észt osztották.

  49. pricpracpruc szerint:

    Csepeli! Ahogy gondolod. Valóban nem álltam sorba, mert nekem nem osztották az észt, mint neked a “főnökeid”. Nekem megvolt, megvan. Egyébként csalódtam benned, azt hittem értelmesebb ember vagy. Most már téged is a fröcsögő fórumozók közé sorollak és elfelejtelek. Ám, te ezt nem bánod, gondolom. A stílusod pedig pontosan minősít téged, s a hozzád hasonlóakat. Ja, még valamit: nem értem, hogy miért lettél ilyen ideges attól amit leírtam, hiszen azok csak tények. Bizonyíthatóak.
    Úgy, hogy agyő! Ne válaszolj nekem, mert, hogy a te stílusodat idézzem: lesz@rom, hogy mit irkálsz.

  50. csepeli szerint:

    Hát pedig egyszerű, egy nagy halom baromságot írtál le, amiből látszott, hogy egy kukkot sem értettél meg a hozzászólásomból, csak a téveszmés ökörségeidet ismételgeted tovább. Egyszerűen hülye vagy, ennyi.

  51. fülöpke szerint:

    Kamu cikk hülye gyerekeknek, sok vitának nincs értelme.
    Egyedül csepeli mosdatja a szerecsent.
    Jó pénzért.

  52. Tm szerint:

    Szomorú és összetört vagyok. Nem kívánom senkinek, hogy átélje, amit átéltem. Az idegösszeomlás határán vagyok, pláne amikor a fenti “viccet” olvastam!
    Csepeli ez nem vicc, ez halál komoly érted halál komoly. A halállal, pláne az ilyen halállal ne viccelődj, mert ez embertelen!
    Honnan tudod, hogy hogyan szólították Jóskát a háta mögött?
    Egyszerűen nem értem, hogy ezen a. Szóvicceden miért kell ennyit vitázni?
    Azt ott fenn a fényképen az az embertelen valaki, igenis igenis százszor, ezerszer hallottam, hogy Jóskának hívja Jóskámat, érted!!!
    És ez a pici “elszólás” azt igazolja, hogy mindenben mindenben finoman fogalmazva is nem mond igazat!
    Hogyan modhatod, hogy téveszme, amit csináltak? Hogyan, hisz te ismertél mindenkit, mindenkit. Hogy van lalkiismereted ilyen leirni? Én azon az estén a férjemmel együtt meghaltam, meghalt az életem, én csak vagyok nem élek, Azok miatt ott fenn, amit tettek megbocsájthatatlan, embetelen, és aki védi őket az is. Ennyi, és nem kivánok többet reagálni semmilyen megnyilvánulásodra!

  53. zed szerint:

    Csak arra hívtam fel a figyelmet, amire egy másik hozzászóló előttem: nem egyedül Deme szólította Taki bácsinak az áldozatot. A Blikk cikke említi, hogy a riport a Főv. Bíróság folyosóján készült a benne megszólalókkal.

  54. zed szerint:

    A Népszabi-interjú tavasszal készült Császárral, az ügyvédje, Hegedűs László irodájában, míg a Blikknek a napokban nyilatkozott Deme a bíróság folyosóján. Egyébként ha harmadik személynek beszélünk egy Jóska nevű illetőről, a Jóska bácsi, vagy Józsi bá megnevezés tűnik számomra a leginkább kézenfekvőnek.

  55. " ?! " szerint:

    Intelem az itt fórumozó MSZP-s agitátorok részére!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! (Utána meg még szerényebbek!)

  56. Démosz szerint:

    Megrendelést hajtottak végre Kunnal ,Deme az eszesebb tudja hol a szerver és ki/kik a megrendelő(k).
    Szerintem.

  57. Lora :) szerint:

    Már rég fel kellett volna akasztani mindkét gazembert.

    Hát hogy tudja adni az ártatlant, ez a kövér csecsemő? bár lelőttek volna Deme elvtárs, egy szocival kevesebb lenne most, meg napi 5000 Ft-tal több a zsebünkben, ami a te eltartásod…… majd kapsz te a fejedre minimum 25 évet, a böriben meg popsiba rendezik le a napidíjadat a dzsipók……egy idő után már az is becsusszan, mint neked ez a nagy balhé…..

  58. csepeli szerint:

    Nyilvánvalóan voltak, akik Taki bácsiként emlegették Takács Józsefet, és teljesen irreleváns, hogy a felesége erről nem tudott.

    Logikailag is hibás ezen elnevezés használatából arra következtetni, hogy Deme a vallomásában hazudott. Erről szerencsére nem Takács József érthető módon elfogult felesége, hanem a bíróság fog dönteni.

  59. pricpracpruc szerint:

    Szerencsére a bíróság, valóban a bizonyítékok alapján fog dönteni. Ezekben nem lesz szerepe annak, hogy Deme mit mond a bulvárlapokban. Annál inkább a hangfelvételen hallhatóaknak. Az pedig cáfolhatatlan, akár Taki bácsinak, akár Józsinak szólították a gyanúsítottak az áldozatot.

Itt lehet hozzászólni !