Fantom Tóth Józseftől féltik a XIII. kerületi polgármestert

Az MSZP nem tudta megmagyarázni saját közleményét

Index

Közleményben szánalmasozza az MSZP a Fideszt, azt állítva, hogy “független jelöltként” elindított a XIII. kerületben egy Tóth József nevű embert a kerületet immár 16 éve vezető MSZP-s Tóth József polgármesterrel szemben. Kiderült, hogy nincs másodpéldány az angyalföldi Tóth Józsefből.

A gusztustalan az egészben, hogy ezzel a névazonossággal számos embert csapnak be a szavazók közül – írta keményhangú pénteki közleményében a szocialista párt.

Az MSZP-s MTI-közlemény szerint a fideszesek “a névazonosságra apellálva igyekeznek számtalan szocialista érzelmű embert átverni és elvonni a szavazatokat az elismert és nagy becsben álló polgármestertől”.

Az MSZP tiltakozik az ilyen akciók ellen és felszólítja mind a jelöltet, mind a támogatóit, hogy tartózkodjanak a hasonló akcióktól, illetve igyekezzenek kiemelt jelekkel megkülönböztetni jelöltjüket a szocialista Tóth Józseftől.

A picike MSZP-logó és az LMP-zöld Csepelen is rendre megjelenik

A Fidesz választó kerüelti elnöke, Harrach Tamás az Indexnek azt mondta, elcsodálkozott a közlemény láttán, ugyanis pártjának nincs, és nem is volt Tóth József nevű jelöltje. A Fidesz-KDNP pártszövetség Spaller Endrét indítja az MSZP-s polgármester ellen.

Harrach szerint elképzelhető, hogy Tóth plakátjain olyan kicsire sikerült az MSZP logója, hogy néhányan őt vélték független indulónak.

Az Index megkereste a XIII. kerületi MSZP-t is, ahol nem kommentálták az ügyet.

Forrás: Index

2 hozzászólás “Fantom Tóth Józseftől féltik a XIII. kerületi polgármestert” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Legfőbb ideje újra megnyitni az OPNI-t !

    Arról meséljen az mszmp, hogy mitől lettek “függetlenek”, kész röhej, mindenki tudja, hogy így csalnak, és szégyenlik a szegfűt!!!!!

    LMP= szdsz,ők is “zöldek” ! ez mi, ha nem átverés?????????

  2. " ?! " szerint:

    Az index által a fenti cikkben leírtak tökéletesen jellemzik az mszp-s agytröszt színvonalát.

    Számomra ez azért nem meglepő, mert már az “őszödi böszme” Gyurcsány Fletó is bevallotta a bűntársai előtt az “őszödi beszédben” az alábbiakat:

    “Az a csapat, akire rábíztátok ennek az oldalnak a vezetését, az a csapat erre a teljesítményre képes.
    Nem tudunk ennél többet és ennél jobbat.
    Nem leszünk rá képesek ha belegebedünk, akkor sem.”

    Tehát megtudhattuk a fő-böszmétől, hogy naivitás lenne az MSZP-től többet várni.

Itt lehet hozzászólni !